Ko je rekao da ne valja . Ne bi bio plaćen toliko koliko je na koncu konca . Potenciram to da je Džeko impotentan lijepu godinu dana , ako ne i više . Mlohav je , odigrao u vrh glave tri kvalitetne utakmice u tom periodu , što za klub , što za našu repku . Da ne dužim , City je bio mnogo , mnogo jači sa Tevezom nego sa usamljenim Džekom u navali . Sad je tu Kun koji je takođe bolji igrač , usuđujem se reći puno bolji .Giggs-Kralj je napisao/la:Sir Matt je napisao/la: i opet si ti kontra druze...sad kao dzeko ne valja...kod nas balkanaca sto je god dobro to ne valja...dajem svoju glavu da je dzeko njemac francuz ili englez da bi ga dizali u zvijezde ovako kao ne valja...a u njega je svaki gol remek dijelo ukucaj na zoutube 20 naj golova od dzeke...uostalom tip je napisao historiju u wolzburgu presao za najvece novnce ikad u njemackoj pa sta jos treba...mancini vjeruje u njega i dzeko igra dans i balotelz a aguero na klupi...bar sam tako citao...i zelja mi je da bude 5 _4 za united al da dzeko da 4 komada...ima sut nije ni spor kako izgleda al sta ocekivati od tolikog momka preko 1.90 ne moye da bude brz kao walkot ili lenon..ima super gradenje i pas mu je solidan...uostalom vidjecete ove seyone ko je i sta je dyeko..ja vjerujem u njega do kraja....
Još jednu stvar ću ti kažem . Tih patriota koji Džeku idolopoklonišu mi je pun krac . Ako igra loše , u stvari ako je lošiji od nekoga nema smisla pričati druge priče . A vi ih pričate . Move on , u offu smo .