Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

red devil88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la red devil88 » 07 avg 2011, 17:39

Nani je i danas pokazao da je najbolji igrac Uniteda, danas je i Anderson pokazao da moze i da zna samo mu treba dati ove sezone prostor i on ce pokazati koja je klasa. Cleverly je bio strasan u 2 poluvremenu treba njega forsirati vise!
Glory Glory Man United !!! :D

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 avg 2011, 17:42

Clichy je krivac, ako si pratio onda si vidio da je u prvom ovakve lopte kupio Kolarov da bi ih potom vraćao nazad do Kompanya. Ovaj bi ih vraćao nazad u šesnaesterac. ;)
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 07 avg 2011, 17:42

al Rafael car uzo sebi kapitensku traku... :D :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 avg 2011, 17:43

ZELJO DO GROBA je napisao/la:al Rafael car uzo sebi kapitensku traku... :D :D
A Carrick i Rio već u odijelima
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

R.J.W.G.
Kontakt:

Post Postao/la R.J.W.G. » 07 avg 2011, 17:43

Generalno, utakmica odigrana na vrhunskom nivou!
Drago mi je da je Young opovrgnuo kritičare. Jako dobro drugo poluvrijeme ;)
Za malog Tomicu sam uvijek govorio da može naslijediti grande Paul-a :D Sjajan protiv Barce, sjajan danas! Očekujem ga od starta protiv WBA!
Bravo i za novog Thiery-a EPL - Danny-a, kao i Jonesa Andu i Smallinga! Nania i Wazzu nema potrebe nešto pretjerano hvaliti :mrgreen: !

In your face Shity!
Zadnja izmjena: R.J.W.G., dana/u 07 avg 2011, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
LUHG!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 avg 2011, 17:43

Dobar United, veoma dobar. Kratka dodavanja, znaju šta hoće, novi klinci uopšte ne djeluju kao novi. Zna Ferguson šta radi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 07 avg 2011, 17:43

Glory, glory Man United.. Jest mi drago najvise zbog De Gea-e bas se bio bacio u bedak. Dobro je. Jones odlican cak sta vise i perfektan. Welbeck-njegov povratak je veliko pojacanje ali ima jos prostora za napredak i da ne komentarisem sve redom jos da kazem Nani fenomenalan...
Mi nikada odustati necemo...

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 07 avg 2011, 17:44

Ted Mosby je napisao/la:
A Carrick i Rio već u odijelima
Al zato na terenu wayne,nani
Visca el Barça ! Mes que un club !

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 avg 2011, 17:44

Strašan preokret, lijepa utakmica, i dobar početak sezone za United.

Cleverley nastavio sa dobrim igrama. Anderson pokazuju da se na njega može ozbiljno računati ove sezone, Jones i Smalling budućnost Unitedove odbrane...

Samo još da se De Gea oslobodi pritiska. No sa 20 godina stajati na golu Uniteda, i u prvoj utakmici u Engleskoj, na stadionu kakav je Wembley osvojiti trofej nije mala stvar.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 avg 2011, 17:46

Rooney88 je napisao/la:Apsolutno zasluzeno. Hvala ti boze, hvala ti kao nikada do sada. Hvala Naniju, danas je bio odlican. Cleverley? `Ebo vas Sneijder hocu ovog momka da se forsira. Maestralan je bio cijelo drugo poluvrijeme, nijednu loptu nije izgubio a kod izjednacujuceg gola je pokazao kakav je majstor, akcija fenomenalna. Young je i u drugom dijelu bio kritican ali eto da ne duljim oko njega oprastam mu zbog onog centarsuta za 2:1. Jones odlican takodjer. Anderson moze i mora bolje ali sa onih par bravura gdje je ismijavao igrace Citya me je "kupio", za sada. :D

Welbeck i Rooney su odlicni bili, zaista. Mada sam odmah na startu drugog dijela ocekivao Berbu umjesto Welbecka cisto zbog godina Welnbeckovih i rezultata tadasnjeg.

