Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Rooney88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 18:23

Thunderstruck je napisao/la:Nemojte kriviti De Geau za drugi gol jer je isti gol u finalu LP primo i Van Der Sar od Messija. Valencia, kako je odigrao Anderson?
A ovaj od Dzeke `ebo ga ti! :mrgreen: :mrgreen:
Salu na stranu fkt De Geu ne treba kriviti nego mu dati vremena a ne odmah paljbu po njemu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 avg 2011, 18:24

De Gea je mlad golamn bice gresaka ali vrijeme ce pokazati da je odlican golamn.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 avg 2011, 18:25

Trasimaco je napisao/la:Opet Valencia udara po Naniu. Cuj nekoliko dobrih utakmica prosle sezone. :lol: Covjek je sam vukao United u prvoj polovini prosle sezone dok je Rooney kenjao oko transfera i povreda. Znas i sam kakav mu je ucinak bio. Nije valjda da se to opet mora pretresati?
Ne znam da li si pratio, al' sam obozavaoce Nanija u vise navrata pit'o jedno te isto pitanje i nikada nisam docek'o njihov odgovor,..

Koje je utakmice Nani odigrao kvalitetno protiv jakih protivnika? Celsi? Arsenal? Liverpul? Totenhem vani? Siti vani? Rendzers vani? Valensia vani? Marsej vani?

To su sve utakmice u kojim bi on trebao biti najbolji igrac na terenu, a on je u ovim utakmicama bio jedan od najgorih (ako ne i najgori). Pisali smo ovdje o Dzerardu kao najboljem igracu Liverpula. Taj momak je njihov najbolji igrac na terenu u svakoj utakmici. A Nani? Nani je odlican protiv slabijih protivnika, posebno na domacem terenu, dok je protiv jakog protivnika (i dobrog cuvara) jedan od gorih na terenu. To je shvatio i Fergi pa ga preselio na klupu onda kada je bilo najpotrebnije. Dakle, ja se slazem sa Fergijem U POTPUNOSTI :mrgreen: ,.. A vi nastavite sa bajkama :mrgreen: .

Meni (i Fergiju :mrgreen: ) se ne moze prodati pokojom fintom i jednom odlicnom tekmom,.. To je za djecu koja misljenje mjenja svake sedmice nanovo. Moje misljenje se kreira mjesecima, godinama,.. Jedna utakmica ne znaci NISTA.
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 07 avg 2011, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 avg 2011, 18:25

Valencia je napisao/la:
Patrice_Evra_3 je napisao/la:@Valencia, Nani :)
Moje misljenje ne moze promjeniti jedna utakmica. Danas je bio odlican, al' da bi promjenio misljenje mora cijelu sezonu odigrati na ovom nivou. Do sada je to bilo promjenljivo, jednu tekmu odlican - dvi katastrofalan. Junajted na krilu treba konstantno dobrog igraca. Dakle, nije ovo prvi put da Nani odigra odlican mec, desavalo se to u vise navrata (bio je i bolji nego danas, vise puta), ali se nikada nije desilo da odradi u kontinuitetu kvalitetnu polusezonu/sezonu (posebno jace utakmice). Vidjet cemo hoce li se to desiti u ovoj sezoni. Ja u to ne vjerujem, osim ako mu Snajder ne pomogne :mrgreen: .

Gled'o sam drugo poluvrijeme, al' mi je slika na ovoj starudiji od monitora bila toliko tamna da sam jedva raspoznavao igrace :mrgreen: . Svi crnci :mrgreen: .

Siti ocajno los. Ova tjesna pobjeda ne zasluzuje euforiju i previse komplimenata. Bilo bi obeshrabrujuce izgubiti od ovakvog Sitija,.. Ekipa bez glave i repe, totalno rastimani i dezorjentisani. Sve im ide nekako na silu i na inidividualni kvalitet.

Koliko sam mog'o upratiti, Mancester je odigrao standatrdno dobar mec, negdje na nivou proslosezonskih partija,.. Akcija kod drugog gola je bila bravurozna. Jang je u ovoj utakmici potvrdio moja ocekivanja. On je jednostavno slabiji igrac od Valensie i Nanija,.. Ne znam sta bi na ovo rek'o Vinston :mrgreen: . Ako jos ne vjeruje, cijenim da ce se uvjeriti u ono sto sam pis'o za Janga u nasoj raspravi :) . Odlazak VDS je ogroman hendikep za igru na gol liniji i za igru u polju. Kao sto sam govorio, Mancester je izgubio najboljeg golmana svijeta, a dobio dobra pojacanja za klupu. Kada se sve sabere i oduzme, ovaj tim nije bolji od onog proslosezonskog. Ako dodje Snajder onda ce to biti nesto drugo. Snajder mora doci :D .

