Ocekujem laganini pobjedu od REALNIH 4:0
SMRT FASIZMU sloboda BEZ BODOVA !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Istoknijemi poliglota je napisao/la:upravo su me ti argumenti natjerali da idem danas na tekmu...samo ne znam hocu li moc navijat 90min zbog posta al veijed pokusatFCS-FCS je napisao/la:Extra vrijeme, prva tekma na kosevu u prvenstvu, dobar termin i ko posti može stići na iftar... šta još treba..svi na KOSEVO
ZapadBegAx je napisao/la:Istoknijemi poliglota je napisao/la:upravo su me ti argumenti natjerali da idem danas na tekmu...samo ne znam hocu li moc navijat 90min zbog posta al veijed pokusatFCS-FCS je napisao/la:Extra vrijeme, prva tekma na kosevu u prvenstvu, dobar termin i ko posti može stići na iftar... šta još treba..svi na KOSEVO
a zasto nebi uzeo godisnjuFCS-FCS je napisao/la:Postom i ja i pokusacu da navijam pa bar 2-3 puta jer za vise nisam fakat sposoban. Kako god vazno je doći i dati svoj doprinos od 8 KM . Puno nas konta a i tvrdi šta je za klub milja ili dvije prodatih karata. I ja sam tako mislio dok me jedan jaran koji radi u klubu nije razuvjerio. Sa 4-5 milja zarade sa " običnih" prvenstvenih tekmi može se svašta. Npr kako kaže može se isplatiti plata treneru i jednom prvotimcu ili platiti 2 rate kredita...zato svi na kosevo
Vaša jedina šansa je motiv jer ipak smo mi Sarajevo a klasa je uvijek bila na našoj strani.deset je napisao/la:Vidimo se večeras,i ko će ga kome dati.
DRHAUSE je napisao/la:Vaša jedina šansa je motiv jer ipak smo mi Sarajevo a klasa je uvijek bila na našoj strani.deset je napisao/la:Vidimo se večeras,i ko će ga kome dati.
JadnoColorado je napisao/la:Danas slobodu treba poslati u tz sa sto vise primljenih golova u njihovoj mrezi .
Ocekujem laganini pobjedu od REALNIH 4:0![]()
sta bolan jadno JADNO je to sto je tuzla ogroman grad aa dodje vas saka jada u glavni grad .. sramota za fukareTaRgEt_ je napisao/la:JadnoColorado je napisao/la:Danas slobodu treba poslati u tz sa sto vise primljenih golova u njihovoj mrezi .
Colorado je napisao/la:sta bolan jadno JADNO je to sto je tuzla ogroman grad aa dodje vas saka jada u glavni grad .. sramota za fukareTaRgEt_ je napisao/la:JadnoColorado je napisao/la:Danas slobodu treba poslati u tz sa sto vise primljenih golova u njihovoj mrezi .
Eno, bas na temi Zeljeznicara ovo o cemu govorim...to smo minakon Sparte, potrebeno je malo samopouzdanje da vratimo, tako da, svaki poraz, poznavajuci nas mentalitet, bi mogao biti koban vec na pocetku...pa zato....valjalo bi da ostanemo neporazeni, a vremenom ce ekipa bolje izgledati...treba i to imati na umu.
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin i 10 gostiju.