FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ako mumin neode , Hamzagica od prve minute i bice bolje nego na Kosevu ....
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
- Komunikacija
- Kontakt:
Sretno sutra FK Sarajevu,realno gledajuci Trnava nije toliki bauk Zrinjski i Sarajevo su tu negdje po kvaliteti dok su Slovan i Trnava nebo i zemlja,stoga sam misljenja da ce Sarajevo proci !
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
JA SE PLAŠIM DA NAS TRNAVA NEĆE NAGRDITI KAO ŠTO JE SLOVAN ZRINJSKOG
-
- Kontakt:
Slazem se sa komunikacijom,slovan je puno jaci od trnave,dobro je i to sto u subotu igraju trnava-slovan u njihovoj ligi,nadam se akoBogda prolazu u trece pretkolo 

ajd sretno sutra pitari!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Pred sami kraj utakmice na Koševu protiv Trnave, u igru je ušao i igrač koji je ove sezone pojačao FK Sarajevo, Demeldin Hamzagić.
Za kratko vrijeme koje je proveo na terenu Hamzagić je pobrao simpatije navijača i lijepim potezima nagovijesti da će se raditi o istinskom pojačanju za bordo tim. U putu ka Trnavi, nakon što je ekipa sletila na aerodrom u Beču, Hamzagić je odvojio par trenutaka za razgovor za naš portal.
"Vrlo sam zadovoljan debijem i što je najvažnije pobjedili smo, napravili dobru poziciju za drugu utakmicu.», poručio je Hamzagić sa bečkog aerodroma. «Moram reći da su me u mom prvom nastupu posebno oduševili navijači koji sigurno vode ovu ekipu do pobjede i naš su dvanesti igrač".
Uzvratna utakmica u Trnavi igra se sutra. Očekivanja bordo tima su visoka i čini se da optimizma ne nedostaje.
"Najvažnije nam je da prođemo ovu rundu, a iako smo u Sarajevu nadigrali protivnika, svjesni smo da će sutrašnja utakmica biti teža nega prva. Ipak, očekujem pozitivan rezultat. Mi smo i u prvoj utakmici dokazali da možemo sa njima igrati i da smo čak i bolji tim od njih.", uvjeren je igrač sa Koševa.
Bliži se i početak Premijer lige BiH, a Sarajevo će u prvom kolu igrati protiv Slobode.
"Ja sam tek stigao i ne mogu reći da dovoljno poznajem ostale. U prvom kolu, mi smo sigurno favoriti. Vjerujem u našu ekipu i navijačima mogu obećati da ćemo slaviti na startu lige". završio je Hamzagić.
Za kratko vrijeme koje je proveo na terenu Hamzagić je pobrao simpatije navijača i lijepim potezima nagovijesti da će se raditi o istinskom pojačanju za bordo tim. U putu ka Trnavi, nakon što je ekipa sletila na aerodrom u Beču, Hamzagić je odvojio par trenutaka za razgovor za naš portal.
"Vrlo sam zadovoljan debijem i što je najvažnije pobjedili smo, napravili dobru poziciju za drugu utakmicu.», poručio je Hamzagić sa bečkog aerodroma. «Moram reći da su me u mom prvom nastupu posebno oduševili navijači koji sigurno vode ovu ekipu do pobjede i naš su dvanesti igrač".
Uzvratna utakmica u Trnavi igra se sutra. Očekivanja bordo tima su visoka i čini se da optimizma ne nedostaje.
"Najvažnije nam je da prođemo ovu rundu, a iako smo u Sarajevu nadigrali protivnika, svjesni smo da će sutrašnja utakmica biti teža nega prva. Ipak, očekujem pozitivan rezultat. Mi smo i u prvoj utakmici dokazali da možemo sa njima igrati i da smo čak i bolji tim od njih.", uvjeren je igrač sa Koševa.
Bliži se i početak Premijer lige BiH, a Sarajevo će u prvom kolu igrati protiv Slobode.
"Ja sam tek stigao i ne mogu reći da dovoljno poznajem ostale. U prvom kolu, mi smo sigurno favoriti. Vjerujem u našu ekipu i navijačima mogu obećati da ćemo slaviti na startu lige". završio je Hamzagić.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
Dali iko im a info koliko je navijaca otislo?A ono za mumiya i sa pasosom smijesna stvar u najmanju ruku.Pobiijeda 0-1 ako bog da
i onda helsinborga da nagrdimo na kosevu 

