oooooooo Marioooooo pa gde si ti ,igraš li za vikend šta je Mancini odlučio ,jesi presto praviti sranja ,jesi nabavio naočale i dreshodža je napisao/la:Čola jes' to ti ???Papastathopoulos je napisao/la:djeste pichkeeee![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma ja imam mjesto u prvih 11 uvijek
Rek'o mi je Džeko maloprije da će idući put kad bude dolazio u BiH donijeti dres i cvike
Rek'o mi je Džeko maloprije da će idući put kad bude dolazio u BiH donijeti dres i cvike
FORZA MARŠAL !!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Boateng_27
- Kontakt:
Pita (od kuce ponijeli), Paradajz (domaći), pavlaka, 3-4 paštete i dernek u Makarskoj u režiji Bosanca ...
I kažu " Što se Hrvati ljute što im mi dolazimo ??? "
Upravu su ljudi, piša se po moru, a WC se koristi samo kao krajnja potreba, hrana se donosi od kuće i tako dalje ... Al jedno je istina da im nema nas plaže bi im bile puste
Najjače
Baaaabbooooo, hodi vidii ovoo Allahaa tii !!!

I kažu " Što se Hrvati ljute što im mi dolazimo ??? "
Upravu su ljudi, piša se po moru, a WC se koristi samo kao krajnja potreba, hrana se donosi od kuće i tako dalje ... Al jedno je istina da im nema nas plaže bi im bile puste
Najjače
Baaaabbooooo, hodi vidii ovoo Allahaa tii !!!

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahhaha...jao slike
@alacious postao sam patriota, pa sad furam ovakve avatare
@hodza kakav crni cola ?
@alacious postao sam patriota, pa sad furam ovakve avatare
@hodza kakav crni cola ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
opet me nesto tjera da opet idem u makarsku na more nakon 3 god, mislite li da je malo kasno 
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Policija za nasilje krivi telefon
Kompanija Research In Motion (RIM) koja je proizvela napredni telefon BlackBerry obećala je londonskoj policiji da će učiniti sve što je u njihovoj moći da razotkrije demonstrante i presretne njihovu komunikaciju. Naime, demonstranti su se tokom sada već trodnevnih protesta u Londonu putem BlackBerryjeve mreže za slanje instant poruka dogovarali o narednim metama rušenja i paljenja.
Konkretno, telefon je u ovom slučaju iskorišten za širenje protesta na sličan način na koji se to desilo i sa Twitterom u ovogodišnjoj egipatskoj revoluciji. Jedan mladi demonstrant je izjavio da se rulja pomoću BlackBerryja dogovorila da iduća meta bude Peckham, u ovim krajevima poznat i kao dom Del Boya i Rodneya.
Policija je većinu nasilja svalila na BlackBarry Messenger, a s obzirom na to da su poruke poslane preko njega enkriptirane, zatražila je pomoć RIM-a. Firma je odlučila povinovati se tom zahtjevu zbog britanskog sigurnosnog zakona koji ih obavezuje na to, bez obzira na činjenicu da su stručnjaci već istakli da nije fer optužiti BBM za širenje demonstracija.
Inače, londonska policija je vrlo vješta u svaljivanju odgovornosti za nerede na sporedne stvari, najprije pokušavši u čitavu priču umiješati nasilne video igre, a onda sada uzimajući za zub Internet tehnologije.
HAJMO BRANITI PECKHAM
Kompanija Research In Motion (RIM) koja je proizvela napredni telefon BlackBerry obećala je londonskoj policiji da će učiniti sve što je u njihovoj moći da razotkrije demonstrante i presretne njihovu komunikaciju. Naime, demonstranti su se tokom sada već trodnevnih protesta u Londonu putem BlackBerryjeve mreže za slanje instant poruka dogovarali o narednim metama rušenja i paljenja.
Konkretno, telefon je u ovom slučaju iskorišten za širenje protesta na sličan način na koji se to desilo i sa Twitterom u ovogodišnjoj egipatskoj revoluciji. Jedan mladi demonstrant je izjavio da se rulja pomoću BlackBerryja dogovorila da iduća meta bude Peckham, u ovim krajevima poznat i kao dom Del Boya i Rodneya.
Policija je većinu nasilja svalila na BlackBarry Messenger, a s obzirom na to da su poruke poslane preko njega enkriptirane, zatražila je pomoć RIM-a. Firma je odlučila povinovati se tom zahtjevu zbog britanskog sigurnosnog zakona koji ih obavezuje na to, bez obzira na činjenicu da su stručnjaci već istakli da nije fer optužiti BBM za širenje demonstracija.
Inače, londonska policija je vrlo vješta u svaljivanju odgovornosti za nerede na sporedne stvari, najprije pokušavši u čitavu priču umiješati nasilne video igre, a onda sada uzimajući za zub Internet tehnologije.
HAJMO BRANITI PECKHAM
Haha ne brini, Peckam se moze i sam odbraniti. 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Godine bas ne stede nikoga od nas

