Fantasy Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Fantasy Premier League
Ako ima zainteresovanih da napravim jednu H2H ligu.
Ma joj nisi skont'o.Jimmy from the hood je napisao/la:Stavi Balea, Enriquea i Hutha

U odbrani imam:Kompanya,Cahilla,Enriquea,Wilkinsona i Simpsona.
U sredini:Reo-Coker,Bale,Tiote,Nani i Yaya Toure.
Dakle pitanje je bilo,da li da izbacim Balea i umjesto njega ubacim N'Zogbiu i sredinu(tako dobijem 0.5 b) i onda u odbranu ubacim umjesto Enriquea Jagielku ili Sambu ili umjesto Cahilla Hutha ?

Sad i ovaj @Monolog me zeznu sa ovim Taarabtom.

Znači moram i njega ubaciti.

FK Pjetlovi
-
- Kontakt:
Ostavi kako jeste
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Svako ima svoje, naravno. Ja sam mišljenja da će QPR biti prošlogodišnji Blackpool (da će bit' puno golova na njihovim utakmicama), a tako će Taarabt dolaziti do izražaja. K tome još i njegova želja za dokazivanjem na najvišem nivou kako bi se sljedeće godine naš'o u boljoj ekipi.
Albringhtona sam im'o dok nije N'Zogbia doš'o. Sada neće biti bog i batina u klubu, tako da sam se odlučio za njegovo izbacivanje iz tima (isti slučaj i sa N'Zogbiom). Od onih skupljih, imam Rooneya, Balea i Suareza. Ostali su svi ispod 8.
Imadoh Bainesa, pa se odlučih na njegovo izbacivanje (iako sam siguran da će biti u top 5 po bodovima kada su defanzivci u pitanju), onda pretumbah sve živo u vezi zbog povreda nekih igrača (Wilshere) i zbog kojekakvih negativnih informacija (Barton
), tako da...Čim se oporavi Ben Arfa, pronaći ću mjesto za njega.
U odbrani imam četiri igrača koja će sigurno biti standardni u svojim timovima (Hangelaand, Huth, Kompany i Ivanović), dakle tu bi se mog'o pronaći pokoji bod.
Albringhtona sam im'o dok nije N'Zogbia doš'o. Sada neće biti bog i batina u klubu, tako da sam se odlučio za njegovo izbacivanje iz tima (isti slučaj i sa N'Zogbiom). Od onih skupljih, imam Rooneya, Balea i Suareza. Ostali su svi ispod 8.

Imadoh Bainesa, pa se odlučih na njegovo izbacivanje (iako sam siguran da će biti u top 5 po bodovima kada su defanzivci u pitanju), onda pretumbah sve živo u vezi zbog povreda nekih igrača (Wilshere) i zbog kojekakvih negativnih informacija (Barton

U odbrani imam četiri igrača koja će sigurno biti standardni u svojim timovima (Hangelaand, Huth, Kompany i Ivanović), dakle tu bi se mog'o pronaći pokoji bod.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Definitivno zadnja izmjena...
Da izbacim Balea ili Yayu Tourea ?
Da izbacim Balea ili Yayu Tourea ?

FK Pjetlovi
Stig'o gospodin O'Shea sa svojim beogradskim momcima da vam pojasni neke stvari.
Mrzi me screen raditi pa evo ovako.
Hart,Given,Vidic,Hangeland,G.Cahill,Richards,Evra,Lucas,Lennon,Rodwel,Gutierrez,Sessegnon,Gervinho,Suarez,Doyle.

