Manchester City FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Størm
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Størm » 07 avg 2011, 17:36

Momčad se opustila u drugom poluvremenu i znao sam da će se desiti ovaj epilog koji nama ne odgovara. United kao i uvijek dolazi na sretan način nezasluženom igrom do pobjede, naš vođa Mancini je pogriješio što je ostavio Džeku u igri do kraja, jer vidjelo se na njemu da nema snage dovoljno i Aguero je trebao ući u zadnjih 15 minuta.

Što se tiče trećeg nes(p)retnog pogotka, kapiten je odmah na sebe preuzeo krivicu i to cijenim. Greška je bila maestralna, ali i najboljim se dešava. City je prvo poluvrijeme odigrao magično, ali u drugom se opustio i to nas je koštalo trofeja.

City 4ever !
Love City, hate United !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 avg 2011, 17:37

Størm je napisao/la:Momčad se opustila u drugom poluvremenu i znao sam da će se desiti ovaj epilog koji nama ne odgovara. United kao i uvijek dolazi na sretan način nezasluženom igrom do pobjede, naš vođa Mancini je pogriješio što je ostavio Džeku u igri do kraja, jer vidjelo se na njemu da nema snage dovoljno i Aguero je trebao ući u zadnjih 15 minuta.

Što se tiče trećeg nes(p)retnog pogotka, kapiten je odmah na sebe preuzeo krivicu i to cijenim. Greška je bila maestralna, ali i najboljim se dešava. City je prvo poluvrijeme odigrao magično, ali u drugom se opustio i to nas je koštalo trofeja.

City 4ever !

Ti si meni magično objektivan dečkić, pravi primjer kakvi forumaši trebaju biti.
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 07 avg 2011, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 07 avg 2011, 17:37

Størm je napisao/la:Momčad se opustila u drugom poluvremenu i znao sam da će se desiti ovaj epilog koji nama ne odgovara. United kao i uvijek dolazi na sretan način nezasluženom igrom do pobjede, naš vođa Mancini je pogriješio što je ostavio Džeku u igri do kraja, jer vidjelo se na njemu da nema snage dovoljno i Aguero je trebao ući u zadnjih 15 minuta.

City 4ever !
Da nisu dali ova 2 gola nebi znao ni da je igrao city.United imao jedan malo tezi trenig.
Visca el Barça ! Mes que un club !

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 07 avg 2011, 17:38

Ja nisam vidio izradjenu akciju. Jedan gol iz prekida, drugi iz nicega maltene.
Sack Mancini. :mrgreen: :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 17:39

Ovaj Paja je baš lud. :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 07 avg 2011, 17:39

Da je samo Man. City pametan da angazuje Rafaela Beniteza on bi sve u Citiju tako poslozio i doveo prave igrace na pravo mjesto.. U Liverpoolu dolara nije imao 5 godina pa nas je drzao na nekom nivou i osvojio ligu prvaka.

Po mom misljenju Man.Citiju fale kreativni vezni igraci, samo da imaju Nuri Sahina ili Xabi Alonsa da razigravaju sve bi to islo ko po maslu.. Ovako dati milijarde na dovodjenje najboljih napadaca u evropi a da nema niko da im doda loptu nema smisla..

Drago mi je sto je Edin zabio najljepsi pogodak na tekmi i skrenuo paznju na sebe, samo da mu vise lopte dodaju i da se fokusiraju na njega, da on bude Target Man i spusta lopte na stranu i nazad a ne da idu preko teveza i silve i njihovih individualnih sposobnosti..