Prvi trofej 8-) .
Ma nisam ni ocekiv'o da ce ti jedna utkamica promijenit misljenje, nego onako malo zafrkavam :D Ne bih se slozio s boldiranim, pogotovo ne u prvom dijelu prosle sezone.Ali neka, sezona je pred nama za jos dokazivanja :D
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 avg 2011, 18:26

Pa sam poslije reko tata

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 07 avg 2011, 18:29

Valencia je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Opet Valencia udara po Naniu. Cuj nekoliko dobrih utakmica prosle sezone. :lol: Covjek je sam vukao United u prvoj polovini prosle sezone dok je Rooney kenjao oko transfera i povreda. Znas i sam kakav mu je ucinak bio. Nije valjda da se to opet mora pretresati?
Ne znam da li si pratio, al' sam obozavaoce Nanija u vise navrata pit'o jedno te isto pitanje i nikada nisam docek'o njihov odgovor,..

Koje je utakmice Nani odigrao kvalitetno protiv jakih protivnika? Celsi? Arsenal? Liverpul? Totenhem vani? Siti vani? Rendzers vani? Valensia vani? Marsej vani?

To su sve utakmice u kojim bi on trebao biti najbolji igrac na terenu, a on je u ovim utakmicama bio jedan od najgorih (ako ne i najgori). Pisali smo ovdje o Dzerardu kao najboljem igracu Liverpula. Taj momak je njihov najbolji igrac na terenu u svakoj utakmici. A Nani? Nani je odlican protiv slabijih protivnika, posebno na domacem terenu, dok je protiv jakog protivnika (i dobrog cuvara) jedan od gorih na terenu. To je shvatio i Fergi pa ga preselio na klupu onda kada je bilo najpotrebnije. Dakle, ja se slazem sa Fergijem U POTPUNOSTI :mrgreen: ,.. A vi nastavite sa bajkama :mrgreen: .

Meni (i Fergiju :mrgreen: ) se ne moze prodati pokojom fintom i jednom odlicnom tekmom,.. To je za djecu koja misljenje mjenja svake sedmice nanovo. Moje misljenje se kreira mjesecima, godinama,.. Jedna utakmica ne znaci NISTA.
A sto mene nerviraju ti "jaki" protivnici i te "jake" utakmice... Pa takvih je 10-ak u cijeloj sezoni, a uostalom imamo mi jos igraca pored Nanija :) Nekad je i O'Shea rjesavao meceve protiv Liverpoola i Arsenala... U takvim utakmicama se mora tim pokazat, a ne pojedinci :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 18:32

Nani told Sky Sports 1: "This is United, we all believe until the last minute and the attitude of the lads in the second half was that everyone believed we could score.
"The manager said, 'we just need to score the first goal and then after the game will be more easy for us' and then we did well."

Fergie! :lol:
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 avg 2011, 18:35

Valencia je napisao/la:Evo ni ja ne mogu nikako skontati poruku ove parole :? . Sta su sa njom htjeli postici i reci :idea: .

Bice da je ovo neki glupan osmislio :mrgreen: .
Poruka bi kao trebala da bude kako nas Glazeri upropaštavaju, pa to navijači Cityja vole... predlažem Nobelovu nagradu za književnost...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 07 avg 2011, 18:38

Cleverley odličan,ali zar on nije krilo :D
Izgledate odlično Carick je višak još danas nije bilo Fletchera imate odlično popunjenu sredinu.Jbt koji je Fergie majstor napraviće smjenu generacija i opet će uzet EPL :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 07 avg 2011, 18:38

The Dutch football expert tells talkSPORT that things are moving in the right direction as the Inter Milan playmaker looks to be on his way to Old Trafford

http://www.talksport.co.uk/radio/call-c ... eptember-1" onclick="window.open(this.href);return false;?

Zanimljivo!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

adobog
Kontakt:

Post Postao/la adobog » 07 avg 2011, 18:42

Ja koji je bilde ovaj storm,nemozes da vjerujes.......
G.G.M.U
United is life the rest are mere details

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 avg 2011, 18:44

Mah `ebem ti Sneijdera ba. Cleverley me fascinirao nevjerovatno. Gledao sam ga i prije ali danas. :o
Woooow. Magicno je odigrao. Nijednu loptu nije izgubio, nijedan pas nije bio pogresan. Oduzeo je dosta lopti na nasoj polovici a uz sve to ucestvovao je u onoj fenomenalnoj akciji za izjednacujuci gol a sve to za 45 minuta, nije mene lako impresionirati. :mrgreen: Mozda nam Sneijder i nije potreban, ja vjerujem Cleverleyu fkt i vjerujem da od njega moze biti nesto. Ovim natpisima za Sneijdera necu da vjerujem jer u njima nema ni 1% istine.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 avg 2011, 18:47

Thunderstruck je napisao/la:Nemojte kriviti De Geau za drugi gol jer je isti gol u finalu LP primo i Van Der Sar od Messija. Valencia, kako je odigrao Anderson?
Slabo sam upratio jer mi je slika bila katastrofalna.

