Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

nick
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la nick » 18 jun 2009, 16:13

savez jedino mogu srusit manijaci i pitari,ufatit usanovica i bacit ga u miljacku,ali oni ne pokazuju neki interes za to tako da cemo morat cekat da usanovic crkne da bi se nesto promjenilo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 jun 2009, 16:15

ma ja ovako mozemo samo igrati protiv Omana i Irana i Koreje...
sta bi trebali biti Engleski navijaci, pa opet svi hoce da igraju sa neglezima...ta teorija ti ne valja...za godinu dana sve ce to proci i opet cemo igrati sa jacim reprezntaijam u evropi i svijetu
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2009, 03:55

nick je napisao/la:savez jedino mogu srusit manijaci i pitari,ufatit usanovica i bacit ga u miljacku,ali oni ne pokazuju neki interes za to tako da cemo morat cekat da usanovic crkne da bi se nesto promjenilo
Možemo se mi srditi koliko hoćemo, ali Munib će otići kad on bude htio, jednostavno čovjek nema časti i morala i ne zanima ga mišljenje javnosti. FIFA i UEFA ne žele da se miješaju, a ovi naši neće ili ne smiju. Po nekim mojim prognozama, siguran sam da će Munib otići nakon Svjetskog prvenstva u JAR naredne godine. Taj datum bi trebali obilježavati svake godine, na razne načine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 19 jun 2009, 09:42

haj sve na stranu al me zakro zanima koji je recept muniba & co kako ostati na svojim pozicijama, kako mogu izdrzati da su svi u Bosni protiv njih...to mi je za nepovjerovati...kakav je moral i obraz tog covjeka, i svih ostalih u savezu...smijuli oni izaci vani negdje, prosetati carsijom, jel ih iko ikad vidio...pa jbt kako je njihovoj djeci (ako imaju manju) pa kad izadju s rajom i prica se o fudbalu i svi jebu mater Munib, Ilji i ovim...

to ne mogu da skontam nikako...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 19 jun 2009, 10:27

ma nemaju oni bolan ni obraza ni stida pa mene bi bilo stvarno sramota biti u savezu kad bio znao da me cijela drzava mrzi stvarno bruka i sramota...ove papke ne mozes istjerat protestima,bacanjem baklji na terene nego samo ih ubit mozemo nikakav drugi izlaz ja ne vidim
SAVEZ=NAPOLJE :evil: :evil: :evil:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jun 2009, 12:58

Munib trpi provokacije gdje god se pojavi, ali čovjek uopšte ne reaguje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 jun 2009, 13:07

ma da njih pitari i manijaci sacekaju pa ih prosetaju do brane na bembasi...jedini nacin he fizicki,nemaju ti ljudi obraza jbt cjeli omladinski pogon ceka pare od fife a munib kulira,ovim pobjedama repke samo betoniraju svoje stolice u NS i sljedecih 10 godina ce se izvlacit na ovo
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 23 jul 2009, 13:46

Sta ste se usutili, je li ko vidio ovu vijest:
U prostorijama Fudbalskog/Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine održana je press konferencija povodom nastupajućih utakmica u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi.

Čelnici našeg fudbalskog saveza donijeli su odluku o cijeni ulaznica za naredni meč naše reprezentacije na domaćem terenu protiv Turske, a ta ista odluka sigurno se neće svidjeti navijačima Bosne i Hercegovine.

Naime, odlučeno je da se štampa 12.300 ulaznica, a cijene su gotovo duplo više u odnosu na prethodne susrete. Tako će ulaznice za zapadnu tribinu koštati 40 KM, za istočnu 30 KM, za sjevernu 25 KM te za južnu 20 KM. Ove cijene najvjerovatnije neće se mijenjati niti za susret sa Španijom.

Više informacija sa press konferencije koja je jutros održana u prostorijama N/FSBiH uskoro...
Nema krize, a? :mrgreen:
Rado bih opsovao, ali nema smisla...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jul 2009, 13:49

Šta oni misle, da sam neki boagatš. Ovo je BiH, ne živimo na nekom velikom standardu. 40km ulaznice 2 dana kao arget hehe po ovoj žegi. Zaista sramotno kako ljudi sa završenim zanatom vrše svoju diktaturu u savezu dok normalni ljudi ginu da bi zaradili za hljeba a onda stave ovkve ulaznice.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 jul 2009, 13:49

Buhahaha znao sam pa kad je cener bila na utakmici A i B tima nista se bolje nismo mogli ni nadati da ce biti nesto jeftino ovo je vala previse da se neznam o cemu radi,jao jaooo dabogda im niko ne doso 8-) al opet ce to navaliti i napuniti stadion nebi im marke dao mamu im lopovsku
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 23 jul 2009, 14:06

joj jos jutros kontam kad ce vise utakmica da odem u zenicu...ajjj 20 km jug,40km zapad??pa za te pare mogu otici na more 2 dana..hehe.. :D :D :D

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 23 jul 2009, 14:15

**** ih ko luda oni nisu normalni **** ih otac lopovski
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 23 jul 2009, 14:18

hahaha jesu likovi za oskara,cuj 50km idoli su mi

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 jul 2009, 14:31

Ma treba se jednom dogovorit i neotići na tekmu pa da oni vide kako je kadse nema šta opljačkat. Kako ih nije strah Boga, pa trebali su staviti ulaznicu 10 KM i imali bi 15.000 ljudi na BP i tu bi imali dobru zaradu, ali stoka hoće još. NEMAJU STIDA, NEMAJU SRAMA, NEMAJU OBRAZA, VALJDA NEMAJU NI DJECE.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 jul 2009, 14:34

evo sad dosao kuci i hajde reko da procitam imali sta novo...i odma me presjece ovo oko ulaznica...bagraj jedna majku im ****, znaju da ce raja doci po svaku cjenu na te utakmice i hajde otmi od naroda kolko god mozes da mogu da placaju cehove po restoranima majku im ****....ja se izvinjavam al morao sam :evil: :evil: :evil: :evil:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Sanjo
Kontakt:

Post Postao/la Sanjo » 23 jul 2009, 14:43

Mamu im **** ...
SAVEZ NAPOLJE!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 jul 2009, 14:44

evo malo sam se ohladio i razmislio...ma nek ljudi uzimaju kad smo mi svi debili sve BiH grupe ukljucujuci i BHF...znamo krivicne placat i lezat u muriji sto se medjusobno tucemo i sa kerovima...treba njima jednom **** sve izvrsiti radikalne promjene sve dok se nesmjeni bagra i ja sam prvi evo za to platiti i kaznu i sve ali makar bi znali sta smo uradili...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 23 jul 2009, 14:57

najbolje bi bilo kad bi se sve navijacke grupe udruzile i silom smjenile ova **** mamu im ****

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 23 jul 2009, 15:00

ma kakvih 50KM..pa jesul oni normalni...sta ovo pise 12.000 ulaznica..a na tribinama ce biti najmannje 20.000 nasih navijaca...sto nisu stavili ulznice 10 KM..p odstampali 20.000 ulaznica...stvarno treba jednom za sva vremena ova g**** izbacit..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 23 jul 2009, 15:06

U ime Allaha Milostivog Samilosnog

Teško svakom klevetniku-podrugljivcu,

koji blago gomila i prebrojava ga,

i misli da će ga blago njegovo besmrtnim učiniti!
!

A ne valja tako! On će sigurno biti bačen u Džehennem!

A znaš li ti šta je Džehennem? -

Vatra Allahova razbuktana,

koja će do srca dopirati.

Ona će iznad njih biti zatvorena,

plamenim stubovima zasvođena

Sura Al-Humaza (104)

Ovo sam morao prepisati ovdje.Ako usanovic gleda da malo vidi i on i njemu slicni !
sa ***** foruma

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, izdzezveubrazil i 12 gostiju.