Sta to fali komsicu majke ti (osim ovog) ?FCS-FCS je napisao/la:Pa sa ovim postom i slikom ovog komuniste priznajete puno stvari. Tako da nema potrebe za glupostima i lažima koje pišete.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
Ti ai počeo priču o rezimski-udbaskom klubu ali te ne interesuje prava istina o liniji Brankovic-Kozaric-Behmen...pa evo sad i ovaj hudnik sa slike. Kolko smo mi rezimski klub ISTO TOLIKO i vi ste. Tako da je fakat vrijeme da prestanete sa ublehama i lažima.
Ps...zaboravih imate i onog gnojera bradatog
Ti ai počeo priču o rezimski-udbaskom klubu ali te ne interesuje prava istina o liniji Brankovic-Kozaric-Behmen...pa evo sad i ovaj hudnik sa slike. Kolko smo mi rezimski klub ISTO TOLIKO i vi ste. Tako da je fakat vrijeme da prestanete sa ublehama i lažima.
U gradu je formiran FK Torpedo, a odlukom vlasti igrači Želje su morali pristupiti novoformiranom klubu. Jedini koji je imao hrabrosti reći "ne" tadašnjim vlastima bio je Joško Domorocki.FCS-FCS je napisao/la:Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
Pametnom dosta... rekoh pametnom...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hudnik !? Ti nisi normalan druze majke miFCS-FCS je napisao/la:Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
Jbg nas je osnovala gospoda , a vas hahahahaahahahahah
-
o sole mio
- Kontakt:
FCS-FCS je napisao/la:Tad je i ta osoba bila komunjara ...toliko o njima.
etnici nikada nisu bili komunjare
Evo ti jedan zanimljiv clanak http://i46.tinypic.com/mcc1oy.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Megamon
- Kontakt:
Mene zanima samo jedno,nesto mi treba ta informacija.
Kada je Zeljeznicar priznat od strane jugoslavije i gdje su se takmicili do vremena dok nisu priznati.Cini mi se da ste priznati 1956 al' et ako ima neko provjerenu informaciju,jer mi treba.
Kada je Zeljeznicar priznat od strane jugoslavije i gdje su se takmicili do vremena dok nisu priznati.Cini mi se da ste priznati 1956 al' et ako ima neko provjerenu informaciju,jer mi treba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
To ti je dezinformacija. Željo je odma igrao republičku ligu (1946) i zauzeo prvo mjesto, što mu je omogućilo da se takmiči u prvoj sezoni prve Jugoslovenske lige. Kasnije se desila ta priča sa Torpedom, pa je Željo ispao u drugu ligu, a 1953 (čini mi se) vraća se opet u prvu...Megamon je napisao/la:Mene zanima samo jedno,nesto mi treba ta informacija.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Željo je priznat, čim je formiran, a nastao je u državi SHS, kasnije kraljevina Jugoslavija, pa FNRJ/SFRJ, RBiH i danas BiH...
- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
I NDHAlemC85 je napisao/la:Željo je priznat, čim je formiran, a nastao je u državi SHS, kasnije kraljevina Jugoslavija, pa FNRJ/SFRJ, RBiH i danas BiH...
To ti je dokaz koja je sila FK Sarajevo za razliku od vasKB-TM87 je napisao/la:
Željo je obustavio rad za vrijeme NDH i nije se takmičio u toj ligi...Sarajlijc@ je napisao/la:I NDHAlemC85 je napisao/la:Željo je priznat, čim je formiran, a nastao je u državi SHS, kasnije kraljevina Jugoslavija, pa FNRJ/SFRJ, RBiH i danas BiH...
@space To je pametnom čovjeku dokaz da je Sarajevo režimski klub... rekoh pametnom. Zapitaj se što imaš najviše postova na Željinoj temi...
Zadnja izmjena: Hawking, dana/u 06 avg 2011, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Bilo je takodjer nekad davno ne mogu se sjetiti kada, parola na JUGU Tvoje NE ucinilo te Legendom 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
raspitaj seSarajlijc@ je napisao/la:I NDHAlemC85 je napisao/la:Željo je priznat, čim je formiran, a nastao je u državi SHS, kasnije kraljevina Jugoslavija, pa FNRJ/SFRJ, RBiH i danas BiH...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Taj heroj Josko sto je odbio preci je toliko bio omrazen koš komunista da mu je dozvoljeno da nastavi igrati u želji. Kome ba vi laži pokusavate prodati???
Tad se za neposluh išlo u tvorza a shebu ti kompletan život i nigdje te nema. Da nije i Chuk odbio preci ili je skonto odmah da komunjare ne računaju da će lokomotiva biti prevozno sredstvo buducnosti...
Tad se za neposluh išlo u tvorza a shebu ti kompletan život i nigdje te nema. Da nije i Chuk odbio preci ili je skonto odmah da komunjare ne računaju da će lokomotiva biti prevozno sredstvo buducnosti...
Sutra aBd. Smajic I Zeba ce pokazat da su prekucali ovu ligu!!!!!!!!!
Dosadan si čovječe, popusti nas. Redovniji si na našoj temi nego na vašoj, pa mi reci da nisi kompleksaš.FCS-FCS je napisao/la:Taj heroj Josko sto je odbio preci je toliko bio omrazen koš komunista da mu je dozvoljeno da nastavi igrati u želji. Kome ba vi laži pokusavate prodati???
Smaraš.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
o sole mio
- Kontakt:
space je napisao/la:To ti je dokaz koja je sila FK Sarajevo za razliku od vasKB-TM87 je napisao/la:
http://imageshack.us/photo/my-images/94 ... 10126.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- KB-TM87
- Kontakt:
to je taj PK Torpedo, alias Sarajevo 
Željezničar - kult glavnog grada

ja mislim da bi ovo trebao biti kraj svake rasprave o tome ko je kakav
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.