Sudije Premijer lige i njihove odluke
Re: najbolji nogometni sudija u BiH???
Definitivno najbolji sudija u nasoj dragoj BiH je Danijel Pajic . Covjek kojeg ja pratim vec duze vrijeme i nijedan se gost nije pozalio na njega , a i vecinom gosti odnose bodove kad on sudi . 

SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
Radoslav Vukasovic iz Trebinja
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
predrag stankić hahaha
ali kod rezultata 0-0 u drugom poluvremenu, a ne kod 4-0bosanac035 je napisao/la:Prvi koji bude svirao penal za goste a da se domaćini ne bune, on je najbolji
Taj se još nije rodio u Bosni!
Taj ti je dobar samo kad su kamere upaljene ,kad nema kamera drugi lik.Koliko si siguran da se nijedan gost nije požalio.mikimaus je napisao/la:Definitivno najbolji sudija u nasoj dragoj BiH je Danijel Pajic . Covjek kojeg ja pratim vec duze vrijeme i nijedan se gost nije pozalio na njega , a i vecinom gosti odnose bodove kad on sudi .

Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 09 avg 2011, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Aleme očekivao sam kreativniji post od tebe.AlemC85 je napisao/la:Taj se još nije rodio u Bosni!

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Takodje jedini sudija iz BiH koji je za nepunu godinu napredovao na uefinoj ljesvici sa ranga 4 na rang 3 sto je poslo za rukom jos samo jednom sudiji u novijoj istoriji uefe,veliki je pa i skoro nevjerovatan pomak za jednog nogometnog sudca u njegovim godinama,malo iskusniji znaju cemu pricam..nagradjen je za taj pomak a to je plod njegovih jako visokih ocjena na predhodno sudjenim utakmicama pod okriljem Uefe,momak je vec ove sezone sudio 2 utakmice 3.predkola evorpa lige i to u razmaku od 15 dana sto znaci da se uefa jako pouzda u njega i sve ocijene nije dobio preko stela od uefini delegata kao sto je to slucaj da se dobiva u nasoj ligi nego iskljucivo svojim zalaganjem i znanjem..!!hordas'87 je napisao/la:aleckovic je siguran sam najbolji sudija ove premijer lige vec nekoliko je godina na listi ne sjecam se neke afere sa njim i nekog veceg problema kojeg je izazvao arbitrazom
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
jedan jedini - salem prolić!!!
živa je istina da je jednom pojeo cijelo janje hahaha krme debelo
živa je istina da je jednom pojeo cijelo janje hahaha krme debelo
Dragan Skakic

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- neutralan__
- Kontakt:
Za ovo se ide u zatvor.Ljumani_Banovici je napisao/la:OGNJEN VALJIĆ
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
EMIR ALEČKOVIĆ, je po meni dobar sudacDRHAUSE je napisao/la:Aleme očekivao sam kreativniji post od tebe.AlemC85 je napisao/la:Taj se još nije rodio u Bosni!

znam da je prosle godine bila neka hajka oko njega i da je dobio 5 ili 6 utakmica zabrane ali nisam gledao tu tekmu pa ne mogu sa sigurnoscu reci da li je kriv , ali ono sto sam ja gledao kad sudi na tv i na AFH po meni je najbolji jer ima taj osjecaj za igru i ne prekida je puno a bgm i sto rekoh svidja mi se sto vecinom gosti nose bodove kad on sudi.DRHAUSE je napisao/la:Taj ti je dobar samo kad su kamere upaljene ,kad nema kamera drugi lik.Koliko si siguran da se nijedan gost nije požalio.mikimaus je napisao/la:Definitivno najbolji sudija u nasoj dragoj BiH je Danijel Pajic . Covjek kojeg ja pratim vec duze vrijeme i nijedan se gost nije pozalio na njega , a i vecinom gosti odnose bodove kad on sudi .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
nema ga
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Svi su dobri posebno ovi što navlače za crvene i plave protiv manjih ekipa u gostima!
Coca Cola se puni u Hadžićima a Željo u Tel Avivu :-)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najbolji sudac je onaj koji nije primio mito veći od 10000 KM.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- nostradamus
Veceras u Belfastu Sjeverna Irska - Farski Otoci kvalifikacije za Euro 2012 sude sudije iz BiH
Emir Aleckovic ( Sarajevo)
Hrvoje Tuduric (Citluk)
Senad Imbrišimbegovic (Travnik)
Emir Aleckovic ( Sarajevo)
Hrvoje Tuduric (Citluk)
Senad Imbrišimbegovic (Travnik)
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
-
- Kontakt:
Najjaci je Emir Aleckovic - Lecko kako mu u Slobodi tepaju 
Prosle sezone Slobodi donio bod i Banovica i tri iz Gradacca
+ tri protiv Leotara na Tusnju. A ni sezonu prije te nije bio nista losiji.

Prosle sezone Slobodi donio bod i Banovica i tri iz Gradacca

- neutralan__
- Kontakt:
Siniša Zrnić, Kenan Bajramović i Rizah Ridalović dobili su doživotne zabrane bavljenja fudbalom.Do kraja života neće moći da se bave sportskim, administrativnim ili bilo kojim drugom poslom vezanim za fudbal u zemlji i inostranstvu.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988