FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

felix123
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la felix123 » 07 avg 2011, 15:43

Ma nas 30-40 ako se skupi mi navijamo za svoj klub koda mi ikome mozemo ista :D
Pukom srecom nikad nam nitko nije oduzeo trans
Neki ce rec zato sto ne idete na gostovanja ,ja cu mu samo rec nek ode na škripari poduzece i razuvjeri se
Vrlo jednostavno :Ne izazivaj i nece ti se nista dogodit ;)

Drago mi je sto je @aleksandar_veliki konacno pokazao da moze bit i realan :)

U gradu je sparina neka al u 21 h ce bit idealno igrat
Zeljo je kvalitetnija ekipa od nas ,ali mi svoju sansu cemo trazit u umoru igraca i u visokom porazu mozda ce ekipa bit malo utucena
Pozdrav

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 07 avg 2011, 16:45

Nisam baš neki veliki optimista pred naše gostovanje na pecari.Sigueno je ona priča iz Izraela ostavila traga.Kako se jednom Zebi vratiti u normalu nakon onakvog debakla a svi smo svjedoci da je on jedan od dvojice koji je izgarao na terenu.I dalje mislim da nam odbrana nije za respekta,bekova kao da nemamo a naš Nijema zna ispasti iz igre i eto gužve pred Karićem.Nikako mi iz glave ne izlazi činjenica da i pored visokog vođstva Makabija njihov trener na pauzi ubacuje napadače a u 90 min skače kao da je neriješeno.Valjda nam se ta malodušnost da ne kažem nešto drugo neće ponoviti večeras.Ako me naši demantuju niko sretniji od mene.Ova tekma nas može dodatno i ipovaliti ali može i izvaditi u potpunosti.Zato se dobrom Želji večeras nadam

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 07 avg 2011, 16:46

morate biti realni..

sudac je nakon ociglednog penala pokazao loptu za golmana..i onda ide pritisak zelje, sudac ide do pomocnika kao da se s njim konzultira, ovaj kaze nisam vidio nista, ali zaleđe nije bilo..ovaj ide i svira penal..normalno da ce publika reagirat al penal je bio i izveden je..ja cisto sumnjam da bi nakon onog sto je debil iz Stoca uradio, u Vrapčićima, Tuzli, Travniku, Trebinju penal bio izveden (bez namjere da ponizavam navedene nego primjer dajem)..ne bi sigurno u to sam uvjeren..

na pecari se moglo igrat a to su se mogli uvjeriti svi prosle godine kad su nam bodove nosili i rudar, i borac i olimpic..tako je bilo prosle, i prije prosle i bit ce..ako si bolji slobodno uzmi bodove nece ti nitko nista rec..olimpic je cak dobio aplauz (i Raščić) prošle godine kakav ekipa Širokog nije od 2006. toliko o tome
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 07 avg 2011, 16:57

Ondje je iskljucivo sudac kriv za cijelu situaciju. Jer je uvalio ovoga drugog u g.vna, a bilo je vecini ocito da je cist penal. Reakcija je bila ocekivana, jer nesto kao konzultira se i sta ne, dize zivce ljudima, i onda to sve preraste u nesto deseto. Isti bi k* bio bilo gdje drugdje, da je jednostavno uzeo odgovornost na sebe i rekao ok, to je tako kako jest, nitko mu ni ''a'' ne bi rekao nit bi sta bilo.
...Život za Široki...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 07 avg 2011, 18:00

Sretno ljože
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:11

Kevin je napisao/la:morate biti realni..

sudac je nakon ociglednog penala pokazao loptu za golmana..i onda ide pritisak zelje, sudac ide do pomocnika kao da se s njim konzultira, ovaj kaze nisam vidio nista, ali zaleđe nije bilo..ovaj ide i svira penal..normalno da ce publika reagirat al penal je bio i izveden je..ja cisto sumnjam da bi nakon onog sto je debil iz Stoca uradio, u Vrapčićima, Tuzli, Travniku, Trebinju penal bio izveden (bez namjere da ponizavam navedene nego primjer dajem)..ne bi sigurno u to sam uvjeren..

na pecari se moglo igrat a to su se mogli uvjeriti svi prosle godine kad su nam bodove nosili i rudar, i borac i olimpic..tako je bilo prosle, i prije prosle i bit ce..ako si bolji slobodno uzmi bodove nece ti nitko nista rec..olimpic je cak dobio aplauz (i Raščić) prošle godine kakav ekipa Širokog nije od 2006. toliko o tome
Može se i na Grbavici uvijek igrati :!: ...ko god je bio bolji -uzeo je bodove...Široki u nekoliko navrata uzimao sva 3 boda...ako cemo pošteno do kraja ;)...nek mi neko navede gdje se bolje sudi gostima :?: (ali samo argumentovano)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 18:14

Sjecate li se prije par godina kada je Zeljeznicaru bio upitan ostanak u ligi,da je na grbavici protiv Borca bio sviran jedan od najsmjesnijih penala u istoriji fudbala?Igrac Zeljeznicara je usao u kazneni prostor i jednostavno pao,nigdje nikog oko njeg i penal.
Mislim cak da je te sezone Borac i ispao,taj dvoboj je bio jedan od kljucnih za opstanak.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:17

