Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
Bez pojacanja nema Premier lige. Gledao sam sinoc Hull-Blackpool, po meni Leeds je kvalitetniji od obe ekipe.mexy_whites je napisao/la:Poznavajući upravu, biće tu još posudbi.
zelio bi da iskoristim priliku i nasim dragim igracima i komplet strucnom stabu spomenem familiju za danasnju izuzetnu prestavu i zalaganje inace pripremljeni su vrhunski i maratonci bi im mogli pozavidjet na fizickoj spremi usput umalo da zaboravim prenjet pozdrave njemi njegovim najmilim
ovo zadnje se odnosi na sudiju
- mexy_whites
- Kontakt:
SOUTHAMPTON 3 (Hammond 10, Lallana 25, Connolly 52), UNITED 1 (Gradel 90+4 pen)
Southampton: Davis, Richardson, Fonte, Martin, Harding, Do Prado (Chaplow 64), Hammond (Schneiderlin 76), Cork, Lallana, Connolly (De Ridder 62), Lambert. Subs: Bialkowski, Butterfield.
United: Lonergan, Connolly, Kisnorbo, O'Brien, O'Dea, Clayton, Brown (Paynter 54), Snodgrass (Sam 73), Howson, Gradel, McCormack (Nunez 62). Subs: Rachubka, Bromby.
Referee: K Wright
Booked: Brown, Clayton, Gradel, Lonergan (Leeds)
Att: 25,860 (3,097 Leeds)
Katastrofalna igra Leedsa na St.Marryu i potpuno zaslužen poraz. Ne da mi se bilo šta više pisati nakon onako sramotne igre i nezalaganja.
Sljedeću utakmicu igramo u utorak protiv Bradforda u liga kupu. MOT
Southampton: Davis, Richardson, Fonte, Martin, Harding, Do Prado (Chaplow 64), Hammond (Schneiderlin 76), Cork, Lallana, Connolly (De Ridder 62), Lambert. Subs: Bialkowski, Butterfield.
United: Lonergan, Connolly, Kisnorbo, O'Brien, O'Dea, Clayton, Brown (Paynter 54), Snodgrass (Sam 73), Howson, Gradel, McCormack (Nunez 62). Subs: Rachubka, Bromby.
Referee: K Wright
Booked: Brown, Clayton, Gradel, Lonergan (Leeds)
Att: 25,860 (3,097 Leeds)
Katastrofalna igra Leedsa na St.Marryu i potpuno zaslužen poraz. Ne da mi se bilo šta više pisati nakon onako sramotne igre i nezalaganja.
Sljedeću utakmicu igramo u utorak protiv Bradforda u liga kupu. MOT
Side before self
Znaci Leeds je ooogromna (@mexy
) rupa
Gledao sam utakmicu i nevjerovatno su losi bili. Pa onaj Paynter kao da ga je neko sreo na cesti i poveo na utakmicu.
Onaj novi golman
A Grayson prvu zamjenu pravi tek kod rezultata 3:0.
Puno srece u nastavku sezone.

Gledao sam utakmicu i nevjerovatno su losi bili. Pa onaj Paynter kao da ga je neko sreo na cesti i poveo na utakmicu.

Onaj novi golman

A Grayson prvu zamjenu pravi tek kod rezultata 3:0.

Puno srece u nastavku sezone.

-
- Kontakt:
Jel onaj Argentinac(Beccio bese?) i dalje u klubu?
Danas ga nisam video na terenu...
- mexy_whites
- Kontakt:
Povrijeđen je. Trebaće mu nekih 5-8 sedmica da se vrati na teren.Frantisek Planicka je napisao/la:Jel onaj Argentinac(Beccio bese?) i dalje u klubu?
A što se tiče Lonergana, teško ga je okriviti za golove, jer je i odbrana i sredina terena više zakazala nego on.
Side before self
- marijo_leeds
- Kontakt:
UVIJEK VJERAN LEEDS-U

- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds United - Bradford, 09.08.2011, Elland Road, 20:45
Sezonu na Ellandu otvaramo liga kup utakmicom protiv četveroligaša Bradforda. Ovo je lokalni derbi i gosti su svoje ulaznice već rasprodali, jer su dugo čekali na duel s Leedsom. Obzirom da su sutra na rasporedu prijateljske utakmice reprezentacija, nama će nedostajati MAx Gradel, Darren O'Dea i Robert Snodgrass(pozvani u repke). Luciano Becchio i Davide Somma su povrijeđeni, te će večeras biti najmanje tri promjene u odnosu na meč sa Southamptonom. Očekujem da će Nunez, Parker/White i Lloyd Sam dobiti priliku od prve minute. Gostima će večeras faliti Lee Bullock i Luke Oliver, a ostali nogometaši koji su učestvovali u porazu Bradforda od Aldershota u subotu, su spremni za meč. Večeras igrači moraju pokazati mnogo veću želju za pobjedom i odužiti se navijačima za nezalaganje u subotu. Prenos utakmice je uzeo Skysports 2, tako da će biti streamova. MOT
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Sezonu na Ellandu otvaramo liga kup utakmicom protiv četveroligaša Bradforda. Ovo je lokalni derbi i gosti su svoje ulaznice već rasprodali, jer su dugo čekali na duel s Leedsom. Obzirom da su sutra na rasporedu prijateljske utakmice reprezentacija, nama će nedostajati MAx Gradel, Darren O'Dea i Robert Snodgrass(pozvani u repke). Luciano Becchio i Davide Somma su povrijeđeni, te će večeras biti najmanje tri promjene u odnosu na meč sa Southamptonom. Očekujem da će Nunez, Parker/White i Lloyd Sam dobiti priliku od prve minute. Gostima će večeras faliti Lee Bullock i Luke Oliver, a ostali nogometaši koji su učestvovali u porazu Bradforda od Aldershota u subotu, su spremni za meč. Večeras igrači moraju pokazati mnogo veću želju za pobjedom i odužiti se navijačima za nezalaganje u subotu. Prenos utakmice je uzeo Skysports 2, tako da će biti streamova. MOT
http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Side before self
- Smudge@Yorkshire
- Kontakt:
Uh, kako sam vrištao nakon ovog promašaja Payntera, pogotovo jer sam prije toga srao na Graysona što uvodi njega, a ne Nuneza... Meni samo Gradel bio zadovoljavajuće borben, ostalo veoma loše, čak sam u jednom trenutku kad su prikazali nemoćnog Maxa pomislio da u glavi razmišlja: 'Koji **** ostadoh u ovoj ekipi?'.
Još sam i dan ranije došao sa mora da bih kući na plazmi uz kokice i sa komentatorom mogao gledati tekmu, ali ajde, bićemo valjda bolji, a sjajno je što je i večeras tekma na Sportklubu. Jbt, naviću se da nas gledam svaku utakmicu, pa belaj ako nekad naiđe period bez prenosa...
Nego, poraz me smorio, a bio i na moru, pa desetak dana nisam čitao vijesti o nama i ovaj forum prvi online kontakt sa Leedsom nakon dužeg vremena, pa da neko odgovori šta je bilo sa (meni uvijek omiljenim) Alanom Smithom u vezi tekme? Mrsko mi sad listati izvještaje.

Još sam i dan ranije došao sa mora da bih kući na plazmi uz kokice i sa komentatorom mogao gledati tekmu, ali ajde, bićemo valjda bolji, a sjajno je što je i večeras tekma na Sportklubu. Jbt, naviću se da nas gledam svaku utakmicu, pa belaj ako nekad naiđe period bez prenosa...

Nego, poraz me smorio, a bio i na moru, pa desetak dana nisam čitao vijesti o nama i ovaj forum prvi online kontakt sa Leedsom nakon dužeg vremena, pa da neko odgovori šta je bilo sa (meni uvijek omiljenim) Alanom Smithom u vezi tekme? Mrsko mi sad listati izvještaje.

