za koju tribinu??republika_srpska je napisao/la:? " ¥ у 20:15h на %...? 7 &
FK Slavija
Re: FK Slavija
-
- Kontakt:
Neam pojma koja je tribina ja mislim da je ona gdje je loža,a mislim da je samo ona otvorena.......ZOI1984 je napisao/la:za koju tribinu??republika_srpska je napisao/la:? " ¥ у 20:15h на %...? 7 &
Zato što srpska televizija prenosi našeg predstavnika, dok na BHTV1 ni traga ni glasa o prijenosu.Devil je napisao/la:Zbog cega ovo?Knele je napisao/la:Devil je napisao/la:Samo da kazem za one koga zanima da ce prenos Slavije biti na RTRS-u.![]()
![]()
![]()
@roki igra se od 20:15 a karte nezz koliko su.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Oni su nas predstavnik isto ko sto je ta televizija nasa televizija,ipak ta televizija je u BiH ,nije u Srbiji 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Slavija nije vas predstavnik , a RTRS nije vasa televizija nego nasa...........nije u Srbiji al jste u Republici Srpskoj.....miky_hz je napisao/la:Oni su nas predstavnik isto ko sto je ta televizija nasa televizija,ipak ta televizija je u BiH ,nije u Srbiji

Slavija predstavlja BiH koja je moja domovina, igra pod zastavom BiH, igra na stadionu koji se nalazi u glavnom gradu BiH, RTRS je televizija koja se vodi u BiH gdje joj je i sjediste.Srpsko_Sarajevo je napisao/la:Slavija nije vas predstavnik , a RTRS nije vasa televizija nego nasa...........nije u Srbiji al jste u Republici Srpskoj.....miky_hz je napisao/la:Oni su nas predstavnik isto ko sto je ta televizija nasa televizija,ipak ta televizija je u BiH ,nije u Srbiji
Mojne mi te suplje price i politike, svaka cast RTRS-u sto prenosi tekmu, ovi sa FTV ili BHT-a nisu se ni po guzici pocesali, ccc
Cuva Bog Zelju svog!
-
- Kontakt:
Jbg ti imas svoje misljenje ja imam svoje , ja ne mislim kao ti....mirzza je napisao/la:Slavija predstavlja BiH koja je moja domovina, igra pod zastavom BiH, igra na stadionu koji se nalazi u glavnom gradu BiH, RTRS je televizija koja se vodi u BiH gdje joj je i sjediste.Srpsko_Sarajevo je napisao/la:Slavija nije vas predstavnik , a RTRS nije vasa televizija nego nasa...........nije u Srbiji al jste u Republici Srpskoj.....miky_hz je napisao/la:Oni su nas predstavnik isto ko sto je ta televizija nasa televizija,ipak ta televizija je u BiH ,nije u Srbiji
Mojne mi te suplje price i politike, svaka cast RTRS-u sto prenosi tekmu, ovi sa FTV ili BHT-a nisu se ni po guzici pocesali, ccc
1.ne mislim da predstavlja BiH vec RS
2.RTRS je televizija koja se nalazi u RS
Al to za FTV i BHT si upravu....
Pazite da rasprava ne ode daleko,ako nastavite u tom tonu mislim da ce otici u smjeru koji je nedopusten na ovom forumu!
AMAR OSIM!!!
-
- Kontakt:
Evo samo da mu odg igramo na kosevu jer nema ni jedan stadion u RS s lcencom, prvo staion je gradski nije od Sarajeva , a na kosevu ima pravo svaki tim da igra...
ne bih dalje ulazio u rasparvu...Srpsko_Sarajevo je napisao/la:Evo samo da mu odg igramo na kosevu jer nema ni jedan stadion u RS s lcencom, prvo staion je gradski nije od Sarajeva , a na kosevu ima pravo svaki tim da igra...

- fk zeljeznicar
- Kontakt:
upravu si na stadionu koševo mogu igrati svi iz BiH al izgleda da slavija ne predstavlja BiH pa što igraju na koševu
čuj kaže slavija ne predstavlja BiH već RS to ti je ako nisi znao u bosni isto tako klubovi iz vojvodine i sandzaka mogu reći da ne predstavljaju srbiju već sandzak i vojvodinu i ako ijedan igrač alborga zna da postoji RS **** ja sebe
čuj kaže slavija ne predstavlja BiH već RS to ti je ako nisi znao u bosni isto tako klubovi iz vojvodine i sandzaka mogu reći da ne predstavljaju srbiju već sandzak i vojvodinu i ako ijedan igrač alborga zna da postoji RS **** ja sebe
Oko 1000 na Koševu do sada, pomalo se još puni. Nisu organizovano stigli navijači Slavije.
- storm_raider
- Kontakt:
Arsenijević za Kutaliju i 1:0....
Slavija samo pametno, inače isti igrac odmah poslije gola imao dobru priliku.
Slavija samo pametno, inače isti igrac odmah poslije gola imao dobru priliku.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
čestitam
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
- Kontakt:
ko je dao gol za slaviju 

Neka nam zavide neka nas ne vole
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
mali Borac mali Željo malo Posušje
jer ja sam Hordaš ja imam san
i čvrsto spavam zbog Saraj'va!
oleeee, bravo, svaka čast, držite se
KutaliaR_Quaresma je napisao/la:ko je dao gol za slaviju
- RK Gradacac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.