Škripari su pjevali neku pjesmu s tim tekstom i u tom ritmu...
Pitaj ih na njihovoj temi i sami će ti potvrditi!
.......mozemo mi i bez tebe Federacijo,FederacijoBianconeri1988 je napisao/la:Pa bio sam na utakmici, znam šta smo pjevali...
Ja nedokazna tipa!
Opet ti kažem pitaj ih pa ćeš vidjeti šta će ti reći, ti što si u međuvremenu smislio ovu pjesmu, a tekst njihove pjesme nisi čuo tvoj problem!
vidiš kako i ti znaš lupati.. pjevali su onu o odabranoj strani, dosta da neke bude sram, ali ne moraš dalje izmišljati..Armageddon2012 je napisao/la:Ma,ja...Znao sam da su Skripari to zapjevali,ima logike.
A u pravu si, ali on je počeo da piše kako smo mi navijači Želje pjevali neke pjesme, a ja sam ga morao demantovati što je potvrdio i navijač Širokog!admin je napisao/la:ima foruma gdje se razglaba o navijačkim pjesmama. ovo nije jedan od njih.
Sarajevo-Veležum94 je napisao/la:koji je sad idući prijenos ?
smješan odabir pored utakmice širokog i borca al eto nije ni ova loša ali ipak ako se projekt zove "derbi kola ..." molim vas nemoj te mi samo spominjati rez od prije 100 godbabilonTM je napisao/la:Sarajevo-Veležum94 je napisao/la:koji je sad idući prijenos ?
justin.tv ja mislimdino_velez je napisao/la:znali iko jeli se moze bht gledat preko nekog stream-a? Ja trazim, ali nemogu jos nista da nadjem...
Pa ne mora od prije 100 g. Koliko ja vidim trenutnu tabelu, sastaju se dva prvoplasirana tima.Crveni Barun je napisao/la:smješan odabir pored utakmice širokog i borca al eto nije ni ova loša ali ipak ako se projekt zove "derbi kola ..." molim vas nemoj te mi samo spominjati rez od prije 100 godbabilonTM je napisao/la:Sarajevo-Veležum94 je napisao/la:koji je sad idući prijenos ?
Ne vidim da itko omalovazava Velez, prije ce biti da ti omalovazavas Široki Brijeg koristeci logiku ''novopecenih klubova'', kao da je od jucer, a ne godinama sami vrh ove lige, pa i u zadnjih 20 godina najtrofejniji, kao i svojevoljnim ''krstenjem'' naziva gradova. Skontaj se malo. Ako ti u stanju nesto postovati nisi, sto bi onda tebe netko?VELEZDOGROBA je napisao/la:joj ovih novopecenih klubova pojave se poslije rata i odmah omalozavaju veleza....
halo derbi kola je velez sarajevo po svemu....
pogledaj prvo tabelu 1 protiv 2
dalje igrace se pred 7-8000 navijaca tekma, rođenih ce biti oko 1000 minimalno
a u listici pred 800 od toga 300 iz banja luke.
ovo je preko 100 utakmica ova dva kluba u ligi a vi ste igrali svega 10-tak.-...
dovoljno razloga za prenos
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, laszlo, LondonBlues i 8 gostiju.