Izvor, sportske.netposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Dan iz birminghama na putu za enfild

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Izvor, sportske.netposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Dan iz birminghama na putu za enfild
paaaaaaaaaaa, pogode nekadHan!$;Lfc je napisao/la:Izvor, sportske.netposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Dan iz birminghama na putu za enfild
Dobro znam to, i ja sam čitao danas sa te stranice.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:paaaaaaaaaaa, pogode nekadHan!$;Lfc je napisao/la:Izvor, sportske.netposmatrac sa juga 87 je napisao/la:Dan iz birminghama na putu za enfild, i jos kazu da je inace veliki navijac liverpoola
Rumours Liverpool have agreed a transfer fee with Newcastle for Jose Enrique but will only go through on condition nufc sign a replacement first.posmatrac sa juga 87 je napisao/la: a sta bi za enrikea, usutise se
e jbg sad, mogao si na kineskomHan!$;Lfc je napisao/la:Rumours Liverpool have agreed a transfer fee with Newcastle for Jose Enrique but will only go through on condition nufc sign a replacement first.posmatrac sa juga 87 je napisao/la: a sta bi za enrikea, usutise se
Glasine govore da je Liverpool dogovorio naknadu s Newcastleom za Enrique, ali tek će potpisati on za Liverpool kada Newcastle nađe njegovu zamjenu.posmatrac sa juga 87 je napisao/la:e jbg sad, mogao si na kineskomHan!$;Lfc je napisao/la:Rumours Liverpool have agreed a transfer fee with Newcastle for Jose Enrique but will only go through on condition nufc sign a replacement first.posmatrac sa juga 87 je napisao/la: a sta bi za enrikea, usutise se
Vratio se treninzima...trebao biCollegeGunner je napisao/la:Hoce li Suarez biti spreman za prvo kolo?
Neka hvala, ne treba nam on. Svakako će tražiti platu preko 200k sedmično. Mada sumnjam da je ovo istina.anfield je napisao/la:A rumor you wont believe, neither I do : 20 mil + Meireles for Sneijder !
ma i ja sumjam da je ovo istina al brate zamisli Gerrarda Sneijdera i Adama u veznom reduCarlo je napisao/la:Neka hvala, ne treba nam on. Svakako će tražiti platu preko 200k sedmično. Mada sumnjam da je ovo istina.anfield je napisao/la:A rumor you wont believe, neither I do : 20 mil + Meireles for Sneijder !
Sneider je odlican ali mislim kako trenutno samo City moze da ga dovedeanfield je napisao/la:A rumor you wont believe, neither I do : 20 mil + Meireles for Sneijder !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.