Bosco je napisao/la:drinin_vuk im dohak'o.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Papastathopoulos
- Kontakt:
sta je ovo, sve pomrlo jebote...odo i ja karat, vidim da svi to rade 
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ima kod nas ovde (mislim u Ivanjici,nije bas kod nasDevil je napisao/la:Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..
da li iko od vas ima iskustva sa montaznim kucama..moji planiraju da kupe,vec su odredili koja ce biti,pa da samo pitam,da li zna neko otprilike koliko vremenski traje izgradnja te kuce...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Megamon
- Kontakt:
Tobejarabi,evo postio sve do sad sve izuzev dva dana al' mi se piva cesto ukazuje pred ocima.Joj kad navalim u septembru 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Pa normalno da nisu ludi,video bih tebe kako bi razmisljao da svake godine moras praviti novu kucu kad ti prethodnu raznese uragan.Tribalian je napisao/la:Ima kod nas ovde (mislim u Ivanjici,nije bas kod nasDevil je napisao/la:Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..
da li iko od vas ima iskustva sa montaznim kucama..moji planiraju da kupe,vec su odredili koja ce biti,pa da samo pitam,da li zna neko otprilike koliko vremenski traje izgradnja te kuce...) jedna firma koja razbija sa montaznim kucama,sve vise ljudi znam koji se opredeljuju za montazne kuce,a nisu ni oni Ameri ludi kad ih forsiraju toliko
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
@ Kolega ovi moji u Cikagu(rodbina),brate,oko njih sve montazne kuce,samo njihova zidana
.A i brate nema u USA svuda uragana i ostalih nepogoda.Jednostavno montazne su sad isplativije i jednostavnije.
- legenda reala
- Kontakt:
Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu
da je ništa ne može pomaći
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati
)
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima vrucine,treba li ti.legenda reala je napisao/la:Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu![]()
![]()
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati![]()
)
Uh jbt kako su mi nedostajale ove tropske noci u Sarajevu to je strasno,evo mu ga sada zadalo 26 stepeni+ jedno 50 stepeni na asfaltu.
Oh kakvo olaksanje Legendo sto pricas "nas jezik" jedva se sporazumevasmo do sadlegenda reala je napisao/la:Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu![]()
![]()
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati![]()
)
Naucio si ovaj nas koji svi ostali koristimo
Brate iskreno da ti kazem,za njega je to svako,ko god pise na nekom forumu on misli da je taj haker,od informatickih tehnologija on je savladao koriscenje FB-a i rezanje diskova,zna cak i muziku da pustiSarajlijc@ je napisao/la:Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam ni znao da je u kvaru ,gledo Želja ,pa Slovenija -Crna Gora (košarka )pa Sivi kamion crvene boje i završio sa Red Carpetom ,sad došo ovdje da vidi šta radite kad kažu opet vuk nešta čarko i pokvarioLBJ MVP je napisao/la:Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kolega ajde udji na pdf Sportsport.ba liga i prijavi se u trazi tim da te pokupimo ja i @Edin da mozemo zajedno maltretirati @legendu,glupo meni samom. 
Pa zajeban taj vuk neštolegenda reala je napisao/la:Nisam ni znao da je u kvaru ,gledo Želja ,pa Slovenija -Crna Gora (košarka )pa Sivi kamion crvene boje i završio sa Red Carpetom ,sad došo ovdje da vidi šta radite kad kažu opet vuk nešta čarko i pokvarioLBJ MVP je napisao/la:Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahaha ma on je najjaci majke mi moje kaze sinoc onaj marko on ti je haker zesci samo meni nikad nece da pomogneTribalian je napisao/la:Brate iskreno da ti kazem,za njega je to svako,ko god pise na nekom forumu on misli da je taj haker,od informatickih tehnologija on je savladao koriscenje FB-a i rezanje diskova,zna cak i muziku da pustiSarajlijc@ je napisao/la:Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;![]()
![]()
![]()
![]()
- legenda reala
- Kontakt:
ma jok ba skuha se ,evo sve sam otvorio i opet vrućeDevil je napisao/la: Ima vrucine,treba li ti.![]()
Uh jbt kako su mi nedostajale ove tropske noci u Sarajevu to je strasno,evo mu ga sada zadalo 26 stepeni+ jedno 50 stepeni na asfaltu.
ma đeće ti ovo nedostajati ,da hoće sneg udariti ,u nas ko fol trenutno 19 stepeni
Pa zato sam ja i naučio ,pošto se s vama dvoicom nikako nisam uspio sporazumitiTribalian je napisao/la: Oh kakvo olaksanje Legendo sto pricas "nas jezik" jedva se sporazumevasmo do sad![]()
![]()
![]()
Naucio si ovaj nas koji svi ostali koristimosad mogu da bacim "Gorazdevski u 100 lekcija"
Šta ti je to Goraždevski ,jel tačno da negde na Kosovu ima nešto slično kao Goražde mesto neko
A kolko vas je ba Marka na forumu bogati ,sve Marko do Marka
@ Sarajlic@ ,nas drug je malo istraumiran
@ Legendo mesto se zove Gorazdevac
@ Legendo mesto se zove Gorazdevac
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma Djole je bog kaze marko na fb-u imao 3000 prijatelja sve poljski huligani i domaci navijaci

Tacno brate,Jer koji ce mi qrac ovi koje znam.Udje Dzo na Fb i pita me " sta radis" a pre 5 minuta bio sa mnom napoljuSarajlijc@ je napisao/la:Ma Djole je bog kaze marko na fb-u imao 3000 prijatelja sve poljski huligani i domaci navijaci![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 9 gostiju.