FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da li si ti svjestan sta pises????Iker C je napisao/la:Višča je ljut što ne igra, ali opet pokaže više za 10 minuta nego Bešlija za 80.Poslije ove utakmice siguran sam da ćemo biti prvaci jednostavno sreća se valjda negdje mora vratiti.
Iker C je napisao/la:Igrali smo na bod apsolutno kontrolisali utakmicu od 70 minute,nismo igrali bunker kao što smo prošlih godina radili. Kad bi još Bešlija otišao na klupu a Višća na teren bili bi dosta bolji. Da smo večeras bod uzeli svi bi bili zadovoljni.Treba nam stoper.babilonTM je napisao/la:Iker C je napisao/la:.Poslije ove utakmice siguran sam da ćemo biti prvaci jednostavno sreća se valjda negdje mora vratiti.
Jesmo li gledali istu utakmicu, borba za Evropu nam slijedi sa onakvom igrom!
IGRA BEZ IGRE!
Moj Ikere. Kakva kontrola utakmice, konstantna napucavanja lopte, aut vamo, aut tamo, prekid tamo, prekid vamo... Šanse imali nismo! Možda bi bili zadovoljni rezultatom, ali igra je nešto drugo... Protiv Makabija im se teško nešto može prigovorit osim nezalaganja, al ovo veceras je NEKVALITET! 100% šansu na kraju propustimo i onda poslije prekida... TREBAJU NAMA BEKOVI, PRAVI, A NE POLOVNJACI! Trebaju nam zadnji vezni, da neko doturi loptu Zebi, i treba nam dobar napadač. SVE U SVEMU DALEKO SMO OD ONOG ŠTO ŽELIMO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Nije ovo nasa noc, bit ce bolje.
Samo da dobiju samopouzdanja vidi se da jos maccabi utice na njih pogotovo na odbranu
Samo da dobiju samopouzdanja vidi se da jos maccabi utice na njih pogotovo na odbranu
NO PYRO NO PARTY
Pa po meni nista uopste lose igrali,posebno drugo poluvrijeme,samo sto mislim da morate mjenjati sistem igre prema naprijed,ovako ste non stop fakticki bez napadaca,koji god da igra uvijek je odsjecen jel ima neku drugu ulogu,razbijaca,hrvaca itd itd...krila ako sta urade dobro i jeste,a napadac sam u ovakvom nacinu igranja dabogda,bez obzira o kome se radi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjimaKB-TM87 je napisao/la:Velikan iz Platonove ( Grim )Burgija je napisao/la:Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen)
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Najmanje ?Burgija je napisao/la:Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjimaKB-TM87 je napisao/la:Velikan iz Platonove ( Grim )Burgija je napisao/la:Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- KB-TM87
- Kontakt:
Zastrašujući podatak putem kojeg smo zaključili da je ovaj klub, zaista, velikan.Burgija je napisao/la:Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjima
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ultra_CImanija
bravo kralju potpisujem svaka cast sve si u pravu jos bi samo dodao da je bolje ovo sto smo vidjeli da sko k.ite i da se spustimo malo na zemlju svi a posebno igraci onakvog sirokog koji je zreo u drugom poluvremenu za pobjedit bio mi ne mozemo da to realizujemo, po meni je glavna stvar sto se primjeti da stvarno neke igrace boli k za zeljom po nacinu kako igraju gledaju samo i iskljucivo vlastiti interes a to me najvise nervira, ili siroki ove godine "mora" biti sampion ili smo stvarno ko mahalski tim neki neorganizovani sve u svemu sa ovakvom igrom evropa bi bila ko titula na kraju...jug-onostalgicar je napisao/la:ZEBA ZASTO SI SAM???????
ODBRANA JE KARANANA!!!!!! KARANANAAAAAAAAAA!!!!
i ko god od vas kvazi experata kaze da je karic kriv onda je jasno da vi tekmu gledate samo u kladionici na teletextu
za sve je kriva odbrana
adilovic odigrao lose
mirso nema snage za drugo poluvrijeme
visca sebican- papcina iz banovica
nyema nista ispao je jedno 10 puta
smajic onako
kvesic ma mali je odlican
ako mi mislimo borca stic ovo nece ovako ici nit ce osim moc sa postojecom odbranom ista uradit
gledam osima na televiziji pa covjek 30 sekundi zrak hvata ne zna sta da kaze kako da degene opravda
nek se mi svi spustimo sa ovakvom ekipom opet smo 3 na tabele i ganjamo kup
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Ocigledno nisi gledao tekmuJimmy from the hood je napisao/la:E moj Kariću, Bogami imam osjećaj da nije stigao dovršiti iftar.
Pa pada lopta 30 sekundi, on čeka na gol liniji!
EDIN ŠEHIĆ!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
kako god bilo svi sto sad pljuju morat ce da pojedu jedno veliko g..no na kraju sezone
siroki je bio ocekivano bolji zbog umora nasih momaka i ovo smo izgubili zbog psihe , ocigledno je debakl od cetvrtka jos u glavi igraca. svejedno tek treba da se zahuktamo
siroki je bio ocekivano bolji zbog umora nasih momaka i ovo smo izgubili zbog psihe , ocigledno je debakl od cetvrtka jos u glavi igraca. svejedno tek treba da se zahuktamo
Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 07 avg 2011, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Mandrak je napisao/la:Hajd ne serite više![]()
![]()
![]()
...da je Višća zabio ,sad bi velicali sve igrace redom i to do neba...prva je utakmica ,izgubili smo preglupo u zadnjim sekundama, Široki daleko spremniji jer nisu igrali prije par dana u Izraelu na plus 40 stepeni...prva je tekma tek, šta dramite toliko
mnogi jedva docekaju da pišu crnjake
da je visca zabio opet bi mi bio degen
vratit ga u banovice da igra u buducnosti, i ako ga ikad ko odvede i on bude igrao recimo u totenhemu ja cu opet tvrdit da je lik degen i da je dobar samo za atletske staze
a to da on ma bit ljut nek je sretan sto je usao ovih 10 minuta i to mu je previse da pokaze svoj raskosni ne-talent
- Crveni Barun
- Kontakt:
ni jedan ni druga ekipa nije pokazala nešto posebno za nijansu je bio bolji široki željo pred sam kraj ima 100% priliku i da je zabio vjerovatno bi odnjeo bodove al nije i široko je to s druge strane znao kazniti i to je to ukratko 
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Burgija je napisao/la:Inace aktualni prvak drzave i klub koji je najmanje primio golova ove godine u evro takmicenjimaKB-TM87 je napisao/la:Velikan iz Platonove ( Grim )Burgija je napisao/la:Evropski Zeljeznicar ( Hans Christian Andersen)
I klub koji se još uvjek bori za grupnu fazu LP...aj ZDRAVO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Tobejarabi.
Sto neko rece da je Visca zabio sve i jednog igraca bi dizali u zvijezde sad.Ne znam sta ste ocekivali da pojedemo Siroki,pa nije to naivna ekika pogotovo dole,sta vam je,primili naivno gol,i to je to,idemo dalje.
Sto neko rece da je Visca zabio sve i jednog igraca bi dizali u zvijezde sad.Ne znam sta ste ocekivali da pojedemo Siroki,pa nije to naivna ekika pogotovo dole,sta vam je,primili naivno gol,i to je to,idemo dalje.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Ništa neka Amar podnese ostavku. Spahi puno srce nakon našeg poraza,malo je reći da je svršavao na svaki potez Marcijana. Postavlja se pitanje zašto?Slijedeću utakmicu na Grbavici biće petarda, biće 2 000 pravih navijača.
FEDERER= KLOC
Tel Avive nisam te prepoznao izvini molim te .
hoce li ko konacno banovati ovog šiptaraBurgija je napisao/la:Tel Avive nisam te prepoznao izvini molim te .
Ne znam, ja sam stekao dojam da smo bili bolji i da smo trebali dobiti, a mi izgubimo. Danas sam recimo gledao United koji je u prvom poluvremenu bio bolji, pa gubio 2:0, al ne lezi vraže, u drugom je bio još bolji, nadoknadio zaostatak i na kraju slavio. Niko se neće sjećati ni to što smo bili bolji ni prilika, ni Višćinih promašaja, ničega, samo ćemo možda na kraju govoriti da smo u Širokom uzeli makar bod bilo bi ovo ili ono. U trećem kolu protiv Travnika moramo uzeti tricu ili ćemo već na startu početi da kasnimo za ovim boljim, kao i prošle sezone, a to nam ne treba. O slijedećem kolu neću ni da govorim, tri boda su mrtvi imperativ...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Ljozeeee, Nuuq, Orvel, RoadRunner85 i 73 gosta.