Forum
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Forum
ovdje se svaki dan otvaraju teme koje ne mogu skupiti ni 3 stranice.Na virtualnim sportovima otvorena je tema soker koja do sada ima 3 posta a na diskusijama tema hard bass u 4 dana ne moze skupiti 1 stranicu i mislim da se takve teme trebaju zakljucati
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:ne čitam vam ja PP.
iz pravila:
Privatne poruke
Zabranjeno je objavljivanje tuđih pp-a. Privatne poruke nemaju veze s Forumom, niko ih ne moderira i tamo ne spadaju. Ukoliko vas neko maltretira na pp, iskoristite opciju blokiranja korisnika, a ako se radi o težim prijetnjama - pošaljite nam screenshot tog pp-a. Objavljivanje nečije privatne poruke kažnjava se trajnim blokiranjem pristupa Forumu
mislim da sam to ovdje već pitao,ne znam jesam li dobio odgovor,šta kad bi neko tebi ili nekom od moderatora u p. porukama psovao sve redom,i to više puta,bi li taj bio banovan?
ne shvatam šta u citiranom postu treba dodatno objašnjavati? nemam nikakav opširniji odgovor od onog koji sam već više puta dao.
ja kad blokiram korisnika, to se zove "ban". i svaki forumaš ima istu opciju, ali ne radi za kompletan forum, već samo za njegov profil. znači, ako te neko pegla na PP, blokiraj ga i vozdra.
ja kad blokiram korisnika, to se zove "ban". i svaki forumaš ima istu opciju, ali ne radi za kompletan forum, već samo za njegov profil. znači, ako te neko pegla na PP, blokiraj ga i vozdra.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
admin je napisao/la:ne shvatam šta u citiranom postu treba dodatno objašnjavati? nemam nikakav opširniji odgovor od onog koji sam već više puta dao.
ajd ok
Više nemam taj problemadmin je napisao/la:jel šta bolje u zadnjih par dana?legenda reala je napisao/la:admine ,i meni se dešava onaj problem kao i još nekim forumašima ,naveče od 3 sata mi neće da uđe na SS.ba ,sve ostale stranice otvara ss.ba neće ,probavo sam restartovati računar i slično ,ali nema pomoći opet isto ,sve otvara sem ss.ba
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Ni ja ,sad u tri sata otvara ko s pjesmomLBJ MVP je napisao/la:Više nemam taj problemadmin je napisao/la:jel šta bolje u zadnjih par dana?legenda reala je napisao/la:admine ,i meni se dešava onaj problem kao i još nekim forumašima ,naveče od 3 sata mi neće da uđe na SS.ba ,sve ostale stranice otvara ss.ba neće ,probavo sam restartovati računar i slično ,ali nema pomoći opet isto ,sve otvara sem ss.ba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A sto vi djeco nespavate u to doba 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- legenda reala
- Kontakt:
Pa nismo oženjeni ko ti ,da imamo obaveze u to doba123456 je napisao/la:A sto vi djeco nespavate u to doba
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisi se još oženio?Ja sramotelegenda reala je napisao/la:Pa nismo oženjeni ko ti ,da imamo obaveze u to doba123456 je napisao/la:A sto vi djeco nespavate u to doba![]()
![]()
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Cuj "ljepsu polovicu",pa gdje ces ljepse od naseg LegendeLBJ MVP je napisao/la:Nisi se još oženio?Ja sramotelegenda reala je napisao/la:Pa nismo oženjeni ko ti ,da imamo obaveze u to doba123456 je napisao/la:A sto vi djeco nespavate u to doba![]()
![]()
![]()
Pa saće ti 20. legendo.Pod hitno se skrasit i nać sebi ljepšu polovinu
chat na Chat.
- Titova-Juga
- Kontakt:
E'o već neki treci, cetvrti put i ja imam poteskoca sa ucitavanjem stranice na malo duzi period pa sam ovaj put odlucio takodjer prijavit problem.
Prvi put dok sam cekao da se napuni izbacilo mi je ovo:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) [2002]
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 93
CALL: dbal->sql_error()
FILE: common.php
LINE: 213
CALL: dbal_mysql->sql_connect()
FILE: var/www/vhosts/sportsport.ba/htdocs/index.php
LINE: 6
CALL: include('common.php')
A nakon jos pokusaja ovo:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache Server at sportsport.ba Port 80
To je preko firefoxa, a kada sam probao sa chrome-om i explorerom, jednostavno pise da se stranica ne moze ucitati...
Prvi put dok sam cekao da se napuni izbacilo mi je ovo:
General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (11) [2002]
BACKTRACE
FILE: includes/db/mysql.php
LINE: 93
CALL: dbal->sql_error()
FILE: common.php
LINE: 213
CALL: dbal_mysql->sql_connect()
FILE: var/www/vhosts/sportsport.ba/htdocs/index.php
LINE: 6
CALL: include('common.php')
A nakon jos pokusaja ovo:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.
Apache Server at sportsport.ba Port 80
To je preko firefoxa, a kada sam probao sa chrome-om i explorerom, jednostavno pise da se stranica ne moze ucitati...
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 07 avg 2011, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Pa nije samo tebi. Vidiš da je bila minimalna aktivnost u zadnja dva sata. 
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Imali smo neki problem sa serverom. sada je sve ok.
- neutralan__
- Kontakt:
Evo da ja zamolim nekoga od moderatora ili admina da izbriše one gluposti sa teme "NK Široki Brijeg",jer 95% postova nema veze sa tom temom,a ni portalom uopšteno.Gadi mi se ući na tu temu i čitati onakve gluposti.
Hvala.
Hvala.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
daj ljudi letite na temu o sirokom brijegu...kakve gadosti se pisu da to nije humano... 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=6640" onclick="window.open(this.href);return false;
Sramota !!
Sramota !!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- alan_kardec
- Kontakt:
Moderacijo, temu o Širokom treba zaključati neko vrijeme a par likova suspenZovati što bi Šojić reko.
Ne stvarno, budalaštine se pišu tamo!
Ne stvarno, budalaštine se pišu tamo!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Gdje su moderatori?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- skyisthelimit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.