Slavimo! Zasluzeno smo ih dobili. Mozda cudno zvuci ali treba biti posten i reci da je skoro pa cijeli mec igrao samo jedan tim, Manchester UNITED. City je u dva izleta zabio 2 gola oba smo im mi i poklonili. Maestralan mec, navikli smo na ovo od Uniteda. Definitivno psihiloski smo najjaci tim na svijetu!

P.S: Jel` se objesio onaj Torres, kako vec ide :D ? :mrgreen: :mrgreen:
Svaka ti stoji :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 17:48

Haha, koja je ono legenda. Posutio se i neda nikome traku. Mislio sam da ce on podignut pehar, ali ne da Vidic. :lol:

U Cleverleya nisam bas bio siguran, ali svaka cast za ovu predstavu. Nisam mislio da Anderson i Cleverley zajedno u veznom mogu izdrzat defenzivne zadatke, ali uspjeli su perfektno. Anderson je bolji kad je malo povuceniji. Carrick nas stvarno ubija, znam da sam dosadan, ali tako je.

Malo me brine sto je De Gea primio onako jeftin gol. Mnogi su govorili da su mu udarci iz daljine veliki problem...

GGMU. Svaka cast Fergusonu za poteze u poluvremenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 07 avg 2011, 17:48

znaci masim na kaldioni u 94 minuti al haj ne vazno,prvo poluvrijeme city poveo mada i nije bio bolji toliko,drugo je onaj mali cleverley nezz tacno kako se pise je uni zivost i odbrana je jaca s onim mladim parom bar za mene i jos sam primijetio da je nani sazrio u pravog igraca u klasu medju 5 na svijetu sigurno dok city nema kreativca fali tu desetka intera da sa silvom cijepa

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 17:49

10.Skoro je napisao/la:Glory, glory Man United.. Jest mi drago najvise zbog De Gea-e bas se bio bacio u bedak. Dobro je. Jones odlican cak sta vise i perfektan. Welbeck-njegov povratak je veliko pojacanje ali ima jos prostora za napredak i da ne komentarisem sve redom jos da kazem Nani fenomenalan...
Puno podsjeca na Terrya

Bgm Carrick opet usporaje United.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 17:50

RiNo je napisao/la:Strašan preokret, lijepa utakmica, i dobar početak sezone za United.

Cleverley nastavio sa dobrim igrama. Anderson pokazuju da se na njega može ozbiljno računati ove sezone, Jones i Smalling budućnost Unitedove odbrane...

Samo još da se De Gea oslobodi pritiska. No sa 20 godina stajati na golu Uniteda, i u prvoj utakmici u Engleskoj, na stadionu kakav je Wembley osvojiti trofej nije mala stvar.
Mah dobro brate ali na kraju kada sve uzmemo u obzir i vaznost meca i pritisak i cinjenicu da mu je prva utakmica takmicarskog karaktera...i jos milion sitnih gluposti oprastam mu one dvije greske. Posebno nakon sto je odlicno u drugom dijelu zaustavio onaj udarac Johnsona te refleksnu intervenciju nakon pokusaja Richardsa, kasnije je sviran i faul u napadu istog igraca. De Gei oprastam ovo danas.

@ZA SVIJU! :D :D
Carrick usporava? dajte ba ljudi pa isto smo ovako igrali i skoropa citav prvi dio. Dominirali i bili pred golom Arapa. Eh sada drugi dio izadje Carrick a nastavi se isto. Mi igramo a oni gledaju samo sada sa golovima, za nas. :mrgreen: Izlazak Carricka nije puno toga promijenio na terenu. Sve golove smo mi sami postigli, sto sebi sto Cityu. Jest` se Cleverley bolje pokazao, puno bolje ali Carrick u prvom dijelu uopste nije bio los toliko koliko ste navalili na covjeka. Al` hajd` nema vezze, dan je za slavlje a ne raspravu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 07 avg 2011, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 avg 2011, 17:50