Dylan Dog je napisao/la:Sjecate li se prije par godina kada je Zeljeznicaru bio upitan ostanak u ligi,da je na grbavici protiv Borca bio sviran jedan od najsmjesnijih penala u istoriji fudbala?Igrac Zeljeznicara je usao u kazneni prostor i jednostavno pao,nigdje nikog oko njeg i penal.
Mislim cak da je te sezone Borac i ispao,taj dvoboj je bio jedan od kljucnih za opstanak.
Nisi u pravu definitivno...penal je postojao itekako.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 avg 2011, 18:21

Dylan Dog je napisao/la:Sjecate li se prije par godina kada je Zeljeznicaru bio upitan ostanak u ligi,da je na grbavici protiv Borca bio sviran jedan od najsmjesnijih penala u istoriji fudbala?Igrac Zeljeznicara je usao u kazneni prostor i jednostavno pao,nigdje nikog oko njeg i penal.
Kako ga mogu slagati, drama. Jel vama u cilju da ocrnite nekoga ili da ispadnete pametnI??? Jos samo da si rekao da je pao u kaznenom prosotru pred Zeljinim golom!
Mes Que Un Club

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 18:22

Davno je to bilo,ali meni se cinilo kao ocigledno simuliranje,ako ko ima video da postavi :roll:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:25

Dylan Dog je napisao/la:Davno je to bilo,ali meni se cinilo kao ocigledno simuliranje,ako ko ima video da postavi :roll:
A sad ti se cini, jel :lol: :mrgreen: sad je "davno je to bilo" :lol: a maloprije si bio siguran da je to jedan od najsmiješnijih penala u istoroji bh fudbala :lol: ....i još treba da neko tebi dokazuje sa klipovima :lol: :lol:
Pa valjda ti treba da dokažeš te svoje teorije, ti talasaš tu pricu ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 avg 2011, 18:30

Ma ja,sad cu ja ispasti mrzitelj Zelje jer ovo govorim,a eto siguran sam da je bilo simuliranje,jesi li sad zadovoljan?
Krivo mi je samo ste ce te prvom prilikom zaliti na sudjenje,da li u Travniku,Trebinju..a poricete da se to isto znalo desavati i na grbavici.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 avg 2011, 18:44

Željo se bori za titulu, dođe Široki pobjedi, dođe Sloboda pobjedi... Željo hoće Kup, dođe Široki nerješeno... Hoće Željo Borca da dobije, Borac pobjedi i dobije aplauz..STVARNO NIJE LAHKO IGRATI NA GRBAVICI!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 07 avg 2011, 18:48

Dylan Dog je napisao/la:Ma ja,sad cu ja ispasti mrzitelj Zelje jer ovo govorim,a eto siguran sam da je bilo simuliranje,jesi li sad zadovoljan?
Krivo mi je samo ste ce te prvom prilikom zaliti na sudjenje,da li u Travniku,Trebinju..a poricete da se to isto znalo desavati i na grbavici.
Imaš li bilo kakav dokaz za te svoje tvrdnje :?: ....siguran sam i ja u štošta u životu pa ne laprdam o tome po forumima...ha ja, jbg hajmo pošteno...cuj siguran sam :o :shock: šta znaci siguran sam?? dođeš ovdje izbaciš pricu, okriviš i još tražiš dokaze ...logika: kriv je dok se ne dokaže suprotno...pa to je moglo u srednjem vijeku i u doba inkvizicije....dokaz buraz izbaci ili prestani laprdati...to je tako oduvijek...ni ja ne pricam bez argumenata.

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 07 avg 2011, 18:51

Ako večeras dobijemo širokog , 100% Maccabi zaboravnjen, znali ko koji ce sastav izaci, i koliko je navijaca tamo otislo ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 07 avg 2011, 18:53

Link za prenos :!: :?:

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 07 avg 2011, 18:55

AmanijakzO je napisao/la:Link za prenos :!: :?:

hercegovina

live
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 07 avg 2011, 18:57

AmanijakzO je napisao/la:Link za prenos :!: :?:
e fkt ima li ne valja mi slika na tv-u :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 07 avg 2011, 19:08

http://eurorivals.net/nk-siroki-brijeg~ ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 avg 2011, 19:13

felix123 je napisao/la:Ma nas 30-40 ako se skupi mi navijamo za svoj klub koda mi ikome mozemo ista :D
Pukom srecom nikad nam nitko nije oduzeo trans
Neki ce rec zato sto ne idete na gostovanja ,ja cu mu samo rec nek ode na škripari poduzece i razuvjeri se
Vrlo jednostavno :Ne izazivaj i nece ti se nista dogodit ;)

Drago mi je sto je @aleksandar_veliki konacno pokazao da moze bit i realan :)

U gradu je sparina neka al u 21 h ce bit idealno igrat
Zeljo je kvalitetnija ekipa od nas ,ali mi svoju sansu cemo trazit u umoru igraca i u visokom porazu mozda ce ekipa bit malo utucena
Pozdrav
aleksandar_veliki je uvijek realan ako se prica o ekipi i igri na terenu, a moras priznati i navijaci Zelje, jer puka je istina da smo najbolje ugosceni u Sirokom.Naravno da je bilo sitni carki, ali se nije desavalo kao u Zenici da neko utrci u teren i opali igraca nogom.Treba biti gospodin i u porazu i u pobjedi jer ovo je sport.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Grk1234, MrkiMedo i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []