A jučer sam išao oko 3 nije nikog bilo, tako da je najbolje da odete negdje prijepodne...
Isto tako na jugu nije bilo nikog, izuzev nekih 5 momaka koji su ulazili kad sam ja već krenuo...
Valjda su tek trebali početi sa akcijom...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nisam znao kompletnu pricu iza amarovog odlaska prvi put, jedino sam znao da su(smo) ga otjeraliipetm je napisao/la:nekad na orgu
Prvo dvije stvari.
1. Zahvaljujem se gospodinu Faruku Telibečireviću za sve što je u ova dva perioda učinio za Želju, što ga je preuzeo u trenutcima kad niko nije htio, i zahvaljujem mu se na naporima koje je uložio i potrošenom dragocjenom vremenu. Poštovani Faruk želim ti uspješan rad čime god se bavio, i volio bih da na bilo koji način ostaneš tu negdje oko Želje.
(Znam da ćeš ovo pročitati).
2. Zahvaljujem se gospodinu Sabahudinu Žuji na svim onim lijepim trenutcima koje nam je priuštio i želim mu puno sreće u narednom mandatu te da barem ponovi rezultate iz prošlosti (mada mi ovo danas zvuči kao naučna fantastika).
(Pretpostavljam da ovo Žujo nikad neće pročitati. Jer ga apsolutno i ne interesuje Forum i naše mišljenje, da li je to dobro ili nije iskreno NEZNAM).
Danas se vozim i razmišljam o svemu ovome, skoro da sam sa sobom pričam u autu. Kad sve sagledam sve ovo iza nas u ovih 10-tak godina može stati u 10-tak rečenica.
Od 1998 sve je krenulo nekako nabolje sa povremenim kratkotrajnim padovima. I išlo je sve bolje i bolje. A onda su nama (navijačima) počele smetati i najmanje sitnice. Amarovo vođenje ekipe sa tribine, osvajanje "samo" drugog mjesta i Kupa, zijan od Radnika i sl (računam ovdje i sebe).
A onda je krenuo PAD. Poslije strašno "neuspješne" sezone, "samo" Kup i drugo mjesto bili smo bijesni, pa onda jedva 1:0 protiv nekakvog Anartozisa (više Boga mi nije nekakav, a mi smo mu tricu poslije strpali), pa molim te lijepo ispali od nekakvog predstavnika Škotske!!! I mi smo naravno bili bijesni. Smijenili smo Amara. KO??? MI!!! Ako me sječanje služi, tada je bilo nerješeno na glasanju, a Amaru je presudio NAŠ glas. Glas našeg predstavnika. Nije li bilo tako???
A onda kad SMO Amara otjerali, smetalo nam je predsjedništvo zato što SMO ga otjerali. Pa smo onda protestovali protiv predsjedništva dok ga (na jedvite jade nismo otjerali). E onda dolaze naši jadi??? Dolaze predsjednici manje više anonimni cirkusanti (čast izuzetcima) koji dovode ješ anonimnjle Klaunove za trenere (opet čast izuzetcima) i sve tako redom do danas. Svaki izgovor za katastrofalne rezultate se svodio na mahalaške izjave "Naslijedili smo dugove, vječne vatre su nas puno koštale .....". Zašto mahalaške. E pa zato, ako sumnjaš da ti je neko klepio pare, ili ga tuži pa nek zaglavi ili šuti. Koliko znam niko nije tužen??? Opravdanja nema, klasično mahalašenje!!!
E eto sad je ponovo došao Žujo, kojeg su toliko optuživali. On nema kud, ne može se pozivati na neopravdane troškove i velike dugove. Ili može. Kod nas je sve moguće, uglavnom vidjet ćemo uskoro.
Što se mene lično tiče, mene ne interesuju ni dugovi, ni talovi, ni koliko će ko imati koristi ni od čega. Interesuju me jedino titule. Raznorazne!!! Turniri, Kupovi, Lige... Interesuju me pobjede. I ne samo to. Želim da uživam kada gledam ekipu za koju znam već kad krenem od kuće da sigurno neće izgubiti. Da se prije utakmice samo pitam koliko ćemo poniziti protivnika. Da se ljutim jedino kao kad sam zakasnio 15 minuta na tekmu sa Gradinom. Ja ušao a ono 3:0. Sram da ih bude i dan danas. Preznojio se da stignem a oni završili za 15 minuta, i ni jedan više nisu dali. Mogli su bar još jedan. Za mene.
Lektira obavezno procitati...
tako je i prosli but pocelo samo sa par kritika sada to treba sasjeci u korijenulisander je napisao/la:Zbog par upucenih kritika Osimu vi ste napravili dramu na forumu
Ma hoce ljudi odjednom da budemo DinamoKevin je napisao/la:džaba vam količina navijača i na tribini kad ih je pola kvazi navijača i itnernet navijača kao ovdje...čuj oni bi skidali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
igrate dobro već evo 3.godinu i nekom ne paše..šta bi onda rekli da vam je klub Leotar, Velež, itd(bez uvrede) koji se koprcaju iz sezone u sezonu...
od 2003. do 2009. ste se koprcali, srede vam klub i opet vam nevalja...kvazi kvazi ništa drugo samo laprdaju
Ma šta pola, 75% ih je kvazi navijača, derby navijači i slično.Kevin je napisao/la:džaba vam količina navijača i na tribini kad ih je pola kvazi navijača i itnernet navijača kao ovdje...čuj oni bi skidali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
igrate dobro već evo 3.godinu i nekom ne paše..šta bi onda rekli da vam je klub Leotar, Velež, itd(bez uvrede) koji se koprcaju iz sezone u sezonu...
od 2003. do 2009. ste se koprcali, srede vam klub i opet vam nevalja...kvazi kvazi ništa drugo samo laprdaju
u Širokom imas 500-800 onih koji su tu svaku utakmicu, mozda jedno 500 ono bas pravih koji su tu stalno, tako isto i na kosarci, imas 1500-2000 koji ce stalno dolaziti, a onda ti dođe onih derby i ostalih kvazi koji dolaze samo kad je nesto (dzaba piva, dijeli se nesto, nagradne igre) itd..ono ide raja idem i ja..a **** takveOmar500 je napisao/la:Ma šta pola, 75% ih je kvazi navijača, derby navijači i slično.Kevin je napisao/la:džaba vam količina navijača i na tribini kad ih je pola kvazi navijača i itnernet navijača kao ovdje...čuj oni bi skidali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Imaš mogućnost samo jednog skoka, zato dobro razmisliAvanes je napisao/la:Ovi sto serendaju da ima mogucnosti najbolje bi bilo da pogledaju utakmicu sa Sirokim od prije godinu dana u Sirokom i ovu. Ako poslije toga kazu da ekipa nije napredovala, ja cu se popeti na onaj fahrin neboder i skakati ko King Kong![]()
![]()
Pustite se gluposti molim vas.
eventualno dva, ako se prvi put usere u gaćeBianconeri1988 je napisao/la:Imaš mogućnost samo jednog skoka, zato dobro razmisliAvanes je napisao/la:Ovi sto serendaju da ima mogucnosti najbolje bi bilo da pogledaju utakmicu sa Sirokim od prije godinu dana u Sirokom i ovu. Ako poslije toga kazu da ekipa nije napredovala, ja cu se popeti na onaj fahrin neboder i skakati ko King Kong![]()
![]()
Pustite se gluposti molim vas.![]()
Omar500 je napisao/la:Ma šta pola, 75% ih je kvazi navijača, derby navijači i slično.Kevin je napisao/la:džaba vam količina navijača i na tribini kad ih je pola kvazi navijača i itnernet navijača kao ovdje...čuj oni bi skidali.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Misliš da ćeš naći Messija kako cuga 2 dana prije prije utakmice Lige šampiona, da svakako!rexxxoNa_ je napisao/la:Vi nesta pricate nasi igraci puse, nasi igraci cugaju, otidjite na izvor.ba ili ti ga sou.rce . ba pa cete vidijeti "Dijete sa druge planete" (Messi) u istim situacijama !
Najvjerovatnije, lukavica away ...tanzla je napisao/la:Olimpic i Željezničar u 5. kolu igrat će u Lukavici!?![]()
Sa drugog foruma.