RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

nno9
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la nno9 » 07 avg 2011, 15:38

Titova-Juga je napisao/la:
nno9 je napisao/la: Tesko je tebi ista objasniti kad ne citas moj post , procitaj jos jednom.
Za boldirano:Ne mislim doktore nego znam vidim pratim razmisljam.
druga stvar je sto bi ti volio da je tako ,volio bi i ja ali nazalost nije.Ja fino gore napisa Izvinjavam se ako se steko dojam da sam nacionalista jer sam napisao Muslimanskih umjesto prijateljskih klubova.A ti idi u Siroki pa nek ti zvizde na himnu i pale sve sto ima veze sa BiH. i podrzaji jugu nije ni meni bila mrska ali ta JNA u koju smo svi davali pare i koju smo svi zajedno poravili je jeb_ala nama majku ovde i izgubio sam najmilije od iste, i serem se na tebe i na Jugoslaviju aj nikad vise ne bi pristo na nju nakon ovog rata.Zivis s ljudima zajedno i odjednom te ti isti ljudi sje-bu i sve ti uzmu i poruse pobiju i pokradu.

Inace ljudi dosta mijesaju "prijateljskih" i "muslimanskih" :roll: ... ae bola ne kakaj zivota ti, preofiran si, to je cinjenica. I kakve veze ima Miloseviceva JNA sa mojim nadimkom ? Idi hajvanu jean !
Dosta od tebe sve si reko!seljak nije covjek sa sela nego onaj ko je u mozak seljak!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 avg 2011, 15:39

Sta se svadjate vise ! , SVI moramo slozni da budemo i da podrzimo Velez , a nnon ostavi skim smo dobri skim nismo .. :lol: :lol:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 avg 2011, 15:41

nno9 je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:
nno9 je napisao/la: Tesko je tebi ista objasniti kad ne citas moj post , procitaj jos jednom.
Za boldirano:Ne mislim doktore nego znam vidim pratim razmisljam.
druga stvar je sto bi ti volio da je tako ,volio bi i ja ali nazalost nije.Ja fino gore napisa Izvinjavam se ako se steko dojam da sam nacionalista jer sam napisao Muslimanskih umjesto prijateljskih klubova.A ti idi u Siroki pa nek ti zvizde na himnu i pale sve sto ima veze sa BiH. i podrzaji jugu nije ni meni bila mrska ali ta JNA u koju smo svi davali pare i koju smo svi zajedno poravili je jeb_ala nama majku ovde i izgubio sam najmilije od iste, i serem se na tebe i na Jugoslaviju aj nikad vise ne bi pristo na nju nakon ovog rata.Zivis s ljudima zajedno i odjednom te ti isti ljudi sje-bu i sve ti uzmu i poruse pobiju i pokradu.

Inace ljudi dosta mijesaju "prijateljskih" i "muslimanskih" :roll: ... ae bola ne kakaj zivota ti, preofiran si, to je cinjenica. I kakve veze ima Miloseviceva JNA sa mojim nadimkom ? Idi hajvanu jean !
Dosta od tebe sve si reko!seljak nije covjek sa sela nego onaj ko je u mozak seljak!

Slažem se apsolutno.
Ali ti si pak iznimka, i u vugla i sa teško vidljivog područja i na onoj najdetaljnijoj mapi oko Mostara.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 avg 2011, 15:44

ko je rekao da nema nacionalista i ksenofoba sa svih strana. :roll: :roll:

prođite se politike i vjere, tema je fudbal, tačnije FK Velež.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2011, 15:46

Ma velež kao prvo nije komunistički, iako mu je grb zvijezda petokraka, a poznato je da su komunisti na nelegalan način prisvojili tu zvijezdu, koja je simbol radničkih klubova, i govorili su da je to simbol komunizma, što je čista laž, jer je simbol komunizma srp i čekić, ovo smo učili u školi, to znam, a kao što vam je poznato Velež je osnovan kao mostarski klub, na šta moraju biti ponosni svi koji navijaju za ovaj napačeni klub.

