Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Carlo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Carlo » 09 avg 2011, 14:57

Ne znam baš koliko mu se to isplati... Selektor Danske je rekao da neće više pozivati Poulsena ukoliko ne bude igrao.

El Pistolero se vratio treninzima:

slika

slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 09 avg 2011, 14:58

Ljudi jel se citavo prvo kolo odgadja ili cemo mi igrati?
"You'll Never Walk Alone"

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 09 avg 2011, 14:59

vozdra raja samo da znate imate prijenos LFC vs Sunderland na bht 1...
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 09 avg 2011, 15:03

TO CARE LIVERPOOL FOREWER

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 09 avg 2011, 15:06

RamoLFC_93 je napisao/la:vozdra raja samo da znate imate prijenos LFC vs Sunderland na bht 1...
evo ja sad htio napisat :)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 avg 2011, 15:09

slika
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 09 avg 2011, 15:10

RtoX je napisao/la:Ljudi jel se citavo prvo kolo odgadja ili cemo mi igrati?
Ne zna se još uvijek ništa...

btw. veoma zanimljiva informacija :D

last time there was a royal wedding and riots in tottenham in the same year liverpool won the league
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 09 avg 2011, 15:37

jedva cekam subotu da ko covjek pogledam utakmicu i da s tribina Anfielda cujem YNWA 8-)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 avg 2011, 16:15

anfield je napisao/la:jedva cekam subotu da ko covjek pogledam utakmicu i da s tribina Anfielda cujem YNWA 8-)
Vrlo lahko bi se moglo desiti da sačekamo još izvjesno vrijeme zbog nereda u Engleskoj.

JORDAN PUTEM WILSHEREA

Jordan Henderson ove sezone želi nastaviti putem Arsenalovog veznjaka Jacka Wilsherea.

Dvojac se odlično poznaje iz mlade engleske selekcije, iako je Wilshere trenutno i dio seniorske ekipe Fabia Capella.

Henderson se nada sličnoj situaciji u sezoni 2011/12, te da će dobiti šansu dodati još nastupa uz trenutno jedini koji je zaradio protiv Francuske.

"Jack je strašno napredovao u par godina i napravio odličan posao. Bio je odličan na posudbi u Boltonu i to mu je dalo samopouzdanje da i za Arsenal igra dobro."

"Nadam se da u ovom klubu istu stvar mogu i ja napraviti. Njegov uspjeh je ostatku U21 selekcije dao motivaciju da pokušamo nastaviti isto."

Henderson bi mogao svoj službeni debi za Liverpool upisati baš protiv bivšeg kluba Sunderlanda ovaj vikend.

21-godišnjak se pridružio Crnim Mačkama još kao sedmogodišnjak i doveo ih do nekoliko juniorskih titula prije no što je dobio šansu u prvom timu.

Novak se nada i dobrom prijemu kod gostujućih navijača.

"Ne znam kako će se ponijeti navijači, to će odlučiti oni sami. Bilo mi je sjajno tamo i fanovi su bili uvijek puni podrške, stoga ne vidim zašto bi se to moralo promijeniti."
FK Pjetlovi

midfielder
Kontakt:

Post Postao/la midfielder » 09 avg 2011, 16:20

Moram priznati da su novinarske patke i senzacionalizam oko Jordana nepotrebne,decko posjeduje kvalitet,ali ne vidim sto bi se stvarao pritisak poredjenja sa Wilshereom?
Na kraju krajeva zivi bili pa vidjeli koliko ce sam Jordan dobit prilike.

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 09 avg 2011, 16:29

Hoceli ko sa mnom u subotu u kladionicu..hhehehe :D :D :D :D
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

armin789
Kontakt:

Post Postao/la armin789 » 09 avg 2011, 16:47

JARANE JEL SE SVE UTAKMICE ODGAĐAJU ILI ĆE LIVERPOOL BITI NA PRENOSU..........

