KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

Tribalian
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda

Post Postao/la Tribalian » 05 avg 2011, 02:26

nerminh74 je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:sve sto si napisao je vise manje tako, ali ono sto sam ja napisao ranije je cista istina
a to je da je KK CZ jedan duzi period od postanka bio rezimski klub
Ok.
dargo mi je da smo se slozili :mrgreen:
Ok :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 avg 2011, 12:55

Covic i zvanicno

Ono sto je sigurno je da Zvezde vise nema dugovanja jer je ovo novi klub,ali dilema vlada da li se nasledjuju trofeji stare Crvene Zvezde ili se i tu krece od 0,to jos niko ne zna,trebalo bi da se i tu krece od 0,ali ostaje da vidimo.
U svakom slucaju ovo znaci jedan novi pocetak. 8-)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 avg 2011, 13:28

I da dovedes O'Nila
ti bi uvijek druga bila
I da dovedes Lebrona
zauvijek ces biti KK Sledeca sezona

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sad ce biti zanimljivo kako ce Covke da se bori sa pritiscima velikog kluba. U FMP - u je to bilo nesto drugacije. Ovdje ce biti mali milion struja koje ce da ga pokusavaju skinuti.

Kari ce da slozi to kako treba. Ocekujem Duletov povratak na klupu ubrzo :D :D
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 07 avg 2011, 16:24

Pa treba Partizanu jača Zvezda,jer izgubio se onaj rivalitet...Ne sjećam se kad je Pionir bio pun za "derbi"..stvarno je sramota za jedan derbi,da skoro svaku utakmicu Partiza ide ladno 20+..iz zajebancije...Ja sam Grobar i želim opet da gledam prave košarkaške derbije sa Komšinicom :lol: ...Zadnji pravi derbi je bio možda u sezoni 2005/6 ili 2006/7..poslije toga dosta zanimljivije mečeve smo igrali sa Hemofarmom i Radničkim.
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 avg 2011, 17:03

http://****/main.asp?dir=news&newsid=40903" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvjesna fuzija Zvezde i FMP-a, Pešić trener?

Novi klub zvati će se Crvena Zvezda Beograd, a najozbiljniji kandidat za trenera je Svetislav Pešić.

Višegodišnjim problemima s kojima se nosila Crvena Zvezda posljednjih godina izgleda da je došao kraj. Spasonosno rješenje je pronađeno u fuziji Crveno-bijelih i FMP-a kojom će se klub s Malog Kalemegdana riješiti milijunskih dugova, blokada računa i svih problema koje nosi funkcioniranje na rubu stečaja. S druge strane, klub iz Železnika će u "dotu" donijeti infrastrukturu, a dati će i predsjednika - Nebojšu Čovića.

Kako pišu srpski mediji, sljedeći korak je sazivanje Skupštine Crvene zvezde na kojoj bi se trebale prihvatiti mjere za reorganizaciju, nakon čega bi uslijedio i izbor trenera. Kao najozbiljniji kandidat spominje se trofejni srpski trener Svetislav Pešić.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 07 avg 2011, 17:47

kao sto sam vec u par navrata pisao(a neki mi osporavali),a to je,da dogovor nije mogao da propadne jer su iza cele price stajali izuzetno bitni i jaki ljudi(pretpostavljate i ko),zbog toga se svaka moja poruka i zavrsavala sa SVE CE BITI OK I BEZ BRIGE !!! U dogovoru sa pojedinim poveriocima,nadjeno je za nas,a i za njih najbolje resenje,a to je KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD !!! Pojedini poverioci i nisu bili za to ali im je zapreceno fin.policijom tj proverom papirologije(pretpostavljate o kome se radi),a sa ostalima je napravljen dogovor o reprogramu duga i da ce im KKCZ postepeno vracati dugove(upitanju su godine i godine )!!! Sto se tice UO kluba,on ce za sada ciniti 9 clanova,od cega su njih 5 iz Covine ekipe,a ostala 4 iz Risticeve i gradske ekipe(ne pitajte me o imenima,vecinu znam ali tu moze da dodje do promene),sto znaci da ce Cova tu imati vecinu!!! Naravno Covic ce biti izabran za predsednika UO kluba !!! Sto se tice SK tu ce situacija biti drugacija,predsednik skupstine ce biti najverovatnije Zika(ako ga zdravlje posluzi,imao je pre desetak dana neku operaciju creva),vecinu ce ciniti Risticevi i gradski(Djilasovi i Zikini) clanovi !!! Po statutu kluba(koji je novi),skupstina ce biti najbitniji organ kluba!!!! A SADA STO SE TICE KARIJA,sa njim je(kao sto sam vec i pisao pre par dana)sve dogovoreno i to na 4 godine,ugovor ce mu se vezati za jednog od sponzora(ne mogu reci o kome se radi) i tako ce imati vise nego dobre garancije koje je trazio !!! STO SE TICE MIRKA PAVLOVICA,tu je za sada 50%-50%,o cemu se radi,stav svih sponzora je da on ne sme da bude u klubu(iz vec poznatih razloga,pisao sam 100 puta),takodje njega ne zeli ni Zika,ni Djilas,a stav SDCZ je da na tom mestu treba da bude sposobniji GM od njega(sto i nije tesko )!! Ali je Covic zapeo iz sve snage da njega zadrzi(samo on zna zbog cega ),pogotovo sto sada tj posle ovog dogovora,vise nece imati taj pritisak poverioca(zezelj,beko),a i obavezu prema Mirku zbog istih !!! Tu oko Mirka je jos sve otvoreno i nece se znati do poslednjeg dana !!! I NA KRAJU SKUPSTINA,ona ce najverovatnije biti pocetkom one tamo nedelje(zavisi od godisnjih odmora clanova skupstine,stvarno je tako ),gde ce sve ovo biti i formalno izglasano,a odmah posle toga ce se ta skupstina raspustiti i sazvace se nova tj izabrati novi clanovi i predsednik skupstine !!! O POJACANJIMA se logicno jos ne govori,ali se zna da ce se traziti igraci od Kaprikonija,M.Jelica,Ace Raskovica i pojedinih stranih menadzera!!
Citat sa jednog foruma, navodno veoma pouzdane informacije.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 avg 2011, 18:35

[youtube][/youtube]

8-) 8-) 8-) Ponovo 8-)

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 12 avg 2011, 23:18

KK Fuzija. 8-)
Genius, outrageous, the best ever! RF!

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 12 avg 2011, 23:20

retro je napisao/la:KK Fuzija. 8-)
Fuzija se nije ni desila.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 12 avg 2011, 23:24

braoolyo je napisao/la:
retro je napisao/la:KK Fuzija. 8-)
Fuzija se nije ni desila.
Tako je :!: Desila se KK Crvena Zvezda Beograd ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 avg 2011, 23:43

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.
Ja ovo nishta ne kontam, sta je ovde dobio FMP :roll:
nema potpisa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2011, 23:45

Admir_Sa je napisao/la:
Košarkaški klubovi Crvena zvezda i FMP neće se još fuzionisati, već će Zvezda timu iz Železnika dati ime i igrače, a za uzvrat dobiti novac.
Ja ovo nishta ne kontam, sta je ovde dobio FMP :roll:
Covke je postao predsjednik Zvezde.
Dobio je ime, koje nikada sa Limenim ne bi mogao da dobije.

Ime je brand koje je najskuplje.
Uglavnom, vidjet cemo, danas je prozujala info da ni Kari nece biti trener.

Ostalo je samo ime.....

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 12 avg 2011, 23:48

Pa to je dobio onda covjek, a ne klub FMP. Za dvije godine zvezda osvoji neshto, pricat ce se o zvezdi staroj 50 godina, tj onoj od ove sezone u dugovima i onoj od prije 30 god, niko ziv ovaj fmp kao klub nece spominjati. Ovo je bolje reci pojedinac/privatnik kupio klub, a fmp je proslot postao/ugashen klub
nema potpisa

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 avg 2011, 23:59

Admir_Sa je napisao/la:Pa to je dobio onda covjek, a ne klub FMP. Za dvije godine zvezda osvoji neshto, pricat ce se o zvezdi staroj 50 godina, tj onoj od ove sezone u dugovima i onoj od prije 30 god, niko ziv ovaj fmp kao klub nece spominjati. Ovo je bolje reci pojedinac/privatnik kupio klub, a fmp je proslot postao/ugashen klub
Zato sto je Covke vlasnik kluba. Alfa i omega. Mojsije, Buda, Tito FMP - a.
Bio :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2011, 14:22

@Admir_Sa, mislim da ti mogu odgovoriti danas bolje za Zvezdu, nego za jucer. Gledao sam i ovu skupstinu, iscitao sve forume i vijesti..

Ovako, Covic ulazi u Zvezdu na taj nacin sto se osniva Crvena Zvezda Beograd. Znaci, pravi se poslovno - tehnicka saradnja gdje on sve svoje resurse daje Zvezdi. Igrace, hale, finansije i ostalo. To je ustvari klub koji ce koristiti prethodno ime Zvezde. Eh, sada Crvena Zvezda Beograd nije duzna marke, ali ce se vracati prethodni dugovi u iznosu od 14 miliona KM. Nakon pet godina bi se ova dva tima defintivno trebala fuzionisati. Eh, sada ce tu biti mnogo problema, jer Covic ce se sigurno ograditi dodatno. U svakom slucaju ceka nas vrlo vrlo interesantno razdoblje.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2011, 14:36

14 miliona eura, ne KM je dug. Ali to ce se u mnogome smanjiti, sigurno da ce neki oprostiti dug, neki umanjiti,a nekima nece ni biti isplaceno, po mom misljenju na negdje izmedju 5 i 10 miliona.
Bitno je dodati da ce se svi eventualni trofeji koje KKCZB osvoji na kraju dodati KKCZ

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2011, 15:53

braoolyo je napisao/la:14 miliona eura, ne KM je dug. Ali to ce se u mnogome smanjiti, sigurno da ce neki oprostiti dug, neki umanjiti,a nekima nece ni biti isplaceno, po mom misljenju na negdje izmedju 5 i 10 miliona.
Bitno je dodati da ce se svi eventualni trofeji koje KKCZB osvoji na kraju dodati KKCZ
Upravu si za dug. Mislim da ce sa trofejima biti dosta polemike. Nece se tako lahko dodavati to. Moje misljenje.

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2011, 16:46

neno#4 je napisao/la: Upravu si za dug. Mislim da ce sa trofejima biti dosta polemike. Nece se tako lahko dodavati to. Moje misljenje.
Ne vjerujem da ce biti polemike, jer koliko sam upoznat, ugovorom je potpisano da svi trofeji pripadaju Sportskom Drustvu Crvena Zvezda. KKCZB nije clan SDCZ dok KKCZ jeste tako da ce te titule pripasti KK Crvena Zvezda, prije ili kasnije a nadam se da ce ih biti podosta. :D

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 13 avg 2011, 17:36

braoolyo je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: Upravu si za dug. Mislim da ce sa trofejima biti dosta polemike. Nece se tako lahko dodavati to. Moje misljenje.
Ne vjerujem da ce biti polemike, jer koliko sam upoznat, ugovorom je potpisano da svi trofeji pripadaju Sportskom Drustvu Crvena Zvezda. KKCZB nije clan SDCZ dok KKCZ jeste tako da ce te titule pripasti KK Crvena Zvezda, prije ili kasnije a nadam se da ce ih biti podosta. :D
Dok je PredragSasa na celu komsija, tesko, pretesko :D :D :D
Jedino mozda da Kari ostane 2 - 3 godine.

Vidjet cemo odnos Kari - Covke, ako uopce Kari dodje za trenera.
Ne postoji covjek koji Kariju moze reci ovo ili ono. On je jednostavno takav covjek koji postavlja uslove i svoj posao radi fenomenalno. Njemu da neko drugi da ekipu i kaze samo igras s njom, on ce uvijek da izvuce najbolje. Dok on rijetko kada izvlaci najbolje od mladih. Bjelica/Keselj su primjeri, ali on radi najbolje sa vec formiranim igracima.

Zadnji primjer - Pamesa.
U svakom slucaju bice vrlo vrlo interesantno :D :D

Ostalo je samo ime.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 13 avg 2011, 18:01

Ako Kari bude dolazio, uvjeren sam da ce to biti najmanje na 3 godine, dok sam od veoma pouzdanih izvora procitao da su sanse da on dodje 95%, da se pregovara sa 1 domacim igracem i 4 stranca, ali da se nece dovoditi pojacanja prije dolaska trenera.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.