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Fino je ovo 1 pol. Bradford odigrao. Fino su igrali i uspjeli zabiti pogodak.
Nunez je mogao poravnati iako mi se cini da je bio offside, mora Leeds popraviti igru i trznuti se kako bi ovdje okrenuo rez. u svoju korist .
Nunez je mogao poravnati iako mi se cini da je bio offside, mora Leeds popraviti igru i trznuti se kako bi ovdje okrenuo rez. u svoju korist .
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- marijo_leeds
- Kontakt:
Ramon Nunez!!!!!!!!!!!!!!!!!
46.min 1:1

joj teska utakmica mislim da je o brein zavrsio sa prvim sastavom lees zmaj pokazo je se svaka cast momku, utakmica generalno odigrana katastrofa zadnji dest minuta solidno isli smo dugim loptama na mckormaka sto je besmisleno citavu utakmicu sa igracem manje brown ne postoji a drago mi je bilo vidjet lice grysona u poluvremenu pa nek se sad ulizuje bajtsu i dovodi na free penzinere
- mexy_whites
- Kontakt:
Kako stvari stoje, ništa od Smitha. Više se i ne povezuje s nama, jer je izjavio da želi ostati i boriti se za mjesto u Newcastleu. U večerašnjoj utakmici smo vidjeli da nam treba jedan dobar vezni igrač. Clayton je odigrao prilično dobro, ali pitanje je kako će se nositi sa drugoligaškim igračima.Smudge@Yorkshire je napisao/la:Uh, kako sam vrištao nakon ovog promašaja Payntera, pogotovo jer sam prije toga srao na Graysona što uvodi njega, a ne Nuneza... Meni samo Gradel bio zadovoljavajuće borben, ostalo veoma loše, čak sam u jednom trenutku kad su prikazali nemoćnog Maxa pomislio da u glavi razmišlja: 'Koji **** ostadoh u ovoj ekipi?'.![]()
Još sam i dan ranije došao sa mora da bih kući na plazmi uz kokice i sa komentatorom mogao gledati tekmu, ali ajde, bićemo valjda bolji, a sjajno je što je i večeras tekma na Sportklubu. Jbt, naviću se da nas gledam svaku utakmicu, pa belaj ako nekad naiđe period bez prenosa...![]()
UNITED 3 (Nunez 46, McCormack 69, Nunez 75), BRADFORD CITY 2 (Compton 31, Flynn 57)
United: Lonergan, Connolly (Lees 72), O'Brien (Bromby 62), Kisnorbo, Parker,, Brown, Clayton, Sam, Howson, Nunez, McCormack (Taylor 90). Subs: Rachubka, Bruce, Thompson.
Bradford City: Jansson, Branston, Mitchell (Hannah 85), Threlfall, Moore, Flynn, Williams, Syers (Jones 63), Compton, Stewart (Rodney 78), J Hanson Subs: Oliver, McLaughlan, Wells, O'Brien.
Pobjeda na kraju, mada ne bi bilo nezasluženo da je Bradford slavio. Mučili smo se u napadu dugo vremena, gosti su se branili najveći dio susreta, ali to nije izgovor za lošu napadačku igru Leedsa. Fali nam Becchio, to se vidi iz aviona i sigurno je da moramo naći adekvatnu zamjenu za njega(makar nekoga dovesti mjesec na posudbu). Nunez je zabio dva gola, iako po meni nije odigrao na nivou, puno je srljao, u par navrata kad je mogao kreirati šansu pokazao se sebičnim itd...Teško će on igrati pored Gradela na lijevoj strani, jedinog našeg igrača koji je nešto pokazao protiv Southamptona. Tom Lees je dobio šansu umjesto invalidnog Connollya i sjajnim centaršutom za McCormackov gol opravdao ukazano povjerenje Graysona. U 92. minuti utakmice je ušao 17-godišnji Charlie Taylor, mada poznavajući Simonovu filozofiju, teško će mu davati šansu u ligi(bar da na klupi sjedi). Sljedeći meč igramo u subotu na Ellandu protiv Midllesbrougha(dobili Walsall večeras 3-0 u liga kupu). MOT
Side before self
Sinocnja utakmica sigurno nije zadovoljila navijace Uniteda, barem sto se igre tice. Ono sto stoji je da ekipa ne gubi moral i da ima to nesto u sebi, da se vrati u utakmicu i rijesi je u svoju korist. Onaj momak sto je usao na desnog beka je odlican, kakvi centarsutevi... McKormack se tek nakon vodstva nekako oslobodio i raspucao se onda pravo, ali odbrani mu golman sve. Sto se tice Nuneza, po onome sto sam vidio nije Gradelu ni do koljena (a ocekivao sam vise od njega). Onaj Sam je bio solidan, dobri driblinzi i varke, dovoljno brz da zbuni protivnickog igraca.
Ali sve ovo mora bolje izgledati (puno bolje) ako se LUFC nada da ce osigurati Play-off u ligi.
Da napomenem da sam gledao samo drugo poluvrijeme.
Sportski pozdrav.
Ali sve ovo mora bolje izgledati (puno bolje) ako se LUFC nada da ce osigurati Play-off u ligi.
Da napomenem da sam gledao samo drugo poluvrijeme.
Sportski pozdrav.

