Trasimaco je napisao/la:Opet Valencia udara po Naniu. Cuj nekoliko dobrih utakmica prosle sezone.

Covjek je sam vukao United u prvoj polovini prosle sezone dok je Rooney kenjao oko transfera i povreda. Znas i sam kakav mu je ucinak bio. Nije valjda da se to opet mora pretresati?
Ne znam da li si pratio, al' sam obozavaoce Nanija u vise navrata pit'o jedno te isto pitanje i nikada nisam docek'o njihov odgovor,..
Koje je utakmice Nani odigrao kvalitetno protiv
jakih protivnika? Celsi? Arsenal? Liverpul? Totenhem vani? Siti vani? Rendzers vani? Valensia vani? Marsej vani?
To su sve utakmice u kojim bi on trebao biti najbolji igrac na terenu, a on je u ovim utakmicama bio jedan od najgorih (ako ne i najgori). Pisali smo ovdje o Dzerardu kao najboljem igracu Liverpula. Taj momak je njihov najbolji igrac na terenu u
svakoj utakmici. A Nani? Nani je odlican protiv slabijih protivnika, posebno na domacem terenu, dok je protiv jakog protivnika (i dobrog cuvara) jedan od gorih na terenu. To je shvatio i Fergi pa ga preselio na klupu onda kada je bilo najpotrebnije. Dakle, ja se slazem sa Fergijem U POTPUNOSTI

,.. A vi nastavite sa bajkama

.
Meni (i Fergiju

) se ne moze prodati pokojom fintom i jednom odlicnom tekmom,.. To je za djecu koja misljenje mjenja svake sedmice nanovo. Moje misljenje se kreira mjesecima, godinama,.. Jedna utakmica ne znaci
NISTA.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.