Mulder
Kontakt:

Post Postao/la Mulder » 07 avg 2011, 17:39

United je za City ---- Manchester!!! 8-)
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby

Ljuka
Kontakt:

Post Postao/la Ljuka » 07 avg 2011, 17:40

City 4ever !
MAGIČAN PORAZ
Neeeee bih jaaaaa ovdje ništa pisao...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 avg 2011, 17:40

City 4ever !
pa jadan ne bio igrali ste ragbi danas...United igro fudbal i zbog toga je pobjedi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 17:41

Zasluzeno smo dobili. Nema potrebe da ovaj post "zvuci" provokatorski ali oni koji su gledali mec mogli su i vidjeti da je vecinu utakmice igrao samo jedan tim, United. Skoro pa cijelu! Imali ste 2 izleta i zabili 2 gola koja su plod nasih gresaka. U drugom dijelu se pokazao jos jednom mentalitet Uniteda s kojim se nemoze mjeriti nijedan tim na svijetu. Od 0:2 u prvom dijelu gdje smo vas apsolutno nadigrali do 3:2 na kraju. To mogu samo najveci.

City ima dobar tim, treba i to spomenuti. Agueru hitno umjesto Balonje, jest` on zanimljiv i sve to ali kakve koristi od toga kad` na terenu skoro pa se i ne vidi? A i kada se vidi neku glupost napravi. Agueru tu mora sto prije uz Dzeku kojem idu ovi golovi Unitedu u PM. :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Størm
Kontakt:

Post Postao/la Størm » 07 avg 2011, 17:41

Govorite Vi što god hoćete, ali vidjet ćemo na kraju sezone ko će se zadnji smijati. !

@Jimmy
Kada budete u LP porazgovarat ćemo ;)
Love City, hate United !

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 07 avg 2011, 17:43

Ne naslađujte se .Sva ova ulaganja Citya će se isplatiti kada Mancini dobije nogu.
Čovjek je jednostavno preglup da bi vodio ovu ekipu.U drugom poluvremenu gotovo svaku izmjenu je pogriješio.

I nemojte pričati kako je City samo se vidio kod gola,kada je pri kraju bilo nekoliko šansi za njih i vrlo opasnih situacija pred golom Uniteda ,ali bezuspješno.

@Rooney88
Sa tim izletima pokazuješ da uopšte nisi objektivan.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 07 avg 2011, 17:46

ovaj Størm je tevezito 100% :lol:
HZ87

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 07 avg 2011, 17:46

City prokockao pobjedu,ali United je ipak zasluzeno osvojio trofej! imaju kud i kamo boljeg trenera,jer Mancini ce sigurno uskoro dobiti otkaz,dosta su njega trpili..on jednostavno nije trener za velike ekipe...Aguero je morao uci umjesto Balotelija,a on uvodi neke defanzivce...u svakom slucaju Cityu treba Nasri ili Snajder kojeg je voditelj na sportklubu navijacki prizeljkivao u Unitedu...dakle Snajder ili Nasri i Aguero uz Dzeku u napadu i City moze dosta toga napraviti,mada im je najlosija karika u timu Mancini,definitivno!

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 17:46

Størm je napisao/la:Govorite Vi što god hoćete, ali vidjet ćemo na kraju sezone ko će se zadnji smijati. !

@Jimmy
Kada budete u LP porazgovarat ćemo ;)
Znaci ipak ces ostati Sitijev fan ? Za sada imas jedno poluvrijeme iza sebe. :mrgreen:

Ma Storm je Paja, napravio account nakon prvog poluvremena da malo prca navijace Uniteda,
ali mu nije uspjelo.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 07 avg 2011, 17:47

revoX. je napisao/la:ovaj Størm je tevezito 100% :lol:
Nije bolan. Napisah na poluvremenu da je to onaj @Juventino, što je nešto kratko napisao, a onda nešto kasnije @Lennon. Vidiš potpis, avatar, stil pisanja...

Ovaj je bio lagan za prepoznavanje. ;)
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 17:58

Bezimeni je napisao/la: @Rooney88
Sa tim izletima pokazuješ da uopšte nisi objektivan.
Koji dio posta? :?
Objasni?