Što s tiče SFRJ, bilo pa prošlo, ne treba se više vraćati u prošlost, a kao što vam je poznato, bivša JNA je nastala u našoj BiH, i 50 godina smo svi davali novce u tu vojsku, da bi se desilo 90 - tih ono, čega se rado ne treba sjećati, jer je bilo i više nego ružno, sada imamo našu domovinu, kakva je takva je, ipak je naša, i nemao druge, zato uživajte, i nadam se abd protiv Slavije boljoj tekmi, inače će MV biti u problemima, Toliko. :mrgreen:

uživajte u lijepome vremenu...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 07 avg 2011, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.

nno9
Kontakt:

Post Postao/la nno9 » 07 avg 2011, 15:50

AlemC85 je napisao/la:Ma velež kao prvo nije komunistički, iako mu je grb zvijezda petokraka, a poznato je da su komunisti na nelegalan način prisvojili tu zvijezdu, koja je simbol radničkih klubova, i govorili su da je to simbol komunizma, što je čista laž, jer je simbol komunizma srp i čekić, ovo smo učili u školi, to znam, a kao što vam je poznato Velež je osnovan kao mostarski klub, na šta moraju biti ponosni svi koji navijaju za ovaj napačeni klub.

Što s tiče SFRJ, bilo pa prošlo, ne treba se više vraćati u prošlost, a kao što vam je poznato, bivša JNA je nastala u našoj BiH, i 50 godina smo svi davali novce u tu vojsku, da bi se desilo 90 - tih ono, čega se rado ne treba sjećati, jer je bilo i više nego ružno, sada imamo našu domovinu, kakva je takva je, ipak je naša, i nemao druge, zato uživajte, i nadam se abd protiv Slavije boljoj tekmi, inače će MV biti u problemima, Toliko.
potpis brate!

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 07 avg 2011, 15:57

jojj ljudii pustite to, te su price prezvakane 1000 puta do sad, mi se ulizivati necemo nikome, sad oni nama trebaju **** mater u zenici, a mi njima u vrapcicima trebamo cvijece donositi ??
aaa aleme brate nemoj tu pricu milion puta ponavljati, svi mi znamo sta je velez i sta simbolizuje petokraka, a ko ne zna, i nije za ove teme, tako da nemoj da pisemo gluposti i stvari koje svako 3 dan opet dodju na dnevni red, jeli velez komunisticki klub ili nije ?? jeli velez onaj prije rata ili nije ??.....dostaa toga.....
ANAVTIIII CRVENI :)
i tito je volio velež :D

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 07 avg 2011, 16:00

kroos je napisao/la:jojj ljudii pustite to, te su price prezvakane 1000 puta do sad, mi se ulizivati necemo nikome, sad oni nama trebaju **** mater u zenici, a mi njima u vrapcicima trebamo cvijece donositi ??
aaa aleme brate nemoj tu pricu milion puta ponavljati, svi mi znamo sta je velez i sta simbolizuje petokraka, a ko ne zna, i nije za ove teme, tako da nemoj da pisemo gluposti i stvari koje svako 3 dan opet dodju na dnevni red, jeli velez komunisticki klub ili nije ?? jeli velez onaj prije rata ili nije ??.....dostaa toga.....
Potpis!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 07 avg 2011, 16:06

kroos je napisao/la:jojj ljudii pustite to, te su price prezvakane 1000 puta do sad, mi se ulizivati necemo nikome, sad oni nama trebaju **** mater u zenici, a mi njima u vrapcicima trebamo cvijece donositi ??