Mrzi me screen raditi pa evo ovako.
Hart,Given,Vidic,Hangeland,G.Cahill,Richards,Evra,Lucas,Lennon,Rodwel,Gutierrez,Sessegnon,Gervinho,Suarez,Doyle.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Given
Richards,Kompani,Distin,Enrique
Nani,Nzogbia,Adam,Young
Suarez,Carroll
Ja nista necu mijenjati
Nzogbia ce biti glavni asistent u Newcastleu, pogotovo kada ispred sebe ima raspucanog Benta
Izbaci Tourea, sta ce ti on
lafo 8.0 a fraer nece ni asistirati ni pogadjati
Jos ce Mancini forsirati 4-4-2, 4-3-3 formaciju
Richards,Kompani,Distin,Enrique
Nani,Nzogbia,Adam,Young
Suarez,Carroll
Ja nista necu mijenjati
Nzogbia ce biti glavni asistent u Newcastleu, pogotovo kada ispred sebe ima raspucanog Benta

Izbaci Tourea, sta ce ti on
lafo 8.0 a fraer nece ni asistirati ni pogadjati
Jos ce Mancini forsirati 4-4-2, 4-3-3 formaciju

- hule_barca
- Kontakt:
de gea
hangeland ivanovic luiz
n'zogbia modric wilshere yaya bale
rodallega doyle
hangeland ivanovic luiz
n'zogbia modric wilshere yaya bale
rodallega doyle
Mes Que Un Club
-
- Kontakt:
Rodallega ce u prva tri meca biti sigurno u dream teamu
Igraju protiv Norwicha, Swansee i QPRA
Ja sam ga na pocetku stalno stavljao, mada kad skontam bolje
nece se on bas proslaviti kasnije
Igraju protiv Norwicha, Swansee i QPRA
Ja sam ga na pocetku stalno stavljao, mada kad skontam bolje
nece se on bas proslaviti kasnije
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ako pređe Enrique u Liverpool, @Jimmy će morat' mijenjati štošta.
Ja sam prošle godine ub'o sa Carrollom i Nolanom
, ove godine to očekujem sa gorenavedenim likovima.
Ako dođe Nasri u City, onda ne vidim svhu stavljanja Yaya, jer je skup, a neće ni zabijati ni asistirati. Prošle godine je igr'o nešto opuštenije i bliže protivničkom golu, a sada to neće biti slučaj. U svakom slučaju je Bale ispred njega.
Barem je kod mene Gareth, tako da...
@Jimmy od Benta očekuje raspucanu sezonu (vrlo vjerovatno, al' kako ih vodi Mcleish, ja nisam nikog želio tu forsirati, jer će Villa igrati sve sa 1:0 ili 2:1).
Dakako, ukoliko dobije poneku tekmu.
I, N'zogbia nije u Newcastle-u, ebem ga ja.
Iz Liverpoola imam samo Suareza, jer vjerujem da će on skoro uvijek igrati (možda ne samo u 1. kolu). Meireles, Gerrard, Henderson i Adam će se rotirati, a to mi i ne donosi neke bodove.
Mah, yebat ga, ni ne očekujem prvo mjesto kako god da okreneš.
Btw, evo moje trenutne ekipe:
Given - Ivanović, Cahill, Hangeland, Huth - Jarvis, Taarabt, Bale, Albringhton
- Odemwingie, Rooney.

Ako dođe Nasri u City, onda ne vidim svhu stavljanja Yaya, jer je skup, a neće ni zabijati ni asistirati. Prošle godine je igr'o nešto opuštenije i bliže protivničkom golu, a sada to neće biti slučaj. U svakom slučaju je Bale ispred njega.

@Jimmy od Benta očekuje raspucanu sezonu (vrlo vjerovatno, al' kako ih vodi Mcleish, ja nisam nikog želio tu forsirati, jer će Villa igrati sve sa 1:0 ili 2:1).

Iz Liverpoola imam samo Suareza, jer vjerujem da će on skoro uvijek igrati (možda ne samo u 1. kolu). Meireles, Gerrard, Henderson i Adam će se rotirati, a to mi i ne donosi neke bodove.

Mah, yebat ga, ni ne očekujem prvo mjesto kako god da okreneš.

Btw, evo moje trenutne ekipe:
Given - Ivanović, Cahill, Hangeland, Huth - Jarvis, Taarabt, Bale, Albringhton

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
---------------------Given---------------------
---Enrique--Distin-------Cahill--Jagielka---
---Nani------Lucas-------Taarbat--Bale-----
-------------Bent---------Rooney------------
Klupa:Ruddy,Simpson,Tiote i Suarez.
DEFINITIVNO ! (notorna laž)
Ništa,nova formacija.
Klupa:Ruddy,Simpson,Tiote i Suarez.

DEFINITIVNO ! (notorna laž)

Ja zaboravio da ih vodi McLeish !@Jimmy od Benta očekuje raspucanu sezonu (vrlo vjerovatno, al' kako ih vodi Mcleish, ja nisam nikog želio tu forsirati, jer će Villa igrati sve sa 1:0 ili 2:1). Dakako, ukoliko dobije poneku tekmu. I, N'zogbia nije u Newcastle-u, ebem ga ja.

Ništa,nova formacija.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 09 avg 2011, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
---------------------Given--------------------reds je napisao/la:---------------------Given---------------------
Klupa:Ruddy,Simpson,Tiote i Suarez.![]()
---Gabbidon--Distin-------Cahill--Baines--
---Nani--N'Zogbia-------Taarbat--Bale-----
-------------Rodallega---------Rooney------
Klupa:Ruddy,Simpson,Ferguson i Suarez.
Evo nove,konačne formacije.

FK Pjetlovi
Wenger Gunners:

..nisam nista mijenjao,vjerujem u ovaj sastav

..nisam nista mijenjao,vjerujem u ovaj sastav

I ja se registrovah na ovo čudo...

Na šta će ovo ličiti, Bog sami zna.

Na šta će ovo ličiti, Bog sami zna.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Možete reći o čemu se radi u ovoj igri????
Jednostavno...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Možete reći o čemu se radi u ovoj igri????
Dakle imaš 100 miliona za transfere i za kupovinu 15 igrača.
Moraš kupiti 2 golmana,5 odbranbenih,5 veznih i 3 napadača.(najviše 3 igrača iz jedne ekipe)
Svakako da bolji igrači koštaju više,a ako se ne varam najeftiniji igrač je 4 miliona.
Kada kupiš igrače odabereš formaciju i startnu postavu i onda kapitena.
Dakle kada god neko od tvojih igrača nastupi,osvojićeš neki bod(osim u slučaju da dobijem crveni ili zabije autogol,a loše je odigrao

Isto tako golmani na osnovu odbrana osvajaju bodove,ali i kada prime gol onda im se oduzimaju bodovi(ako se ne varam kao i odbranbenim igračima).Kapitenu se uduplavaju bodovi,a transfere možeš vršiti uvijek ali ti se oduzimaju bodovi.

FK Pjetlovi
Evo, ja sam napravio novi tim, jer se ne sjećam starog e-maila. Budala. Pa, ako se stari tim može izbrisati, molim glavnog da obriše tim Jorgandžije od Hectora Munoza.
Novi tim: Bad Intentions.

Novi tim: Bad Intentions.

Greatness dies
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Veoma zanimljivo, hvala....reds je napisao/la:Jednostavno...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Možete reći o čemu se radi u ovoj igri????
Moraš kupiti 2 golmana,5 odbranbenih,5 veznih i 3 napadača.(najviše 3 igrača iz jedne ekipe)
Svakako da bolji igrači koštaju više,a ako se ne varam najeftiniji igrač je 4 miliona.
Dakle kada god neko od tvojih igrača nastupi,osvojićeš neki bod(osim u slučaju da dobijem crveni ili zabije autogol,a loše je odigrao),svakako ako neko zabilježi asistenciju ili zabije gol to mu donosi mnogo bodova.
Isto tako golmani na osnovu odbrana osvajaju bodove,ali i kada prime gol onda im se oduzimaju bodovi(ako se ne varam kao i odbranbenim igračima).Kapitenu se uduplavaju bodovi,a transfere možeš vršiti uvijek ali ti se oduzimaju bodovi.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Je li se plaća registracija????reds je napisao/la:Jednostavno...Unica_Liverpool_ je napisao/la:Možete reći o čemu se radi u ovoj igri????
Dakle kada god neko od tvojih igrača nastupi,osvojićeš neki bod(osim u slučaju da dobijem crveni ili zabije autogol,a loše je odigrao),svakako ako neko zabilježi asistenciju ili zabije gol to mu donosi mnogo bodova.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.