Ja sam ovako kako bih rekao, slatkohran, tako da nista ispod dvije porcije ne dolazi u obzir, i to u cijelo sa kajmakom. I gajba sarajevskog da utolimo zedj. Tek poslije toga cu biti spreman da pregovaram.Devil je napisao/la: Da,oprosticemo mu jedino ako nas odvede u "Zelju" na jednu porciju,mada ni sa dve se ne bih ljutio.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Meni se vise svidja onaj grafit,Kweuke odlican 5.Tribalian je napisao/la:Vodim vas u " Zelju" ,evo i po Beogradu turisticka asocijacija BiH oblepila plahate i pise " Extra ponuda u " Zelji" 5+1"![]()
![]()
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Devil je napisao/la:Meni se vise svidja onaj grafit,Kweuke odlican 5.Tribalian je napisao/la:Vodim vas u " Zelju" ,evo i po Beogradu turisticka asocijacija BiH oblepila plahate i pise " Extra ponuda u " Zelji" 5+1"![]()
![]()
@ Kolega i @ Tanzla,sad sam video pisanije na temi NK Siroki Brijeg
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ti DeBil vazda useres i sefa i stanicuDevil je napisao/la:Meni se vise svidja onaj grafit,Kweuke odlican 5.Tribalian je napisao/la:Vodim vas u " Zelju" ,evo i po Beogradu turisticka asocijacija BiH oblepila plahate i pise " Extra ponuda u " Zelji" 5+1"![]()
![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da pokusam sa jednim blefom da im uletim na temu,mozda kad vide moderator se i prepadnu,neznajuci da nisam tamo.
p.s. MAleno jel' to neko dir'o,sad cu ja brzo tamo opet pa ces mi pokazati toga debila.
p.s. MAleno jel' to neko dir'o,sad cu ja brzo tamo opet pa ces mi pokazati toga debila.
Trpe,trpe, al' ne mogu izdrzati, i onda maske padnu.Tribalian je napisao/la:Devil je napisao/la:Meni se vise svidja onaj grafit,Kweuke odlican 5.Tribalian je napisao/la:Vodim vas u " Zelju" ,evo i po Beogradu turisticka asocijacija BiH oblepila plahate i pise " Extra ponuda u " Zelji" 5+1"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Kolega i @ Tanzla,sad sam video pisanije na temi NK Siroki Brijeg![]()
![]()
Au ljudi sta je ono,dal je moguce da se decurlija koja ni rat ne pamti onako prepucava
Poslace ih moderacija na grupno letovanje u Banovice.
Ma ne treba im kazna, dovoljno da se svaki dan pogledaju u ogledalo i skontaju kakvi su.
Nego mojne da skreces s teme, dodjes nam klopu i cugu, da bi poceli razmisljati da li da ti oprostimo "ruznu" proslost.
de ljudi molim vas idite na temu o sirokom brijegu...
ma nama u ovoj drzavi treba zabranit koristenje interneta...kakvi sve psihopatski slucajevi koriste net,to nije humano..
svi bi to Tito doveo u red...oj Marsale vrati se
ma nama u ovoj drzavi treba zabranit koristenje interneta...kakvi sve psihopatski slucajevi koriste net,to nije humano..
svi bi to Tito doveo u red...oj Marsale vrati se
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
Jel i u vas dedo bio u ustašama

tanzlane mene si zaboravio kad je riječ o tim ćevapima neka neka ,a sa onim ferom više ne pričam koji je to lažov i lukavštinja to nije normalno ,neda ćevapa nikome

tanzlane mene si zaboravio kad je riječ o tim ćevapima neka neka ,a sa onim ferom više ne pričam koji je to lažov i lukavštinja to nije normalno ,neda ćevapa nikome
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Haha sta te to fera zavalio?legenda reala je napisao/la:Jel i u vas dedo bio u ustašama![]()
![]()
tanzlane mene si zaboravio kad je riječ o tim ćevapima neka neka ,a sa onim ferom više ne pričam koji je to lažov i lukavštinja to nije normalno ,neda ćevapa nikome![]()
Bice cevapa, kad dodjes jednom ovamo da gledamo uzivo ove momke sto su nas radovali prethodnih dana.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
TITO VRATI SE i napravi od listice ono sto je uvijek bila.
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
"Still better than Alumunia"

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Papastathopoulos, dana/u 08 avg 2011, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Pa kaže mi vako ne igraj više Liverpol na kladi ,častim te ćevapima ,znaš ti njega on je stari ćevabdžija ,i slago mi dobro ,sljedeći put kažem mu Sarajevo prolazi Orebra ,kaže ako prođe imaš ćevape ,i opet me zajebo ,i treći put kaže ako Škoro dođe imaš ćevape i opet me zajebotanzla je napisao/la: Haha sta te to fera zavalio?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zar je tesko biti bolji od arsenalovih poluigraca i njihovog vodje ?
PS de nadjite neku lijepu fudbalerku za avatOra
PS de nadjite neku lijepu fudbalerku za avatOra
- legenda reala
- Kontakt:
pa jel ona ikad loptu ufatila u ruke ,a ko fol golmanhodža je napisao/la:afa97 je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
@ Tanzla i @ Kolega vodim vas na klopu i pice kad pozelite
Jedino sto Kolega ne sme alkohol ,poznat je po tome da oce da bljune nakon toga HAHAHAHAHHAAHHA

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma pusti sad to,picis li za Suboticu u subotu?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
al ne povraca svudgje vec u dunav iskljucivo zato je i onako mutanTribalian je napisao/la:@ Tanzla i @ Kolega vodim vas na klopu i pice kad pozeliteJedino sto Kolega ne sme alkohol ,poznat je po tome da oce da bljune nakon toga HAHAHAHAHHAAHHA
![]()
![]()
DeBilu idi blefiraj malo na temi nk listica
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 08 avg 2011, 01:56, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.