Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:03

legenda reala je napisao/la:Šta će ti montažno ,ba puhne vjetar i odnese je ,jbo to ,pravi kuću trospratnicu :lol: :lol: da je ništa ne može pomaći :P
Vidi vidi ovi beograđanki što su se okupile ovde večeras ,pa gde ste vi šta ima u Beogradu (prilagođavam vam se ,počo sam i vaš jezik parlati :lol: :lol: )
Oh kakvo olaksanje Legendo sto pricas "nas jezik" jedva se sporazumevasmo do sad :lol: :lol: :lol:

Naucio si ovaj nas koji svi ostali koristimo :lol: sad mogu da bacim "Gorazdevski u 100 lekcija" :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;
Brate iskreno da ti kazem,za njega je to svako,ko god pise na nekom forumu on misli da je taj haker,od informatickih tehnologija on je savladao koriscenje FB-a i rezanje diskova,zna cak i muziku da pusti :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 01:06

LBJ MVP je napisao/la:Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše :roll: :mrgreen:
Nisam ni znao da je u kvaru ,gledo Želja ,pa Slovenija -Crna Gora (košarka )pa Sivi kamion crvene boje i završio sa Red Carpetom ,sad došo ovdje da vidi šta radite kad kažu opet vuk nešta čarko i pokvario :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:07

Kolega ajde udji na pdf Sportsport.ba liga i prijavi se u trazi tim da te pokupimo ja i @Edin da mozemo zajedno maltretirati @legendu,glupo meni samom. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 01:08

legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Spamera jedva dočekali da portal opet profunkcioniše :roll: :mrgreen:
Nisam ni znao da je u kvaru ,gledo Želja ,pa Slovenija -Crna Gora (košarka )pa Sivi kamion crvene boje i završio sa Red Carpetom ,sad došo ovdje da vidi šta radite kad kažu opet vuk nešta čarko i pokvario :lol: :lol:
Pa zajeban taj vuk nešto :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 01:10

Tribalian je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Marko meni Djole rece da si ti " onclick="window.open(this.href);return false;
Brate iskreno da ti kazem,za njega je to svako,ko god pise na nekom forumu on misli da je taj haker,od informatickih tehnologija on je savladao koriscenje FB-a i rezanje diskova,zna cak i muziku da pusti :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Hahahahaha ma on je najjaci majke mi moje kaze sinoc onaj marko on ti je haker zesci samo meni nikad nece da pomogne :D
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 01:11

Devil je napisao/la: Ima vrucine,treba li ti. :?
Uh jbt kako su mi nedostajale ove tropske noci u Sarajevu to je strasno,evo mu ga sada zadalo 26 stepeni+ jedno 50 stepeni na asfaltu. :lol:
ma jok ba skuha se ,evo sve sam otvorio i opet vruće
ma đeće ti ovo nedostajati ,da hoće sneg udariti ,u nas ko fol trenutno 19 stepeni

Tribalian je napisao/la: Oh kakvo olaksanje Legendo sto pricas "nas jezik" jedva se sporazumevasmo do sad :lol: :lol: :lol:
Naucio si ovaj nas koji svi ostali koristimo :lol: sad mogu da bacim "Gorazdevski u 100 lekcija" :lol:
Pa zato sam ja i naučio ,pošto se s vama dvoicom nikako nisam uspio sporazumiti :lol:
Šta ti je to Goraždevski ,jel tačno da negde na Kosovu ima nešto slično kao Goražde mesto neko :?:
A kolko vas je ba Marka na forumu bogati ,sve Marko do Marka :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:14

@ Sarajlic@ ,nas drug je malo istraumiran ;) :lol:

@ Legendo mesto se zove Gorazdevac :mrgreen:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 01:17

Ma Djole je bog kaze marko na fb-u imao 3000 prijatelja sve poljski huligani i domaci navijaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma Djole je bog kaze marko na fb-u imao 3000 prijatelja sve poljski huligani i domaci navijaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tacno brate,Jer koji ce mi qrac ovi koje znam.Udje Dzo na Fb i pita me " sta radis" a pre 5 minuta bio sa mnom napolju :? Brate imao sam mozda sve ukupno oko 300-350 ljudi iz ex yu,sve ostalo Poljska,Grcka,Italija,Engleska...i zbog jedne qrve iz naselja sam ga i ugasio,cim aktiviram bices obavesten ;)

