O Boze ... da otvoris temu siroki brijeg i procitas zadnje stranice...Ba Ze je napisao/la:brate od kog ti uzimaš gudru, opasna jefelix123 je napisao/la:Jel mene zumiro????500 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve mi golove primamo, zadnja linija zakazala veceras.. Karic nas najbolji igrac.. sudija katastrofa.
ps. svaki put kad su zumirali tribinu skripara ja sam prebacivao kanal da mi se mladji brat ne istraumira, onoliku koncetraciju ruznoce na jednom prostoru ja do sad nisam vidio
Kako mi to mozes rec ,reci mi da sam glup,kreten,nepismen al da sam ruzan
Stvarno si neki,taman se obrijo ,uglanco nesto ,mater neki mi dezodorans kupila ,ma goni se
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Kakva je tabela?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
I da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula,
Statistika kaze: 9 udaraca po golu, 3 u okvir gola , od toga osporavani Visca 3 po golu i jedan u okvir, ako je on krvi sto smo izgubili , sta je sa ostali koji su trebali sutati u go, Smajic,Selimovic, Beslija, Zeba, Adilovic ???
Statistika kaze: 9 udaraca po golu, 3 u okvir gola , od toga osporavani Visca 3 po golu i jedan u okvir, ako je on krvi sto smo izgubili , sta je sa ostali koji su trebali sutati u go, Smajic,Selimovic, Beslija, Zeba, Adilovic ???
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Ovo protiv sirokog sam i ocekivao(sjebada zbog cetvrtka),mi svi volimo Zelju i mislimo mu dobro,neko malo kritikuje neko ne ali svi imamo pravo da kazemo sta mislimo. (maccabi jos ne mogu izbacit iz glave onu bruku i sramotu
)
Stvarno ljudi ovo vise prelazi granicu ,nije zbog poraza nego zbog nezalaganja vecine igraca. Ne mogu da svatim da se pojedini igraci plase duela i ne smiju ici na loptu nemaju muda.ebo te fudbal u kojem samo izbijas loptu naprijed prema napadacu a on je ni ustopat ne moze,odbija se od njega lopta kao od kineski zid.Nema discipline i nema volje da se sta vise napravi. Kod nas je uvijek kad hljeba imo soli nemo.
limvo te ljoZe

Stvarno ljudi ovo vise prelazi granicu ,nije zbog poraza nego zbog nezalaganja vecine igraca. Ne mogu da svatim da se pojedini igraci plase duela i ne smiju ici na loptu nemaju muda.ebo te fudbal u kojem samo izbijas loptu naprijed prema napadacu a on je ni ustopat ne moze,odbija se od njega lopta kao od kineski zid.Nema discipline i nema volje da se sta vise napravi. Kod nas je uvijek kad hljeba imo soli nemo.
limvo te ljoZe
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- plava grbavica
- Kontakt:
svima onim koji su puni kritika želim da kažem da u trenutku kada se amar vratio u klub bili smo skoro pred raspadom a sada imamo financiski najstabilniji klub u ligi kao i financiski najvrjednije igrače u ligi. bez obzira na uvaj nesretni poraz od širokog kojeg smo po prikazanoj igri tebali ili pobjediti ili da bude nerješeno najozbiljniji smo kandidati za titulu i svi se najviše boje baš nas. zato svi pametnjakovićikoji koj jedva čekaju da pljuju po amaru i našem voljenom klubu nek se smire sa glupim postovima ili nek se uhvate kakvih drugih tema jer takvi nam netrebaju
12 na tabeliragazzidelsud1987 je napisao/la:Kakva je tabela?

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Pa gospodine Railroad, opet ti svijetla obraza na ovu temu... cccc... pa dal je moguce?Sarajlijc@ je napisao/la:Osime odlazi !

Sto se tekme tice... Boli poraz, pogotovo jer smo mogi puno bolje... ali sta je tu je... idemo dalje... vidim neki vec odustaju od dolaska u Dolinu, jer nismo Sirokom uvalili tricu...

Barca pretprosle sezone izgubila od Numancije u gostima prvu tekmu, pa je postala prvak - ubjedljivo... neki ce reci to je Barca, mi nismo Barca.. ok, za takve, Borac je prosle godine prvu izgubio kuci od Sirokog, pa je opet postao prvak... ne daj Bože da smo kuci izgubili npr. sinoc... ovdje bi vec Amara smjenjivali... a vecina je onih omladinaca koji se ne sjecaju Amarovog proslog mandata, tad su bili dosta mladi i nisu pratili Zelju... takvi stavovi su ga otjerali i prosli put, pa navalili opet s istim svinjarijama... treba ohladiti glavu i ici dalje, jer ima jos 29 kola...
Limvo te LjoŽE! Bice bolje...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
- nookey
- Kontakt:
Ma kakvo odustajanje, ja evo već razmišljam u koliko je slijedeća tekma, hoću li kući iftariti ili na stadionuBlueIsTheColor je napisao/la:Pa gospodine Railroad, opet ti svijetla obraza na ovu temu... cccc... pa dal je moguce?Sarajlijc@ je napisao/la:Osime odlazi !![]()
Sto se tekme tice... Boli poraz, pogotovo jer smo mogi puno bolje... ali sta je tu je... idemo dalje... vidim neki vec odustaju od dolaska u Dolinu, jer nismo Sirokom uvalili tricu...al ok.. pljuvac manje... samo da se podsjetimo...
Barca pretprosle sezone izgubila od Numancije u gostima prvu tekmu, pa je postala prvak - ubjedljivo... neki ce reci to je Barca, mi nismo Barca.. ok, za takve, Borac je prosle godine prvu izgubio kuci od Sirokog, pa je opet postao prvak... ne daj Bože da smo kuci izgubili npr. sinoc... ovdje bi vec Amara smjenjivali... a vecina je onih omladinaca koji se ne sjecaju Amarovog proslog mandata, tad su bili dosta mladi i nisu pratili Zelju... takvi stavovi su ga otjerali i prosli put, pa navalili opet s istim svinjarijama... treba ohladiti glavu i ici dalje, jer ima jos 29 kola...
Limvo te LjoŽE! Bice bolje...

I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
hajde jos pljujte po igracima nakon prvog kola hajde niste dovoljno
sta nema veze za poraz onaj ko ne dodje u srijedu na utakmicu radi sinosnje utakmice ne mora nikako vise dolaziti u dolinu! pojedinci su ocekivali da bude 0:3 i ja sam se nadao pobjedi , al nema veze prvo je kolo !
sta nema veze za poraz onaj ko ne dodje u srijedu na utakmicu radi sinosnje utakmice ne mora nikako vise dolaziti u dolinu! pojedinci su ocekivali da bude 0:3 i ja sam se nadao pobjedi , al nema veze prvo je kolo !
-
- Kontakt:
super ste odigrali,i prvi ste favorit za osvajanje,imate sve sto je potrebno da osvojite titulu
Fina Gradska sarajevska raja
Kakva duhovitost. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- nookey
- Kontakt:
Sačekaj zar je u srijedu?brajla95 je napisao/la:hajde jos pljujte po igracima nakon prvog kola hajde niste dovoljno
Znaš li u koliko sati?
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
ja kako sam cuo sinoc da je u srijedu rekao je kamere su sljedece kolo u zenici u srijedu igraju celik i zrinjski
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
U srijedu igra reprezentacija, pogrešno si čuo...brajla95 je napisao/la:ja kako sam cuo sinoc da je u srijedu rekao je kamere su sljedece kolo u zenici u srijedu igraju celik i zrinjski
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
evo procito sam u novinama igra se u subotu
ne mozemo mi ljudi nista ocekivat ni od Adilovica ni od Selimovica kad su oni formacijski odsjeceni od ostale ekipe,Zeba dok se vrati do centra po loptu i krene ponovo s novim napadom svi protivnicki igraci se vrate,znaci pod hitno taktika nam se treba da mijenja i treba li bi bar kuci da pokusavamo sa 2 napadaca i to bi olaksalo cijelom veznom redu i svima ili su nasi napadaci previse smotani da igraju zajedno? :S ne znam mozda i grijesim ali nesto se pod hitno treba da se mijenja ovdje jer ovako cemo tesko ista uradit,imamo odlicne igrace za nase lige ali fali nesto ovdje to je ocigledno 

tu leži razlog vašeg poraza500 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve mi golove primamo, zadnja linija zakazala veceras.. Karic nas najbolji igrac.. sudija katastrofa.
ps. svaki put kad su zumirali tribinu skripara ja sam prebacivao kanal da mi se mladji brat ne istraumira, onoliku koncetraciju ruznoce na jednom prostoru ja do sad nisam vidio

dabogda Široki imao na svakom gostovanju ovako suđenje..DABOGDA
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
2 puta vama je svirao nepostojeci offside, od cega bi jedna sansa bila vjerovatno gol jer je igrac isao 1 na 1 sa golmanom.Kevin je napisao/la:tu leži razlog vašeg poraza500 je napisao/la:ne mogu da vjerujem kakve mi golove primamo, zadnja linija zakazala veceras.. Karic nas najbolji igrac.. sudija katastrofa.
ps. svaki put kad su zumirali tribinu skripara ja sam prebacivao kanal da mi se mladji brat ne istraumira, onoliku koncetraciju ruznoce na jednom prostoru ja do sad nisam vidio![]()
![]()
![]()
dabogda Široki imao na svakom gostovanju ovako suđenje..DABOGDA
smajicu je isto svirao nepostojeci offside iako to kamera nije upratila do kraja.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- RagazziDelSud
- Kontakt:
U koliko je danas trening?
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
Smirivao se ja koliko god ostaje fakat da nas nema ,bar trenutno.Broj naših šansi .pritisak kojeg nije bilo,postojanje bilo kakvog sistema igre itd mie ne raduje baš puno.Bodovi su se prosuli i oni se mogu nadoknaditi i pošto je prvo kolo da se ne optrećavamo samim bodovima ali ostade mi gorak utisak da nema pasa,da nam je falilo sinoć tečnosti u igri da su ljudi napravili pet -šest dobrih šansi a mi jednu.Onu Višćinu priliku je na kraju sam izborio,ne računam,i ne čudi me da je istu s.ebo jer je netom ušao u igru i ljudski sebično htje pokazati šefu da može.Možda je ona najbolji pokazatelj naše igre sinoć jer je nastala nakon pritiska na njihovog igrača Možda je taj pritisak falio zbog umora ali onda je to krivica do rukovodstva koje nije odgodilo utakmicu odnosno do stručnog štaba koje nije dovoljno kondiciono pripremilo tj osvježilo ekipu,Pitam se da li bi Smajić uopšte bio zamjenjen da nije bilo onog grča i to Smajića kojeg ja ne vidjeh puno.Imaju li naša krila potrebu da se izmjenjuje na suprotnim stranama i bar tako nakratko zbune svoje čuvare ostaće mi misterija.Nema više bodova bez velike pokretljivosi,brze transformacije iz odbrane u napad i obrnuto to svi znamo.A nama i Želji kakvog svi hoćemo to fali.Jedan ili dva napadača je manje važno kada im se priključuje njih par iz sredine ali za to treba imati snage a pomalo i jaja.O odbrani je dosta rečeno i tu ćemo još dosta gorkog popiti.Karić dobar izuzev činjenice da je linijski golman .Čolić sasvim solidan za ovakvu tekmu i nakon onakvog gafa,još kad se uzme činjenica koliko nije bio starter, on je i položio.Nijema no coment,ali boljeg nema.I na kraju pun mi mi je ..... pitarskih komentara i lažne objektivnosi bht komentatora.I to je iedan od razloga zašto mislim da ne treba ni jednu tekmu prenositi sa grbavice.