Al' sam primjetio da opet sa loptom pretrci 20 metara i doda je suigracu kada dodje na 2-3 metra od njega :mrgreen: . Zar nije jednostavnije uputiti loptu sa 25 metara tom igracu i kretnjom bez lopte oplemeniti tu akciju!? Al' takav stil igre proizilazi iz dva razloga,.. Anderson voli imati vise kontakta sa loptom (onako brazilski) i prilicno je nesiguran u svoju pas igru. Ja sam veliki skeptik povodom njegove karijere u Mancesteru. Da ode u Spaniju i pocne igrati ofanzivnog veznog (desetku), mozda bi i napravio nesto od onog sto je obecavao prije prelaska u MU. Al' eto, nikad se ne zna, sve je do zrelosti i moci prilagodbe. Nekim ljudima treba vise da se prilagode i sazriju.

Hawking
Poruka bi kao trebala da bude kako nas Glazeri upropaštavaju, pa to navijači Cityja vole... predlažem Nobelovu nagradu za književnost...
Stvarno jedna od glupljih parola ikada. Razumio bih da su tu poruku uputili navijaci Totenhema koji se jos uvijek nisu prodali strancima,.. Al' navijaci Sitija!? Ako se opet parola odnosi na rezultate, opet nema nikakvog smisla,.. Mancester je dosta uspjesan od kada ih je preuzeo Glejzer, dok se to za Siti ne bi moglo reci. Danas su bili ocajno losi. Grozna ekipa. Ako ovako nastave treba ih protjerati u Seriu A, tamo navijaci imaju otporan zeludac :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 07 avg 2011, 19:04

Kako se prosipaju :lol: :lol: Oficijelna stranica shity-a

slika
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 07 avg 2011, 19:07

Bliss je napisao/la:Kako se prosipaju :lol: :lol: Oficijelna stranica shity-a

slika
U njih nije bitno koliko su dali,nego koliko su primili :lol: :lol: :lol:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 avg 2011, 19:07

PORTUGALSKI nogometni reprezentativac u redovima Manchester Uniteda Nani ponio je epitet igrača FA Community Shielda u kojem je s dva gola donio naslov svojoj momčadi protiv Manchester Cityja.

United je protiv gradskog rivala slavio 3-2 preokrenuvši zaostatak 0-2 iz prvog dijela, a Nani je postigao drugi i treći gol za "crvene vragove", od čega onaj pobjednički u trećoj minuti sudačke nadoknade.

"To je United, svi smo vjerovali do posljednje minute i stav svih dečki u momčadi u drugom dijelu je bio je da možemo zabiti. Menadžer nam je rekao da samo moramo zabiti prvi gol i da će nam onda biti lakše. Tako je i bilo. Dobro je odigrati protiv Manchester Cityja i pobijediti na ovakav način. Mislim da će naši navijači biti ponosni na nas, ovo je prekrasan dan u kojem treba uživati", rekao je Nani, koji je potom komentirao i pobjednički gol kojeg je zabio predriblavši suparničkog vratara Joea Harta, nakon što je prethodno iskoristio zbunjenost domaće obrane.

"Htio sam ga prebaciti, ali vratar je ostao na nogama, pa sam se u posljednjem trenutku predomislio."

"Dominirali smo od početka do kraja i mislim da je danas na travnjaku bila samo jedna momčad. Oni su imali pet minuta u kojima su zabili dva gola iz ničega, ali mi smo pokazali karakter, vratili se i pobijedili. Očito je kako će se City pokušati s nama boriti za premierligaški naslov", komentirao je Wayne Rooney.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 07 avg 2011, 19:09

Bliss je napisao/la:Kako se prosipaju :lol: :lol: Oficijelna stranica shity-a

slika
najjaci su :D
Pa sam poslije reko tata

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 19:51

LBJ MVP je napisao/la:Cleverley odličan,ali zar on nije krilo :D
Izgledate odlično Carick je višak još danas nije bilo Fletchera imate odlično popunjenu sredinu.Jbt koji je Fergie majstor napraviće smjenu generacija i opet će uzet EPL :mrgreen:
Igrao je krilo u Wiganu, ali uvijek je on bio igrac za sredinu terena. Samo je bilo pitanje je li dovoljno zreo da igra u tako vaznoj ulozi. Mislim da je dao odgovor danas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 avg 2011, 19:54

Podsjeca na Wilshirea. Engleska ce imati jako mastovit vezni red u buducnosti.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 avg 2011, 20:00

Gledajte mlade igrace u klubu, koji su vec donekle ili potpuno dokazani i ogromni potencijali: Rafael, Fabio, Smalling, Jones, Cleverley, Welbeck, De Gea i Macheda. Jesam nekoga zaboravio? Ima ih puno. :lol: Tu jos dodajmo ove mladje Morrison, Pogba i Tunnicliffe u prvom redu, i jasno je da za United nema zime. Otkad pratim klub ne sjecam se da je bilo ovoliko mladih igraca u klubu koji stalno napreduju. Mora se vratit do vremena Beckhama, brace Neville, Scholesa, Giggsa, Butta i ostalih da bi nesto slicno nasli. Svaka cast Fergusonu i ostalim ljudima u klubu za to sto rade sa mladim igracima. Hvala Bogu pa nismo ko City.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 07 avg 2011, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.