al i ovaj golman im bgm nije nesto il meni streem kasni kad lopta krene prema njemu
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- zubanovic89
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
jooooooooooooooooooooooooooooj
al i ovaj golman im bgm nije nesto il meni streem kasni kad lopta krene prema njemu

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
- Principatus
- Kontakt:
Koja Goooolcinaaa!!!
Meteor, kometa.... GOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Megamon
- Kontakt:
Gdje je Adinjo,kimbo i ostala raja 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj golcine
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Golcina

Ljudi pocinjem da pijem i slusam Harisa Dzinovica!!!

Sta crnogorska zestica uradi od cojka 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ma na koncert Harisa DžinovićaVirtu4l je napisao/la:Svi u BUDVU !!!
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Opet ista stvar sa teletekstom,
samo sto sam se ovaj put obradovao!!
samo sto sam se ovaj put obradovao!!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
odlican gol Dzeke protiv Mancester Uniteda! svaka cast igracino!!!! ponosu BIH! City vodi 2:0...
Covjek se usavrsio da zabija Manchesteru Unitedu!! Bravo majstore
-
Madridista18
- Kontakt:
ajjjjjjj pa sto ugasim **** stream kad je dao gol aaaaaaaaa
pljuvaci ti ga puse Edine, Edine, Edineeee, dobronamjerni kriticari ti ga puse Edineee, Edineee, Edineee....
Sto sam ja mislio da ga ti ne volis hahahaha.Ma i ti si vala sve bolji i bolji.Ko Dzeko hahaha.Megamon je napisao/la:Volim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Majstorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
dajte taj j..ni gol da vidimo !!!!!! 
- Joint_Union
- Kontakt:
A ha.Cartman je napisao/la:Nadam se da ce igrat sutra.
PAĆENIČE
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- Saras Spa.
- Kontakt:
INTERRR
Bravo Dzeko,veoma vazan gol! jos da u drugom poluvremenu udje Aguero umjesto Balotelija,mislim da ce City razvaliti Man.United!
Dajte klipp!!!
Jedan je BIG EDD!!!

Jedan je BIG EDD!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.