FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
zivio nama Amar 100 godina
-
- Kontakt:
Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.
- bistrikboy
- Kontakt:
Joj zamisli koliko bi trofeja osvojili da nije prosjecan...bolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
a ti si prosječan navijač s tastaturebolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.

*ebeš sve vratolomije što izazivaju adrenalin,uđem na jug,čujem AMAR AMAR OSIM OSIM,srce lupa ko u zeca..i ne dam taj osjećaj nizašta

amar je dovoljno podario nama navijačima,dao bi još i više da imamo kvalitetnije igrače,al kakva liga takvi timovi

-
- Kontakt:
Šta ti sad hoćeš reći da je Amar odličan trenerbistrikboy je napisao/la:Joj zamisli koliko bi trofeja osvojili da nije prosjecan...bolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.
bolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
sjeti se samo kakvu je rasulo preuzeo 2001. i cudo napravio za dva mjeseca...bolesnik s juga je napisao/la:Šta ti sad hoćeš reći da je Amar odličan trenerbistrikboy je napisao/la:Joj zamisli koliko bi trofeja osvojili da nije prosjecan...bolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.
tvrdim da je amar najbolji bosanskohercegovacki trener trenutno!
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
Niko nije savrsen, pa ni Amar, ali rezultati stoje iza njega i jedna velika TACKA
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
- Kontakt:
a ti si prosječan navijač s tastaturePlivadon je napisao/la:bolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.

*ebeš sve vratolomije što izazivaju adrenalin,uđem na jug,čujem AMAR AMAR OSIM OSIM,srce lupa ko u zeca..i ne dam taj osjećaj nizašta

Otkud ti znaš da sam ja prosječan navijač i da nisam osjetio atmosferu na jugu?
i meni je tad srce k'o dzamija, ma sta jedna, kao 3 dzamije, kad se citav jug zagrli pa kad zagrmi, pa kad se okrenem i vidim svi skacemo i navijamo kao jedan, nema ljepseg osjecaja i uvijek mi izmami osmijeh na licePlivadon je napisao/la:a ti si prosječan navijač s tastaturebolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.osjetiš li ikad atmosferu grbavice jarane?
amar je dovoljno podario nama navijačima,dao bi još i više da imamo kvalitetnije igrače,al kakva liga takvi timovi
a sto se tice amara nebi ga mijenjao ni za kog
po tome što iznosiš nebuloze cuj prosjecan trener -.-bolesnik s juga je napisao/la:a ti si prosječan navijač s tastaturePlivadon je napisao/la:bolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.osjetiš li ikad atmosferu grbavice jarane?
-
A ko bi to dosao umjesto Amara? Neki bolji trener? Mozda Ibrakovic1921 je napisao/la:idete na **** sa tim dizanjem Osima u nebesa. osvojio dva trofeja u ovoj popisanoj ligi i to znaci da niko osim njega ne moze osvojiti te **** trofeje ? to je razlog da se guraju znj igraci iz utakmice u utakmicu... da se forsira jedna te ista taktika i na pripremnim utakmicama ?
jeste dobar, ulozio je pare u klub.. sve to stoji, ali nije jedini.
ps posto znam da ce papci spominjati simu i hotica, da vam odma odgovorim. u ovom trenutku da osim ode (a otice jednom), sigurno na njegovo mjesto nece doci neko hoticevog kalibra.

ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI
-
- Kontakt:
drug da zakljucimo pricu covjek nas je vodio 5,5 sezona otprilike, ni toliko cak i donio 6 trofeja, tri Kupa BiH i 3 titule, to govori o tome kakav je trener, a i u Japanu je osvojio Kup, pametnom dosta.. I sto bi rekao jedan VELIKI GOSPODIN KRAJ PRICE!!!bolesnik s juga je napisao/la:a ti si prosječan navijač s tastaturePlivadon je napisao/la:bolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.osjetiš li ikad atmosferu grbavice jarane?
Mislim da u ovoj ligi i u regionu nebi mogli naći trenera koji bi nadomjestio AMARA
Jel ima neko u pripremi onu naljepnicu "the maniacs on holiday " ajde ako ima skicu/sliku nek mi posalje pp.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- tuborg_na_mozgu
- Kontakt:
saberi sve trofeje, saberi sve evropske utakmice, sve velike pobjede koje je Amar sa timom ostvario, i uporedi sa svim trenerima u BiH i sa svim ostalim trenerima koji su nas poslije rata vodili. sam ces skontat da li je on prosjecan trener necemo ti mi morati to govoriti. KRAJ PRICE XDbolesnik s juga je napisao/la:Neki od vas na ovom forumu previše fale Amara,ja lično mislim da je on prosječan trener,ali da je trenutno najbolji za nas.
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!
U stvari Djurbuzovic je dosta bolji trener od Amara, ali Amar ima bolje sposobnosti kao menadzer .
I mora se priznat, Amar je prvak u demagogiji.
I mora se priznat, Amar je prvak u demagogiji.
jaka konkurencija pravotm84 je napisao/la:sjeti se samo kakvu je rasulo preuzeo 2001. i cudo napravio za dva mjeseca...bolesnik s juga je napisao/la:Šta ti sad hoćeš reći da je Amar odličan trenerbistrikboy je napisao/la: Joj zamisli koliko bi trofeja osvojili da nije prosjecan...
tvrdim da je amar najbolji bosanskohercegovacki trener trenutno!

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
On je ljepsi zgodniji i pametnijibekrija1990 je napisao/la:A ko bi to dosao umjesto Amara? Neki bolji trener? Mozda Ibrakovic1921 je napisao/la:idete na **** sa tim dizanjem Osima u nebesa. osvojio dva trofeja u ovoj popisanoj ligi i to znaci da niko osim njega ne moze osvojiti te **** trofeje ? to je razlog da se guraju znj igraci iz utakmice u utakmicu... da se forsira jedna te ista taktika i na pripremnim utakmicama ?
jeste dobar, ulozio je pare u klub.. sve to stoji, ali nije jedini.
ps posto znam da ce papci spominjati simu i hotica, da vam odma odgovorim. u ovom trenutku da osim ode (a otice jednom), sigurno na njegovo mjesto nece doci neko hoticevog kalibra.

DRŽAVA ŽELJO!
imam ja tu naljepnicu, al' neda mi se postavljat' slikaLudLo 4 je napisao/la:Jel ima neko u pripremi onu naljepnicu "the maniacs on holiday " ajde ako ima skicu/sliku nek mi posalje pp.

Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...