Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2011, 02:20

Dylan Dog je napisao/la:Vidi,ja sam to slusao samo u izvedbi Elvisa J.Kurtovica :)

Zene mi se jarani mladji od mene,a ja jos nisam nigdje prispio :mrgreen:
ma daj ne serhi ,jedan dan ovdje gledaš crtane ,sljedeći bi se ženio ,e ne može to tako :lol: :lol:
Ozbiljno kolko imaš godina ,jer ako si gledao one Dragonbal ,Digimon,Pokemon crtane ,nemaš više od 20,jedino da si ti do 18-te gledo crtane :lol: :lol: :lol: a ja jbt ,do osamneste sam djete :P

PS jbt šta sam postigo nena sam doveo na pdf diskusije ,ovo sad postaje najkvalitetnija pdf :lol: ima stručnjak iz svi branši :lol: još harishopa da dovedemo i to je to :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 avg 2011, 02:25

legenda reala je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Vidi,ja sam to slusao samo u izvedbi Elvisa J.Kurtovica :)

Zene mi se jarani mladji od mene,a ja jos nisam nigdje prispio :mrgreen:
ma daj ne serhi ,jedan dan ovdje gledaš crtane ,sljedeći bi se ženio ,e ne može to tako :lol: :lol:
Ozbiljno kolko imaš godina ,jer ako si gledao one Dragonbal ,Digimon,Pokemon crtane ,nemaš više od 20,jedino da si ti do 18-te gledo crtane :lol: :lol: :lol: a ja jbt ,do osamneste sam djete :P

PS jbt šta sam postigo nena sam doveo na pdf diskusije ,ovo sad postaje najkvalitetnija pdf :lol: ima stručnjak iz svi branši :lol: još harishopa da dovedemo i to je to :lol: :lol:
Dokle vise Zisko ?
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 07 avg 2011, 02:27, ukupno mijenjano 1 put.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 avg 2011, 02:25

@legenda, osim sto maltretiras ovdje raju i stariju i mladju od sebe, cime se jos bavis :lol: :lol:
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 avg 2011, 02:28

neno#4 je napisao/la:@legenda, osim sto maltretiras ovdje raju i stariju i mladju od sebe, cime se jos bavis :lol: :lol:
Na to niko ne zna odgovor :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2011, 02:29

neno#4 je napisao/la:@legenda, osim sto maltretiras ovdje raju i stariju i mladju od sebe, cime se jos bavis :lol: :lol:
Inače sam novinar :lol: pa mi smo kolege jbt nisam znao ,ma svašta radim ba samo nije za javnost ,ovdje lažem kako ništa ne radim :lol: :lol: ,a nikog ja ne maltretiram ;)

Nego ba žao mi onih momaka ,znaš kako :( :( :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 02:29

Odo malo odspavati, valja ustati na sehur. :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 avg 2011, 02:32

Inače sam novinar :lol: pa mi smo kolege jbt nisam znao ,ma svašta radim ba samo nije za javnost ,ovdje lažem kako ništa ne radim :lol: :lol: ,a nikog ja ne maltretiram ;)

Nego ba žao mi onih momaka ,znaš kako :( :( :(
Gubitnicki mentalitet. I katastrofalno vodjenje utakmice od Zeljkovica. Kada smo se poceli primicati, vadi Kelecevica, a na pocetku drugog je poceo odlicno. Sipka je mor'o vise da igra od Lulica, koji je u padu forme. A Buza je najveci krivac nista nije pogodio. Adi se u pojedinim trenucima suvise indijanis'o. Ali i ovo je odlicno.

