Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Bertrand
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la Bertrand » 06 avg 2011, 18:56

slika

Pastore je i službeno novi član PSGa, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 06 avg 2011, 21:22

Veliko pojačanje će biti Pastore za PSG, PSG trenunto igra 0:0 protiv Lorienta na stadionu Prinčeva. Gameiro protiv svog bivšeg kluba. :mrgreen: Trenutno gosti igraju malo bolje, al' nadam se da će PSG uspjeti do kraja utakmice postići bar jedan pogodak i tako otvori novu sezonu pobjedom ...
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 06 avg 2011, 22:41

Izgleda da će se Parižani okliznuti na prvoj stepenici. To naravno ništa ne mora da znači u nastavku sezone jer mislim da se od njih titula ne očekuje u ovoj sezoni iako je puno uloženo u rekonstrukciju tima. Mora se to posložiti kako treba što opet traži određeni period. Ali ako se kojim slučajem ni LP ne izbori to bi već bio malo jači udarac kako za klub tako i za navijače.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 06 avg 2011, 22:57

trebaju se uigrati ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 06 avg 2011, 22:59

Ja ostajem pri svojoj da Kambouare jednostavno nije rješenje za ovakav tip ekipe (kako ih komentator na Areni prozva 'Galacticosi iz Pariza' :mrgreen: ).

Činjenica jeste da timu treba vremena da se uigra, al' bez obzira na to, novo trenersko rješenje je od velike važnosti.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 06 avg 2011, 23:00

Treba ce dosta vremena da se ova momcad uigra i pocne liciti na neki kolektiv. Ovo veceras je bilo lose, nesto su svi igraci pokusali individualnim prodorima, ali to nije to.
Naravno, sada se postavlja i pitanje koliko je Antoine Kamboure sposoban voditi ovu momcad ka naslovu...mislim da bi mogao Leonardo brzo se spustiti sa tribina na klupu ove momcadi, jer sigurno Arapi nece tolerisati ovaku igru, ako se ponovi i u narednim kolima...
Joint_fc

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 06 avg 2011, 23:14

Apetiti su drastično skočili, tako da je za očekivati nekoliko promjena na klupi dok se nađe trener koji će zadovoljiti upravu i vlasnike.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 avg 2011, 23:17

KB-TM87 je napisao/la:trebaju se uigrati ;)
To je realnost,ali ipak ovo danas ... :? :roll:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 06 avg 2011, 23:23

Ekipa se ne postaje preko noci. A oni su vec u mislima prvaci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 avg 2011, 00:11

Los pocetak sezone,dok se ekipa uigra,krenut ce do nadam se na bolje !

Titula prvaka nije imperativ,ali ne bi bilo lose da ove sezone nesto osvoje,mada bice tesko.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 avg 2011, 01:06

Gledam sada malo sastav PSG koji je igrao danas i ne svidja mi se nikako postavka,iako nisam gledao tekmu,ali ovo je preofanzivno,Menez i Nene kao krila te Horaou i Gameiro u vrhu,brate to je kao da igras sa 4 napadaca.Kada dodje Pastore jedan od zadnje nabrojanih leti,ja cenim da je to Gameiro,u ovakvom stilu igre Horaou mi se cini kao bolje resenje.Pastore bi trebao u sredinu umesto Chantomea,ali isto tako u igru bi trebao i Sissoko,dakle sa centralnom trojkom na sredini Pastore-Sissoko-Matuidi i sa Menezom i Neneom na krilima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 avg 2011, 03:21

I ja sam mišljenja da će se formacija psg-a mijenjati, prosto tip igrača koje su doveli to im nalaže. Ipak, mislim da imaju problem sa trenerom jer Koumbareovi kvaliteti nisu toliki da mogu rezultatski ispratiti ogromne apetite arapskih vlasnika kluba koji su u ovom prelaznom toku potrošili preko 100 miliona evra na pojačanja. Naravno oni žele titulu, žele da ostave trag i u evropa ligi ove sezone, ali kad su već tolike pare dali na pojačanja mogli su vala koji milion odvojiti i dovesti nekog prije svega iskusnijeg trenera koji poznaje francuski fudbal, npr. lupam, Vahida Halilhodžića ili nekog drugog.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 07 avg 2011, 10:23

Kombouare je jedno smeće od trenere i ubjedljivo najlošija karika cijelog tima. Trener zbog kojeg se PSG nije plasirao u LP prošle godine. Posljednjih 5 kola nisu ostavrili pobjedu, a bila im je dovoljna samo jedna da bi prestigli Lyona koji je završio na trećem mjestu. Ovo mu je treća sezona i ima daleko najjaču ekipu u Francuskoj i ja se iskreno nadam da će ga otjerati što prije. Jedini razlog što je on trener PSG je taj jer je bio igrač njihov. :oops:
Allez

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 07 avg 2011, 11:08

Dylan Dog je napisao/la:To vec sada odlicno izgleda,bit ce i oni dobri barem za sokera :lol:
slika
Hvali iskustvo..kao sto imaju OL i OM..znaci tek nako godinu-dve ce u borbi za titulu....nekazem da sad nece biti konkurentni,al nemaju konstantnost za vrh..pozz ;)

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 07 avg 2011, 11:14

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Bertrand je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:i znaci Lyon pada na 3 mjesto u francuskoj ? :D
Ukoliko ne budu aktivni do kraja ovoga ljeta, vrlo, vrlo moguće.
koliko sam cuo, nemaju novca nesto puno, pa su prodali toulalana, novi trener kaze da racuna na pjanica, ali kako stvari stoje tesko da ce i njega zadrzati, znaci lyon moze samo pasti dole, kako stvari stoje, ne moze nikako iznad marseja i psg
Lyon ima jaci igracki kadar od svih klubova u ligi 1..to i transfermarkt pokazuje(bezze stranica ,al svi gledaju u nju).
Realno Pastore nije bolji od Gourcuffa ili Pjanketa...Lisandru niko nije ni do koljena(realno,ako ste vidjeli gol njegov sinoc shvatili bi),pa onda Lloris,bastos,Briand

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 07 avg 2011, 12:46

Mene je Lorient pozitivno iznenadio igrom. Dvije, tri odlicne super sanse plus pogodak, brza igra sa preciznim dodavanjima, meni je izgledalo pravo kvalitetno i atraktivno .
Vidi se bas lijepo da su dobro poslozena ekipa za razliku od PSG-a .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 avg 2011, 13:19

Pastore losiji od Pjanica?? :lol:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 07 avg 2011, 13:22

hahahhahahaha Pjanic bolji od Pastorea hahahahhahahahahahahahhaahahahhahaha :lol:

Licha Lopez
Kontakt:

Post Postao/la Licha Lopez » 07 avg 2011, 13:36

Drugovi moji...Pjanic je imao razocaravajucu sezonu,Pastore jako dobru.Pjanic je imao konkurenciju u jednom Gourcuffu,a Pastore je mogao i na stoperu u Palermu.Prstanite gledati koliko je Pastore placen jer on realno vredi nekih 20- 25 mil...samo jedna dobra sezona je iza njega....i opet ce u PSG-u u Pastorea gledati k'o Boga a u Lyonu Pjanic opet ima konkurenciju.... uostalom vidjecemo kako ce tabela da zavrsi ;)
Zadnja izmjena: Licha Lopez, dana/u 07 avg 2011, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 07 avg 2011, 13:42

A šta je sa Melvutom Erdingom, jel još uvijek u Parizu?
mes que un club

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.