FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la adnanhz » 06 avg 2011, 22:05

sto vas paze komsije :D :D
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 06 avg 2011, 22:20

samosarajvo je napisao/la:
majki33 je napisao/la:Ajde pustite Makabi i ostale Izraelce.Bilo pa proslo..Ako hocete reci da se Borac obrukao pred Makabiem
u Evropi i da su im ovi pustili 3 gola da pobjede varate se.Sta onda reci na igru Zelje i Sarajeva u utakmica 3.pretkola Lige Evrope. ;)

EDIT:Evo pobjeda Borca danas u Gradisci protiv Kozare.Lijepo, uzeli su bodove u gostima i ocekujemo nove za 7 dana protiv Leotara na Gradskom stadionu . 8-)

AJ BORAC :)

Za vas se ne moze reci da ste obrukali u Europi. Ukupnosu vas uzeli sa 3 razlike i to je odlicno. Ali treba reci da ste vi bivsi prvaci sto znaci da biste trebali imati jaci tim i od zelje i od Sarajeva a i igrali ste sa najslabijim protivnikom od ova tri(Sparta,Makabi Tel Aviv,Makabi Haifa)
Sta rece covjek i osta ziv, podatak da Haifa igra u LS a ovi LE dovoljno govori. :o :o :o :o

Da se vratimo u realnost, danas utakmica vise nego dobra za PL, Borac jeste bio bolji imao vise prilika ali moze to jos bolje, uvjerili smo se. Steta sto nije bilo vise golova i pun stadion, ali sve pohvale Kozari, fina ekipica, mislim da nece biti borbe za opstanak za njih ove godine 8-)

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 06 avg 2011, 22:28

Onaj Press Rs je zapeo svim silama da otjera Cvetkovića po meni čovjek radi odličan posao ali bojim se da če ga otjerati . Otjerali su Marića i Jagodića poslije trofeja , :cry: kakve tek onda Zvjezdan izglede ima.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

sasa99
Kontakt:

Post Postao/la sasa99 » 07 avg 2011, 13:16

Juce sam prvi put u zivotu vidio Lesinare uzivo i to u manjem borju na gostovanju i ostao ocaran.....svaka cast braco....

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 07 avg 2011, 14:44

http://rtrs.tv/av/player.php?id=3624&x=0" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvjestaj sa utakmice Kozara-Borac.

jos bolji
Kontakt:

Post Postao/la jos bolji » 07 avg 2011, 16:24

gdje pabizo da kaze koju za Cveleta? :lol:

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 07 avg 2011, 18:01

jos bolji je napisao/la:gdje pabizo da kaze koju za Cveleta? :lol:
Pozdrav jarane,problem Borca je veliki a to je da se svi stelaju u raznim pricama kada je lova u pitanju.Cvele kako ga ti zoves je pocetnik trener i to je svima jasno.Fiser je izlobirao i on je dosao u klub ali Borac treba imati mnogo zvucnije ime.Pocetak je i videcemo ali bez para nema dobrih nogometasa i to je i vama jasno i zato nista EXTRA niste ni doveli,,,,,

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 07 avg 2011, 18:11

Da li ja to vidim nekog pomaka to jest malo optimizma u Pabizovim postovima :lol: :lol:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 avg 2011, 19:02

@ Za Dylan Dog

Vidim da tamo na Zeljinoj temi oni ljigavci mandrak i amertiger pokusavaju napraviti b u d a l u od tebe,vrijedjajuci te najpogdrnijim izrazima i tvrdnjama kako je ovo bio cist penal,evo ti samo da se uvjeris koliko je bio cist. Ovaj post nije namjenjen njima dvojici,jer mi se gade takvi ljudi,nego je namjenjen tebi,da skontas s kim imas posla i odustanes od rasprave tamo...pusti ih neka pisu i dalje o bezgresnoj Grbavici.A mi smo zbog ovog "penala",i oraskog g ovneta Dominikovica (koji je inace njohov sudija), ispali iz Lige,ali zadnje dvije sezone su potvrdile da ima Boga,i da bas na tom stadionu uzimamo trofeje.