Cuj mi kolege, znaci ti studiras dole u isturenom odjeljenju jel' :D :D :D

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2011, 02:35

neno#4 je napisao/la:
ma jok ,ba nije fakultet za mene :lol: ,nego ti kad postaneš komentator košarku ćeš raditi ,ja ću ti doći kao stručni konsultant :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 avg 2011, 02:36

neno#4 je napisao/la:
ma jok ,ba nije fakultet za mene :lol: ,nego ti kad postaneš komentator košarku ćeš raditi ,ja ću ti doći kao stručni konsultant :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nista od toga, kod mene se sve oko eura vrti. Cvrsta valuta i cvrst fakultet :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da bi propali odmah. Kad bi ti poceo da im serije objasnjavas tu bi kraj bio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2011, 02:42

E evo sad ću vam reći čime se bavim ,ja sam na ovom forumu u svojstvu nekog zaštitnika ,branim forum od najezde novih forumaša koji ga žele uništiti i dižem mu popularnost :P :P

Neka dok postaneš komentator ,treba ti još koja godina ,obavezno ću ti doći kao stručni saradnik ,kad ja kažem sad se utakmica lomi idemo serija 10:0 to mora da valja ,pa jbt i Menso je bio dobar kao stručni saradnik nekad na BHT što ne bi i ja :lol: :lol:

Joj ja na poluvremenu reko reko hajmo momci serija 15:0 i priđoše ne tri poene i ponov sve ode u helać :( :(
Nešović mora imati mjesta u 12 jel tako ,bolji je od Gordića što se tiče organizacije igre ;) :?:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 07 avg 2011, 02:45, ukupno mijenjano 1 put.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 avg 2011, 02:44

Idem da napisem tamo post, sada kad su se sva djeca, svi strucnjaci razisli.

Ne mozes da dodjes na red, sve znaju ko je, sta je igrao, kako je igrao. A od svih tih postova ja sam nasao iole dva normalna :lol: :lol: :lol:

Ostalo je samo ime.....

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 avg 2011, 02:45

Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 avg 2011, 02:46

LBJ MVP je napisao/la:Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio :mrgreen:
Ne spama on, nego nama govori da mi spamamo :mrgreen:
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2011, 02:47

LBJ MVP je napisao/la:Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio :mrgreen:
Šta ti je moja popularnost ,jesi vidio mali ,aaaaaaaaa i sad mi ne vjeruje da nisam admin ;)
Ubrzo očekuj i harishopa na ovoj temi trenutno smo u pregovorima za tv prava :lol: :lol:
Svi bitni do sada su navraćali ovdje ;) sem njega i nena do juče

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 avg 2011, 02:49

Koji si ti spamer legendo,ispade da ti tepam..

uzmi u ruke i opeli.
slika
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 avg 2011, 02:51

Šta ti je moja popularnost ,jesi vidio mali ,aaaaaaaaa i sad mi ne vjeruje da nisam admin ;)
Ubrzo očekuj i harishopa na ovoj temi trenutno smo u pregovorima za tv prava :lol: :lol:
Svi bitni do sada su navraćali ovdje ;) sem njega i nena do juče
Ja znam da si ti admin ;) A ti kako hoćeš 8-) Još da nam Magičnog vratiš :D Nema više kvalitetnih postova na pdf Seria A
Nemoj mi harishpa ovdje nije mi sjeo fino mada bi sigurno bile gledane njegove rasprave ovdje :lol: Još kad bi se našao sa svojim omiljenim forumašem :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 avg 2011, 02:52

Al nista bez tebe legendo ! 8-)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 avg 2011, 02:56

Magičnom sam rekao kako se treba ponašati i da se ostavi više kobasica ,ako hoće fino sa mnom :lol:
harishopa ćemo morati dovesti ovdje ,da napiše nekoliko postova podhitno ,oj Paju sam zaboravio njega ću preko Bosca dovesti da ga on pozove :lol: :lol:
Raule zove te Portilo
Mali Sarajlijica fala na komplimentu :lol: :lol:
A sad odo jesti i spavati ćaoooooo dječice :P

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 07 avg 2011, 03:24

Ima koga??
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 avg 2011, 03:24

Sta vi raja mislite da organizujemo nekad druzenje forumasa ? 8-)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 5 gostiju.