FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 08 avg 2011, 21:51

jaka konkurencija pravo

mozda van gal? :mrgreen: de proberi jednog da posaljemo Dzelu po njega
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 08 avg 2011, 21:51

Ad0 je napisao/la:
bekrija1990 je napisao/la:
1921 je napisao/la:idete na **** sa tim dizanjem Osima u nebesa. osvojio dva trofeja u ovoj popisanoj ligi i to znaci da niko osim njega ne moze osvojiti te **** trofeje ? to je razlog da se guraju znj igraci iz utakmice u utakmicu... da se forsira jedna te ista taktika i na pripremnim utakmicama ?
jeste dobar, ulozio je pare u klub.. sve to stoji, ali nije jedini.

ps posto znam da ce papci spominjati simu i hotica, da vam odma odgovorim. u ovom trenutku da osim ode (a otice jednom), sigurno na njegovo mjesto nece doci neko hoticevog kalibra.
A ko bi to dosao umjesto Amara? Neki bolji trener? Mozda Ibrakovic :lol:
On je ljepsi zgodniji i pametniji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ova je dobra...nisam do dan danas cuo gluplju izjavu od onog lika....

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 08 avg 2011, 21:52

zna li neko gdje mogu nabaviti onu majicu SRCU DRAGA BOJA PLAVA????
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 avg 2011, 21:53

tuborg_na_mozgu je napisao/la:zna li neko gdje mogu nabaviti onu majicu SRCU DRAGA BOJA PLAVA????
odi na forum manijaci.ba i pm-uj nekog od administratora, mislim da se nisu sve prodale, samo nezz kako se moze kupit

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 08 avg 2011, 21:55

cala je napisao/la:
tuborg_na_mozgu je napisao/la:zna li neko gdje mogu nabaviti onu majicu SRCU DRAGA BOJA PLAVA????
odi na forum manijaci.ba i pm-uj nekog od administratora, mislim da se nisu sve prodale, samo nezz kako se moze kupit
a prodavale su se pred kosevom kad je bila tekma protiv maccabia, mozda ce i prije tekme sa rudarom bit.ugl hvala!
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 08 avg 2011, 21:56

500 je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Jel ima neko u pripremi onu naljepnicu "the maniacs on holiday " ajde ako ima skicu/sliku nek mi posalje pp.
imam ja tu naljepnicu, al' neda mi se postavljat' slika :|
Ajde postavi sviju ti!
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 avg 2011, 21:58

1921 je napisao/la:
tm84 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Joj zamisli koliko bi trofeja osvojili da nije prosjecan...
Šta ti sad hoćeš reći da je Amar odličan trener
sjeti se samo kakvu je rasulo preuzeo 2001. i cudo napravio za dva mjeseca...

tvrdim da je amar najbolji bosanskohercegovacki trener trenutno!
jaka konkurencija pravo :roll:
u regionu jedino je jači trener Hajduka balakov :? i onaj partizana :) a mozda je i robi bolji :) al više niko to je četvorka balkana :)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 avg 2011, 21:59

aleksandar_veliki je napisao/la:
cala je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Vidim zakuhalo se pravo. Tu su i oni koji bi Amara rusili, baz zanimljivo, samo niko od njih ne govori sta nakon Amara. Sta je alternativa, neko kome ce menageri sastavljati ekipu ili?
amar ima svoje mane, ali je odlican trener, strog i zna sta radi, nekad ga posteno usere ali niko nije idealan, licno ja bi volio da amar dozivotno ostane u zelji, dok je njega bit ce i lijepe igre, ali niko nije nezamjenjiv
Amar nije samo trener, Amar je mnogo vise od toga. Dozvolit cu sebi da kažem, posto onako dosta dobro poznajem situaciju, molite vi Boga svi zajedno u ove ramazanske dane da vam Amar ostane. Koliko god to neko nece da shvati, ali u Zelji je potop nakon Amara. Mozete sada replicirati koliko hocete, ali ovi stariji znaju dobro o cemu govorim.
u prvom mandatu je isplacivao plate ili premije igracima, a kupovale su se i neke utakmice (ko misli i kaze drugacije onda treba strucnu pomoc). najzasluzniji za nasa samoprozvana pojacanja je cviko. i niko ne tjera njega sa klupe jer svakako niko ne shvata ovu ligu za ozbiljno, ali stvarno ubija monotonijom i forsiranjem svojih igraca. pa moje dijete da igra, ako ne zna sastaviti pasa..iducu utakmicu ni na klupu ga ne bi stavio. dovoljno se sjetiti lazara popovica i ostalih napadaca na klupi.. ali je raja sve to okrenula na zajebanciju pa je nekako i proslo ono forsiranje lazara. bajro na pripremama zabije vise golova nego popovic u karijeri, i opet dobije samo 10 minuta protiv travnika cini mi se. nakon amara uvijek postoji mnogo solucija... na kraju krajeva i mesa je izjavio da bi preuzeo zelju.. nekada. sami sebe zatvaramo i stvaramo kult licnosti amara, a niko nece da kaze pogrijesio tu-i-tu.. treba raditi drugacije neke stvari i zdravo.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 avg 2011, 22:00

slika
Sa njime bi prosli i Maccabi i Hapoel
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 08 avg 2011, 22:03

Dylan Dog je napisao/la:slika
Sa njime bi prosli i Maccabi i Hapoel
Wenger No. 2 lmao

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 avg 2011, 22:05

u prvom mandatu je isplacivao plate ili premije igracima, a kupovale su se i neke utakmice (ko misli i kaze drugacije onda treba strucnu pomoc). najzasluzniji za nasa samoprozvana pojacanja je cviko. i niko ne tjera njega sa klupe jer svakako niko ne shvata ovu ligu za ozbiljno, ali stvarno ubija monotonijom i forsiranjem svojih igraca. pa moje dijete da igra, ako ne zna sastaviti pasa..iducu utakmicu ni na klupu ga ne bi stavio. dovoljno se sjetiti lazara popovica i ostalih napadaca na klupi.. ali je raja sve to okrenula na zajebanciju pa je nekako i proslo ono forsiranje lazara. bajro na pripremama zabije vise golova nego popovic u karijeri, i opet dobije samo 10 minuta protiv travnika cini mi se. nakon amara uvijek postoji mnogo solucija... na kraju krajeva i mesa je izjavio da bi preuzeo zelju.. nekada. sami sebe zatvaramo i stvaramo kult licnosti amara, a niko nece da kaze pogrijesio tu-i-tu.. treba raditi drugacije neke stvari i zdravo.

njegov igrac otiso za djabe haj nabroji njegove igrace i koliko je para uzeo, pricas nebuloze
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 08 avg 2011, 22:15

LudLo 4 je napisao/la:
500 je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:Jel ima neko u pripremi onu naljepnicu "the maniacs on holiday " ajde ako ima skicu/sliku nek mi posalje pp.
imam ja tu naljepnicu, al' neda mi se postavljat' slika :|
Ajde postavi sviju ti!
eto ti na pp
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 08 avg 2011, 22:16

Počeli ste previše pametovati, a i kritikovati. Ispade u Širokom igraju levati pa ih trebamo dobiti sa tri razlike na Pecari :lol: :lol: . Poraz je i mene zabolio, ali šta je tu je.

Ono što je najgore je što će posjeta, sada na tekmu protiv Rudara, biti mizerna. Ali, i bolje je tako, tu su oni vjerni navijači 8-)

PS : Nedo Bog da Osim ode, ali neki misle da bi onda Žujo doveo Baždarevića :lol: :lol:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 avg 2011, 22:24

Ne mogu da svatim da je pojedincima toliko cudno kada se neko zali da ne zeli klub koji ce primati 5 ili 6 golova od izraelskih klubova :roll:

Puno vi sebe podcjenjujete ako su vam rezultati pod Osimovim vodstvom zadovoljavajuci,pa ko jos danas prima 6 golova u jednoj utakmici :?

Osim je donio dosta dobrih stvari u klub,ali potrebno je sada uciniti korak vise,a bas se i ne nazire da ce se to desiti u skoroj buducnosti,mada naravno ne smatram Amara jedinim krivcem.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 22:25

aleksandar_veliki je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Počeli ste previše pametovati, a i kritikovati. Ispade u Širokom igraju levati pa ih trebamo dobiti sa tri razlike na Pecari :lol: :lol: . Poraz je i mene zabolio, ali šta je tu je.

Ono što je najgore je što će posjeta, sada na tekmu protiv Rudara, biti mizerna. Ali, i bolje je tako, tu su oni vjerni navijači 8-)

PS : Nedo Bog da Osim ode, ali neki misle da bi onda Žujo doveo Baždarevića :lol: :lol:
Kao sto dovede Galatu, Fener i ostale velike klubove na proslavu godisnjice. :mrgreen:
I kao što sagradi svemirski brod... Žujo je levat ko i svi prije njega, Amar ga izvlači dobrim rezultatima, a izvlačio ga je i u prvom mandatu...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 08 avg 2011, 22:26

Omar500 je napisao/la:Počeli ste previše pametovati, a i kritikovati. Ispade u Širokom igraju levati pa ih trebamo dobiti sa tri razlike na Pecari :lol: :lol: . Poraz je i mene zabolio, ali šta je tu je.

Eto vidis ja sam suprotnog misljenja i dok god dosta raje bude tako kao ti razimsljalo sto se tice tih 1000-2000 sto ce doci mi se necemo pomaci s ove tacke.
Uzmem moju mahalu koja je odma tu pored stadiona u proslom mandatu Osima islo je 80% muske populacije na grbavicu a sad ni 8% sto ti to pokazuje.
Nije problem rezultata vec igre tj. onog sto bi trebalo biti igra.
Znaci govorim samo o periodima kad je Osim na klupi .
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 08 avg 2011, 22:44

bogami bajro spahic trese mreze u mostaru...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 08 avg 2011, 22:57

Raduje me večerašnja izjava Amara koji kaže : Nadam se da smo se kao klub izdigli iznad toga kad izgubiš dvije za redom da kao lete glave,ili kad dobiješ da se ide u nenormalno stanje euforije.

Gledajući ovu emisiju stekao sam utisak da je on nešto plaho optimističan,nisam nešto navik'o na to. :mrgreen:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 08 avg 2011, 23:01

Joint_Union je napisao/la:Raduje me večerašnja izjava Amara koji kaže : Nadam se da smo se kao klub izdigli iznad toga kad izgubiš dvije za redom da kao lete glave,ili kad dobiješ da se ide u nenormalno stanje euforije.

Gledajući ovu emisiju stekao sam utisak da je on nešto plaho optimističan,nisam nešto navik'o na to. :mrgreen:
Ma kakvu si to gled'o emisiju s Amarom, a nisi ovdje rek'o da ima?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 08 avg 2011, 23:03

Bila ova emisija o Premijer ligi na BHT-u. Bili gosti Amar i trener Širokog Karačić.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.