FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2011, 22:02

Odlican protivnik u 2. kolu DFB Pokala.
Dobili smo momke iz grada Audija. FC Ingolstadt. slika
I to na AA-i.
Vom Jäger zum Gejagten

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 06 avg 2011, 22:03

U drugom kolu DFB-Pokala igramo protiv drugoligaša FC Ingolstadta i to na domaćem terenu,lijepo nas ide žrijeb ovih dana. :mrgreen:

Edit:Gero mi ga zahako brzinom :lol:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 avg 2011, 22:10

roy_makaay je napisao/la: Edit:Gero mi ga zahako brzinom :lol:
Nije ti dovoljno sto si ti mene (bome i ostale) na onom secerovom kvizu cesto ostavljao kao zweite sieger. :D

Ma los je Glückslos. :P
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 06 avg 2011, 23:50

geronimo je napisao/la:Imaju Magnina, starog Gomezovog jarana iz VfB-ovog vakta.
:arrow:
geronimo je napisao/la:Dobili smo momke iz grada Audija. FC Ingolstadt. slika
Imaju Gorlitza, starog našeg miljenika. :lol:
Nekako baš s nestrpljenjem očekujem sutrašnju utakmicu, očekujem 2-3:0, tako nekako. :? Protivnik mi nije nešto opasan, sve su to mladi, ili donekle nekvalitetni igrači, ovog ljeta se nisu pojačavali, tako da bi trebala biti sigurica. Sreća pa ne igramo kod njih, tad bi belaj nastao. :twisted: Sjećam se prošle godine jedva živu glavu izvukošmo :shock: , j.ebo te u kakvo grotlo smo tamo upali. :o
Potpis ti je extra :!: :D Šteta što mi Basler nije jaro ko tebi, pa da ga prije ugrabim. :)
Ribery neće biti spreman, to su najnovije informacije, ili ti ga moje prognoze. :? Ako hoćeš vjeruj, nećeš, nemoraš, baš me briga. :lol:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 avg 2011, 00:00

geronimo je napisao/la:
roy_makaay je napisao/la: Edit:Gero mi ga zahako brzinom :lol:
Nije ti dovoljno sto si ti mene (bome i ostale) na onom secerovom kvizu cesto ostavljao kao zweite sieger. :D
Kad si već spomenuo šećka,šta je s njim,nema ga nikako,a ovi "njegovi" :mrgreen: Wolfovi fino krenuše u sezonu.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 avg 2011, 02:02

Sutra najmanje 4 komada, bez ijednog primljenog, pa da fino od prvog kola budemo na celu. Sve ostalo mozemo smatrati neuspjehom. :)
Na zvanicnoj Bayernovoj stranici pise da su svi fit, sem Brene, tako da je i Ribery u sastavu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 avg 2011, 02:20

Za Riberya sam i ja procitao da je spreman, kao sto se i najavljivalo ovih nekoliko dana, ali uvijek postoji ono ali... :D
Jupp se dvoumi da li da rizikuje i ubaci Bilala od pocetka ili da ga ostavi za kraj?
Uglavnom, on je spreman, sad da li je 100% ili ne, to cemo danas saznati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

kicked21
Kontakt:

Post Postao/la kicked21 » 07 avg 2011, 02:53

edotabako je napisao/la:Zna li neko gdje na netu mogu naci prenos sutrasnje utakmice? Ali da ne prekida puno. Znaci, nije bitno koja konekcija je potrebna.
Hvala.
evako skini ovaj program http://www.sopcast.com/download/" onclick="window.open(this.href);return false; ... zatim ga instaliraj normalno... onda kad dodje vrijeme utakmice odes na stranicu http://www.myp2p.eu" onclick="window.open(this.href);return false; ... onda gore u vrhu stranice imas listu... HOME; LIVE TV; LIVE SPORTS eh tebi je bitan ovaj LIVE SPORTS kliknes na njegai izbaci ti sve sportske dogadjaje u tom vremenu il mozda koji sat i poslije... eh tu ima rubrija NOGOMET manifestovana sa slicicom nogometne lopte... kliknes na nju i izbaci ti listu fudbalskih utakmica... nadjes utakmicu koji zelis i kliknes "malu slikicu TELEVIZORA" pored tog tima koji zelis da gledas.... i onda ti se otvori lista kanala sa kojeg hoces da preuzmes sliku da gledas tekmu... eh to kad ti se otvori trazi gdje pise SCOPCAST i pored odma pise PLAY ... pritisnes to PLAY pored SCOPCAST... i pitat ce te "da li zelite da pokrenete ovaj program" (misleci na scopcast koji si instalirao na pocetku) ti kliknes LAUNCH APLICATION.... i onda ti se otvori program SCOPCAST i imas onog idiotskog Bufferinga jedno pola minute i gledas tekmu bez problema rezolucija dobra sve dobro bude :)))

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 avg 2011, 14:26

Ako me je neko poželio, evo moj referat pred tekmu :D
* dosadašnji omjer u BL-u je 42 pobjede Bayerna, 26 Borusije i 18 remija
* u 43 meča odigrana u Minkenu, Borusija ima samo 1 pobjedu i to iz '95. i tada je bilo 2:1
* u 17 zadnjih međusobnih susreta, pobijedili su nas samo 1 i to 30.10.'04 sa 2:0
* samo puta kao domaćini nismo protiv Borusije postizali golove
* od '69. do '77. samo su ove dvije ekipe osvajale BL i to Borusija 5, a Bayo 4

I zašto je ovako mirno pred tekmu?
Sent from my Philips Smart TV.

