Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

kobe24
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la kobe24 » 08 avg 2011, 00:44

Bosco je napisao/la:drinin_vuk im dohak'o. :lol:
:lol: :lol: :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 avg 2011, 00:49

sta je ovo, sve pomrlo jebote...odo i ja karat, vidim da svi to rade :lol:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 00:53

Devil je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..

da li iko od vas ima iskustva sa montaznim kucama..moji planiraju da kupe,vec su odredili koja ce biti,pa da samo pitam,da li zna neko otprilike koliko vremenski traje izgradnja te kuce...
Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.
Ima kod nas ovde (mislim u Ivanjici,nije bas kod nas :mrgreen: ) jedna firma koja razbija sa montaznim kucama,sve vise ljudi znam koji se opredeljuju za montazne kuce,a nisu ni oni Ameri ludi kad ih forsiraju toliko ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 08 avg 2011, 00:53

Tobejarabi,evo postio sve do sad sve izuzev dva dana al' mi se piva cesto ukazuje pred ocima.Joj kad navalim u septembru :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 00:55

Tribalian je napisao/la:
Devil je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:da pitam ovde..

da li iko od vas ima iskustva sa montaznim kucama..moji planiraju da kupe,vec su odredili koja ce biti,pa da samo pitam,da li zna neko otprilike koliko vremenski traje izgradnja te kuce...
Zavisi od kvadrature jbg,moj ortak je na selu napravio montaznu kucu od 220 kvadrata i trajalo je nekih 2 meseca od pocetka pa do useljenja.
Ima kod nas ovde (mislim u Ivanjici,nije bas kod nas :mrgreen: ) jedna firma koja razbija sa montaznim kucama,sve vise ljudi znam koji se opredeljuju za montazne kuce,a nisu ni oni Ameri ludi kad ih forsiraju toliko ;)
Pa normalno da nisu ludi,video bih tebe kako bi razmisljao da svake godine moras praviti novu kucu kad ti prethodnu raznese uragan. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 00:57

@ Kolega ovi moji u Cikagu(rodbina),brate,oko njih sve montazne kuce,samo njihova zidana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .A i brate nema u USA svuda uragana i ostalih nepogoda.Jednostavno montazne su sad isplativije i jednostavnije.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 00:59

Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu :lol: :lol: da je ništa ne može pomaći :P
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati :lol: :lol: )
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 01:01

Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše :roll: :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 01:02

Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:02

legenda reala je napisao/la:Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu :lol: :lol: da je ništa ne može pomaći :P
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati :lol: :lol: )
Ima vrucine,treba li ti. :?
Uh jbt kako su mi nedostajale ove tropske noci u Sarajevu to je strasno,evo mu ga sada zadalo 26 stepeni+ jedno 50 stepeni na asfaltu. :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:03

legenda reala je napisao/la:Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu :lol: :lol: da je ništa ne može pomaći :P
Oh kakvo olaksanje Legendo sto pricas "nas jezik" jedva se sporazumevasmo do sad :lol: :lol: :lol:

Naucio si ovaj nas koji svi ostali koristimo :lol: sad mogu da bacim "Gorazdevski u 100 lekcija" :lol:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;
Brate iskreno da ti kazem,za njega je to svako,ko god pise na nekom forumu on misli da je taj haker,od informatickih tehnologija on je savladao koriscenje FB-a i rezanje diskova,zna cak i muziku da pusti :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 01:06

LBJ MVP je napisao/la:Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše :roll: :mrgreen:
Nisam ni znao da je u kvaru ,gledo Želja ,pa Slovenija -Crna Gora (košarka )pa Sivi kamion crvene boje i završio sa Red Carpetom ,sad došo ovdje da vidi šta radite kad kažu opet vuk nešta čarko i pokvario :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:07

Kolega ajde udji na pdf Sportsport.ba liga i prijavi se u trazi tim da te pokupimo ja i @Edin da mozemo zajedno maltretirati @legendu,glupo meni samom. :mrgreen:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 01:08

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše :roll: :mrgreen:
Nisam ni znao da je u kvaru ,gledo Želja ,pa Slovenija -Crna Gora (košarka )pa Sivi kamion crvene boje i završio sa Red Carpetom ,sad došo ovdje da vidi šta radite kad kažu opet vuk nešta čarko i pokvario :lol: :lol:
Pa zajeban taj vuk nešto :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 01:10

Tribalian je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;
Brate iskreno da ti kazem,za njega je to svako,ko god pise na nekom forumu on misli da je taj haker,od informatickih tehnologija on je savladao koriscenje FB-a i rezanje diskova,zna cak i muziku da pusti :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Hahahahaha ma on je najjaci majke mi moje kaze sinoc onaj marko on ti je haker zesci samo meni nikad nece da pomogne :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 01:11

Devil je napisao/la: Ima vrucine,treba li ti. :?
Uh jbt kako su mi nedostajale ove tropske noci u Sarajevu to je strasno,evo mu ga sada zadalo 26 stepeni+ jedno 50 stepeni na asfaltu. :lol:
ma jok ba skuha se ,evo sve sam otvorio i opet vruće
ma đeće ti ovo nedostajati ,da hoće sneg udariti ,u nas ko fol trenutno 19 stepeni

Tribalian je napisao/la: Oh kakvo olaksanje Legendo sto pricas "nas jezik" jedva se sporazumevasmo do sad :lol: :lol: :lol:
Naucio si ovaj nas koji svi ostali koristimo :lol: sad mogu da bacim "Gorazdevski u 100 lekcija" :lol:
Pa zato sam ja i naučio ,pošto se s vama dvoicom nikako nisam uspio sporazumiti :lol:
Šta ti je to Goraždevski ,jel tačno da negde na Kosovu ima nešto slično kao Goražde mesto neko :?:
A kolko vas je ba Marka na forumu bogati ,sve Marko do Marka :P

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:14

@ Sarajlic@ ,nas drug je malo istraumiran ;) :lol:

@ Legendo mesto se zove Gorazdevac :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 01:17

Ma Djole je bog kaze marko na fb-u imao 3000 prijatelja sve poljski huligani i domaci navijaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma Djole je bog kaze marko na fb-u imao 3000 prijatelja sve poljski huligani i domaci navijaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tacno brate,Jer koji ce mi qrac ovi koje znam.Udje Dzo na Fb i pita me " sta radis" a pre 5 minuta bio sa mnom napolju :? Brate imao sam mozda sve ukupno oko 300-350 ljudi iz ex yu,sve ostalo Poljska,Grcka,Italija,Engleska...i zbog jedne qrve iz naselja sam ga i ugasio,cim aktiviram bices obavesten ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []