Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 avg 2011, 04:44

Sto mi vama da dolazimo u te vukojebine kad mozete svi da dodjete u glavni grad ha ja zna se ko je gospoda :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 avg 2011, 04:46

Sarajlijc@ je napisao/la:Sto mi vama da dolazimo u te vukojebine kad mozete svi da dodjete u glavni grad ha ja zna se ko je gospoda :mrgreen:
Nisu svi ko ti da dođu iz vukojebine u glavni grad :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 avg 2011, 04:49

Ne diraj mi zepu moju :cry: :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 09:06

legenda reala je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Vidi,ja sam to slusao samo u izvedbi Elvisa J.Kurtovica :)

Zene mi se jarani mladji od mene,a ja jos nisam nigdje prispio :mrgreen:
ma daj ne serhi ,jedan dan ovdje gledaš crtane ,sljedeći bi se ženio ,e ne može to tako :lol: :lol:
Ozbiljno kolko imaš godina ,jer ako si gledao one Dragonbal ,Digimon,Pokemon crtane ,nemaš više od 20,jedino da si ti do 18-te gledo crtane :lol: :lol: :lol: a ja jbt ,do osamneste sam djete :P

PS jbt šta sam postigo nena sam doveo na pdf diskusije ,ovo sad postaje najkvalitetnija pdf :lol: ima stručnjak iz svi branši :lol: još harishopa da dovedemo i to je to :lol: :lol:
Legendo,mogao bi zamjeniti ovoga covjeka
slika
Imam 19 kuka :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 avg 2011, 09:44

sve prčuladija :mrgreen:

Dylan Dog je napisao/la: Imam 19 kuka :mrgreen:
kukica sine kukica :lol: :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 avg 2011, 14:52

Ljudi gdje u Sarajevu ima kupiti dobrih laptopa do nekih 600 KM ? I koji bi mi vi preporučili može i polovan ...,pogodno da ima nekih bijelih detalja i da bude moderan ...bijeli detalji nisu prioritet ? HITNO

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 07 avg 2011, 15:17

Jest onaj DeBil nepismen :mrgreen:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 avg 2011, 15:34

Sarajlijc@ je napisao/la:Sto mi vama da dolazimo u te vukojebine kad mozete svi da dodjete u glavni grad ha ja zna se ko je gospoda :mrgreen:
sta cu u sarajevu koji racku, kad svaki dan citam "neko zboden nozem" ....bjez tamo....hajte vi dole da vas ja i jasko toplo docekamo sa jednom jagnjecom glavusom u rukama :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 avg 2011, 15:48

Jablanica me odusevila ! Mislim lijepih cura bruku 8-) :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 avg 2011, 16:14

http://www.sarajevo-x.com/svijet/clanak/110807035" onclick="window.open(this.href);return false;

"Rat vodom" je haram

Iran: Uhapšeno 17 tinejdžera jer su se prskali vodom

Iranska policija uhapsila je 17 mladića i djevojaka koji su učestvovali u "ratu vodom" na jugu te islamske republike.

"Sedamnaest mladića i djevojaka koji su se prskali vodom uhapšeni su na jednoj plaži u gradu Bandar Abbasu", saopćeno je iz policije, prenosi novinska agencija ISNA.

Petero je pušteno uz kauciju, ali bi se i oni mogli suočiti sa kaznom, jer su prekršili zakon, odnosno počinili haram prskajući se vodom, a uz to su, kako je navedeno u saopćenju, vrijeđali policijske službenike.

Navodno, mladići i djevojke dogovorili su preko Facebooka i SMS poruka "rat vodom", te su naoružani bocama vode i pištoljima na vodu otišli na plažu gdje su se prskali.

Deset ih je uhapšeno nakon što su na društvenim mrežama objavljene fotografije, ali su nakon saslušanja pušteni.

Vlasti i konzervativni mediji osudili su događaj, ističući da su se na fotografijama mogli vidjeti dječaci i djevojčice potpuno mokri, a djevojkama su čak i hidžabi bili mokri.

Šef "moralne policije" Ahmad Rouzbahani istakao je da neće dozvoliti da se takav ili sličan događaj ponovi u bilo kojem dijelu zemlje.

