Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Cartman
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 18:00

Istina je to za Younga i prekide. Puno su opasniji sad iz kornera, prosle sezone je to bilo vrlo slabo. Ali moram priznat da me je dosta razocarao sto se tice igre. Mora popravit to, i mora vise vjerovat u sebe. Mnogo puta je imao situaciju 1 na 1 protiv Richardsa, ali on ne dribla. Ili pobjegne Milneru, pa ga priceka i onda proba driblat. Moze i mora puno bolje. Ali svakako ocekujem da ce bit na klupi kad se Valencia vrati. Nani je nedodirljiv sto Tras kaze.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 avg 2011, 18:01

Patrice_Evra_3 je napisao/la:@Valencia, Nani :)
Moje misljenje ne moze promjeniti jedna utakmica. Danas je bio odlican, al' da bi promjenio misljenje mora cijelu sezonu odigrati na ovom nivou. Do sada je to bilo promjenljivo, jednu tekmu odlican - dvi katastrofalan. Junajted na krilu treba konstantno dobrog igraca. Dakle, nije ovo prvi put da Nani odigra odlican mec, desavalo se to u vise navrata (bio je i bolji nego danas, vise puta), ali se nikada nije desilo da odradi u kontinuitetu kvalitetnu polusezonu/sezonu (posebno jace utakmice). Vidjet cemo hoce li se to desiti u ovoj sezoni. Ja u to ne vjerujem, osim ako mu Snajder ne pomogne :mrgreen: .

Gled'o sam drugo poluvrijeme, al' mi je slika na ovoj starudiji od monitora bila toliko tamna da sam jedva raspoznavao igrace :mrgreen: . Svi crnci :mrgreen: .

Siti ocajno los. Ova tjesna pobjeda ne zasluzuje euforiju i previse komplimenata. Bilo bi obeshrabrujuce izgubiti od ovakvog Sitija,.. Ekipa bez glave i repe, totalno rastimani i dezorjentisani. Sve im ide nekako na silu i na inidividualni kvalitet.

Koliko sam mog'o upratiti, Mancester je odigrao standatrdno dobar mec, negdje na nivou proslosezonskih partija,.. Akcija kod drugog gola je bila bravurozna. Jang je u ovoj utakmici potvrdio moja ocekivanja. On je jednostavno slabiji igrac od Valensie i Nanija,.. Ne znam sta bi na ovo rek'o Vinston :mrgreen: . Ako jos ne vjeruje, cijenim da ce se uvjeriti u ono sto sam pis'o za Janga u nasoj raspravi :) . Odlazak VDS je ogroman hendikep za igru na gol liniji i za igru u polju. Kao sto sam govorio, Mancester je izgubio najboljeg golmana svijeta, a dobio dobra pojacanja za klupu. Kada se sve sabere i oduzme, ovaj tim nije bolji od onog proslosezonskog. Ako dodje Snajder onda ce to biti nesto drugo. Snajder mora doci :D .

Prvi trofej 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 avg 2011, 18:03

kao sto sam rekao na pocetku kada je odsao i kao sto sam glasao za njega ovdje....Young odlicno pojacanje, ali ne znam zasto ali mali Phil Jones fenemenalan, kao i Tom Cleverley
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Størm
Kontakt:

Post Postao/la Størm » 07 avg 2011, 18:04

slika
Love City, hate United !

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 18:05

slika

:lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 avg 2011, 18:05

Størm je napisao/la:slika
sta je pisac htio da kaze :D :D :D
Pa sam poslije reko tata

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 avg 2011, 18:06

slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Størm
Kontakt:

Post Postao/la Størm » 07 avg 2011, 18:06

CLS je napisao/la:
Sve je objašnjeno na navedenoj slici .
Love City, hate United !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 18:08

Pa i sa Glazerima vas yebemo. Sta to za City znace Glazeri? Otkad su dosli United je osvojio ligu 4 puta i Ligu Prvaka jednom. Da ne spominjem ostalo, jer to su sve manji trofeji za nas. A City?

Love Mansour, Hate City. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 avg 2011, 18:11

slika

On je ja mislim najvise odahnuo nakon sto je Nani pogodio u zadnjoj minuti!
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 avg 2011, 18:12

Størm je napisao/la:
CLS je napisao/la:
Sve je objašnjeno na navedenoj slici .
ja i dalje nis ne kontam :D valjda se neko ovdje zadovolji porazom od 3:2 :lol: :lol:
Pa sam poslije reko tata

Bošnjanin_89
Kontakt:

Post Postao/la Bošnjanin_89 » 07 avg 2011, 18:14

To je taj mentaliet, i pored izlaska na poluvremenu 3 iskusna igraca i ulaska 3 mladica nista se nije promjenilo, stavise postali smo jos opasniji, jednostavno je Fergi jos jednom bio prevaga.

Momak koji me je pozitivno iznenadio je Kleverli, zaista je odigrao fantasticno i unio mnogo zivosti u tu nasu famoznu sredinu terena, definitivno zasluzuje svoju sansu ove sezone. Takodjer, moram pomenuti Welbeka koji je jos jednom pokazao da se na njega ove sezone najozbiljnije mora racunati, mene stilom igre pomalo podsjeca na Rooneya, ne komplikuje, sjajno se krece, cesto se vraca u odbranu i nije onaj klasicni gol igrac, ugl. sa njim nam je napad dobio mnogo na kvaliteti ali i elasticnosti.

Sve u svemu vise nego zasluzena pobjeda, pokazali smo kvalitet i mentaliet, dva faktora koja United cine sampionskom ekipom vec dugi niz godina. Rano je jos uvijek za bilo kakve prognoze, dijagnoze ili euforiju jer ovo je samo uvodni mec u sezoonu, ali nakon ovakve predstave tesko je nebiti optimistican i nemati vjere u neke nove klince..
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 avg 2011, 18:14

Ovi City "navijači" stvarno nemaju obraza, zabiju 2 nafakaška gola i dođu ovdje provocirati, kasnije izgube i opet nekako pokušavaju isprovocirati
100% sportski i krajnje opušten potpis

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2011, 18:15

RiNo je napisao/la:Ovi City "navijači" stvarno nemaju obraza, zabiju 2 nafakaška gola i dođu ovdje provocirati, kasnije izgube i opet nekako pokušavaju isprovocirati
Ma pusti ih...sad ce pcoeti pricati kako su nas pobjedili u polufinalu FA Cupa
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 avg 2011, 18:16

Opet Valencia udara po Naniu. Cuj nekoliko dobrih utakmica prosle sezone. :lol: Covjek je sam vukao United u prvoj polovini prosle sezone dok je Rooney kenjao oko transfera i povreda. Znas i sam kakav mu je ucinak bio. Nije valjda da se to opet mora pretresati?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 avg 2011, 18:19

CLS je napisao/la:
Størm je napisao/la:
CLS je napisao/la:slika

ja i dalje nis ne kontam :D valjda se neko ovdje zadovolji porazom od 3:2 :lol: :lol:
Evo ni ja ne mogu nikako skontati poruku ove parole :? . Sta su sa njom htjeli postici i reci :idea: .

Bice da je ovo neki glupan osmislio :mrgreen: .

slika

A ovo mora da boli :mrgreen: . Odlicno 8-) .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 07 avg 2011, 18:19

Največa snaga Uniteda je Alex Ferguson, čovjek je genije. Odakle samo vadi tu mladjariju koja igra kao da ima 10 godina iskustva sa igranjem velikih utakmica. Odlično izdanje Uniteda, nema šta. Čestitam vam na prvom trofeju u ovoj sezoni, sigurno nije poslednji.
YNWA!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 18:20

Trasimaco je napisao/la:Opet Valencia udara po Naniu. Cuj nekoliko dobrih utakmica prosle sezone. :lol: Covjek je sam vukao United u prvoj polovini prosle sezone dok je Rooney kenjao oko transfera i povreda. Znas i sam kakav mu je ucinak bio. Nije valjda da se to opet mora pretresati?
Prosle sezone na OT je Nani opet unistio Shity, dao prvi gol i drugi asistirao znaju svi kako! Nani ce biti sa Rooneyem lider ove ekipe sto se tice napada.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 avg 2011, 18:21

Nemojte kriviti De Geau za drugi gol jer je isti gol u finalu LP primo i Van Der Sar od Messija. Valencia, kako je odigrao Anderson?
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 avg 2011, 18:23

Thunderstruck je napisao/la:Nemojte kriviti De Geau za drugi gol jer je isti gol u finalu LP primo i Van Der Sar od Messija. Valencia, kako je odigrao Anderson?
Ne, VdS je uhvaćen na krivoj nozi, a Messi je bio bliže nego Džeko. Ovaj se ukipio dok lopta nije prošla pored njeg, a onda se samo bacio bezveze... nije da mu zamjerim, ali očekujem bolje partije od njega...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.