Posebno mi je drago zbog mladih momaka (Welbeck, Cleverley, Smalling, Jones...) sto su pokazali da se moze ozbiljno racunat na njih, ali se nekako bojim da sad imamo prevelik roster... Gdje su jos Giggs, Fletch, Valencia, Chicha... Al' svakako ce da bude povreda, kartona i slicnih stvari tako da opet nemam brigu :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 17:51

Sad vidim zasto Fergie nije kupovao novog beka, pa Smalling je odlican i kad krene naprijed. Taj covjek me uvijek pozitivno iznenadi kad dobije novi zadatak. Imamo stvarno paklene mlade igrace. Ferdinand neka dobro pazi, jer Jones i Smalling su se opasno priblizili. Evans nije jos tu, ali se vidi poboljsana igra i kod njega. Dobro je se odbranio 1 na 1 protiv Dzeke vise puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 avg 2011, 17:52

Cartman je napisao/la: U Cleverleya nisam bas bio siguran, ali svaka cast za ovu predstavu. Nisam mislio da Anderson i Cleverley zajedno u veznom mogu izdrzat defenzivne zadatke, ali uspjeli su perfektno.
Mene je kupio još zalaganjem na onoj turneji po Americi, pravo se obradovao kad sam danas vidio da ulazi umjesto Carricka.

+Jones i Smalling mogu jako dobro igrati na bekovima, a Smalling je to danas i pokazao.
100% sportski i krajnje opušten potpis

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 17:53

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Posebno mi je drago zbog mladih momaka (Welbeck, Cleverley, Smalling, Jones...) sto su pokazali da se moze ozbiljno racunat na njih, ali se nekako bojim da sad imamo prevelik roster... Gdje su jos Giggs, Fletch, Valencia, Chicha... Al' svakako ce da bude povreda, kartona i slicnih stvari tako da opet nemam brigu :D
Roster je taman: VDS, Neville, Brown, O'Shea, Scholes, Obertan, Gibson, Hargo OUT, De Gea, Jones, Young, Cleverley, Welback, Macheda IN

Giggs, Owen ni na klupi nemaju mjesta to govori sta Fergie planira, odnosno totalno nova ekipa.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 07 avg 2011, 17:56

Meni nekako ovaj Jones nije djelovao dobro.No,možda se i to može razumjeti kao i De Gea .
Ali tri gola dati City sa Smallingom,Cleverleyom,Jonesom,poprilično lošim Youngom,Evansom,Welbeckom je zaista za svaku pohvalu.

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 avg 2011, 17:56

Moj Boze, koliko li samo boli i frustracije ti jadni navijaci Citya podnose zbog Uniteda? Opet u sudijskoj nadoknadi. Stvarno brutalno.

Za Nania ne treba nista govoriti vec odavno. Bez obzira sto je Rooney tu, on je za mene prva zvijezda tima. Nedodirljiv. Ova mlađa garda me je stvarno jako obradovala. Maloprije rekoh na drugom forumu da bi mozda kupovina Sneijdera bila overkill posmatrajuci kako je vezni red danas igrao. Stvarno prelijepo. City se nije sastavio s loptom. Ando i Cleverley djeluju super zajedno. Pred pocetak rekoh da mi je cudna pozicija koju igra Smalling, ali ipak Fergie vidi ono sto ja ne vidim, tako da sam tu drage volje pojeo svoje rijeci. :lol: Najveci dobitak kod dovođenja Younga su centarsutevi i prekidi. Mnogo opasnije United djeluje s njim. Prije je uvijek prvi igrac skidao loptu, a sad to cesce prolazi. De Gea je mogao biti bolji, ali nadam se da ce ovo brzo zaboraviti. Ipak je on novi igrac i treba vremena da uspostavi dobru komunikaciju s odbranom. Veliki potencijal. Bez obzira na rezultat od 3:2, ovo je bila uvjerljiva igra i zadovoljan sam onim sto sam vidio.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.