EA SPORTS FIFA Superstars
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
EA SPORTS FIFA Superstars
Odlična browser igra, tačnije igra se preko facebooka, pravite svoj klub iz snova, igrate različite lige, Francusku,Englesku,Špansku ... Možete praviti i projekte nekih klubova/država svejedno. Možete igrati svaki dan po jednu prijateljsku utakmicu protiv istog prijatelja (naravno možete igrati više prijateljskih, protiv različitih prijatelja), imaju različite vrste igrača: Normalni, Elitni i Limited Edition igrači. Možete kupovati bronze, silver, gold, gold + i elite pakove ... Naravno najbolji su elite, al' za to trebate da platite plave pare (koje se kupuju pravim parama) naziv tih para/novčića je PFC- Play Fish Chase. Najveći level je 100. Možete trejdovati igrače s prijateljima, i za to je potrebno da imate plave pare - PFC. Svi pakovi osim elite se kupuju normalnim parama, koje možete dobiti igranjem što većeg broja utakmica...
Link igre: http://apps.facebook.com/fifasuperstars ... =sb&ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Link igre: http://apps.facebook.com/fifasuperstars ... =sb&ref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Han!$;Lfc, dana/u 23 sep 2011, 15:02, ukupno mijenjano 5 puta.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Re: EA SPORTS FIFA Superstars
Jel ovo sad napravljeno da mozes voditi neki klub koji ti izaberes,ili je jos uvijek ono da skupljas igrace ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Dobiješ na početak neke sasvim slabe igrače, tj. bronze i 1 silver. Kad budeš 5 lvl osvojiš jedan gold pack (možeš dobiti i Messia ako imaš sreće, inače Messi je najbolji u ovoj igrici).LudLo 4 je napisao/la:Jel ovo sad napravljeno da mozes voditi neki klub koji ti izaberes,ili je jos uvijek ono da skupljas igrace ?
Zanči ti vodiš klub, ne izabereš ni jedan, već ti napraviš jedan, možeš napraviti grb, mjenjati ime kluba (kad god hoćeš i besplatno je).
YOU'LL NEVER WALK ALONE
U izmjeni možete imati 200 igrača najviše, možete imati i 0 ako prodate sve, gold igrači se prodaju za samo 1300, bilo da je Messi ili neki tamo polovnjak isto koštaju kad se prodaju. Kada kupujete bili koje pakove dobivate uvjek po 5 igrača ni manje ni više, 5.
Ovo je moj tim trenunto, nemam sreće mnogo u dobivanju dobrih igrača.

Ovo je moj tim trenunto, nemam sreće mnogo u dobivanju dobrih igrača.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Eee de me add na fb pa da mozemo sebi sendat giftove i to 
http://www.facebook.com/Ch1charito" onclick="window.open(this.href);return false;
add me

http://www.facebook.com/Ch1charito" onclick="window.open(this.href);return false;
add me
Addovo sam teGiggs11 je napisao/la:Eee de me add na fb pa da mozemo sebi sendat giftove i to
add me

YOU'LL NEVER WALK ALONE
prihvatio sam teHan!$;Lfc je napisao/la:Addovo sam teGiggs11 je napisao/la:Eee de me add na fb pa da mozemo sebi sendat giftove i to
add me

Raja, igral' još neko ovu igru !? 
Ako je ko zainteresovan da ga ubacim ko prijatelja (naravno zbog ove igre) neka mi pošalji link od fb-a u privatnim porukama, il' ostavite ovdje link.

Ako je ko zainteresovan da ga ubacim ko prijatelja (naravno zbog ove igre) neka mi pošalji link od fb-a u privatnim porukama, il' ostavite ovdje link.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ja sam to igrao prije došao blizu 60 nivoa i kao i za svaku igru, volja počinje slabiti.... Prekjuče sam ušao, završio ja mislim 58 level, dobio Match Credita dosta što nisam bio..... Sakupio par puta ono 25000 Supportersa i završio onu englesku ligu sa oko 80-ak bodova, kupio gold pack, 83 i 82 mi došla od ovih ja mislim 80+ , imao oko 80 igrača, onih što slabije igraju, prodao ih par i kupio opet gold pack ali tu nisam imao neke velike sreće....
Prije posljednjeg updatea, već u ono vrijeme kad je trebalo biti znam da su ga odgađali, slabila mi je polahko volja za tom igrom, držao sam do updatea, ali nisam imao velike sreće sa updateom pa sam prestao igrati....
Prije posljednjeg updatea, već u ono vrijeme kad je trebalo biti znam da su ga odgađali, slabila mi je polahko volja za tom igrom, držao sam do updatea, ali nisam imao velike sreće sa updateom pa sam prestao igrati....
Imaš i ti solidan tim, Schweini, Lampard, Sahin, Cassano ... Ako počneš malo da igraš (opet) siguran sam da ćeš imati bolji tim i od mog ( ja nemam srećeUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ja sam to igrao prije došao blizu 60 nivoa i kao i za svaku igru, volja počinje slabiti.... Prekjuče sam ušao, završio ja mislim 58 level, dobio Match Credita dosta što nisam bio..... Sakupio par puta ono 25000 Supportersa i završio onu englesku ligu sa oko 80-ak bodova, kupio gold pack, 83 i 82 mi došla od ovih ja mislim 80+ , imao oko 80 igrača, onih što slabije igraju, prodao ih par i kupio opet gold pack ali tu nisam imao neke velike sreće....

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Update team, Djorou 87EE IN, Terry 85 OUT
Trjedovo sam Gervinha 87EE za Djoroua 87EE.

Trjedovo sam Gervinha 87EE za Djoroua 87EE.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Evo ga moj tim, par trejdova urađenih da bi ga poboljšao.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Došlo je do updejta igrača, timova i dr. Evo ga moj tim trenutno.

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Odmah mi se ne igra igrica kad vidim da je Djorou bolji od Terry-a

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
E ybg prijatelju, prvo pročitaj šta sam sve napisao pa onda komentariši, Djorouvov rejting je drastično pao nakon updejta, sada mu je 77 a prije mu je bio rejting 81 nego sam ga ja imao u elitnoj verziji što mu povećava kvaliteta za +6, može se dobiti i Terry u elitnoj verziji a kvalitet bi mu bio 92.Bliss je napisao/la:Odmah mi se ne igra igrica kad vidim da je Djorou bolji od Terry-a![]()
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Moja postava na EA Sport FIFA Superstar:
De Sancitis(83)
Ivanović(83) Pique(94) Musacchio(83)
Luiz Gustavo(85) Ribery(88) Schweinstaiger(87) Mascherano(86)
Drogba(86) Luis Fabiano(89) Falcao(86)
De Sancitis(83)
Ivanović(83) Pique(94) Musacchio(83)
Luiz Gustavo(85) Ribery(88) Schweinstaiger(87) Mascherano(86)
Drogba(86) Luis Fabiano(89) Falcao(86)
Hajmo malo da osvježimo ovu temu, zaista igra je odlična, preporučujem je svima! U svakom slučaju su vam potrebni prijatelji koji bi vam slali odgovarajuća sredstva, da bi mogli igrati utakmice i dobivali igrače, odnosno prelazili levele.
Ovih dana se takođe očekuje "update" tj. promjenit će se rejtinizi igrača. Rejtinzi igrača su zasnovani na igri Fifa12.

Ovih dana se takođe očekuje "update" tj. promjenit će se rejtinizi igrača. Rejtinzi igrača su zasnovani na igri Fifa12.

you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.