Vitalis
Kontakt:

Post Postao/la Vitalis » 07 avg 2011, 16:22

I zato je za mene svaka religija prekrižena, jer kako vrijeme bude prolazilo i ljudi evoluirali bit će sve manje religioznih ljudi!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 avg 2011, 16:26

Emir ZENICA je napisao/la:Jablanica me odusevila ! Mislim lijepih cura bruku 8-) :mrgreen:
kad si to bio vođe :mrgreen: :mrgreen: a ima treba, sto jest, jest :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 16:27

Ovo je bolje :mrgreen:
20-godisnja dadilja iz Connecticuta napila djecaka pa se seksala sa njim
20-GODIŠNJA Loni Bouchard uhićena je 12. srpnja nakon tromjesečne istrage. Optužena je za seksualno napastovanje maloljetnika.

Kako javljaju američki mediji ona je 14-godišnjaka kojega je čuvala napila pa ga seksualno zlostavljala. Krajem srpnja protiv nje je podignuta još jedna optužnica, također zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika, no nije poznato radi li se o istom dječaku ili pak nekom drugom.

Njezin odvjetnik izjavio je kako ona treba ići na rehabilitaciju a ne u zatvor. Bouchard nije bila raspoložena za davanje izjava medijima nakon što je uz tisuću dolara jamčevine puštena iz pritvora. Prva rasprava na sudu zakazana je za 12. kolovoza.

slika
Nikako mi nije jasno sta ce 14-godisnjaku dadilja,ali kad sam ovo procitao postalo mi je krivo zasto je ja nisam imao :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 avg 2011, 16:29

Papastathopoulos je napisao/la: kad si to bio vođe :mrgreen: :mrgreen: a ima treba, sto jest, jest :mrgreen:
juce :lol: :lol: Upozno jednu plavusu i brinetu strava dobre.Al jbg zaboravio imena :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 avg 2011, 16:35

Emir ZENICA je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: kad si to bio vođe :mrgreen: :mrgreen: a ima treba, sto jest, jest :mrgreen:
juce :lol: :lol: Upozno jednu plavusu i brinetu strava dobre.Al jbg zaboravio imena :lol: :lol:
kako se ne sjecas imena, jucer si bio, jbg ti :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 07 avg 2011, 16:42

Papastathopoulos je napisao/la: kako se ne sjecas imena, jucer si bio, jbg ti :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ne sjecam majke mi ba.Djabe jbg.Al evo nasao mi je jedan tvoj haver iz Jablanice :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 avg 2011, 17:07

Dylan Dog je napisao/la:Ovo je bolje :mrgreen:
20-godisnja dadilja iz Connecticuta napila djecaka pa se seksala sa njim
20-GODIŠNJA Loni Bouchard uhićena je 12. srpnja nakon tromjesečne istrage. Optužena je za seksualno napastovanje maloljetnika.

Kako javljaju američki mediji ona je 14-godišnjaka kojega je čuvala napila pa ga seksualno zlostavljala. Krajem srpnja protiv nje je podignuta još jedna optužnica, također zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika, no nije poznato radi li se o istom dječaku ili pak nekom drugom.

Njezin odvjetnik izjavio je kako ona treba ići na rehabilitaciju a ne u zatvor. Bouchard nije bila raspoložena za davanje izjava medijima nakon što je uz tisuću dolara jamčevine puštena iz pritvora. Prva rasprava na sudu zakazana je za 12. kolovoza.

slika
Nikako mi nije jasno sta ce 14-godisnjaku dadilja,ali kad sam ovo procitao postalo mi je krivo zasto je ja nisam imao :lol:

samo u americi 14-godišnjaci imaju dadilje

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 17:15

Ne znam da li ga smatram maminim sincicem jer ima dadilju sa 14,ili da ga gledam ko frajera jer je guzio sa 14 :mrgreen:

Vitalis
Kontakt:

Post Postao/la Vitalis » 07 avg 2011, 17:21

Joj debila roditelja majko mila, sin guzio i oni bi da je tuze da sam ja sa 14 guzio i starci saznali stari bi mi kuću i vikendicu na moru prepiso :roll: :lol: :lol: :lol:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 07 avg 2011, 17:21

Emir ZENICA je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: kako se ne sjecas imena, jucer si bio, jbg ti :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Ne sjecam majke mi ba.Djabe jbg.Al evo nasao mi je jedan tvoj haver iz Jablanice :mrgreen:
aj na pp salji ko je :mrgreen: :mrgreen: i haver i plavka :mrgreen: :mrgreen: da vidim s cim imas posla :lol: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []