FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

alan ford 26
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la alan ford 26 » 08 avg 2011, 11:36

Ma mene samo ljuti nacin na koji je izgubljena tekma, naivno primljen gol. igra uopce nije bila losa, igrali smo kod ekipe koja ce biti u vrhu sigurno, a odigrali smo solidno, imali posjed lopte. Vidan je napredak u odnosu na proslu sezonu al daleko od toga da smo vec prekucali ligu ili uzeli i titulu i kup, kao sto mnogi pomislise, do utakmice u Izraelu. Vidjecemo kako ce to ozgledati u narednim tekmama pa cemo moci malo realnije sagledati situaciju, gdje smo i sta smo, da vidimo kako ce to izgledati na nasem terenu. Jos ne mogu da shvatim kako mozes onako zakucati loptu u svoju mrezu, pa majku mu treniras taj fudbal godinama, pa naucis valjda kako odreagovati u tim situacijama, kako izbiti loptu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 avg 2011, 11:39

Željo je jučer sasvim dobro odigrao,mogli su doći do pobjede,međutim što nije Višća zabio,to je uradio Wagner na našu sreću,jbg nije mala stvar protivniku koji će se boriti za europu,i to na njegovom terenu stvoriti nekoliko 100% šansi,i to u ovoj ligi :lol: ...zato me čude neke pesimističke izjave vaših forumaša..

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 08 avg 2011, 11:45

alan ford 26 je napisao/la:Ma mene samo ljuti nacin na koji je izgubljena tekma, naivno primljen gol. igra uopce nije bila losa, igrali smo kod ekipe koja ce biti u vrhu sigurno, a odigrali smo solidno, imali posjed lopte. Vidan je napredak u odnosu na proslu sezonu al daleko od toga da smo vec prekucali ligu ili uzeli i titulu i kup, kao sto mnogi pomislise, do utakmice u Izraelu. Vidjecemo kako ce to ozgledati u narednim tekmama pa cemo moci malo realnije sagledati situaciju, gdje smo i sta smo, da vidimo kako ce to izgledati na nasem terenu. Jos ne mogu da shvatim kako mozes onako zakucati loptu u svoju mrezu, pa majku mu treniras taj fudbal godinama, pa naucis valjda kako odreagovati u tim situacijama, kako izbiti loptu.
psihološki faktor demoliranja od Maccabija, imaćemo tih problema do prve pobjede u gostima ako ne i duže, dok ne povratimo sigurnost, pogotovo u odbrani...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ultra_CImanija

Post Postao/la ultra_CImanija » 08 avg 2011, 12:02

pa niko ni jedan post nije napisao iz mrznje prema zelji niti da se istresamo, vec sto ga volimo i boli nas ovako glup poraz pogotovu jer smo ih mogli i dobit al eto sta je tu je, bolje da ih malo kritikujemo da dodju sebi da poprave to sto ne stima nego da sutimo samo meni je drago sto smo tim koji i minimalan poraz u sirokom smatra losim rezultatom a nekad je dole nemoguce bilo boda uzet znaci da mi vrijedimo i da na drugim gostovanjima trebamo uvijek na pobijedu ici...
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 avg 2011, 12:04

Ubi nas luzerski mentalitet...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 avg 2011, 12:07

