kao sto sam vec u par navrata pisao(a neki mi osporavali),a to je,da dogovor nije mogao da propadne jer su iza cele price stajali izuzetno bitni i jaki ljudi(pretpostavljate i ko),zbog toga se svaka moja poruka i zavrsavala sa SVE CE BITI OK I BEZ BRIGE !!! U dogovoru sa pojedinim poveriocima,nadjeno je za nas,a i za njih najbolje resenje,a to je KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD !!! Pojedini poverioci i nisu bili za to ali im je zapreceno fin.policijom tj proverom papirologije(pretpostavljate o kome se radi),a sa ostalima je napravljen dogovor o reprogramu duga i da ce im KKCZ postepeno vracati dugove(upitanju su godine i godine )!!! Sto se tice UO kluba,on ce za sada ciniti 9 clanova,od cega su njih 5 iz Covine ekipe,a ostala 4 iz Risticeve i gradske ekipe(ne pitajte me o imenima,vecinu znam ali tu moze da dodje do promene),sto znaci da ce Cova tu imati vecinu!!! Naravno Covic ce biti izabran za predsednika UO kluba !!! Sto se tice SK tu ce situacija biti drugacija,predsednik skupstine ce biti najverovatnije Zika(ako ga zdravlje posluzi,imao je pre desetak dana neku operaciju creva),vecinu ce ciniti Risticevi i gradski(Djilasovi i Zikini) clanovi !!! Po statutu kluba(koji je novi),skupstina ce biti najbitniji organ kluba!!!! A SADA STO SE TICE KARIJA,sa njim je(kao sto sam vec i pisao pre par dana)sve dogovoreno i to na 4 godine,ugovor ce mu se vezati za jednog od sponzora(ne mogu reci o kome se radi) i tako ce imati vise nego dobre garancije koje je trazio !!! STO SE TICE MIRKA PAVLOVICA,tu je za sada 50%-50%,o cemu se radi,stav svih sponzora je da on ne sme da bude u klubu(iz vec poznatih razloga,pisao sam 100 puta),takodje njega ne zeli ni Zika,ni Djilas,a stav SDCZ je da na tom mestu treba da bude sposobniji GM od njega(sto i nije tesko )!! Ali je Covic zapeo iz sve snage da njega zadrzi(samo on zna zbog cega ),pogotovo sto sada tj posle ovog dogovora,vise nece imati taj pritisak poverioca(zezelj,beko),a i obavezu prema Mirku zbog istih !!! Tu oko Mirka je jos sve otvoreno i nece se znati do poslednjeg dana !!! I NA KRAJU SKUPSTINA,ona ce najverovatnije biti pocetkom one tamo nedelje(zavisi od godisnjih odmora clanova skupstine,stvarno je tako ),gde ce sve ovo biti i formalno izglasano,a odmah posle toga ce se ta skupstina raspustiti i sazvace se nova tj izabrati novi clanovi i predsednik skupstine !!! O POJACANJIMA se logicno jos ne govori,ali se zna da ce se traziti igraci od Kaprikonija,M.Jelica,Ace Raskovica i pojedinih stranih menadzera!!
Citat sa jednog foruma, navodno veoma pouzdane informacije.