i dan danas zalim sto ne upisah medicinsku
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
- legenda reala
- Kontakt:
e to mu ja htjedo reći ,al on nije skonto ,on misli na rudnik ,i tamo ako ima ženaPlivadon je napisao/la:a da vidiš šta se radi na Koševu
ja operiso krajnike i krenuo po čašu čaja ,morao sapirat xD niđe veze
a tamo se maze doktor i sestra
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
Momak:Reci osam i sedam
Cura:necu,znam tu foru -.-''
Momak:Ma daj reci,nije to!
Cura:8
Momak:U srcu te nosam..
Cura:sedam
Momak:Nikom te nedam...
Dobra fora..moram probat hahaha
Sad ce iftar abd, ogladnio sam, ali da se postit, hvala Allahu.
Cura:necu,znam tu foru -.-''
Momak:Ma daj reci,nije to!
Cura:8
Momak:U srcu te nosam..
Cura:sedam
Momak:Nikom te nedam...
Dobra fora..moram probat hahaha
Sad ce iftar abd, ogladnio sam, ali da se postit, hvala Allahu.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
legenda reala je napisao/la:e to mu ja htjedo reći ,al on nije skonto ,on misli na rudnik ,i tamo ako ima ženaPlivadon je napisao/la:a da vidiš šta se radi na Koševu
![]()
i dan danas zalim sto ne upisah medicinsku![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Joj a da vidiš ,kako se u školama profesori i profesorice drmajuPlivadon je napisao/la:legenda reala je napisao/la:e to mu ja htjedo reći ,al on nije skonto ,on misli na rudnik ,i tamo ako ima ženaPlivadon je napisao/la:a da vidiš šta se radi na Koševu
![]()
a policajke ? auhuh
a one u vladi?
misliš ti da se one ne drmaju?
u nas domar u srednjoj ,čistačicu kreše ,ona u drugoj smjeni ode da čisti razred ,a on dođe za njom i zaključaju se tamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- legenda reala
- Kontakt:
nisam ,jesi tiTribalian je napisao/la:@ Legendo jesi li i ti naskak'o na cistacice ?
ee da je meni bilo dohvatit nastavnicu bosanskoglegenda reala je napisao/la:Plivadon je napisao/la:]e to mu ja htjedo reći ,al on nije skonto ,on misli na rudnik ,i tamo ako ima ženaPlivadon je napisao/la:a da vidiš šta se radi na Koševu
![]()
a policajke ? auhuh
a one u vladi?
misliš ti da se one ne drmaju?
Joj a da vidiš ,kako se u školama profesori i profesorice drmaju![]()
![]()
u nas domar u srednjoj ,čistačicu kreše ,ona u drugoj smjeni ode da čisti razred ,a on dođe za njom i zaključaju se tamo![]()
![]()
ono nikog nema u školi sem jedan dva razreda koji imaju sedam časova ostali odu
a zaboravljaš radnice u restoranima i kuharice?
Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
jarane imaš toga po sarajevu kolko hocesDylan Dog je napisao/la:Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam
a volio bi kakvu milfacu vise nego ista
Jesi to nervozan zbog ove kosarke?legenda reala je napisao/la:nisam ,jesi tiTribalian je napisao/la:@ Legendo jesi li i ti naskak'o na cistacice ?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
let's do ti tonight tonaaaaaaaaaaaaaaaajjttttttt
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam jbt ,ono je zamene bio očekivanb slijed događaja ,nisam nervozan ni najmanjeTribalian je napisao/la:Jesi to nervozan zbog ove kosarke?legenda reala je napisao/la:nisam ,jesi tiTribalian je napisao/la:@ Legendo jesi li i ti naskak'o na cistacice ?Nije smak sveta,to nista ne znaci,tek na EP ce da se vidi pravo stanje,ovde se svi uigravaju.
Ti nam nepričaš ništa o tim svojim ženama ,samo ponekad spomeneš onu što te maltretirala
A evo nešto vezano za ovu temu o ženama
Pita u mene jaran jednog čovjeka ,kaže može li kćerka ,majke nerotkinje imati djecu ,kaže on može ako je dobro jebheš ,a drugi kaže dovedi je meni pa ćeš da vidiš može li
nadam se da ste skontali
Dylan Dog je napisao/la:Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam
Sto je najbolje sa milfacama, njima je svaki momak od 20 godina dobar. Znaci velika prilika. Moj rekord starosti je samo 22. Slabo, slabo. Morat cu poradit na tome.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Mislio sam da si strručan u tome,a ti takoCartman je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam![]()
Sto je najbolje sa milfacama, njima je svaki momak od 20 godina dobar. Znaci velika prilika. Moj rekord starosti je samo 22. Slabo, slabo. Morat cu poradit na tome.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tek cu sad ekspandirat na milface. Nije bilo resursa dosad. Moras imat iskustva za takve zene, vidit ces kako ce se Dylan provalit.LBJ MVP je napisao/la:Mislio sam da si strručan u tome,a ti takoCartman je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Ja bi volio puci kakvu milfacu od 35 nego bilo kakvu trebu od 20,a cuo sam da ove zene sto im muzevi rade po Iraku i to da ga redovno primaju od komsa,ubodu i ovi omladinci,samo ja nemam muda da se usudim da pokusam![]()
Sto je najbolje sa milfacama, njima je svaki momak od 20 godina dobar. Znaci velika prilika. Moj rekord starosti je samo 22. Slabo, slabo. Morat cu poradit na tome.![]()
Od Dylana ni ne očekujem boljeCartman je napisao/la: Tek cu sad ekspandirat na milface. Nije bilo resursa dosad. Moras imat iskustva za takve zene, vidit ces kako ce se Dylan provalit.
Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci
Nego,postoji li odredjena granica za pedofile?
Ono,standard neki koji nekoga pravi time ?
Npr. logicno je da ako je 50-godisnjak sa 11-godisnjakinjom da je pedofil,ali sta ako 19-godisnjak bude sa 15-godisnjakinom
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci
Npr. logicno je da ako je 50-godisnjak sa 11-godisnjakinjom da je pedofil,ali sta ako 19-godisnjak bude sa 15-godisnjakinom
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Mislim da nece 19-godisnjak sa 15-godisnjakinjom dobit dijagnozu "pedofil", ali po zakonu nije legalno. Mislim da je 16 godina granica. Poslje 16 rodjendana, moze te yebat ko god hoce.Dylan Dog je napisao/la:Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman![]()
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
ma kakav pedofil, to je taman, jbg ti....Dylan Dog je napisao/la:Dobro je i to,mada za jednog dijasporca slab je igrac nas Cartman![]()
Ovaj mali samo zafrkava,idi bolan zvali kakvu curicu,nek te nauci![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.