Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- el-fighter
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
SAVEZ NAPOLJE
NAŠA GUZICA JE ČIŠĆA OD VAŠIH OBRAZA
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
sportmaniac
- Kontakt:
FK DELFIN NEUM
- edo_malesak
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
...za sva vremena...
1921
Voli te tvoje Sarajevo.
- lolo d pitar
- Kontakt:
- lolo d pitar
- Kontakt:
znas sto su ovo uradili,zato sto se boje nereda,nece niko platiti 40 km,i doci da baca baklje,radi glupostijessus123 je napisao/la:Ljudi pa moze li neko da kontaktira FTV ili BHT1 pa da oni naprave neki intervju sa njima ili sta ja vec znam(da objasne zasto su ovo uradili),da se ovo na TV stanicama procuje,jer ja mislim da sada 90% naroda ni ne zna da su cijene dignute za vise od 50%![]()
![]()
...
oni na ove dvije utakmice ocekuju gospodu,raju sa puno para,a ove "seljake,i papke" ce da ignorisu,odnosno ljude koji vole repku,ali jednostavno nemaju toliko novc da daju za kartu
Mnogi od nas mogu i halaliti tih 50km,ali ovo je stvarno preslo sve granice,pa utakmice Njemacke nekostaju vise od 25-30€ a oni bi to kod nas,stvrano treba nekog naruciti da vise maknu ta g-o-vna iz saveza,pa nije normalno da ljudi moraju da rade 2 dana na ovakvim vrucinama za tu jednu ulaznicu,o majko sto me rodi pa zar 3-4 covjeka upravljaju cijelom nacijom,daj ljudi probudite se,idemo navijati za nasu Bosnu a njima cemo j-b-ati mater kad-tad,nece se ovo presutjeti siguran sam,a ovo sto ce ovdje zaraditi moze da ih kosta zivota mamu im j-e-bemlolo je napisao/la:znas sto su ovo uradili,zato sto se boje nereda,nece niko platiti 40 km,i doci da baca baklje,radi glupostijessus123 je napisao/la:Ljudi pa moze li neko da kontaktira FTV ili BHT1 pa da oni naprave neki intervju sa njima ili sta ja vec znam(da objasne zasto su ovo uradili),da se ovo na TV stanicama procuje,jer ja mislim da sada 90% naroda ni ne zna da su cijene dignute za vise od 50%![]()
![]()
...
oni na ove dvije utakmice ocekuju gospodu,raju sa puno para,a ove "seljake,i papke" ce da ignorisu,odnosno ljude koji vole repku,ali jednostavno nemaju toliko novc da daju za kartu
Znam da su tih 20 km puno za ucenike, ali za nekoga ko radi sigurno nije.
Par puta sa angazovao majstore(zidare, tesare) i njihova dnevnica je bila 80 km. Znaci, moraju odvojiti 1/4 dnevnice. Meni je varioc uzeo 20 km za 15 min. posla.
Evo, skoro je boksao Klicko i VIP karta u koju je ukljucen vip raum, kostala je 1.800E
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ma nije to puno kad bi ljudi samo te pare trosili na utakmice,valja hraniti porodicu,valja sto k-uraca platiti pa sad i ovolike cijene,meni licno je ovo previse iako imam hvala bogu dovoljno para da ovu ulaznicu platim i vjerovatno cu i platiti,ali mi je stvarno krivo za one kojima je BiH u srcu a nemogu brate odvojiti vise od 25-30kmsecer je napisao/la:Ne znam, meni(gledajuci ocima nekih Bosanaca) to uopste nije puno uzmemo li u obzir vrijednost te utakmice.
Par puta sa angazovao majstore(zidare, tesare) i njihova dnevnica je bila 80 km. Znaci, moraju odvojiti 1/4 dnevnice. Meni je varioc uzeo 20 km za 15 min. posla.
Evo, skoro je boksao Klicko i VIP karta u koju je ukljucen vip raum, kostala je 1.800E
hmmm mojne se sta uvrijedit ali su te ogulili momackisecer je napisao/la:Ne znam, meni(gledajuci ocima nekih Bosanaca) to uopste nije puno uzmemo li u obzir vrijednost te utakmice.
mislim da je u zenici prosjecna plata 300-400 maraka pa skontaj koliko je onda 40km covjek sto hoce da ode na zapad sa dvoje djece mora izvalit skoro 200 maraka
Mislim da veoma dobro poznajes nas standard, cijena jeste visoka, ali opet ce se moci nekako skrpiti za ulaznicu. Sada ce 'fenseraj i sminkeraj' veoma lako doci do ulaznica, sto nije dobra stvar i mislim da ce ovo debelo uticati na samu paklenu atmosferu, koja je do sada bila na jednom veoma visokom nivou.
U poredjenju sa ostalima, ova ulaznica i nije skupa (20€), ali radnici npr. u Klasu imaju platu 250 KM (neredovnu), pa se skontaj...
Voli te tvoje Sarajevo.
- el-fighter
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AA23, adrenaline323, Alucard, Amazon [Bot], aqarius, bavarian_bk, bavariapivo, Bejker, boki86, Bordeaux433, Brokula, Cautinho, CHR, Confiance, COYGBiH, dark44, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, Edincapitano, edvaE2, enobarca, feniksptica, FerdinandF, Fouzi1, fukare987, galia95, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, Hajdeee, haklamas, HariTz, hm59, Hrammm1921, InatSilniBosanski, J1897, Jadnimi, James1987, Jet2Holiday, JimmyPage, karajlo, kolezeljovac, L-Train, Lavcina, Ledara, legendarnadruga, leo1946, lol89, LondonBlues, Lynx, Majstorinho, mercurial, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, moreno123, MrPink, Muumii, Nah1ddd, Napapijri, napapijri1987, NazorUso, nedimmmm1337, Nemanja99, nerkolfc, Pitar6785, RaymondRed, Rimes87, rishovski, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, Skojevska, Slobodanpad1945, soccerfan, StevieG8, TefalTava, thulkazal, torbica, Toxin, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Varijantas8, Venom, Zglavkar, zikerrz21 i 942 gosta.