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Auuu jest nam ostario Delboy.
Jbg sve nas to isto čeka osim ako dotad neko od nas strucnjaka ne otkrije eliksir mladosti.
Nego hajd kupite mobitel, 150 je cijena. Ne znam je li puno para, ali vidio sam na piku ima jedan od 220 pa reko da ga syebem.
http://www.****/artikal/1604687/lg-incite-mobitel-/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nego hajd kupite mobitel, 150 je cijena. Ne znam je li puno para, ali vidio sam na piku ima jedan od 220 pa reko da ga syebem.
http://www.****/artikal/1604687/lg-incite-mobitel-/" onclick="window.open(this.href);return false;
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
bitno je to da je legenda ziva
[youtube][/youtube]
koji lik, naprosto ne mogu sebi doci od smijeha
da li je neko kupovao sa ebay.de ili .com, nek mi se ovde obrati ili na pm, treba mi hitno
[youtube][/youtube]
da li je neko kupovao sa ebay.de ili .com, nek mi se ovde obrati ili na pm, treba mi hitno
- legenda reala
- Kontakt:
Za mog kolegu Dylan Doža

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ZBOG SUMNJE da je u Munchenu silovao najmanje 17 žena, počelo je suđenje 41-godišnjem Pavi P., Hrvatu iz dijaspore, kojega s velikim zanimanjem prati i dio njemačkih medija.
Serijski silovatelj i seksualni manijak napadao je žene s leđa, prislonio bi im ruku na usta i onda ih odvlačio u grmlje ili na parking. Sumnja se da je broj napadnutih žena čak i mnogo veći od 17, jer je Pavo P. počeo napadati još 2005., a otkriven je i uhićen tek pet godina kasnije.
Na upit suca zašto je tolike žene napadao, Pavo je odgovorio da su ga na to nagnali frustriranost, stres i dosada i da je žene samo htio pratiti i prestrašiti.
Policijskom radom je ustanovljeno da je uvijek pratio i napadao žene tamne kose koje su nosile nešto kraće suknje. Navodi se da je odlično poznavao minhenske ulice jer je bio gradski kurir.
Serijski silovatelj i seksualni manijak napadao je žene s leđa, prislonio bi im ruku na usta i onda ih odvlačio u grmlje ili na parking. Sumnja se da je broj napadnutih žena čak i mnogo veći od 17, jer je Pavo P. počeo napadati još 2005., a otkriven je i uhićen tek pet godina kasnije.
Na upit suca zašto je tolike žene napadao, Pavo je odgovorio da su ga na to nagnali frustriranost, stres i dosada i da je žene samo htio pratiti i prestrašiti.
Policijskom radom je ustanovljeno da je uvijek pratio i napadao žene tamne kose koje su nosile nešto kraće suknje. Navodi se da je odlično poznavao minhenske ulice jer je bio gradski kurir.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
HAHAHAHHAHA...ojjj lika braco dragaQUARESMA 18<<< je napisao/la:bitno je to da je legenda ziva![]()
[youtube][/youtube]
1960-godistelegenda reala je napisao/la:Za mog kolegu Dylan Doža
![]()
![]()
Legendo,vjerujes da mi ponudi sad bi **** sve i pristao biti njen muz
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
dobra milfaca, nema sta
a ovo vam je novi idol tinejdzerki

Meni jedan rekla kad budem k'o Mario Casas da se onda javim

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- legenda reala
- Kontakt:
E moj Puma ,znaš ti ko je idol tinejdžerki ,šta će ovaj jbtPuma je napisao/la:dobra milfaca, nema sta![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
kakav crni casas, ovo je idol svih zenskiju na dunjaluku
il bolje rec, svih muskaraca
(naravno onih pogresno oprijedjeljenih)

(naravno onih pogresno oprijedjeljenih)

Kolegenda reala je napisao/la:E moj Puma ,znaš ti ko je idol tinejdžerki ,šta će ovaj jbtPuma je napisao/la:dobra milfaca, nema sta![]()
jbg ja znam da lude za ovim spancem, mada ne vidim nista posebno u njemu, al ko je jos zene uspio shvatiti
Call the coroner!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Gleda li neko ovaj "crtani" ?????
Gleda li neko ovaj "crtani" ?????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.