Izvinjavam se unaprijed ako sam nekoga uvrijedio ali sta nije bilo objekvitno? Mozda dio u kojem kazem da je vecinu meca igrala jedna momcad? To nije provokatorski to je objektivno. Kada su nas dobili u kupu prosle sezone ovdje sam cestitao na zasluzenoj pobjedi a sada se ne treba raspravljati o nekoj objektivnosti u recenici da City nije ni blizu odigrao kako se ocekivalo. Oba gola su slucajna i to je cinjenica. Nikakve izradjene akcije kao recimo Unitedov drugi gol. Slucajan je i nas 3, mora se priznati. Plod greske Cityeve odbrane! Ali smo mi iznudili tu gresku konstantnim pritiscima i, objektivno, boljom igrom. Ako si na taj dio posta mislio da nije objektivan onda nisam siguran druze da smo isti mec gledali.

Drugi dio se svodi na kritike Balonji. Sta tu nije objektivno? Nisam Dzeku kritikovao da me napadas. :mrgreen: Salim se naravno. Baloteli je zanimljiv, priznajem ali da od njega ima neke ekstra koristi na terenu i nema bas. Dodje mi kao neka cirkusna nakaza za kojeg su Tevez i Agueru doktori fudbala, bar sto se ovog napadackog dijela tice. Hajd` eto da ne pretjeram bolji su igraci od njega, precrtaj ovo o doktorima. :D I to je cinjenica za koju imam argumente.

Ili mozda mislis na dio u kojem hvalim mentalitet Uniteda? I za to imam argumente. Mislim da nema potrebe da nabrajam meceve u kojima smo okretali rezultat i poraz pretvarali u pobjedu. Nisam rekao da imamo najjacu odbranu na svijetu, vezni red ili napad nego MENTALITET, to ti je nesto drugo mada znas i sam vjerujem. ;) Mozda sam tu malo pretjerao sa rijecima hvale ali pripisi to euforiji a ne ne objektivnosti. Ipak i to je objektivno i bilo bi objektivno da je napisao neki drugi navijac drugog kluba. Ovako ispade kao hvalisanje a ustvari je obicna cinjenica.

Sada mi samo objasni sta je po tvom misljenju bilo (ne)objektivno? :?
R.I.P

MIRZA RASCIC

Størm
Kontakt:

Post Postao/la Størm » 07 avg 2011, 18:01

Nazivaš Balotellija "cirkusnom nakazom" ? :shock:

Čovječe malo si pretjerao smiri se, Mario bi mogao biti najbolji u Europi da se samo malo smiri. On je doktor za Welbecka i te amatere ...
Love City, hate United !

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 07 avg 2011, 18:03

Størm je napisao/la:Nazivaš Balotellija "cirkusnom nakazom" ? :shock:

Čovječe malo si pretjerao smiri se, Mario bi mogao biti najbolji u Europi da se samo malo smiri. On je doktor za Welbecka i te amatere ...
U tom i jest problem sto on nije klasa igraca da lumpuje i da dere ;) !
I moj Dedo je mogao biti doktor za mnoge igrace ali ga zezalo to sto ze zenio 7 puta :D
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 18:05

Størm je napisao/la:Nazivaš Balotellija "cirkusnom nakazom" ? :shock:

Ok, izvini. Malo pretjerano priznajem ali mislio sam na desavanja van terena. I sve njegove ispade. Nisam mislio uopste na terenu. Van terena puno vise paznje privlaci nego na samom terenu.

Welbeck amater? Ovo bi se moglo i oduziti tako da necu da ulazim u dalju raspravu. Evo neka bude 1:1, moze? Ja Balonju nakazom a ti Welbecka amaterom. :lol:

Ali budi posten i priznaj da od Balotelija i nema neke ekstra koristi na terenu, na stranu sto je on zanimljiv kao osoba i mozes mu se danima smijati ali nema neke koristi od njega. Da je potencijal se znalo jos i u Italiji dok je igrao, to nema potrebe da ponavljas.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 9 gostiju.