aleksandar_veliki je napisao/la:Kao najveci problem Zeljeznicara, izuzev sporosti zadnje vezne linije (doduse svugdje je tako) izdvaja se desni bocni. Markovica ste dobro udarali nakon Maccabija, ali u ovom trenutku je mnogo bolja opcija od Cole. Mali Kvesic izgleda da nema odbrambenih navika, odnosno mnogo vise je orijentisan na napad, to moze prolaziti na Grbavici, ali ovako na strani u derbijima, tesko. I na kraju da i koju o Karicu kazem. Moras bolan Kara kod centarsuta na pet metara oidnijeti i loptu i svog i njihovog igraca. I to kod centarsuta parabole.
A raja je maximalno prizivala Colu, Markovic kao los, vjerujem da ga je Amar ostavio na klupi jer je pogino u ovim evropskim utakmicama, Beslija i Colic su se jako lose nadopunjavali dok je Markovic dosta puta znao odmoriti Besliju.Kod prekida Cola trazi svog igraca malo reci izgubljen...Ne pisem ovo da bi rekao da je on los igrac nego da je isprepadan kao i komplet zadnja linija.Kritikovao bih Svraku totalno neprimjetan, premalo kontakta s loptom, rijetko ili gotovo nista nije presjekao, Savic je opet igrao davao dobre i tacne pasove.
Iskren da budem igraci sirokog su vise zeljeli pobjedu i nije faktor srece nego momenat volje i zalaganja.Ja ne mogu kritikovati Kvesica koji se slomio po strani i u odbranu i u napad i uklizat i u duel.Uostalom ovi sto negoduju nakog prve dobre utakmice napisace da smo najbolji i da smo davno prekucali ovu ligu!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 avg 2011, 12:09

Dug put sinoć, došao kući, nešto pojeo i jedva stigao zapostiti... :D

Mene su razočarale dvije stvari, a to je krajnji rezultat i pojedine "igračine".

Ono što sam ja utakmice pogledao izuzev prvih 20 minuta, sve smo imali pod našom kontrolom, ozbiljna ekipa ne smije dopustiti da primi gol u posljednjoj minuti...U svakom slučaju poraz nismo zaslužili...Višća ide sam, sami mu na penalu Zeba i na drugoj Adilović, on nešto šuta...

Drugo, naše "igračine", nervira me to što i dalje igraju kao čkepi i to teške, da se ovako izrazim...Pogotovo Svraka...

I nakon onog sinoć i dalje sam uvjeren da smo prvi favoriti za tititulu... 8-)

Riješili smo se najtežeg gostovanja, a još 29 utakmica je ostalo...

U subotu svi na Grbavicu!

I da, navijali smo koliko smo mogli! Valjda smo se čuli :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 08 avg 2011, 12:27

IZGLEDA DA STE SVI ZABORAVILI SHERIFF ! ! ! ! POBIJEDE SVE I PORAZE MI SA TOBOM PROSLI SMO BILI SMO TU I PJEVALI I SAMO TEBE VJEROM BODRILI !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 08 avg 2011, 12:33

pile87 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Kao najveci problem Zeljeznicara, izuzev sporosti zadnje vezne linije (doduse svugdje je tako) izdvaja se desni bocni. Markovica ste dobro udarali nakon Maccabija, ali u ovom trenutku je mnogo bolja opcija od Cole. Mali Kvesic izgleda da nema odbrambenih navika, odnosno mnogo vise je orijentisan na napad, to moze prolaziti na Grbavici, ali ovako na strani u derbijima, tesko. I na kraju da i koju o Karicu kazem. Moras bolan Kara kod centarsuta na pet metara oidnijeti i loptu i svog i njihovog igraca. I to kod centarsuta parabole.
A raja je maximalno prizivala Colu, Markovic kao los, vjerujem da ga je Amar ostavio na klupi jer je pogino u ovim evropskim utakmicama, Beslija i Colic su se jako lose nadopunjavali dok je Markovic dosta puta znao odmoriti Besliju.Kod prekida Cola trazi svog igraca malo reci izgubljen...Ne pisem ovo da bi rekao da je on los igrac nego da je isprepadan kao i komplet zadnja linija.Kritikovao bih Svraku totalno neprimjetan, premalo kontakta s loptom, rijetko ili gotovo nista nije presjekao, Savic je opet igrao davao dobre i tacne pasove.
Iskren da budem igraci sirokog su vise zeljeli pobjedu i nije faktor srece nego momenat volje i zalaganja.Ja ne mogu kritikovati Kvesica koji se slomio po strani i u odbranu i u napad i uklizat i u duel.Uostalom ovi sto negoduju nakog prve dobre utakmice napisace da smo najbolji i da smo davno prekucali ovu ligu!
Ovo je vec preseravanje,kakav crni Savic,frajer je mazlum,zajebi njegove pasove i ako ih ima kad je kontra lopta kod njeg odbrana suparnickog tima se cijeal vrati dok on preda loptu.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 08 avg 2011, 12:36

Manijaci sinoć odlični, Škripari se nisu čuli. A zna li neko gdje sad igraju Selimović i Serdarušić? Dva momka koja su nakon nesporazuma sa Amarom otišla iz kluba.
FEDERER= KLOC

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 avg 2011, 12:52

LudLo 4 je napisao/la:Ovo je vec preseravanje,kakav crni Savic,frajer je mazlum,zajebi njegove pasove i ako ih ima kad je kontra lopta kod njeg odbrana suparnickog tima se cijeal vrati dok on preda loptu.
Momak je imao loptu za razliku od Svrake za moj pojam je odigrao dobru utakmicu, nije imao pogresnih pasova i dao je par upotreblivih.Opet ne vide svi isto utakmicu da ne bude zabune Svraku volim jer je nase dijete volio bih da je situacija obrnuta ali nije...
Iker C je napisao/la:Manijaci sinoć odlični, Škripari se nisu čuli. A zna li neko gdje sad igraju Selimović i Serdarušić? Dva momka koja su nakon nesporazuma sa Amarom otišla iz kluba.
Selimovic bio u interbloku i sad je slobodan igrac, serdarusic nikad nije bio kod nas...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 08 avg 2011, 12:52

Nisu krivi igraci pojedinci nisu kvalitet i to je to kriva je uprava ili strucni stab ko je vec zaduzen za pojacanja a krivi su zato sto nisu doveli prava pojacanja

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 avg 2011, 12:57

Navijali koliko smo mogli...Ali opet smo odlični bili...

Znaš koja je tegoba putovati po onom zvizdanu... :D
Ž '21!

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 08 avg 2011, 13:14

Bianconeri1988 je napisao/la:Navijali koliko smo mogli...Ali opet smo odlični bili...

Znaš koja je tegoba putovati po onom zvizdanu... :D
Samo bi volio da su nasi igraci bili sa nama u onom autobusu bez jedne gume i kocnica :D
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 avg 2011, 13:37

Jel meni neko može reći gdje ja tačno trebam otići da bih kupio godišnju kartu!? :D
Ž '21!

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 08 avg 2011, 13:39

Jesu to Šeha i Stana bili sa manijacima ? :D
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 avg 2011, 13:44

pojacanja ove sezone su dobra koliko-toliko, al samo je adilovic teska krampa, popovic je za mene igracina u odnosu na adilovica

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 avg 2011, 13:48

cala je napisao/la:pojacanja ove sezone su dobra koliko-toliko, al samo je adilovic teska krampa, popovic je za mene igracina u odnosu na adilovica
Adilović nije igračina, al' nećemo pretjerivati ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 08 avg 2011, 13:48

Moggiano je napisao/la:Jesu to Šeha i Stana bili sa manijacima ? :D
ja ko da sam vidio Šehu na tribini!

P.S. preko TV
Nil Satis Nisi Optimum

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 avg 2011, 13:49

cala je napisao/la:pojacanja ove sezone su dobra koliko-toliko, al samo je adilovic teska krampa, popovic je za mene igracina u odnosu na adilovica
sto se pojacanja tice realno nista previse, pojacali smo se osrednjim igracima,jedan ili dvojica bi mogla bit pojacanja sto se reputacije tice ali prije svega to moraju dokazat na terenu.
meni mali zolotic izgleda da ima volju da postane fudbaler mozda kad bi dobio priliku i bude nesto od njega
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []