ps. svaki put kad su zumirali tribinu skripara ja sam prebacivao kanal da mi se mladji brat ne istraumira, onoliku koncetraciju ruznoce na jednom prostoru ja do sad nisam vidio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ne mogu da vjerujem kakve mi golove primamo, zadnja linija zakazala veceras.. Karic nas najbolji igrac.. sudija katastrofa.
ps. svaki put kad su zumirali tribinu skripara ja sam prebacivao kanal da mi se mladji brat ne istraumira, onoliku koncetraciju ruznoce na jednom prostoru ja do sad nisam vidio
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
-
felix123
- Kontakt:
Jel mene zumiro????500 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve mi golove primamo, zadnja linija zakazala veceras.. Karic nas najbolji igrac.. sudija katastrofa.
Kako mi to mozes rec ,reci mi da sam glup,kreten,nepismen al da sam ruzan
Stvarno si neki
brate od kog ti uzimaš gudru, opasna jefelix123 je napisao/la:Jel mene zumiro????500 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve mi golove primamo, zadnja linija zakazala veceras.. Karic nas najbolji igrac.. sudija katastrofa.
Stvarno si neki,taman se obrijo ,uglanco nesto ,mater neki mi dezodorans kupila ,ma goni se
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
- neko treći
- Kontakt:
Zeba,kako jednog škripara možeš nazvati bratom ? 
.
Zadnja izmjena: 500, dana/u 08 avg 2011, 02:42, ukupno mijenjano 1 put.
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
-
neroazzuro
- Kontakt:
Greska je bila Selimovic ispred Adilovica,ali je Amar vjerovatno htio da kazni klupom ovog drugog. Kad je on usao napad puno je bolje zadrzavao loptu od Selimovica.
Drugo,nabijanje lopte,ne mogu razumit. Ustvari mogu,de Amare ubaci Pericu i gradi napade normalno!
Trece,sudija... Veceras sam shvatio da su mozda najveci krivci za losu ligu. Oni dozvoljavaju onako grubu igru i ciganluk. Tu ne mislim na natezanje na neciju stranu nego opcenito. Da dodam da je lakat Jesea bio cist drugi zuti,a on ni opomene... Al nejse,radit,radit i samo radit...
Drugo,nabijanje lopte,ne mogu razumit. Ustvari mogu,de Amare ubaci Pericu i gradi napade normalno!
Trece,sudija... Veceras sam shvatio da su mozda najveci krivci za losu ligu. Oni dozvoljavaju onako grubu igru i ciganluk. Tu ne mislim na natezanje na neciju stranu nego opcenito. Da dodam da je lakat Jesea bio cist drugi zuti,a on ni opomene... Al nejse,radit,radit i samo radit...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
srcudragabojaplava
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
daleko smo mi od ovoga,a? slazete li se?
pobjede sve i poraze,mi sa tobom prosli smo,bili smo tu i pjevali,svoga zelju vjerno bodrili?->ovo traje dok su pobjede tu<?
ovako se podrzavaju igraci nakon poraza,ovako se podrzavaju igraci nakon blamaze,ovako se voli svoj klub i sve oko njega,ovako se gorak okus poraza pretvara u radost,ovako se srce ostavlja sljedecih 500 godina u srcima sadasnjih,a i buducih igraca koji kroce na teren sa ovim grbom na srcu.....
TRAZITE MANE,NALAZITE MANE,ALI STAVITE SRCE I LJUBAV U PRVI PLAN !
daleko smo mi od ovoga,a? slazete li se?
pobjede sve i poraze,mi sa tobom prosli smo,bili smo tu i pjevali,svoga zelju vjerno bodrili?->ovo traje dok su pobjede tu<?
ovako se podrzavaju igraci nakon poraza,ovako se podrzavaju igraci nakon blamaze,ovako se voli svoj klub i sve oko njega,ovako se gorak okus poraza pretvara u radost,ovako se srce ostavlja sljedecih 500 godina u srcima sadasnjih,a i buducih igraca koji kroce na teren sa ovim grbom na srcu.....
TRAZITE MANE,NALAZITE MANE,ALI STAVITE SRCE I LJUBAV U PRVI PLAN !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
O Boze ... da otvoris temu siroki brijeg i procitas zadnje stranice...Ba Ze je napisao/la:brate od kog ti uzimaš gudru, opasna jefelix123 je napisao/la:Jel mene zumiro????500 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve mi golove primamo, zadnja linija zakazala veceras.. Karic nas najbolji igrac.. sudija katastrofa.
Stvarno si neki,taman se obrijo ,uglanco nesto ,mater neki mi dezodorans kupila ,ma goni se
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Kakva je tabela?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula,
Statistika kaze: 9 udaraca po golu, 3 u okvir gola , od toga osporavani Visca 3 po golu i jedan u okvir, ako je on krvi sto smo izgubili , sta je sa ostali koji su trebali sutati u go, Smajic,Selimovic, Beslija, Zeba, Adilovic ???
Statistika kaze: 9 udaraca po golu, 3 u okvir gola , od toga osporavani Visca 3 po golu i jedan u okvir, ako je on krvi sto smo izgubili , sta je sa ostali koji su trebali sutati u go, Smajic,Selimovic, Beslija, Zeba, Adilovic ???
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Ovo protiv sirokog sam i ocekivao(sjebada zbog cetvrtka),mi svi volimo Zelju i mislimo mu dobro,neko malo kritikuje neko ne ali svi imamo pravo da kazemo sta mislimo. (maccabi jos ne mogu izbacit iz glave onu bruku i sramotu
)
Stvarno ljudi ovo vise prelazi granicu ,nije zbog poraza nego zbog nezalaganja vecine igraca. Ne mogu da svatim da se pojedini igraci plase duela i ne smiju ici na loptu nemaju muda.ebo te fudbal u kojem samo izbijas loptu naprijed prema napadacu a on je ni ustopat ne moze,odbija se od njega lopta kao od kineski zid.Nema discipline i nema volje da se sta vise napravi. Kod nas je uvijek kad hljeba imo soli nemo.
limvo te ljoZe
Stvarno ljudi ovo vise prelazi granicu ,nije zbog poraza nego zbog nezalaganja vecine igraca. Ne mogu da svatim da se pojedini igraci plase duela i ne smiju ici na loptu nemaju muda.ebo te fudbal u kojem samo izbijas loptu naprijed prema napadacu a on je ni ustopat ne moze,odbija se od njega lopta kao od kineski zid.Nema discipline i nema volje da se sta vise napravi. Kod nas je uvijek kad hljeba imo soli nemo.
limvo te ljoZe
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- plava grbavica
- Kontakt:
svima onim koji su puni kritika želim da kažem da u trenutku kada se amar vratio u klub bili smo skoro pred raspadom a sada imamo financiski najstabilniji klub u ligi kao i financiski najvrjednije igrače u ligi. bez obzira na uvaj nesretni poraz od širokog kojeg smo po prikazanoj igri tebali ili pobjediti ili da bude nerješeno najozbiljniji smo kandidati za titulu i svi se najviše boje baš nas. zato svi pametnjakovićikoji koj jedva čekaju da pljuju po amaru i našem voljenom klubu nek se smire sa glupim postovima ili nek se uhvate kakvih drugih tema jer takvi nam netrebaju
12 na tabeliragazzidelsud1987 je napisao/la:Kakva je tabela?
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Pa gospodine Railroad, opet ti svijetla obraza na ovu temu... cccc... pa dal je moguce?Sarajlijc@ je napisao/la:Osime odlazi !
Sto se tekme tice... Boli poraz, pogotovo jer smo mogi puno bolje... ali sta je tu je... idemo dalje... vidim neki vec odustaju od dolaska u Dolinu, jer nismo Sirokom uvalili tricu...
Barca pretprosle sezone izgubila od Numancije u gostima prvu tekmu, pa je postala prvak - ubjedljivo... neki ce reci to je Barca, mi nismo Barca.. ok, za takve, Borac je prosle godine prvu izgubio kuci od Sirokog, pa je opet postao prvak... ne daj Bože da smo kuci izgubili npr. sinoc... ovdje bi vec Amara smjenjivali... a vecina je onih omladinaca koji se ne sjecaju Amarovog proslog mandata, tad su bili dosta mladi i nisu pratili Zelju... takvi stavovi su ga otjerali i prosli put, pa navalili opet s istim svinjarijama... treba ohladiti glavu i ici dalje, jer ima jos 29 kola...
Limvo te LjoŽE! Bice bolje...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- nookey
- Kontakt:
Ma kakvo odustajanje, ja evo već razmišljam u koliko je slijedeća tekma, hoću li kući iftariti ili na stadionuBlueIsTheColor je napisao/la:Pa gospodine Railroad, opet ti svijetla obraza na ovu temu... cccc... pa dal je moguce?Sarajlijc@ je napisao/la:Osime odlazi !![]()
Sto se tekme tice... Boli poraz, pogotovo jer smo mogi puno bolje... ali sta je tu je... idemo dalje... vidim neki vec odustaju od dolaska u Dolinu, jer nismo Sirokom uvalili tricu...al ok.. pljuvac manje... samo da se podsjetimo...
Barca pretprosle sezone izgubila od Numancije u gostima prvu tekmu, pa je postala prvak - ubjedljivo... neki ce reci to je Barca, mi nismo Barca.. ok, za takve, Borac je prosle godine prvu izgubio kuci od Sirokog, pa je opet postao prvak... ne daj Bože da smo kuci izgubili npr. sinoc... ovdje bi vec Amara smjenjivali... a vecina je onih omladinaca koji se ne sjecaju Amarovog proslog mandata, tad su bili dosta mladi i nisu pratili Zelju... takvi stavovi su ga otjerali i prosli put, pa navalili opet s istim svinjarijama... treba ohladiti glavu i ici dalje, jer ima jos 29 kola...
Limvo te LjoŽE! Bice bolje...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
hajde jos pljujte po igracima nakon prvog kola hajde niste dovoljno
sta nema veze za poraz onaj ko ne dodje u srijedu na utakmicu radi sinosnje utakmice ne mora nikako vise dolaziti u dolinu! pojedinci su ocekivali da bude 0:3 i ja sam se nadao pobjedi , al nema veze prvo je kolo !
sta nema veze za poraz onaj ko ne dodje u srijedu na utakmicu radi sinosnje utakmice ne mora nikako vise dolaziti u dolinu! pojedinci su ocekivali da bude 0:3 i ja sam se nadao pobjedi , al nema veze prvo je kolo !
-
zubizareta
- Kontakt:
super ste odigrali,i prvi ste favorit za osvajanje,imate sve sto je potrebno da osvojite titulu
Fina Gradska sarajevska raja
Kakva duhovitost. 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- nookey
- Kontakt:
Sačekaj zar je u srijedu?brajla95 je napisao/la:hajde jos pljujte po igracima nakon prvog kola hajde niste dovoljno
Znaš li u koliko sati?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Trenutno korisnika/ca: bojamora, bvsic, Google Adsense [Bot], WeekendOffender i 17 gostiju.