Ja bih te samo malo ispravio za Smajića. Tek je došao i nije se pokazao baš kao totalna karna, nadam se da će on biti bolji. Ali ostatak... ! UFFFF Što sam se iznervirao ljudi moji.zubanovic89 je napisao/la:sta nemamo srece? kakva sreca nemamo muda i znanja i kraj price hocemo titulu dodajemo se na sredini terena 15 minuta napadi nam se zavrsavaju na 30 metara, nyema izleti na 40 metara i nestane nema ga bogicevic se svadja sa adilovicem ko ce skocit colic se dere na svraku smajic karna a ne pojacanje da je valjao ostao bi u belgiji, visca **** ti mamic mater prodana duso placenicka
NIKO OSIM beslije i zebe ne zasluzuje da nosi onaj dres pa vi pricajte sta hocete
Ma jarane mene najviše nervira što ne možemo igrat prizemno, od noge do noge, zar je toliki problem naciljati igrača i dodati mu loptu. Pa ono napucavanje napamet i uvijek gubljenje lopte u vazdusnim duelima je dno dna ! Šta nam to treba ?! Pa kao da igramo protiv Uniteda pa se branimo onako ispucavamo napamet, već naše akcije idu uvijek na taj fol, pa dokle više ?! Ovo je čisti prosjek BH lige, i mi smo dio toga. Imali smo sreće da prođemo Šerif ali mi nismo ni e od evropskog Želje! Ja sam razočaran pravo. Jarane nemaju snage, gube duele, pi*kasto ulaze u duele, stalno padaju, povrjeđuju se - a najgore mi je kad se sjetim onih "strašnih priprema" i odlične spreme i kondicije !!! Gdje je sad to ?! Eto to me nervira. I nezalaganje samih igrača. K'o da igraju za Branitelj a ne za Želju, a ne za onih 100 manijaka koji su odvojili od svojih usta da bi došli dolje i bodrili ih i da bi prešli toliki put! Sram nek ih bude. Ma mogu oni igrat, ja znam da mogu. Da je sad Ćiru ubaciti u svlačionicu kako bi oni iduću sedmicu zaigrali. Samo ih treba motivisat i galamiti na njih, derati se na svakoga, pa ce igrati, previše se to opustilo. Mlitavo je ovo...jojjjjjj...