Tribalian je napisao/la:"Pawn Stars" ti je na na americkom History chanel,ne mesaj sa Viasat History.

To su ti oni sa zalagaonicom.
Brate da ne zaboravim Serlok Holmsa

seriju

ali ona najgledanija gde igra Jeremy Breet

uh,kolko to volim.Inace ovde kod nas u regionu se kasni sa novijim epizodama kultnih serija,ckepi nece pare da izbace dok ne padne cena. Ovi na HRT pre nisu zalili para za seije i filmove ,al' i to je proslo vreme

novo urednistvo ,neki sabani
Kako li sam zaboravio seriju " MONK" koja je ono legenda od coveka,pa ono je zaadovoljstvo gledati

Mislim da sam gledao to, kupe neke antikvitete po bagatelnoj cijeni, pa prodaju za vise. Skoro su na nekakvim cupovima uzeli trostruko.

Ili nije to to?
Sherlocka nikad nisam gledao seriju, knjige nisam citao, nego ih gutao, cak dobio i za rodjendan zbirku prica, nadam se da ce Artur Konan Dojl u raj! Jesi znao da su knjige o Serloku druge najstampanije svih vremena, odmah posle Biblije, sto je i logicno, Biblija se stampala 300,400 godina duze.

I ovaj film novi sa Robert Downey Jr. u glavnoj ulozi je super, jedva cekam drugi dio.
Monka sam pratio, al' sad slabo, ne mogu da ubodem termin.
Ne znam kako sam zaboravio Midsomer Murders, ide na Universal Channelu radnim danom od 15:00 do 17:00. Odlicna serija, podsjeca me malo na Poaroa, ona zivopisna engleska sela ili gradici, i jako cudna, naizgled nerjesiva ubistva. Preporucujem da pogledas ako nisi.