Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Tribalian
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:34

"Pawn Stars" ti je na na americkom History chanel,ne mesaj sa Viasat History. :mrgreen: To su ti oni sa zalagaonicom.

Brate da ne zaboravim Serlok Holmsa 8-) seriju 8-) ali ona najgledanija gde igra Jeremy Breet 8-) uh,kolko to volim.Inace ovde kod nas u regionu se kasni sa novijim epizodama kultnih serija,ckepi nece pare da izbace dok ne padne cena. Ovi na HRT pre nisu zalili para za seije i filmove ,al' i to je proslo vreme :roll: novo urednistvo ,neki sabani :roll:

Kako li sam zaboravio seriju " MONK" koja je ono legenda od coveka,pa ono je zaadovoljstvo gledati :mrgreen:
Hawking je napisao/la:Pawn Stars je sila, preporučujem svakom ko nije gledao dosad. Možda na prvi pogled ne zvuči da bi prodaja antikviteta (i ostalih stvari) mogla biti zanimljiva, ali ova četvorica koja rade tamo su ludi sto na sat, provale pucaju stalno, od svake kupovine naprave show...
Evo sad poce brate :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 avg 2011, 03:34

Hawking je napisao/la:Pawn Stars je sila, preporučujem svakom ko nije gledao dosad. Možda na prvi pogled ne zvuči da bi prodaja antikviteta (i ostalih stvari) mogla biti zanimljiva, ali ova četvorica koja rade tamo su ludi sto na sat, provale pucaju stalno, od svake kupovine naprave show...
Najjaci su,posebno onaj stari sa onom objesenom facom....znas da sa njim nema cjenkanja :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:37

the scouser je napisao/la:
Najjaci su,posebno onaj stari sa onom objesenom facom....znas da sa njim nema cjenkanja :mrgreen:
THE OLD MAN :lol: :lol: :lol:

Kad mu daju da isproba trkacki auto na praznoj stazi,a on "juri" 20 na sat :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 avg 2011, 03:39

Tribalian je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
THE OLD MAN :lol: :lol: :lol:

Kad mu daju da isproba trkacki auto na praznoj stazi,a on "juri" 20 na sat :lol:
Ja sam gledao jednu epizodu kad onaj celavi kupi za sebe onaj buggie,ono pustinjsko vozilo,i dadne Chumu i svom sinu da mu dovezu kuci...i naravno Chum malo da provoza,tamo 'vamo,havarija auto nece ni da mrdne :mrgreen: Sreca neki laksi kvar bio ubio bi ih celavi :mrgreen:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:41

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ili kad BIg Hose kupi balon leteci za 38.000 dolara,a Rick hoce da ga kolje " Jesam ti rekao da ti sam ne kupujes nista vrednije od 10.000" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 03:42

Tribalian je napisao/la:"Pawn Stars" ti je na na americkom History chanel,ne mesaj sa Viasat History. :mrgreen: To su ti oni sa zalagaonicom.

Brate da ne zaboravim Serlok Holmsa 8-) seriju 8-) ali ona najgledanija gde igra Jeremy Breet 8-) uh,kolko to volim.Inace ovde kod nas u regionu se kasni sa novijim epizodama kultnih serija,ckepi nece pare da izbace dok ne padne cena. Ovi na HRT pre nisu zalili para za seije i filmove ,al' i to je proslo vreme :roll: novo urednistvo ,neki sabani :roll:

Kako li sam zaboravio seriju " MONK" koja je ono legenda od coveka,pa ono je zaadovoljstvo gledati :mrgreen:

Mislim da sam gledao to, kupe neke antikvitete po bagatelnoj cijeni, pa prodaju za vise. Skoro su na nekakvim cupovima uzeli trostruko. :mrgreen: Ili nije to to?
Sherlocka nikad nisam gledao seriju, knjige nisam citao, nego ih gutao, cak dobio i za rodjendan zbirku prica, nadam se da ce Artur Konan Dojl u raj! Jesi znao da su knjige o Serloku druge najstampanije svih vremena, odmah posle Biblije, sto je i logicno, Biblija se stampala 300,400 godina duze. :mrgreen: I ovaj film novi sa Robert Downey Jr. u glavnoj ulozi je super, jedva cekam drugi dio.
Monka sam pratio, al' sad slabo, ne mogu da ubodem termin.

