Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Na Apeninima nista novo

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- JuveSissoko
- Kontakt:
da smo mi ovo uradili znas gdje bi zavrsili u Serie C1 cak mislim da bi izglasali zakon o ukidanju Juventusa i brisanju imena iz istorije italijanskog fudbalasarajlija89 je napisao/la:18 timova je ukupno umjesano u taj skandal...iz Serie A,B,C, D![]()
![]()
Svejedno, Atalanta bi usla i da su im uzeli 7 bodova iz proslog prvenstva, sto znaci da ne bi bili kaznjeni, jer im to nista ne bi znacilo. Ovako su kaznjeni sa -7 u novoj sezoni, sa suspenzijama Donija i Manfredinija od po 3 godine...znaci, opstanak, skoro pa nemoguca misija.
Iz Serie A je samo Chievo kaznjen novcano, mnoge ekipe iz nizih liga bodovno i novcano, a Ravennu ce vjerovatno izbacit iz lige i to ce biti najostrija kazna.
Mnogi igraci i sportski "radnici" su suspendovani![]()
![]()
Sta ces ti, tekma Atalanta-Piacenza, pola italije uplatilo rezultat 3-0, od toga dva penala i autogol hahaha![]()
![]()
Koji ludjaci...
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jos da dodam, sve je to bilo za prvo poluvrijeme od 34. do 45. minute, u nadoknadi frajer sam sebi zabio gol
trebalo za 3 ili 3+ u prvom, malo je tacan rezultat, kad se vec moze kombinirat
A pa @Sissoko, nemoj tako...Juventusu su se sudilo i za onu utakmicu koju je izgubio od Sampdorie 0-1, i to golom iz offside(Volpi mislim)...da, da...dobro ste culi...i to je bilo u optuznici, kao kupili sudije za tu tekmu
A pa @Sissoko, nemoj tako...Juventusu su se sudilo i za onu utakmicu koju je izgubio od Sampdorie 0-1, i to golom iz offside(Volpi mislim)...da, da...dobro ste culi...i to je bilo u optuznici, kao kupili sudije za tu tekmu
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
"i u tom trentuku smijeh se protegao sudnicom u Napulju"sarajlija89 je napisao/la:Jos da dodam, sve je to bilo za prvo poluvrijeme od 34-do 45 minute, u nadoknadi frajer sam sebi zabio goltrebalo za 3 ili 3+ u prvom, malo je tacan rezultat, kad se vec moze kombinirat
![]()
![]()
![]()
A pa @Sissoko, nemoj tako...Juuventusu su se sudilo i za onu utakmicu koju je izgubio od Sampdorie 0-1, i to golom iz offside(Volpi mislim)...da, da...dobro ste culi...i to je bilo u optuznici, kao kupili sudije za tu tekmu
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Sad gledam nesto na transfermarktu, i vidim ove cifre pa da malo vidimo kako stvari stoje
!
Tržišna Vrijednosti klubova (broj igrača):
Inter 359.950.000 (38)
Juventus 270.025.000 (40)
Milan 247.075.000 (33)
Prosjek godina:
Juventus 26.8
Inter 26.8
Milan 28.6
Plate igrača (mislim da su cifre mjesečno):
Inter 9.472.368
Milan 7.487.121
Juventus 6.750.625
Pa dobro smo mi sa ovim plata, još kad bi se riješili Amaurija, Iaquinte, Grossa, Grygere koji imaju velike plate to bi bilo još bolje! A prosjek godina bi isto tako bio još niži, iako ni ovo nije loše!
I još jedna zanimljivnost Udinese ima 51 igrača u kadru, dobro vjerovatno ove sve nisu tačne informacija, ali približno to je tu!
Tržišna Vrijednosti klubova (broj igrača):
Inter 359.950.000 (38)
Juventus 270.025.000 (40)
Milan 247.075.000 (33)
Prosjek godina:
Juventus 26.8
Inter 26.8
Milan 28.6
Plate igrača (mislim da su cifre mjesečno):
Inter 9.472.368
Milan 7.487.121
Juventus 6.750.625
Pa dobro smo mi sa ovim plata, još kad bi se riješili Amaurija, Iaquinte, Grossa, Grygere koji imaju velike plate to bi bilo još bolje! A prosjek godina bi isto tako bio još niži, iako ni ovo nije loše!
I još jedna zanimljivnost Udinese ima 51 igrača u kadru, dobro vjerovatno ove sve nisu tačne informacija, ali približno to je tu!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- spielführer_21
- Kontakt:
uh, onda mi chievo otpada za klađu ove godine, sad će morati malo pošteno..sarajlija89 je napisao/la:18 timova je ukupno umjesano u taj skandal...iz Serie A,B,C, D![]()
![]()
Svejedno, Atalanta bi usla i da su im uzeli 7 bodova iz proslog prvenstva, sto znaci da ne bi bili kaznjeni, jer im to nista ne bi znacilo. Ovako su kaznjeni sa -7 u novoj sezoni, sa suspenzijama Donija i Manfredinija od po 3 godine...znaci, opstanak, skoro pa nemoguca misija.
Iz Serie A je samo Chievo kaznjen novcano, mnoge ekipe iz nizih liga bodovno i novcano, a Ravennu ce vjerovatno izbacit iz lige i to ce biti najostrija kazna.
Mnogi igraci i sportski "radnici" su suspendovani![]()
![]()
Sta ces ti, tekma Atalanta-Piacenza, pola italije uplatilo rezultat 3-0, od toga dva penala i autogol hahaha![]()
![]()
Koji ludjaci...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Interista di cuore
- Kontakt:
Paloschi zvanicno u Chievu na posudbi sa opcijom otkupa.
Kharja vrlo blizu Fiorentine.
Kharja vrlo blizu Fiorentine.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Evo jedna radosna vijest za one koji nemaju Arene, ja se nadam uskoro da ću imati
!

A na "MREZA" stranici na facebooku piše uskoro veliko iznanadjenje
!
Kako sam skontao moguće je da će biti Serija A sa BahomPostoji velika mogućnost da ove godine pratimo većinu utakmica Serie A putem "Mreže" nekada Mreža Plus danas su to dva odvojena programa dakle nije Plus nego "Mreža" kao što u opisu gore piše mreža tv stanica prvestveno TV1. Dakle ako su glasine tačne Serie A ide putem "Mreža" programa. Uskoro slijedi više o ovoj vijesti.
A na "MREZA" stranici na facebooku piše uskoro veliko iznanadjenje
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
I ja sam čuo za ovo,nadam se da je istinajuventus 0244 je napisao/la:Evo jedna radosna vijest za one koji nemaju Arene, ja se nadam uskoro da ću imati!
Kako sam skontao moguće je da će biti Serija A sa BahomPostoji velika mogućnost da ove godine pratimo većinu utakmica Serie A putem "Mreže" nekada Mreža Plus danas su to dva odvojena programa dakle nije Plus nego "Mreža" kao što u opisu gore piše mreža tv stanica prvestveno TV1. Dakle ako su glasine tačne Serie A ide putem "Mreža" programa. Uskoro slijedi više o ovoj vijesti.
A na "MREZA" stranici na facebooku piše uskoro veliko iznanadjenje!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@juventus0244
Kad budeš dolazio u Sarajevo imaš od mene sok, naravno ako je ovo tačno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Vidjet ćemo, nešto se kuha, sad koliko je tačno, trebalo bi se uskoro znatiBianconeri1988 je napisao/la:@juventus0244
A za sok, nije belaj, javim se
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A možda je moguće da oni otkupe utakmice samo onih levatskih timova kao što je OBN na početku uradio, pa kasnije otkupio sve utakmice...
Ž '21!
Ja mislim da bi prije mogli, kao što je Mreža plus prije, otkupila za Špansku ligu utakmice Barce i Reala (većinom), tako bi mogli i ovdje Milana, Intera i Juventusa, ali vidjet ćemo! Bitno je da bude nešto, samo da na kraju ne propanu pregovori!Bianconeri1988 je napisao/la:A možda je moguće da oni otkupe utakmice samo onih levatskih timova kao što je OBN na početku uradio, pa kasnije otkupio sve utakmice...
Ja mislim da oni pregovaraju sa arenom, jer oni imaju otkupljena prava za Seriju A, a u BiH imaju samo u paketima moja TV, mozda jos neki kablovski operateri, ali slabije, pa bi ovi popunili taj prostor sa Mrezama
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Imaju pojedini kablovski operateri samo ArenuSport 1, koja ne prenosi direktno utakmice Serie A, eventualno ponekad neku nebitnu i to uglavnom je išlo u snimku...
Baš sam nagovorio starog da ide da ispuni zahtjev za Moju TV, morat ću tražiti štelu da mi što prije dođu
Baš sam nagovorio starog da ide da ispuni zahtjev za Moju TV, morat ću tražiti štelu da mi što prije dođu
Ž '21!
- senad_flamin
- Kontakt:
A bas skoro TK televizija (inace dosadna)je pocela da emitira program sa TV1,formula,utakmice,filmovi..idt. jos sad ako bude Seria A, uh, bila bi to odlicna vijest. Od onako dosadne televizije nasa tuzlanska televizija postat ce dosta gledana
-RIVALDO-
Ovo bi bilo odlično ako se ostvari. Ali valja Bahu i njegovo (ne)znanje trpiti. Jedan je Saša Vugdalić! 
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Po kojoj logici bash samo tekme ova tri klubajuventus 0244 je napisao/la:Ja mislim da bi prije mogli, kao što je Mreža plus prije, otkupila za Špansku ligu utakmice Barce i Reala (većinom), tako bi mogli i ovdje Milana, Intera i Juventusa, ali vidjet ćemo! Bitno je da bude nešto, samo da na kraju ne propanu pregovori!Bianconeri1988 je napisao/la:A možda je moguće da oni otkupe utakmice samo onih levatskih timova kao što je OBN na početku uradio, pa kasnije otkupio sve utakmice...
Ja mislim da oni pregovaraju sa arenom, jer oni imaju otkupljena prava za Seriju A, a u BiH imaju samo u paketima moja TV, mozda jos neki kablovski operateri, ali slabije, pa bi ovi popunili taj prostor sa Mrezama
nema potpisa
Okreni, obrni...opet je veci od vucice 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Po toj logici, da su tri najveća Italijanska tima (logično da imaju više simpatizera i biće bolje popraćeno), dalje to je samo moja predpostavka na osnovu kako su radili sa Španskom ligom.Admir_Sa je napisao/la:Po kojoj logici bash samo tekme ova tri klubaTo neshto juventus konkurentan u posljednjih 5-6 godina
Jel neko od vas postavio pitanje na grupi "MREZA" na facebooku
Serie A?
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 09 avg 2011, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Onda kad neko uzme da prenosi francusku ligu nek prenosi samo utakmice sententiena, nice i marsejajuventus 0244 je napisao/la:Po toj logici, da su tri najveća Italijanska tima (logično da imaju više simpatizera i biće bolje popraćeno), dalje to je samo moja predpostavka na osnovu kako su radili sa Španskom ligom.Admir_Sa je napisao/la:Po kojoj logici bash samo tekme ova tri klubaTo neshto juventus konkurentan u posljednjih 5-6 godina
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.