Pogledaj Dylane od 0.56

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 07 avg 2011, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 avg 2011, 19:23

Armageddon2012 je napisao/la:@ Za Dylan Dog

Vidim da tamo na Zeljinoj temi oni ljigavci mandrak i amertiger pokusavaju napraviti b u d a l u od tebe,vrijedjajuci te najpogdrnijim izrazima i tvrdnjama kako je ovo bio cist penal,evo ti samo da se uvjeris koliko je bio cist. Ovaj post nije namjenjen njima dvojici,jer mi se gade,nego je namjenjen tebi,da skontas s kim imas posla i odustanes od rasprave tamo...pusti ih neka pisu i dalje o bezgresnoj Grbavici.A mi smo zbog ovog "penala",i oraskog g ovneta Dominikovica (koji je inace njohov sudija), ispali iz Lige,ali zadnje dvije sezone su potvrdile da ima Boga,i da bas na tom stadionu uzimamo trofeje.

Pogledaj Dylane od 0.56

[youtube][/youtube]
i nije te stid ovo napisati??? penala za pocetak ono ocima nije vidjelo sto jest jest! ispali samo zbog penala a ne zbog jos dva gola koja smo zabili??? pa kako te nije stid dvije sanse ste napravili i zabili jedan gol zeljo zabio tri gola pogodio dvije stative i promasio dvije stopostotne sanse!!! trece da iole gledas ove preglede vidio bi da nas je taj isti dominkovic u svakoj utakmici na grbavici u zadnje dvije sezone ostetio BAR ali BAR dva puta i ti onda napises da je nas sudija!!! razmisli malo pa se javi sa izvinjenjem!!!
http://www.transfermarkt.de/en/fk-borac ... 63107.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Burgija
Kontakt:

Post Postao/la Burgija » 07 avg 2011, 19:25

Ajde razguli sa teme i ti i svi ostali koji nemaju dobre namjere prema Borcu i nesto normalno napisati :!:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 avg 2011, 19:30

Burgija je napisao/la:Ajde razguli sa teme i ti i svi ostali koji nemaju dobre namjere prema Borcu i nesto normalno napisati :!:
sta sam netacno napisao!!! i izvini sto sam se usudio pisat naa temi velikana iz platonove il kako vec koji je veliku kozaru deklasirao sa 1:0
1. Željo
2. Liverpool

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 19:41

Armageddon2012 je napisao/la:@ Za Dylan Dog

Vidim da tamo na Zeljinoj temi oni ljigavci mandrak i amertiger pokusavaju napraviti b u d a l u od tebe,vrijedjajuci te najpogdrnijim izrazima i tvrdnjama kako je ovo bio cist penal,evo ti samo da se uvjeris koliko je bio cist. Ovaj post nije namjenjen njima dvojici,jer mi se gade takvi ljudi,nego je namjenjen tebi,da skontas s kim imas posla i odustanes od rasprave tamo...pusti ih neka pisu i dalje o bezgresnoj Grbavici.A mi smo zbog ovog "penala",i oraskog g ovneta Dominikovica (koji je inace njohov sudija), ispali iz Lige,ali zadnje dvije sezone su potvrdile da ima Boga,i da bas na tom stadionu uzimamo trofeje.

Pogledaj Dylane od 0.56

[youtube][/youtube]
Pregledaj ponovo ovaj klip...Borac imao jednu šansu na utakmici (iz koje je zabio gol pred kraj), Željo pored 3 gola još 5 šansi i ti kriviš sudiju u tome :o :lol: :lol: baš si veliki talenat za napisati glupost...svaki put se neki trener žali na suđenje, to je postala praksa u našoj PL...ali ko se ljuti, uvalimo mu kruti ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 avg 2011, 19:54

Je li tema rasprave tamo bila ko je imao vise sansi ili da li je ovo na 0.56 bio penal ili ne?

Ti si tvrdio da je penal cist kao suza,i jos izvrijedjao momka koji je tvrdio da nije,i trazio mu dokaz za njegove tvrdnje,a sad kad sam ti nasao dokaz,normalno,po svom starom prevrtljivom obicaju pises nesto sasvim deseto!

Je li bio penal?

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 19:56

Armageddon2012 je napisao/la:Je li tema rasprave tamo bila ko je imao vise sansi ili da li ovo na 0.56 je bio penal ili ne?

Ti si tvrdio da je penal cist kao suza,i jos izvrijedjao momka koji je tvrdio da nije,i trazio mu dokaz za njegove tvrdnje,a sad,normalno,po svom starom prevrtljivom obicaju pises nesto sasvim deseto!

Je li bio penal?
Volim kad vas sudije karaju u anus, kad pobjeđujemo uz obilatu pomoc sudija - a vi pjenite i režite i 5-6 godina poslije toga :lol: :lol: ...samo za iskompleksirane papkare iz platonove ;)...a sad prijavi post, a i sam sebe prije toga jer si me nazivao ljigavcem ;)

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 07 avg 2011, 19:58

E to bas i lici na vas,tako da je ovo priznanje i najbolji momenat da se ova rasprava zavrsi.

Ja,naprotiv,uopste ne volim takve pobjede,i to je osnovna razlika izmedju nas papkara i vas.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 20:00

Armageddon2012 je napisao/la:E to bas i lici na vas,tako da je ovo priznanje i najbolji momenat da se ova rasprava zavrsi.

Ja,naprotiv,uopste ne volim takve pobjede,i to je osnovna razlika izmedju nas papkara i vas.
jah, jedna šansa na utakmici i trebali ste izvuci bod...to može, ali u qurcu ;) ...trebali ste još i pobjediti samo sudija ne dade ,jel tako :lol: :lol: ...vidim bistar si ko vardar poslije kiše.
A nisi se nešto žalio kad su vam redovno svirali penale u 90 i nekoj minuti, prije dvije godine.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 avg 2011, 20:02

Armageddon2012 je napisao/la:Je li tema rasprave tamo bila ko je imao vise sansi ili da li je ovo na 0.56 bio penal ili ne?

Ti si tvrdio da je penal cist kao suza,i jos izvrijedjao momka koji je tvrdio da nije,i trazio mu dokaz za njegove tvrdnje,a sad kad sam ti nasao dokaz,normalno,po svom starom prevrtljivom obicaju pises nesto sasvim deseto!

Je li bio penal?
majstor si za promjenit temu u pm vidio si da si napisao gomilu gluposti i sad na druge svaljujes :roll: :roll:
jel to u srpskom jeziku ne postoji ona carobna rijec IZVINI ili POGRIJESIO SAM???
1. Željo
2. Liverpool

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 20:03

diego_TM je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:Je li tema rasprave tamo bila ko je imao vise sansi ili da li je ovo na 0.56 bio penal ili ne?

Je li bio penal?
majstor si za promjenit temu u pm vidio si da si napisao gomilu gluposti i sad na druge svaljujes :roll: :roll:
jel to u srpskom jeziku ne postoji ona carobna rijec IZVINI ili POGRIJESIO SAM???
Ma nije ni pregledao klip koji je postavio kao dokaz :lol: ...doslovno jednu šansu levati imali na utakmici i iz nje zabili, a s druge strane vile ih nosale (sa linije izbijali lopte)...ali eto sudija je nekako kriv što su izgubili, po rezonovanju ovog malja :lol:

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 avg 2011, 20:05

Mandrak je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:E to bas i lici na vas,tako da je ovo priznanje i najbolji momenat da se ova rasprava zavrsi.

jah, jedna šansa na utakmici i trebali ste izvuci bod...to može, ali u qurcu ;) ...trebali ste još i pobjediti samo sudija ne dade ,jel tako :lol: :lol: ...vidim bistar si ko vardar poslije kiše.
A nisi se nešto žalio kad su vam redovno svirali penale u 90 i nekoj minuti, prije dvije godine.
dobro se sjecam protiv travnika ili tako nekog osrednjeg tima na gradskom stadionu sudijska nadoknada +4 ni oni sami ne vjeruju da je cak toliko produzio, u 5-oj minuti sudijske nadoknade se svira penal za borac sto izaziva opsti smijeh na tribinama i među igracima i naravno borac pobjeđuje
1. Željo
2. Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.