FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Navijam za Sarajevo i po prirodi mi niste dragi ali u jednoj stvari vas cijenim , odnos prema igračima nakon poraza.Jedini ste navijači u regionu koji ma nije samo parola uvijek uz tebe nego i istinski princip koji primjenjujete.
I još bih rekao za sinoćnju utakmicu da je bila pravi spektakl , zaista prava prime time utakmica. Kome je ono bilo dosadno nek se prebaci na Turske sapunice. :ugeek:
I još bih rekao za sinoćnju utakmicu da je bila pravi spektakl , zaista prava prime time utakmica. Kome je ono bilo dosadno nek se prebaci na Turske sapunice. :ugeek:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
99% vas nema nikakav stav dok smo bili na pripremama i igrali sa sturmom , mariborom i ostalo lafo smo prekucali ovu ligu kda nas Makabi i Siroki vrate u realnost odma kukanje
Malo realnosti nebi skodilo.
Ako sagledate utakmicu u sirokom ja mislim da je Zeljo prvi put startao bez centarfora u svojih 90 god postojanja sto sve govori samo za sebe.
A vi se i dalje drzite Osim otac familije, prekucali smo ligu, spominjite Krunica i co. ko da su oni jedina alternativa.
Mada tek je startalo ima jos vremena vidjecemo
Ovakvom igrom mi gola tesko mozemo dati osim uz dosta srece sto se pokazalo u prvih 5 zvanicnih utakmica.

Malo realnosti nebi skodilo.
Ako sagledate utakmicu u sirokom ja mislim da je Zeljo prvi put startao bez centarfora u svojih 90 god postojanja sto sve govori samo za sebe.
A vi se i dalje drzite Osim otac familije, prekucali smo ligu, spominjite Krunica i co. ko da su oni jedina alternativa.
Mada tek je startalo ima jos vremena vidjecemo

Ovakvom igrom mi gola tesko mozemo dati osim uz dosta srece sto se pokazalo u prvih 5 zvanicnih utakmica.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- spielführer_21
- Kontakt:
mislim da je utakmica protiv rudara idealna prilika da se nešto novo proba, pa možda čak i promjena formacije.. možemo mi igrati opet sa dva zadnja vezna u klasičnoj 4-4-2, samo što bi tu jedan od tih def. veznih morao biti neko ko zna s loptom, a to je jedino Perica.. i onda bi Zeba morao igrati krilo ili drugog napadača..boccaccio je napisao/la: Ova varijanta Savica i Svrake dokazano ne ide,cak je stetno za ekipu u smislu igranja po zemlji i razigravanja ostatka igraca.Stanceski ima predaju lopte jako dobru,to je bar pokazao,ali ne bi dobili nista na brzini,cak sta vise.Ali bi po meni Zeba imao vise lopti u nogama sa Pericom.Zolotic je mlad,ali ako do sada nije igrac nece nikada ni biti,treba mu utakmica i rutine,jedino to...za Drakula se slazem...Sta rotirati i kako tu naci rjesenje,mozda jedino promjenom sistema igre,gdje bi bili ofanzivniji,a manje zasticeni,recimo sa jednim zadnjim veznim,primali bi vise,ali bi bili i opasniji...sto da ne...Brko ima svoj sistem igre i on je dokazan bar po pitanju trofeja.Hvala Bogu na tome.Nesto meni tu ipak ne stima,a to je kad sigurno 10 000 ljudi se slaze da imamo taj problem u zadnjoj veznoj liniji,brko forsira li forsira.Ako je nas 10 000 glupo,ja se onda slazem.Sva podrska Amaru Osimu od mene,tu nema problema uopste,ali sam misljenja da je morao doci jedan dobar stoper i jedan dobar zadnji vezni.Imacemo uskoro problema sa stoperima jer smo vec poceli dobijati zute kartone na toj poziciji.Doci cemo brzo u situaciju da ce Amar reci kako tu nema izbora,pa ce mozda Savica staviti da igra stopera,ili ce morati izmisljati.Ne dao Bog jos kakve povrede na toj poziciji.Mislim da tu falimo pravo.A zadnji vezni nam vec dugo treba,ali izgleda da je Amar misljenja da je to dobro pokriveno.Ja se ne moram sloziti kao ni 10 000 nas sto isto mislimo o tome,ali jedan se pita,a taj jedan uzima i osvaja trofeje.I tako i treba da bude.Mislim da imamo love dovoljno da ipak pokrijemo kvalitetnije tu poziciju,ali slazem se ako cemo i sa Savicem i Svrakom da osvajamo trofeje.Ali da cemo da se patimo ,hocemo.Ocekujem i da Smajic preuzme malo znacajniju ulogu u igri,tek je dosao i treba mu malo vremena.
tu je prilika da se i Zola baci u vatru, vrijeme je- momak mora zaigrai pa da vidimo ima li šta od njega ili ne- ako neće protiv Rudara dobiti 30 plus minuta, kad će? A što da ne i ispočetka..
Zolu je Amar probavao i na štoperu i u slučaju tih problema koje si naveo, on je opcija odmah poslije Vasilića, a ispred Alića..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Meni samo nisu jasni vasi komentari tipa prekucat cemo ligu... kad je i sam Osim dobro rekao sve je ovo u pet deka ono sto kod vas jedino se istice kao igrac je onaj Zeba ovo ostalo sve mrtvi prosjek nase lige
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
kao i uvijek detaljno , opsirno uz to sve i vrlo strucno objasnjeno sa cim se od a do z slazem ,svraka i savic defintivno koce ekipu i to zestoko,protiv ovog prvog sam i igrao fudbala i znam njegove fudbalske kvaliteteboccaccio je napisao/la:Ova varijanta Savica i Svrake dokazano ne ide,cak je stetno za ekipu u smislu igranja po zemlji i razigravanja ostatka igraca.Stanceski ima predaju lopte jako dobru,to je bar pokazao,ali ne bi dobili nista na brzini,cak sta vise.Ali bi po meni Zeba imao vise lopti u nogama sa Pericom.Zolotic je mlad,ali ako do sada nije igrac nece nikada ni biti,treba mu utakmica i rutine,jedino to...za Drakula se slazem...Sta rotirati i kako tu naci rjesenje,mozda jedino promjenom sistema igre,gdje bi bili ofanzivniji,a manje zasticeni,recimo sa jednim zadnjim veznim,primali bi vise,ali bi bili i opasniji...sto da ne...Brko ima svoj sistem igre i on je dokazan bar po pitanju trofeja.Hvala Bogu na tome.Nesto meni tu ipak ne stima,a to je kad sigurno 10 000 ljudi se slaze da imamo taj problem u zadnjoj veznoj liniji,brko forsira li forsira.Ako je nas 10 000 glupo,ja se onda slazem.Sva podrska Amaru Osimu od mene,tu nema problema uopste,ali sam misljenja da je morao doci jedan dobar stoper i jedan dobar zadnji vezni.Imacemo uskoro problema sa stoperima jer smo vec poceli dobijati zute kartone na toj poziciji.Doci cemo brzo u situaciju da ce Amar reci kako tu nema izbora,pa ce mozda Savica staviti da igra stopera,ili ce morati izmisljati.Ne dao Bog jos kakve povrede na toj poziciji.Mislim da tu falimo pravo.A zadnji vezni nam vec dugo treba,ali izgleda da je Amar misljenja da je to dobro pokriveno.Ja se ne moram sloziti kao ni 10 000 nas sto isto mislimo o tome,ali jedan se pita,a taj jedan uzima i osvaja trofeje.I tako i treba da bude.Mislim da imamo love dovoljno da ipak pokrijemo kvalitetnije tu poziciju,ali slazem se ako cemo i sa Savicem i Svrakom da osvajamo trofeje.Ali da cemo da se patimo ,hocemo.Ocekujem i da Smajic preuzme malo znacajniju ulogu u igri,tek je dosao i treba mu malo vremena.spielführer_21 je napisao/la:@boccaccio
očigledno je da su nam def. vezni najveći problemi, na kraju prošle sezone sam pisao da nam je to jedno od 3 ključna mjesta gdje trebano pojačanje.. sad je pitanje koga postaviti tu da igra, i da li ostaviti u igri jednog od ove dvojice Svraka-Savić.. ko tu može odigrati bolje od njih? Ako Jamaka odmah prekrižimo, ostajemo na Stančeskom, Zolotiću i nepoznanici Drakulu koji je out mislim za ovu polusezonu čak.. znači Stančeski i Zola, da li riskirati pa igrati s njima dvojicom ili upariti jednog od njih sa Svrakom ili Savićem? Na Brki je sad..ž
Druga stvar, možda je vrijeme da pređemo u klasični 4-4-2 kao Široki, ali šanse za to su minimalne..

- the scouser
- Kontakt:
Iza zapadne tribine ti je plavi salon,prodjes ondje sa sjevera gdje se karte kupuju produzis iza zapada,odma' prva vrata.Bianconeri1988 je napisao/la:Jel meni neko može reći gdje ja tačno trebam otići da bih kupio godišnju kartu!?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ne mozemo mi nesto ni slicno imati. Kad covjek procita sta se pise po forumima ocito je da Zelju mnogi vole i za njega navijaju samo kad je Amar trener.Prosto se ljudi utrkuju ko ce imati vise razumjevanja za poraz i slucajno ne spomenuti ko je igracima rekao da tako igraju i ko je uostalom odredio ko ce igrati. Sigurno neki nepoznati Kinez iz kluba koji odlucuje o svemu.Svi u glas urlaju da treba novcano kazniti igrace!! Treba novcano kazniti sve igrace i strucni stab kompletan. Za onu blamazu u Izraelu, za postavku igre u Sirokom bez ijednog napadaca sigurno su krivi igraci ili taj neki Kinez a nije Amar, cuj on, gluho i daleko bilo.NK/RK Krivaja je napisao/la:Nemate/nemamo nešto kao ovo:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Dok su pobjede i neki rezultati tu svi volimo Želju ili neki drug klub, a onda kad nema rezultata ide nešto što ne želim ni opisati.
Pustimo se glupe suplje: ko ne voli Amara ne voli Zelju. Puno raje voli Zelju i vidi ko je krivac za ove stvari. Ocito je da ga baca, da se pomalo gubi u aroganciji i misljenju da je najpametniji. On jadan treba da zna da samo u Bosni moze biti trener, nigdje vise. U Japanu je bio na racun starog. Cim je stari otisao, nogirali su ga.
Zeljo, kazni ih novcano sve za ove blamaze a ako ne bude bolje, sve ih nogom u guzicu nabiti i otjerati.
- nookey
- Kontakt:
NE LAPRDAJohr je napisao/la:Ne mozemo mi nesto ni slicno imati. Kad covjek procita sta se pise po forumima ocito je da Zelju mnogi vole i za njega navijaju samo kad je Amar trener.Prosto se ljudi utrkuju ko ce imati vise razumjevanja za poraz i slucajno ne spomenuti ko je igracima rekao da tako igraju i ko je uostalom odredio ko ce igrati. Sigurno neki nepoznati Kinez iz kluba koji odlucuje o svemu.Svi u glas urlaju da treba novcano kazniti igrace!! Treba novcano kazniti sve igrace i strucni stab kompletan. Za onu blamazu u Izraelu, za postavku igre u Sirokom bez ijednog napadaca sigurno su krivi igraci ili taj neki Kinez a nije Amar, cuj on, gluho i daleko bilo.NK/RK Krivaja je napisao/la:Nemate/nemamo nešto kao ovo:
Dok su pobjede i neki rezultati tu svi volimo Želju ili neki drug klub, a onda kad nema rezultata ide nešto što ne želim ni opisati.
Pustimo se glupe suplje: ko ne voli Amara ne voli Zelju. Puno raje voli Zelju i vidi ko je krivac za ove stvari. Ocito je da ga baca, da se pomalo gubi u aroganciji i misljenju da je najpametniji. On jadan treba da zna da samo u Bosni moze biti trener, nigdje vise. U Japanu je bio na racun starog. Cim je stari otisao, nogirali su ga.
Zeljo, kazni ih novcano sve za ove blamaze a ako ne bude bolje, sve ih nogom u guzicu nabiti i otjerati.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Koliko se samo mržnje nakupilo u tebi . SIPA treba doznati ko si . I onaj norvežanin je mržnju prvo prenio na internet a onda...ohr je napisao/la:Ne mozemo mi nesto ni slicno imati. Kad covjek procita sta se pise po forumima ocito je da Zelju mnogi vole i za njega navijaju samo kad je Amar trener.Prosto se ljudi utrkuju ko ce imati vise razumjevanja za poraz i slucajno ne spomenuti ko je igracima rekao da tako igraju i ko je uostalom odredio ko ce igrati. Sigurno neki nepoznati Kinez iz kluba koji odlucuje o svemu.Svi u glas urlaju da treba novcano kazniti igrace!! Treba novcano kazniti sve igrace i strucni stab kompletan. Za onu blamazu u Izraelu, za postavku igre u Sirokom bez ijednog napadaca sigurno su krivi igraci ili taj neki Kinez a nije Amar, cuj on, gluho i daleko bilo.NK/RK Krivaja je napisao/la:Nemate/nemamo nešto kao ovo:

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
O kome pricas ti? O Amaru Osimu, sefu strucnog staba Zelje?ohr je napisao/la: Ne mozemo mi nesto ni slicno imati. Kad covjek procita sta se pise po forumima ocito je da Zelju mnogi vole i za njega navijaju samo kad je Amar trener.Prosto se ljudi utrkuju ko ce imati vise razumjevanja za poraz i slucajno ne spomenuti ko je igracima rekao da tako igraju i ko je uostalom odredio ko ce igrati. Sigurno neki nepoznati Kinez iz kluba koji odlucuje o svemu.Svi u glas urlaju da treba novcano kazniti igrace!! Treba novcano kazniti sve igrace i strucni stab kompletan. Za onu blamazu u Izraelu, za postavku igre u Sirokom bez ijednog napadaca sigurno su krivi igraci ili taj neki Kinez a nije Amar, cuj on, gluho i daleko bilo.
Ne volis ti jarane Zelju a sa Amarom ocigledno imas neki problem na licnoj razini!
Da volis znao bi da je Amar najtrofejniji posljeratni trener Zelje. Svaku sezonu koju je vodio s klupe zavrsili smo medju prva tri mjesta. Jos se nije desilo da u sezoni koju je vodio Amar Zeljo ne osvoji nista.
Ne branim ga, cinjenice to rade za njega!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Mozda ce mnogi da me kritikuju nakon sto predstavim formaciju koju bi pokusao da postavim, Amar zna najbolje kvalitet i mogucnost svakog igraca, ali ja bi u ovoj ekipi unio malo izmjene. To bi izgledalo ovako:boccaccio je napisao/la:Ova varijanta Savica i Svrake dokazano ne ide,cak je stetno za ekipu u smislu igranja po zemlji i razigravanja ostatka igraca.Stanceski ima predaju lopte jako dobru,to je bar pokazao,ali ne bi dobili nista na brzini,cak sta vise.Ali bi po meni Zeba imao vise lopti u nogama sa Pericom.Zolotic je mlad,ali ako do sada nije igrac nece nikada ni biti,treba mu utakmica i rutine,jedino to...za Drakula se slazem...Sta rotirati i kako tu naci rjesenje,mozda jedino promjenom sistema igre,gdje bi bili ofanzivniji,a manje zasticeni,recimo sa jednim zadnjim veznim,primali bi vise,ali bi bili i opasniji...sto da ne...Brko ima svoj sistem igre i on je dokazan bar po pitanju trofeja.Hvala Bogu na tome.Nesto meni tu ipak ne stima,a to je kad sigurno 10 000 ljudi se slaze da imamo taj problem u zadnjoj veznoj liniji,brko forsira li forsira.Ako je nas 10 000 glupo,ja se onda slazem.Sva podrska Amaru Osimu od mene,tu nema problema uopste,ali sam misljenja da je morao doci jedan dobar stoper i jedan dobar zadnji vezni.Imacemo uskoro problema sa stoperima jer smo vec poceli dobijati zute kartone na toj poziciji.Doci cemo brzo u situaciju da ce Amar reci kako tu nema izbora,pa ce mozda Savica staviti da igra stopera,ili ce morati izmisljati.Ne dao Bog jos kakve povrede na toj poziciji.Mislim da tu falimo pravo.A zadnji vezni nam vec dugo treba,ali izgleda da je Amar misljenja da je to dobro pokriveno.Ja se ne moram sloziti kao ni 10 000 nas sto isto mislimo o tome,ali jedan se pita,a taj jedan uzima i osvaja trofeje.I tako i treba da bude.Mislim da imamo love dovoljno da ipak pokrijemo kvalitetnije tu poziciju,ali slazem se ako cemo i sa Savicem i Svrakom da osvajamo trofeje.Ali da cemo da se patimo ,hocemo.Ocekujem i da Smajic preuzme malo znacajniju ulogu u igri,tek je dosao i treba mu malo vremena.spielführer_21 je napisao/la:@boccaccio
očigledno je da su nam def. vezni najveći problemi, na kraju prošle sezone sam pisao da nam je to jedno od 3 ključna mjesta gdje trebano pojačanje.. sad je pitanje koga postaviti tu da igra, i da li ostaviti u igri jednog od ove dvojice Svraka-Savić.. ko tu može odigrati bolje od njih? Ako Jamaka odmah prekrižimo, ostajemo na Stančeskom, Zolotiću i nepoznanici Drakulu koji je out mislim za ovu polusezonu čak.. znači Stančeski i Zola, da li riskirati pa igrati s njima dvojicom ili upariti jednog od njih sa Svrakom ili Savićem? Na Brki je sad..ž
Druga stvar, možda je vrijeme da pređemo u klasični 4-4-2 kao Široki, ali šanse za to su minimalne..
_________________________Karic________________________
Colic B.________Bogicevic__________Vasilic__________Kvesic
_______________________Nyema_________________________
_____________________________Stanceski_________________
_____Beslija________Zeba___________________Smajic_______
_______________________Adilovic_________________________
Znam nisam Amar ali po meni Nyema bi bio odlican ispred stopera, a zna iznijeti loptu i brz je. Stanceski kao sto je i rekao boccaccio zna predati loptu ali je spor. Medjutim imao Nyemu koji bi to mogli nadoknaditi. Tako bi Stanceski malo oslobodio Zebu, pa bi on imao prostora vise, bar po meni.
S tim da imamo na klupi odlicne igrace koji bi isto tako mogli biti u prvoj: Stanic, Visca,Savic, Selimovic, Markovic, Svraka, Bukvic, Zoletic, Drakul, Colic E., Jamak, Ramic, Baljic...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Amare obrij se!!! hahaha
salu na stranu, ima i malo istine u ovim prethodnim postovima, amar je stvarno idealan trener za zelju, niko u PL od trenera mu nije ravan, al zna se pravit pametan u nekim situacijama, sinoc me iznervirala ona njegova sutnja prvih par sekundi nakon zavrsetka tekme, jednostavno nece da prizna da je pogrijesio u nekim aspektima igre sinoc, zapoceo igru bez klasicnog spica, nisu kako treba prilike stvorili, 2 onako mogle bi se nazvat prave prilike, smajic i visca, a sto se tice pojacanja ove sezone smajic mi je jedini pun pogodak, adilovic krampa teska, trebali bi nasi pokusat vratit dialibu, trenutno je u mehelenu i ne vidjamo ga nesto cesto u vijestima , ustvari nikako
salu na stranu, ima i malo istine u ovim prethodnim postovima, amar je stvarno idealan trener za zelju, niko u PL od trenera mu nije ravan, al zna se pravit pametan u nekim situacijama, sinoc me iznervirala ona njegova sutnja prvih par sekundi nakon zavrsetka tekme, jednostavno nece da prizna da je pogrijesio u nekim aspektima igre sinoc, zapoceo igru bez klasicnog spica, nisu kako treba prilike stvorili, 2 onako mogle bi se nazvat prave prilike, smajic i visca, a sto se tice pojacanja ove sezone smajic mi je jedini pun pogodak, adilovic krampa teska, trebali bi nasi pokusat vratit dialibu, trenutno je u mehelenu i ne vidjamo ga nesto cesto u vijestima , ustvari nikako
Selimovic je klasican spic!cala je napisao/la:Amare obrij se!!! hahaha
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Ne treba posebno biti pametan i skontati gdje najvise skripi i da zbog toga svi igraci bar 20% losije igraju. Pored toga sto nam def. vezni nisu dobri igraci po meni je najveci porblem sto nisu ni kompatibilni jedni s drugim. Jedan mora biti bas radilica i destruktivac koji ce uzimati loptu i zatvarati i odma je proslijedjivati, a drugi pored pokrivanja da je zna iznijeti, gurnuti u prostor, napraviti visak. U svim ekipama imamo tako (npr na ovaj fazon, ne poredim ove i nase, nego samo radi poredjenja uloga u ekipi, busquts-xavi, kedira-alonso). Najvise su igrali Svraka i Savic i to se vidi da nikako ne funkcionise, jer oni niti zatvaraju dole a niti se pridodaju napadu, pogotovo svraka, covjek je izgubljen ja neznam uopste sta igra(nesto slicno kao dino muharemovic prije). Dok je culum bio bar je zatvaro i pravio faulove, ovi sad faula neznaju napraviti. E sad je pitanje sta se moze uraditi, ako se izbaci savic, gubis na visini i on za razliku od svrake bar doda loptu iako sporo. Mozda bi trebalo malo svraku odmoriti i vidjeti savic stanceski iako bi se tu izgubilo na trci.
Isto tako se slazem s ovim gore da bi mozda nyemu trebalo probati jer covjek na stoperu ispada opasno i zalijece se stalno naprijed. Mozda bi to bio pun pogodak. Uglavnom isprobati sve pa vidjeti sta je najbolje i prilagodjavati se protivniku takticki, kad treba visina, cvrstina, trka, a ne samo nabijaj loptu i cekaj penal ili neku caroliju ko prosle godine. Meni je samo zao napaadca jer ispastaju zbog svega ovoga, nije moguce da od 5-6 stopera ni jedan nema pojma. NJecemo valjda docekati i ove godine utakmice u kojima necemo imati suta na go.
Isto tako se slazem s ovim gore da bi mozda nyemu trebalo probati jer covjek na stoperu ispada opasno i zalijece se stalno naprijed. Mozda bi to bio pun pogodak. Uglavnom isprobati sve pa vidjeti sta je najbolje i prilagodjavati se protivniku takticki, kad treba visina, cvrstina, trka, a ne samo nabijaj loptu i cekaj penal ili neku caroliju ko prosle godine. Meni je samo zao napaadca jer ispastaju zbog svega ovoga, nije moguce da od 5-6 stopera ni jedan nema pojma. NJecemo valjda docekati i ove godine utakmice u kojima necemo imati suta na go.
Kad pobjeđujemo odmah kujete igrače u zvijezde ,a čim izgubimo tu ste prvi kad treba prese.ravat. Fuj, ne sviđa mi se ovaj naš mentalitet nikako, ono sinoc u SB je bila sreća ,a nas po ko zna koji put sreća zaobiđe ...,a idemo dalje bilo prošlo u subotu uzeti Rudara mada nisu oni naivna ekipa znaju slozit bunker samo takav sjetite se 1-1 na Grbavici.
@tm8784 kako ceš Nijemu na zadnjeg veznog ?
U subotu svi na GRBAVICU !
To je naš mentalitet, takav je kakav je, ljudi se ne mogu suzdržati kritika nakon utakmice, ali za dan se već sve smiri. Samo treba zaobići vrijeđanja, a kritike nisu ništa strašno.nime_tm87 je napisao/la:Kad pobjeđujemo odmah kujete igrače u zvijezde ,a čim izgubimo tu ste prvi kad treba prese.ravat. Fuj, ne sviđa mi se ovaj naš mentalitet nikako, ono sinoc u SB je bila sreća ,a nas po ko zna koji put sreća zaobiđe ...,a idemo dalje bilo prošlo u subotu uzeti Rudara mada nisu oni naivna ekipa znaju slozit bunker samo takav sjetite se 1-1 na Grbavici.
Što se tiče sreće, mislim da je krajnje vrijeme da nam se sve počne vraćati i to u kamatama...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
E moj pile ako je onaj spic ja sam trajvanpile87 je napisao/la:Selimovic je klasican spic!cala je napisao/la:Amare obrij se!!! hahaha
On sinoc nije ni sam znao koju poziciju igra tj jel poso ili je doso hehehe
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Nije fer poslije prvog kola pljuvati po igracima i strucnom stabu, tek poslije 4 do 5 kola ce mo imati jasnu sliku kakvu ekipu imamo. Sve pohvale i kritike moraju ici na igrace i strucni stab zajedno, jer Tim cine svi oni bili na terenu ili na klupi i svojim potezima odlukama ponasanjem doprinose da ekipa igra dobro ili loše.
Ono što je problem je ''proizvodnja igrača'' , ekipa kakava je Željo bi svake godine trebala da izbaci bar dva do tri igraca koje ce moci ponuditi nogometnoj pijaci. Vjerujem da je mali Zolotić u ekipi da bi igrali na istom nivo kao i sa ovim koji su tu 3 , 4 godine tu. Pogledaj te kako to samo Manchester radi, malo malo pa iskoci neki novi ili ove iz okolinih zemalja, svake sezone izbace par igraca koje prodaju i ulažu dalje a mi prodali Šehića i stali na tome, ako je bila ponuda za Višću što ga nismo prodali, ovako ce sjediti na klupi i primati platu godinu dana i otici bez odštete (ekonomska racunica negativna za Želju) . Uništi će mo igrača a necemo nista zaraditi, slično je bilo sa H. Bešlijom. U vrijeme kad novac je pokretač svega dozvoliti da zbog nekog inata ne uzmemo ono što nam se nudi je pogrešno
Ono što je problem je ''proizvodnja igrača'' , ekipa kakava je Željo bi svake godine trebala da izbaci bar dva do tri igraca koje ce moci ponuditi nogometnoj pijaci. Vjerujem da je mali Zolotić u ekipi da bi igrali na istom nivo kao i sa ovim koji su tu 3 , 4 godine tu. Pogledaj te kako to samo Manchester radi, malo malo pa iskoci neki novi ili ove iz okolinih zemalja, svake sezone izbace par igraca koje prodaju i ulažu dalje a mi prodali Šehića i stali na tome, ako je bila ponuda za Višću što ga nismo prodali, ovako ce sjediti na klupi i primati platu godinu dana i otici bez odštete (ekonomska racunica negativna za Želju) . Uništi će mo igrača a necemo nista zaraditi, slično je bilo sa H. Bešlijom. U vrijeme kad novac je pokretač svega dozvoliti da zbog nekog inata ne uzmemo ono što nam se nudi je pogrešno
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Ne znam cemu vise ovo forsiranje Svrake od strane Amara, ovo je vec previse covjek se ne vidi u utakmicama, nek stavi Stanceskog vise, da vidimo mozel taj covjek igrat.
Ma kakav Dialiba i da dodje igro bi mu po strani, vidite da covjek voli ove sidrase tipa Adilovica, ako se mogo dovest Muslimovic a mislim da je mogo za nekih 300 000 maraka, a mi smo ih imalipropuh je napisao/la:E moj pile ako je onaj spic ja sam trajvanpile87 je napisao/la:Selimovic je klasican spic!cala je napisao/la:Amare obrij se!!! hahaha
On sinoc nije ni sam znao koju poziciju igra tj jel poso ili je doso hehehe
-
- Kontakt:
Neznam sta bi trebali pisati, mozda sta smo sanjali, pitati koliko su karte i gdje se prodaju, u koliko je utakmica i sl.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.