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 09 avg 2011, 16:56

reds je napisao/la:
anfield je napisao/la:jedva cekam subotu da ko covjek pogledam utakmicu i da s tribina Anfielda cujem YNWA 8-)
Vrlo lahko bi se moglo desiti da sačekamo još izvjesno vrijeme zbog nereda u Engleskoj.

JORDAN PUTEM WILSHEREA

Jordan Henderson ove sezone želi nastaviti putem Arsenalovog veznjaka Jacka Wilsherea.

Dvojac se odlično poznaje iz mlade engleske selekcije, iako je Wilshere trenutno i dio seniorske ekipe Fabia Capella.

Henderson se nada sličnoj situaciji u sezoni 2011/12, te da će dobiti šansu dodati još nastupa uz trenutno jedini koji je zaradio protiv Francuske.

"Jack je strašno napredovao u par godina i napravio odličan posao. Bio je odličan na posudbi u Boltonu i to mu je dalo samopouzdanje da i za Arsenal igra dobro."

"Nadam se da u ovom klubu istu stvar mogu i ja napraviti. Njegov uspjeh je ostatku U21 selekcije dao motivaciju da pokušamo nastaviti isto."

Henderson bi mogao svoj službeni debi za Liverpool upisati baš protiv bivšeg kluba Sunderlanda ovaj vikend.

21-godišnjak se pridružio Crnim Mačkama još kao sedmogodišnjak i doveo ih do nekoliko juniorskih titula prije no što je dobio šansu u prvom timu.

Novak se nada i dobrom prijemu kod gostujućih navijača.

"Ne znam kako će se ponijeti navijači, to će odlučiti oni sami. Bilo mi je sjajno tamo i fanovi su bili uvijek puni podrške, stoga ne vidim zašto bi se to moralo promijeniti."

Kretenizam, bolje da se Henderson ugleda na Gerarda i tezi da bude kao on a ne kao yebeni Wilsher -_-"

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 09 avg 2011, 17:06

Ovi neredi bas lose izgledaju, ne bi me uopste zacudilo da se odgodi par utakmica, bar u onim gradovima koji imaju problema sa tim, i u Liverpoolu je sinoc bilo nereda al sad se situacija smirila. Kud su bas sad nasli da ruše kad treba liga da počne.

A što se tiče Danna i Cahilla, prvog nikako ne bi volio, ne posjeduje mi neki kvalitet, jednostavno njegovim dolaskom ne bi profitirali, samo bi dobili jos jednog solidnog odbrambenog, nisam misljenja da bi nasa odbrana bila čvršća ako on dođe. Eh ovaj drugi je druga priča :D Podržavam njegovo dovođenje, samo je pitanje kako ga uklopit u sadašnju formaciju, Carrol neće sjedit na klupi, Suarez također tako da je ta priča oko Tiny Tima vjerovatno samo laž. Ja bi bio prezadovoljan kad bi doveli do kraja prelaznog roka jednog odbrambenog. Prijeko nam je potreban.
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 09 avg 2011, 17:23

Jimmy from the hood je napisao/la:Vrijedi pogledati!!

[youtube][/youtube]
strasan video ;)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 09 avg 2011, 17:33

[youtube][/youtube]
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 09 avg 2011, 19:17

Fabio je preinteligentan igrac, odlican u odbrani kao i u napadu. Pravi igrac za Liverpul, samo da nije povreda!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Dr.Munez
Kontakt:

Post Postao/la Dr.Munez » 09 avg 2011, 19:52

Jimmy from the hood je napisao/la:Fabio je preinteligentan igrac, odlican u odbrani kao i u napadu. Pravi igrac za Liverpul, samo da nije povreda!
Steta sto nema opcija LIKE!! Potpuno se slazem !
Some Teams Make Headlines-Other Make History
Scums We-have Won-it Five-times
BE RED OR DEAD :D ♥

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 09 avg 2011, 20:27

Dan iz birminghama na putu za enfild ;)
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 09 avg 2011, 20:30

Eki na putu, kad stize ?? :mrgreen:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.