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 08 avg 2011, 01:22

@ legenda

idi ba daj par savjeta ljudima na "Kladionici"...ne može niko meda :lol: :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 01:23

Tribalian je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Ma Djole je bog kaze marko na fb-u imao 3000 prijatelja sve poljski huligani i domaci navijaci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tacno brate,Jer koji ce mi qrac ovi koje znam.Udje Dzo na Fb i pita me " sta radis" a pre 5 minuta bio sa mnom napolju :? Brate imao sam mozda sve ukupno oko 300-350 ljudi iz ex yu,sve ostalo Poljska,Grcka,Italija,Engleska...i zbog jedne qrve iz naselja sam ga i ugasio,cim aktiviram bices obavesten ;)
hahahahaha aktiviraj ga ponovo sto brze :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 01:24

Tribalian vas zamajava, nije deaktivirao profil, nasao ga ja, sve slike sa salovima i zastavama F.K. Sarajeva. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:26

tanzla je napisao/la:Tribalian vas zamajava, nije deaktivirao profil, nasao ga ja, sve slike sa salovima i zastavama F.K. Sarajeva. :mrgreen:
Brate ja sam pored Zvezde ostao veran ekipi FKS 8-) a ovaj moj drug sto ga ja i Sarajlic@ pominjemo cuo kako HZ oterali semenkare sa tribine i oni sami prodaju seme i skupljaju pare tako i lik se razocarao. :roll: :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:27

tanzla je napisao/la:Tribalian vas zamajava, nije deaktivirao profil, nasao ga ja, sve slike sa salovima i zastavama F.K. Sarajeva. :mrgreen:
Nije moj kolega takav,i on ce sada kada dodje kod mene i @Edina u tim ispod majice da napise "Oprostite mi na mojoj ruznoj proslosti" i okrenuti se plavoj boji. :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 01:30

Devil je napisao/la:
Nije moj kolega takav,i on ce sada kada dodje kod mene i @Edina u tim ispod majice da napise "Oprostite mi na mojoj ruznoj proslosti" i okrenuti se plavoj boji. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Razmislicemo da li da mu oprostimo. :)

Devile jel tema NK Siroki Brijeg pod tvojom jurisdikcijom? Tamo trenutno vlada potpuni haos. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 08 avg 2011, 01:31

hodža je napisao/la:@ legenda

idi ba daj par savjeta ljudima na "Kladionici"...ne može niko meda :lol: :lol: :lol:
ne kladim se ramazan ,nisam odigro ništa od maja meseca ;) zato je depozit na Premieru pun ko šibica ;)

Đesi tanzlane ima li nam nena igde ,nije Devil je zadužen za sport u regionu :lol: :lol: pišam mu se na pdf :lol: :lol: vidi ovog moga najposjećeniji ,na njegov niko ne dolazi i on dođe ovde meni da pravi probleme :lol: :lol:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 08 avg 2011, 01:32, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:31

Devil je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: Brate da nije ovog malog @ Sarajlice davno bi ja promenio boje,necu prema coveku ckapi da ispadnem,a kakve sam Horde poceo da upoznajem :roll: :roll: :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 avg 2011, 01:31

tanzla je napisao/la:
Devil je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
Razmislicemo da li da mu oprostimo. :)

Devile jel tema NK Siroki Brijeg pod tvojom jurisdikcijom? Tamo trenutno vlada potpuni haos. :mrgreen:
Da,oprosticemo mu jedino ako nas odvede u "Zelju" na jednu porciju,mada ni sa dve se ne bih ljutio. :mrgreen:

Ovo drugo nije,ja maltretiram ljude malo nize,ali obavesteni su svi o partiju na toj tamo temi. :D ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 01:34

Vodim vas u " Zelju" ,evo i po Beogradu turisticka asocijacija BiH oblepila plahate i pise " Extra ponuda u " Zelji" 5+1" :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 4 gosta.