Ne mozes da dodjes na red, sve znaju ko je, sta je igrao, kako je igrao. A od svih tih postova ja sam nasao iole dva normalna
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Idem da napisem tamo post, sada kad su se sva djeca, svi strucnjaci razisli.
Ne mozes da dodjes na red, sve znaju ko je, sta je igrao, kako je igrao. A od svih tih postova ja sam nasao iole dva normalna

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne spama on, nego nama govori da mi spamamoLBJ MVP je napisao/la:Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- legenda reala
- Kontakt:
Šta ti je moja popularnost ,jesi vidio mali ,aaaaaaaaa i sad mi ne vjeruje da nisam adminLBJ MVP je napisao/la:Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio
Ubrzo očekuj i harishopa na ovoj temi trenutno smo u pregovorima za tv prava
Svi bitni do sada su navraćali ovdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Koji si ti spamer legendo,ispade da ti tepam..
uzmi u ruke i opeli.

uzmi u ruke i opeli.

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ja znam da si ti adminlegenda reala je napisao/la:Šta ti je moja popularnost ,jesi vidio mali ,aaaaaaaaa i sad mi ne vjeruje da nisam adminLBJ MVP je napisao/la:Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio![]()
Ubrzo očekuj i harishopa na ovoj temi trenutno smo u pregovorima za tv prava![]()
![]()
Svi bitni do sada su navraćali ovdjesem njega i nena do juče
Nemoj mi harishpa ovdje nije mi sjeo fino mada bi sigurno bile gledane njegove rasprave ovdje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Al nista bez tebe legendo ! 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Magičnom sam rekao kako se treba ponašati i da se ostavi više kobasica ,ako hoće fino sa mnom
harishopa ćemo morati dovesti ovdje ,da napiše nekoliko postova podhitno ,oj Paju sam zaboravio njega ću preko Bosca dovesti da ga on pozove
Raule zove te Portilo
Mali Sarajlijica fala na komplimentu
A sad odo jesti i spavati ćaoooooo dječice
harishopa ćemo morati dovesti ovdje ,da napiše nekoliko postova podhitno ,oj Paju sam zaboravio njega ću preko Bosca dovesti da ga on pozove
Raule zove te Portilo
Mali Sarajlijica fala na komplimentu
A sad odo jesti i spavati ćaoooooo dječice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta vi raja mislite da organizujemo nekad druzenje forumasa ? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nije ovo za mene.legenda reala je napisao/la:Šta ti je moja popularnost ,jesi vidio mali ,aaaaaaaaa i sad mi ne vjeruje da nisam adminLBJ MVP je napisao/la:Šta sam ja doček'o da neno spama.U godinu i po na forumu nisam to vidio![]()
Ubrzo očekuj i harishopa na ovoj temi trenutno smo u pregovorima za tv prava![]()
![]()
Svi bitni do sada su navraćali ovdjesem njega i nena do juče
Ovo je polje u kojem ti dominiras, to moram da ti priznam.
Znas znanje definitivno
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
hocemo li u hercegovini ??Sarajlijc@ je napisao/la:Sta vi raja mislite da organizujemo nekad druzenje forumasa ?
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
Jablanica kakva Zenicajasmin256 je napisao/la:hocemo li u hercegovini ??Sarajlijc@ je napisao/la:Sta vi raja mislite da organizujemo nekad druzenje forumasa ?![]()
ja sam za Zenicu !!!!!!!!!!!!!!
moze i ta varijanta. al znas sta ti je cinitLBJ MVP je napisao/la:Jablanica kakva Zenicajasmin256 je napisao/la:hocemo li u hercegovini ??Sarajlijc@ je napisao/la:Sta vi raja mislite da organizujemo nekad druzenje forumasa ?![]()
ja sam za Zenicu !!!!!!!!!!!!!!
Da ne bih kod smogovaca
![]()
Pomog'o bi mi emir a i adis s timjasmin256 je napisao/la: moze i ta varijanta. al znas sta ti je cinit![]()
Idemo ba u Jablanicu i nigdje vise....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Tako jeadis.p je napisao/la:Idemo ba u Jablanicu i nigdje vise....![]()
![]()
Adis je govorio
smatrajte da je to zavrseno.LBJ MVP je napisao/la:Pomog'o bi mi emir a i adis s timjasmin256 je napisao/la: moze i ta varijanta. al znas sta ti je cinit![]()
Samo da mene ona moja čeka dole
![]()
Ma nisam ljubitelj počenja.Može malo vode iz zdrave vode i riba za romantičnu večeru sa znaš kim 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.