Ne znam kako sam zaboravio Midsomer Murders, ide na Universal Channelu radnim danom od 15:00 do 17:00. Odlicna serija, podsjeca me malo na Poaroa, ona zivopisna engleska sela ili gradici, i jako cudna, naizgled nerjesiva ubistva. Preporucujem da pogledas ako nisi.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 03:43

Narkomani na kojem je kanalu ta serija
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 08 avg 2011, 03:46

Tribalian je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ili kad BIg Hose kupi balon leteci za 38.000 dolara,a Rick hoce da ga kolje " Jesam ti rekao da ti sam ne kupujes nista vrednije od 10.000" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
Inace taj Big Hose mi jedini nije simpatican od te bagre,ima nekakvu facu varalice :mrgreen: Svaki put onima sto prodaju prospe pricu "sad idem na svoju stetu", "sa ovim jako rizikujem" a zapravo ih levati.Oni ostali barem kazu moram da zaradim :P

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:48

@ Tanzla ti sto ti mislis sa antikvitetima su druga emisija,oni putuju pa kupuju :mrgreen: ovi imaju firmu svoju i tamo su.
I ja sam citao knjige o Serloku isto,a i jedva cekam drugi deo filma 8-) jer je film i napravljen bas kako je Serlok zamisljen u knjizi 8-)

Gledao sam ovo na Universal Chanel i nadam se brate da ce uskoro neko iz ex yu da dobije zastupnistvo tog kanala jer mi je pun qrac onih madjarskih reklama :roll: koje pustaju svakih 10 minuta,svi kablovski programi koji su presli na nase podrucje pokazali su se kao bolji nego sto su to bili kod Madjara,Bugara,Rumuna...

@ Sarajlic@ sto si ovan toliki ,procitaj neki post 100 puta sam rekao da je na Amerckom History :lol:

@ The Scouser to si u pravu,stvarno ima facu i prodaje price k'o smrad najgori :lol:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 08 avg 2011, 03:49

Jbo ga serije, zanio sam se previse. U 8 ustajem. Good night comrades.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 03:51

Aajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Znam da si s drugim bila drugog ljubilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 03:51

E cuj marko citao knjige hahaha

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 08 avg 2011, 03:52

Kakve te americke serije Bela ladja rastura
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 avg 2011, 03:54

afa97 je napisao/la:Kakve te americke serije Bela ladja rastura
Mister Sojic :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 03:54

I Bolji zivot .

Nego ovi sa teme sportski dvojnici su debili teski oni dvojnici su sve samo ne sportski :S

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:55

Sarajlijc@ je napisao/la:E cuj marko citao knjige hahaha
:o :shock: ;) :)

Sta ti tu cudno,ja sam buraz i faks zavrsio,mada mozda ne delujem tako :mrgreen: Jesam brate,voleo sam da citam uvek.Citao sam sve i svasta.
Jeste al da samo Sojica gledas :mrgreen: nervira me u seriji onaj juznjacki akcenat u pm :!: A i realno " Tesna koza " je bila zakon,da su oni glumci u ovoj seriji,bila bi najjaca do sad. Ne moze Petar Kralj pantica da igra.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 03:57

Ma znam ja da si ti obrazovan decko :D Sta mislis da im Djoleta na forum dovedemo ? :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 03:59

Sarajlijc@ je napisao/la:Ma znam ja da si ti obrazovan decko :D Sta mislis da im Djoleta na forum dovedemo ? :mrgreen:
Brate ne bi on ovde pisao,znam ja njega,on bi se tamo na temi o Zvezdi sam sa sobom posvadjao :roll: :roll: :roll:

I ako bi video onu temu o navijacima na medjunarodnom fudbalu,e tu bi krenuo od Kulina Bana :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 08 avg 2011, 04:04

Evo "Pawn stars"-dve epizode zaredom. ;) Pozdrav.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 08 avg 2011, 04:08

Tribalian je napisao/la:Evo "Pawn stars"-dve epizode zaredom. ;) Pozdrav.
Nasladjujes se jer mi nemamo taj kanal pa da gledamo :cry:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.