Potpis !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 avg 2011, 18:29

nno9 je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:HAHAH ma kakav Tosunovic :lol: Nemoze taj ni Meda :P Daj nam Celik da se Igramo :D
Radi ovakvih kao sto si ti ovo nam se desava, nemoj bola dizat tenzije hoces da ispadne da ti volis velež vise od nas a to nije istina.Bolje da pricamo da je slab i da veze nemaju nasi igraci a onda kad dobiju da se radujemo i da nas uspiju iznenaditi.Nemojte dizati Velež u nebesa rano je za to, fali nam citav vezni red ljudi.Fali Zaim vise nego pola tima.A Iznenadio sam se sto su vodje nalozile da se pjeva Zenicke picke i ono Niko te nikad mrziti nece... ono je tako seljacki i fujj od vodja.red Army nije imao losije vodje i losiju organizaciju od kada ja pratim i idem na utakmice.Coke i Zoka su Bogovi za ove seljake samo psuju i oni i njihova raja najmanje navijau samo loze jadne momke koji dodju iz Okolice Mostara koji zaista srcem navijaju i deru se iz sveg glasa.kako mrzim taj Mostarski hinjavluk.Bojkot tribini iza gola dok su pojedini tipa Hadzica,kruske Ede,kajte tamo.Stavite fine momke onaj mali Husovic je pametan i kulturan momak stavite njega.Kako ne primjetitte da u zadnjih par godina iza gola idu samo djeca i to i oni manje.danas na poluvremenu svi "Mostarci" Cernica,fejiceva mahala predjose tamo na sjdenje.Cast izuzecima kao sto su Dolina Grka i Carina , mada i oni malo navijaju a malo gledaju nisu skoncentrisani.nikoga ne zelim uvrijediti volim Velež i Red Army ali braco ovo nam je stanje i nemojte sada pljuvati na mene jer je meni krivlje nego vama sto je ovakvo stanje.Bit ce bolje aBd.Forzaaa Velež
A što se ne bi predstavio pa se onda razbacivao imenima raje iza gola ? Šta misliš o tome ? I postoji neko drugo mjesto da svoje primjedbe i sugestije uputiš, a ne da serendaš preko foruma. Nečega ti fali ?
Who dares, wins !

kroos
Kontakt:

Post Postao/la kroos » 07 avg 2011, 19:45

ali jucer na tekmi najjaca stvar su bili pozz na poluvremenu heheeh :D selam od obame hehhhee 8-)
i tito je volio velež :D

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 07 avg 2011, 19:49

stvarno kakvi su ono pozz bili ne knotam????

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 07 avg 2011, 19:50

Ono će valjda biti svaku utakmicu sad. Ma neki broj ima, pošalješ nešto u stilu pozdrav, želja ovo,ono i čita spiker na odmoru između poluvremena. :)
Who dares, wins !

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 avg 2011, 19:51

Vidim RA se vratio radujer me to,nadam se da cete uspjeti odraditi sve tekme do kraja prvenstva,sto vam od srca zelim.Ono u prosloj sezoni nije dolikovalo vasem renomeu.Puno srece jos jednom.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 08 avg 2011, 10:35

kupus army je napisao/la:Vidim RA se vratio radujer me to,nadam se da cete uspjeti odraditi sve tekme do kraja prvenstva,sto vam od srca zelim.Ono u prosloj sezoni nije dolikovalo vasem renomeu.Puno srece jos jednom.
Hvala i ja se sam nadam da cemo nastavit sa ovom brojkom jer sada nema izvlacenja na upravu sada sve ide ko podmazano :) .
Samo jedan klub Velež Mostar

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 08 avg 2011, 12:44

Izvještaj:
[youtube][/youtube]
Who dares, wins !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 08 avg 2011, 17:01

Zna li ko, šta je s Merzićem, jesu li sređeni papiri, i da li će igrati protiv Slavije u subotu? ;)

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 08 avg 2011, 17:20

AlemC85 je napisao/la:Zna li ko, šta je s Merzićem, jesu li sređeni papiri, i da li će igrati protiv Slavije u subotu? ;)
Ja sam čuo da bi trebao igrati, nadajmo se.

Ra`81
Kontakt:

Post Postao/la Ra`81 » 08 avg 2011, 17:35

" onclick="window.open(this.href);return false; RAja pravo smo ovo odradili :D

brato brato
Kontakt:

Post Postao/la brato brato » 08 avg 2011, 17:37

AlemC85 je napisao/la:Zna li ko, šta je s Merzićem, jesu li sređeni papiri, i da li će igrati protiv Slavije u subotu? ;)
kralju sredjenu su papiri : Merziću i stokicu dobit ce sansu sad protiv slavije :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []