Vrijeme će pokazati to zadnje. I mene je toga strah. Da je samo malo taktiku promijeniti, ovo je više dosadno, pročitano i monotono. Mene najviše nervira ono napamet ispucavanje, k'o da smo neka levatska ekipa pa ne znaju naciljati igraca i dodati mu loptu lijepo. Gledam, uvijek kad igrac ima slobodnog igraca on nesto ili bespotrebno dribla pa padne i izgubi loptu ili napucava, a skok igra nam je isto losa. Volim Zelju kao i svi mi, i ne pljujem nikoga niti sam kome ikada psovao, vec samo realne kritike upucujem, šta nam ne valja po meni.propuh je napisao/la:99% vas nema nikakav stav dok smo bili na pripremama i igrali sa sturmom , mariborom i ostalo lafo smo prekucali ovu ligu kda nas Makabi i Siroki vrate u realnost odma kukanje![]()
![]()
Malo realnosti nebi skodilo.
Ako sagledate utakmicu u sirokom ja mislim da je Zeljo prvi put startao bez centarfora u svojih 90 god postojanja sto sve govori samo za sebe.
A vi se i dalje drzite Osim otac familije, prekucali smo ligu, spominjite Krunica i co. ko da su oni jedina alternativa.
Mada tek je startalo ima jos vremena vidjecemo![]()
Ovakvom igrom mi gola tesko mozemo dati osim uz dosta srece sto se pokazalo u prvih 5 zvanicnih utakmica.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Osim - drugo ime za Želju !
To ti je njegova prirodna pozicja e sad...propuh je napisao/la:E moj pile ako je onaj spic ja sam trajvan
On sinoc nije ni sam znao koju poziciju igra tj jel poso ili je doso hehehe
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sto se tice brke kod mene AMAR ima jos kredita fino, ali bi trebao malo zaboraviti Svraku ili Savića ne kontam fakat jer stanceski jedini moze povuci loptu prema naprijed od ovih zadnjih veznih, utakmica u ta nije mjerilo jer su svi odigrali katastrofa. Ovima treba utjerati strah u kosti pa da vidis kako bi igrali, ubit ih na treningu i pristup da se promjeni ovako ne ide
I vec ste pocelo da serete na AMARA ovako ste ga i otjerali u prvom madantu pojma vi nemate ...
I vec ste pocelo da serete na AMARA ovako ste ga i otjerali u prvom madantu pojma vi nemate ...
Zadnja izmjena: nime_tm87, dana/u 08 avg 2011, 16:25, ukupno mijenjano 1 put.
- Joint_Union
- Kontakt:
Slažem se sa većinom koja misli da su glavne kočnice u ekipi Svraka i Savić.Po meni ne Savić koliko Svraka,koji sinoć nije duela dobio.Do sada sam uvjek branio Svraku ali on je mrtvi prosjek,pa on sa 5 metara ne zna dodati,i sve dok on bude igrao nema napredka definitivno.Sinoć je Šeha pokazao veliki animozitete prema njemu,ja sam se iznenadio...ima i dosta stvari koje nisu za foruma.Lijepo je bilo vidjeti kako navijaju on i Stanić pitar
.

The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
ultra_CImanija je napisao/la:pa niko ni jedan post nije napisao iz mrznje prema zelji niti da se istresamo, vec sto ga volimo i boli nas ovako glup poraz pogotovu jer smo ih mogli i dobit al eto sta je tu je, bolje da ih malo kritikujemo da dodju sebi da poprave to sto ne stima nego da sutimo samo meni je drago sto smo tim koji i minimalan poraz u sirokom smatra losim rezultatom a nekad je dole nemoguce bilo boda uzet znaci da mi vrijedimo i da na drugim gostovanjima trebamo uvijek na pobijedu ici...

Osim - drugo ime za Želju !
Kod Amara uvijek prolaze oni koji se bore Svraka se trdui i bori al qurc kad ne znaš i onda sve pada u vodu. Tako da STANCESKI IN!
I treba u reci, dosta je seoskih turnira u i oko Olova
iskreno sinoc sam mislio da ce zeljeznicar pobijediti siroki iz vise razloga a osnovni je kvalitet koji ima ta ekipa ove godine medjutim meni nije jasno da napadas ekipu koju zelis da pobijedis prakticno bez spica jer adilovic to nije sigurno a i selimovic još uvijek luta a sa druge strane mislim da je beslija u golemom padu i da mu je vrijeme da svoje mjesto prepusti nekom mladjem takodjer i nijema koji je bio osvjezenje kada se pojavio proljetos u ovim utakmicama je pokazao dosta nesigurnosti ispada bukvalno u svakom duelu ipak i pored svega mislim da je zeljeznicar najozbiljniji kandidat za osvajanje titule i da ce se to jos malo posloziti
Protiv Rudara nada se da ce Amar krenuti sa zadnjim STANČESKI-ZOLOTIĆ pa da vidimo ovako više ne ide
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Oni zaposlenici u klubu su stvarno neodgovorni...
Dođem da kupim godišnju i još jedan momak isto i nigdje nikoga, u 3 sata svi u klubu završavaju radno vrijeme, a kapije otvorene...
Čisti bezobrazluk!
Dođem da kupim godišnju i još jedan momak isto i nigdje nikoga, u 3 sata svi u klubu završavaju radno vrijeme, a kapije otvorene...
Čisti bezobrazluk!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ti ga vidio neka da igra mali fudbal ?lisander je napisao/la:I treba u reci, dosta je seoskih turnira u i oko Olova
..ako pri svakoj prijateljskoj usluzi odmah misliš na zahvalnost, onda nisi darivao, nego prodao.
Karic
Marković-Bogi-Nijema-Kvesic
- Stanceski- Zola -
Selimović(Višća) --Zeba -Smajić
------------ Adil----------
Marković-Bogi-Nijema-Kvesic
- Stanceski- Zola -
Selimović(Višća) --Zeba -Smajić
------------ Adil----------
Mozel neko napisat novu pjesmu koja se pjevala sinoc ..Al ne ona "Zaplesi na terenu" 

-
- Kontakt:
Tek je prvo kolo ne trebamo odmah dizati uzbunu i pisati svasta o igracima, rudar ce dobit petaka u subotu, a onda u travnik po tri boda i sve ce na svoje mjesto doci...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
On i SpahicAkBo je napisao/la:Ti ga vidio neka da igra mali fudbal ?lisander je napisao/la:I treba u reci, dosta je seoskih turnira u i oko Olova
kad vidim da u 3. idemo travniku smuci mi se sve, nekako nam je gadan rasporedposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Tek je prvo kolo ne trebamo odmah dizati uzbunu i pisati svasta o igracima, rudar ce dobit petaka u subotu, a onda u travnik po tri boda i sve ce na svoje mjesto doci...
Previše smo prašine digli oko ove "maratonske" utakmice.
Život ide dalje.
Život ide dalje.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
-
- Kontakt:
mislim da je doslo vrijeme da mesare tamo dobijemo, losiji su nego ikada, treba iskoristit zebinu extra formu... ne pamtim da je bio bolji ikad, a sinoc smo vidjeli kako bi nam kerla dosao u odbrani al jbg...nime_tm87 je napisao/la:kad vidim da u 3. idemo travniku smuci mi se sve, nekako nam je gadan rasporedposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Tek je prvo kolo ne trebamo odmah dizati uzbunu i pisati svasta o igracima, rudar ce dobit petaka u subotu, a onda u travnik po tri boda i sve ce na svoje mjesto doci...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
Ja sam ovu tekmu orevise uzeo k srcu samo zbog taktike i pojedinih igraca i pristupa
Ja nešto nemam neki loš osjećajnime_tm87 je napisao/la: kad vidim da u 3. idemo travniku smuci mi se sve, nekako nam je gadan raspored

Živi bili pa vidjeli.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Laudrup, SamoDaKazeem i 44 gosta.