bravo momcii !!!
a jesmo sugave srece sa ovim zadnjim minutama,lani zvijezda,drina itd...mogli bi malo o nekakvom psihologu razmisljati!ultra gitano je napisao/la:Sad su pod stresom od komšinicamožda bi se moglo i gore nešto uradit pa makar bod uzet
.
nismo ni mi nešto posebno, Euforija je najveća smrt, ne treba se dizati, već hinjski igrati, pa šta bude..mostarskiplemic je napisao/la:a jesmo sugave srece sa ovim zadnjim minutama,lani zvijezda,drina itd...mogli bi malo o nekakvom psihologu razmisljati!ultra gitano je napisao/la:Sad su pod stresom od komšinicamožda bi se moglo i gore nešto uradit pa makar bod uzet
.
![]()
cestitke zrinjskom na dobroj partiji u travniku ,ma sta bi vi bez naseg veterana duresilenT je napisao/la:bravo bravo...ajmo ajmo još jedan
a dramamemooo je napisao/la:Zizovic u Zrinjskom
Ako je, ekstra, za ovu ligu je sigurno pojacanje i ima da digne Zrinjski jos malo, pa valjda ce biti jos pojacanja u hercegovackim klubovima.memooo je napisao/la:Zizovic u Zrinjskom
sa Žižom možemo dalekomemooo je napisao/la:Zizovic u Zrinjskom
Lazar MARJANOVIĆ...jeste izborio se...Armageddon2012 je napisao/la:Je li se izborio onaj mladi Lazar Prodanovic,sto je bio na pragu dolaska u Borac, za prvih 11?
20 000 € ,pajdo to vam je najveci transfer u povijesti ,sta si ti ocekivo 100 000 € ???Armageddon2012 je napisao/la:E da taj,iz Leotara....Bas mi je zao sto nije dosao,dao nam je gol na proslavi titule i odigrao odlicno,a uz to je i veoma mlad.Sad mi je jos vise zao kad vidim da se expresno izborio za prvih 11 u Zrinjskom. Dobili ste extra igraca,zato sto ovi nasi slijepci nece nikad da daju ni 20 000 maraka za igraca,vec samo uzimaju dzabne igrace.
Tako smo i bez Zakarica ostali,za neku vise nego mizernu cifru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.