dao snody fin gol za skotsku glavom na ubacaj keny milera
- mexy_whites
- Kontakt:
U drugom kolu liga kupa ćemo igrati protiv Doncaster Roversa u gostima. Nije loš protivnik, jer smo mogli dobiti nekog premierligaša i unaprijed se oprostiti od ovog takmičenja.
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds United - Middlesbrough, 13.08.2011, Elland Road, 16:00

Sutra igramo drugi meč sezone u ligi, a protivnik je dobro poznati Middlesbrough. Tim Tonya Mowbraya je prošle sezone podbacio i razočarao svoje navijače, jer su očekivali povratak u Premiership. Ove sezone su opet u krugu ekipa koje ozbiljno pretendiraju na play off pozicije i sigurno nas čeka teška utakmica na Ellandu. Što se tiče sastava, nama se nakon internacionalnih nastupa vraćaju Gradel i Snodgrass, a Paynter je i dalje dvojben zbog povrede zadobivene protiv Sotona u prvom kolu. Za goste se nakon reprezentativnih nastupa vraćaju Scott McDonald, Rhys Williams, Barry Robson i Tarmo Kink. Mathew Bates će ponovo ponijeti kapitensku traku, mada bi se u narednom periodu mogao realizirati njegov transfer u Swansea. Leeds je igrao slabo u subotu i utorak, te se nadam da će Grayson uspjeti pronaći formulu koja će nam donijeti prvu pobjedu u Championshipu ove sezone. MOT

Sutra igramo drugi meč sezone u ligi, a protivnik je dobro poznati Middlesbrough. Tim Tonya Mowbraya je prošle sezone podbacio i razočarao svoje navijače, jer su očekivali povratak u Premiership. Ove sezone su opet u krugu ekipa koje ozbiljno pretendiraju na play off pozicije i sigurno nas čeka teška utakmica na Ellandu. Što se tiče sastava, nama se nakon internacionalnih nastupa vraćaju Gradel i Snodgrass, a Paynter je i dalje dvojben zbog povrede zadobivene protiv Sotona u prvom kolu. Za goste se nakon reprezentativnih nastupa vraćaju Scott McDonald, Rhys Williams, Barry Robson i Tarmo Kink. Mathew Bates će ponovo ponijeti kapitensku traku, mada bi se u narednom periodu mogao realizirati njegov transfer u Swansea. Leeds je igrao slabo u subotu i utorak, te se nadam da će Grayson uspjeti pronaći formulu koja će nam donijeti prvu pobjedu u Championshipu ove sezone. MOT
Side before self
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.