jaka konkurencija pravo
mozda van gal?

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
jaka konkurencija pravo
Ova je dobra...nisam do dan danas cuo gluplju izjavu od onog lika....Ad0 je napisao/la:On je ljepsi zgodniji i pametnijibekrija1990 je napisao/la:A ko bi to dosao umjesto Amara? Neki bolji trener? Mozda Ibrakovic1921 je napisao/la:idete na **** sa tim dizanjem Osima u nebesa. osvojio dva trofeja u ovoj popisanoj ligi i to znaci da niko osim njega ne moze osvojiti te **** trofeje ? to je razlog da se guraju znj igraci iz utakmice u utakmicu... da se forsira jedna te ista taktika i na pripremnim utakmicama ?
jeste dobar, ulozio je pare u klub.. sve to stoji, ali nije jedini.
ps posto znam da ce papci spominjati simu i hotica, da vam odma odgovorim. u ovom trenutku da osim ode (a otice jednom), sigurno na njegovo mjesto nece doci neko hoticevog kalibra.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
odi na forum manijaci.ba i pm-uj nekog od administratora, mislim da se nisu sve prodale, samo nezz kako se moze kupittuborg_na_mozgu je napisao/la:zna li neko gdje mogu nabaviti onu majicu SRCU DRAGA BOJA PLAVA????
a prodavale su se pred kosevom kad je bila tekma protiv maccabia, mozda ce i prije tekme sa rudarom bit.ugl hvala!cala je napisao/la:odi na forum manijaci.ba i pm-uj nekog od administratora, mislim da se nisu sve prodale, samo nezz kako se moze kupittuborg_na_mozgu je napisao/la:zna li neko gdje mogu nabaviti onu majicu SRCU DRAGA BOJA PLAVA????
Ajde postavi sviju ti!500 je napisao/la:imam ja tu naljepnicu, al' neda mi se postavljat' slikaLudLo 4 je napisao/la:Jel ima neko u pripremi onu naljepnicu "the maniacs on holiday " ajde ako ima skicu/sliku nek mi posalje pp.
u regionu jedino je jači trener Hajduka balakov1921 je napisao/la:jaka konkurencija pravotm84 je napisao/la:Šta ti sad hoćeš reći da je Amar odličan trenerbistrikboy je napisao/la: Joj zamisli koliko bi trofeja osvojili da nije prosjecan...
sjeti se samo kakvu je rasulo preuzeo 2001. i cudo napravio za dva mjeseca...
tvrdim da je amar najbolji bosanskohercegovacki trener trenutno!
u prvom mandatu je isplacivao plate ili premije igracima, a kupovale su se i neke utakmice (ko misli i kaze drugacije onda treba strucnu pomoc). najzasluzniji za nasa samoprozvana pojacanja je cviko. i niko ne tjera njega sa klupe jer svakako niko ne shvata ovu ligu za ozbiljno, ali stvarno ubija monotonijom i forsiranjem svojih igraca. pa moje dijete da igra, ako ne zna sastaviti pasa..iducu utakmicu ni na klupu ga ne bi stavio. dovoljno se sjetiti lazara popovica i ostalih napadaca na klupi.. ali je raja sve to okrenula na zajebanciju pa je nekako i proslo ono forsiranje lazara. bajro na pripremama zabije vise golova nego popovic u karijeri, i opet dobije samo 10 minuta protiv travnika cini mi se. nakon amara uvijek postoji mnogo solucija... na kraju krajeva i mesa je izjavio da bi preuzeo zelju.. nekada. sami sebe zatvaramo i stvaramo kult licnosti amara, a niko nece da kaze pogrijesio tu-i-tu.. treba raditi drugacije neke stvari i zdravo.aleksandar_veliki je napisao/la:Amar nije samo trener, Amar je mnogo vise od toga. Dozvolit cu sebi da kažem, posto onako dosta dobro poznajem situaciju, molite vi Boga svi zajedno u ove ramazanske dane da vam Amar ostane. Koliko god to neko nece da shvati, ali u Zelji je potop nakon Amara. Mozete sada replicirati koliko hocete, ali ovi stariji znaju dobro o cemu govorim.cala je napisao/la:amar ima svoje mane, ali je odlican trener, strog i zna sta radi, nekad ga posteno usere ali niko nije idealan, licno ja bi volio da amar dozivotno ostane u zelji, dok je njega bit ce i lijepe igre, ali niko nije nezamjenjivaleksandar_veliki je napisao/la:Vidim zakuhalo se pravo. Tu su i oni koji bi Amara rusili, baz zanimljivo, samo niko od njih ne govori sta nakon Amara. Sta je alternativa, neko kome ce menageri sastavljati ekipu ili?
Wenger No. 2 lmaoDylan Dog je napisao/la:
Sa njime bi prosli i Maccabi i Hapoel
u prvom mandatu je isplacivao plate ili premije igracima, a kupovale su se i neke utakmice (ko misli i kaze drugacije onda treba strucnu pomoc). najzasluzniji za nasa samoprozvana pojacanja je cviko. i niko ne tjera njega sa klupe jer svakako niko ne shvata ovu ligu za ozbiljno, ali stvarno ubija monotonijom i forsiranjem svojih igraca. pa moje dijete da igra, ako ne zna sastaviti pasa..iducu utakmicu ni na klupu ga ne bi stavio. dovoljno se sjetiti lazara popovica i ostalih napadaca na klupi.. ali je raja sve to okrenula na zajebanciju pa je nekako i proslo ono forsiranje lazara. bajro na pripremama zabije vise golova nego popovic u karijeri, i opet dobije samo 10 minuta protiv travnika cini mi se. nakon amara uvijek postoji mnogo solucija... na kraju krajeva i mesa je izjavio da bi preuzeo zelju.. nekada. sami sebe zatvaramo i stvaramo kult licnosti amara, a niko nece da kaze pogrijesio tu-i-tu.. treba raditi drugacije neke stvari i zdravo.
eto ti na ppLudLo 4 je napisao/la:Ajde postavi sviju ti!500 je napisao/la:imam ja tu naljepnicu, al' neda mi se postavljat' slikaLudLo 4 je napisao/la:Jel ima neko u pripremi onu naljepnicu "the maniacs on holiday " ajde ako ima skicu/sliku nek mi posalje pp.
I kao što sagradi svemirski brod... Žujo je levat ko i svi prije njega, Amar ga izvlači dobrim rezultatima, a izvlačio ga je i u prvom mandatu...aleksandar_veliki je napisao/la:Kao sto dovede Galatu, Fener i ostale velike klubove na proslavu godisnjice.Omar500 je napisao/la:Počeli ste previše pametovati, a i kritikovati. Ispade u Širokom igraju levati pa ih trebamo dobiti sa tri razlike na Pecari![]()
. Poraz je i mene zabolio, ali šta je tu je.
Ono što je najgore je što će posjeta, sada na tekmu protiv Rudara, biti mizerna. Ali, i bolje je tako, tu su oni vjerni navijači![]()
PS : Nedo Bog da Osim ode, ali neki misle da bi onda Žujo doveo Baždarevića![]()
Eto vidis ja sam suprotnog misljenja i dok god dosta raje bude tako kao ti razimsljalo sto se tice tih 1000-2000 sto ce doci mi se necemo pomaci s ove tacke.Omar500 je napisao/la:Počeli ste previše pametovati, a i kritikovati. Ispade u Širokom igraju levati pa ih trebamo dobiti sa tri razlike na Pecari![]()
. Poraz je i mene zabolio, ali šta je tu je.
Ono što je najgore je što će posjeta, sada na tekmu protiv Rudara, biti mizerna. Ali, i bolje je tako, tu su oni vjerni navijači![]()
PS : Nedo Bog da Osim ode, ali neki misle da bi onda Žujo doveo Baždarevića![]()
Ma kakvu si to gled'o emisiju s Amarom, a nisi ovdje rek'o da ima?Joint_Union je napisao/la:Raduje me večerašnja izjava Amara koji kaže : Nadam se da smo se kao klub izdigli iznad toga kad izgubiš dvije za redom da kao lete glave,ili kad dobiješ da se ide u nenormalno stanje euforije.
Gledajući ovu emisiju stekao sam utisak da je on nešto plaho optimističan,nisam nešto navik'o na to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.