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
ADMIR_HZ87 je napisao/la:Dali iko im a info koliko je navijaca otislo?A ono za mumiya i sa pasosom smijesna stvar u najmanju ruku.Pobiijeda 0-1 ako bog dai onda helsinborga da nagrdimo na kosevu
od 100 do 200 hordi u slovačkoj
p.s. umjesto muminovića koji nije dobio pasoš priliku će dobiti pliska
sa fksinfo.com
neka se ponovi genk........SAMO ZA NAŠU LJUBAV NAJVEĆU
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
j**** ovu drzavu kad nemogu gledat fudbal domaci na tvu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
mi će još dugo patiti ali daj Bože da griješimjocker123 je napisao/la:j**** ovu drzavu kad nemogu gledat fudbal domaci na tvu
bice siroki na tv-ujocker123 je napisao/la:j**** ovu drzavu kad nemogu gledat fudbal domaci na tvu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
U nas je TV propalitet, ali okey da su makar prenosili Sarajeva kod kuće nego nisu ni to, za gostovanja i razumijem ali domaće, smiješni su i jadni.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
na bht-u široki, na rtrs-u slavija a mi nećemo moći ni preko radija
smiješno žalosno jadno ........itd

- lolo d pitar
- Kontakt:
nisi to napisao na svim forumimaMirza_Hordas je napisao/la:na bht-u široki, na rtrs-u slavija a mi nećemo moći ni preko radija![]()
Mirza_Hordas je napisao/la:ADMIR_HZ87 je napisao/la:Dali iko im a info koliko je navijaca otislo?A ono za mumiya i sa pasosom smijesna stvar u najmanju ruku.Pobiijeda 0-1 ako bog dai onda helsinborga da nagrdimo na kosevu
sa fksinfo.com
Kako to znas?
To onda znaci da nece Hamzagic igrati!
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Pa hoce li neka njihova TV prenositi da gledamo na netu?Mirza_Hordas je napisao/la:na bht-u široki, na rtrs-u slavija a mi nećemo moći ni preko radija![]()
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Butmiran je napisao/la:Mirza_Hordas je napisao/la:ADMIR_HZ87 je napisao/la:Dali iko im a info koliko je navijaca otislo?A ono za mumiya i sa pasosom smijesna stvar u najmanju ruku.Pobiijeda 0-1 ako bog dai onda helsinborga da nagrdimo na kosevu
sa fksinfo.com
Kako to znas?
To onda znaci da nece Hamzagic igrati!
pa sa fksinfo.com....piše ti na indexu a hamzagić će ući zadnjih 10-20 minuta a trebalo bi momku dati više šanse
Hajde sretno.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Butmiran je napisao/la:Pa hoce li neka njihova TV prenositi da gledamo na netu?Mirza_Hordas je napisao/la:na bht-u široki, na rtrs-u slavija a mi nećemo moći ni preko radija![]()
vjerovatno neće ni oni prenositi ali ovo sam pročitao na forumu:
Uz dužno poštovanje i respekt prema našoj braći koja idu put Slovačke, nas većina podrumaša će biti muhtać kakve televizije, pa sam se malo informisao o prijenosu na državnoj televiziji!

http://www.stv.sk/
Na slovačkoj državnoj televiziji, u programskoj shemi za četvrtak nema prijenosa utakmice! Možda se šta promijeni do četvrtka, ali teško jer prema nekim informacijama zbog velike ekonomske krize gasi se treći kanal (sportski), a do gašenja prenose neke nebitne događaje! Ako neko zna više o tome da li će biti prijenosa na nekoj drugoj tv stanici neka napiše!
Nece biti prenosa,prvo Slovaci ne prenose nikako,tako da nasi i kad bi htijeli nemaju od koga uzeti signal 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, HariTz i 25 gostiju.