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 07 avg 2011, 17:31

Neuer---Lahm-Badstuber-Boateng-Rafinha---Schweini-Gustavo--Muller-Kroos-Robben---Gomez

Sve odlicno, Ribery na klupi. Haj'mo ih rasut'. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 07 avg 2011, 17:32

Ima li ko kakav link,nešto mi ES2 isključen. :x

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 07 avg 2011, 17:39

http://veetlesportshd2.****/201 ... nel-2.html" onclick="window.open(this.href);return false;

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 07 avg 2011, 17:51

Zurich se opasno priprema za nas,danas su Grasshopera dobili 6-0 :twisted: :P :P
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 07 avg 2011, 18:00

Kakva igra :D
Samo fali gol :D

Nas Doppel-sechs ako ovako nastavi izrast ce u najbolji na svijetu :D
Kako ih Gustavo mete na sredini,bilo glavom bilo nogom :lol:

Muller imao jedno vanzemaljsko primanje lopte,svaka mu cast :)

Ovako kad pogledam formaciju,steknem utisak da je Ribery visak,jer Kroos je prejak igrac da sjedi na klupi,a za ostale ne moram trosit rijeci :)

Samo da se ovo procepi,onda petarda ima da pukne :D
#miasanmia

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 07 avg 2011, 18:08

schweinsteiger je napisao/la:Kakva igra :D
Samo fali gol :D

Nas Doppel-sechs ako ovako nastavi izrast ce u najbolji na svijetu :D
Kako ih Gustavo mete na sredini,bilo glavom bilo nogom :lol:

Muller imao jedno vanzemaljsko primanje lopte,svaka mu cast :)

Ovako kad pogledam formaciju,steknem utisak da je Ribery visak,jer Kroos je prejak igrac da sjedi na klupi,a za ostale ne moram trosit rijeci :)

Samo da se ovo procepi,onda petarda ima da pukne :D
extra igrate imali ste do sad jedno 5 100% prilika...... :lol: :lol:

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 avg 2011, 18:10

Nemogu se oteti dojmu da Schweini samo usporava napade nase . Kako to Toni samo radi , primi preda , a Schweini dok pogleda , okrene se par puta , svi se vrate :?

edotabako
Kontakt:

Post Postao/la edotabako » 07 avg 2011, 18:25

kicked21 je napisao/la:
edotabako je napisao/la:Zna li neko gdje na netu mogu naci prenos sutrasnje utakmice? Ali da ne prekida puno. Znaci, nije bitno koja konekcija je potrebna.
Hvala.
evako skini ovaj program http://www.sopcast.com/download/" onclick="window.open(this.href);return false; ... zatim ga instaliraj normalno... onda kad dodje vrijeme utakmice odes na stranicu http://www.myp2p.eu" onclick="window.open(this.href);return false; ... onda gore u vrhu stranice imas listu... HOME; LIVE TV; LIVE SPORTS eh tebi je bitan ovaj LIVE SPORTS kliknes na njegai izbaci ti sve sportske dogadjaje u tom vremenu il mozda koji sat i poslije... eh tu ima rubrija NOGOMET manifestovana sa slicicom nogometne lopte... kliknes na nju i izbaci ti listu fudbalskih utakmica... nadjes utakmicu koji zelis i kliknes "malu slikicu TELEVIZORA" pored tog tima koji zelis da gledas.... i onda ti se otvori lista kanala sa kojeg hoces da preuzmes sliku da gledas tekmu... eh to kad ti se otvori trazi gdje pise SCOPCAST i pored odma pise PLAY ... pritisnes to PLAY pored SCOPCAST... i pitat ce te "da li zelite da pokrenete ovaj program" (misleci na scopcast koji si instalirao na pocetku) ti kliknes LAUNCH APLICATION.... i onda ti se otvori program SCOPCAST i imas onog idiotskog Bufferinga jedno pola minute i gledas tekmu bez problema rezolucija dobra sve dobro bude :)))

Hvala druze. ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 avg 2011, 18:33

M'Gladbach odličan dok se u Bayerna vidi pomak u defanzivnom dijelu igre.Napad slabi i niste imali pravu šansu lijepo sve to izgleda,fino ide lopta no fali vam nešto u završnici.Nisam siguran da bi Riberyev ulazak to popravio,ali nemate previše opcija na klupi tako da očekujem da on uđe samo ne znam umjesto koga.Schweini loš,ali ko će onda na njegovu poziciju Kroos se odlično snalazi danas na ofanzivnijoj poziciji(nešto slično je igrao i u Leverkusenu)i najbolji je pojedinac na terenu :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 07 avg 2011, 18:50

Evo ga , to je taj Neuer :)

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 avg 2011, 19:06

Ima jos do kraja utakmice, ali opet se ponavlja Neuer. Momak je branio čuda i u Schalkeu, ali kad - tad napravi neku gresku koja itekako utice na rezultat. I prije sam pisao o ovoj "osobini" Neuera, izgleda da je jos nije izbacio iz svog repertoara. Kad se nesto ovako dogodi podsjeti me na Lehmanna svojevremeno. Boateng nikako nije kriv za pogodak, jer ipak je samo slusao Neuera. Mozda da pokusate sa ter Stegenom sljedece sezone :D . Momak je supertalenat (mada nema od toga nista). Sve u svemu Bayern nastavlja da igra kao i prosle sezone, prilicno dominantno, uz veliki posjed lopte ali nista impresivno. ;). Kao sto rekoh... ima jos da se igra, pa nikad se ne zna. Mozda procepi... :D
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []