NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jučer da smo imali dobrog napadača mogli smo i pobijediti.Messi to nije iako ga Jović forsira,a Ristić kao i u prijateljskim, mašao izgledne prilike.Uglavnom nas drže jaki vezni igrači.Sve u svemu bod ko kuća.
hehe reko sam da me hoce obradovat bodom i ucinili su bas im hvala hehe al jucer golove dali Tusunovic , Kodro , Đorić i Beslija sve bivsi igraci Zvijezde ej i znate sta je reko Kodro Tusunovicu kad je dao gol he he i ja sam igrao u Zvijezdi hehehe
malo sale da se proslavi ovaj BOD ko kuca 

- husein veličanstveni
- Kontakt:
KADETI: Zvijezda-Leotar 1:2
JUNIORI: Zvijezda-Leotar 2:0
JUNIORI: Zvijezda-Leotar 2:0
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
-
- Kontakt:
ej zna li ko kad ce se postavljati reflektori i semafor ?

-
- Kontakt:
do 2013 godine hoce 100%fejsbooker je napisao/la:ej zna li ko kad ce se postavljati reflektori i semafor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
imal sta ovo oko stadiona, dokle se stiglo sa farbanjem i postavljanjem, stolica. I jel zavreno asfaltiranje ispred stadiona.necko_gradacac je napisao/la:do 2013 godine hoce 100%fejsbooker je napisao/la:ej zna li ko kad ce se postavljati reflektori i semafor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
DOBRO JUTRO , OVO IZNAD NAS JE NEBOemir_dj je napisao/la:imal sta ovo oko stadiona, dokle se stiglo sa farbanjem i postavljanjem, stolica. I jel zavreno asfaltiranje ispred stadiona.necko_gradacac je napisao/la:do 2013 godine hoce 100%fejsbooker je napisao/la:ej zna li ko kad ce se postavljati reflektori i semafor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
tribina do kraja ofarbana, postavljeno dva sektora stolica, malo je danas bilo i oblaka, začepljena Minina rupa

Dragon Town
heheh koje je zacepio mininu rupu...zmaj_Bosne je napisao/la:tribina do kraja ofarbana, postavljeno dva sektora stolica, malo je danas bilo i oblaka, začepljena Minina rupa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo zvijezdina nova stranica ili http://nk-zvijezda-gradacac.webs.com/apps/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
Fatko je napisao/la:ovo zvijezdina nova stranica ili http://nk-zvijezda-gradacac.webs.com/apps/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
nije oficijalna stranica kluba.... drži je jedan momak iz čaršije....
bolje ista nego nistaemir_dj je napisao/la:Fatko je napisao/la:ovo zvijezdina nova stranica ili http://nk-zvijezda-gradacac.webs.com/apps/blog/" onclick="window.open(this.href);return false;
nije oficijalna stranica kluba.... drži je jedan momak iz čaršije....

u koliko je danas trening ???
Imal sutra trening i ukol'ko je ?
Semafor će uskoro biti postavljen kao i reflektori. Još ih samo trebaju dovući i to je tofejsbooker je napisao/la:ej zna li ko kad ce se postavljati reflektori i semafor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

cisto sumnjam da ce to bit do zime,daj boze i na godApaceRr je napisao/la:Semafor će uskoro biti postavljen kao i reflektori. Još ih samo trebaju dovući i to je tofejsbooker je napisao/la:ej zna li ko kad ce se postavljati reflektori i semafor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Našli su i semafore i reflektore u njemačkoj od nekog stadiona . Njemcima se nesviđaju pa ih prodaju povoljno.bondich je napisao/la:cisto sumnjam da ce to bit do zime,daj boze i na godApaceRr je napisao/la:Semafor će uskoro biti postavljen kao i reflektori. Još ih samo trebaju dovući i to je tofejsbooker je napisao/la:ej zna li ko kad ce se postavljati reflektori i semafor ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I haman su ih kupili.
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ja sam opet čuo da se taj stadion odakle su kupljeni, plastična trava, relektori i semafor ruši jer tu prolazi autoput koji je u izgradnji a da su naši sve to kupili vrlo povoljno.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
da tako sam i ja nesto cuo valjda je tu bio neki sportski kamp pa se sada rusi a tu bi valjda trebao biti neki stambeni niz ili autu put procihusein veličanstveni je napisao/la:Ja sam opet čuo da se taj stadion odakle su kupljeni, plastična trava, relektori i semafor ruši jer tu prolazi autoput koji je u izgradnji a da su naši sve to kupili vrlo povoljno.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ja sam čuo da su naši to povoljno kupili jer se to Njemcima ne sviđahusein veličanstveni je napisao/la:Ja sam opet čuo da se taj stadion odakle su kupljeni, plastična trava, relektori i semafor ruši jer tu prolazi autoput koji je u izgradnji a da su naši sve to kupili vrlo povoljno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.