Prema famoznom FFP-u , dozvoljeni minus je 45 miliona eura...juventus 0244 je napisao/la:a mislim da je tolerancija do -100 miliona!
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
evo jedan clanak od prije godinu dana, mada mozda ni on nije u potpunosti relevantan
http://www.poslovni.hr/vijesti/real-jur ... 50018.aspx
jbm ti ekonomiju nikad mi nije bila jasna
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Interista di cuore
- Kontakt:
Evo sad sam gledo malo za Eto'oa...
Rusi ponudili 18 miliona,nasi traze 40...Pretpostavlja se da bi se mogli dogovorit za nekih 32-35 miliona jer ovi imaju pare.Eto'o je navodno vec dogovorio uslove (a kako i ne bi za tolke pare)...
Kao zamjena sve vise se spominje Lavezzi.Teveza nasi hoce,ali samo na posudbu jer znaju da on hoce da ide iz Citya i to je olaksavajuca okolnost...
Ovaj FFP je sranje,samo Moratti nesto glumi s njim,svi ostali trose li trose

Rusi ponudili 18 miliona,nasi traze 40...Pretpostavlja se da bi se mogli dogovorit za nekih 32-35 miliona jer ovi imaju pare.Eto'o je navodno vec dogovorio uslove (a kako i ne bi za tolke pare)...
Kao zamjena sve vise se spominje Lavezzi.Teveza nasi hoce,ali samo na posudbu jer znaju da on hoce da ide iz Citya i to je olaksavajuca okolnost...
Ovaj FFP je sranje,samo Moratti nesto glumi s njim,svi ostali trose li trose
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ne znam tačno, ali odredjen iznos mežeš biti u minus, ali ako predje tu granicu već postoji mogućnost da snosiš sankcije, čitao sam nešto skoro, ali se ne sjećam tačno bgm ( e sad dali je to 45, 70, 100 ne znam tačno) !Mister No je napisao/la:Prema famoznom FFP-u , dozvoljeni minus je 45 miliona eura...juventus 0244 je napisao/la:a mislim da je tolerancija do -100 miliona!
Nema teorije da je Real za nepune dvije godine ostvario profit od preko 700 miliona eura da bi sada bio u plusu kako nam kazuje onaj grafik...Puma je napisao/la:evo jedan clanak od prije godinu dana, mada mozda ni on nije u potpunosti relevantan
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 09 avg 2011, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.
Obična dezinformacija da je Real odplatio Ronalda kroz prodaju dresova bilo da je 7 ili 9juventus 0244 je napisao/la:Ne znam, vjerovatno (ima 100%) tu muljažePuma je napisao/la:Jbg ekonomija mi stvarno nije jaca strana, al me interesuje kako to Real ima pozitivno poslovanje![]()
ili Udinese na nuli, pa ti su svake godine u plusu, a ove posebno, ali za Real sam npr. čuo da Ronaldov transfer odplaćen sa prodajom dresova (prvo broj 9, pa kansije 7
), ako je tako oni kupe svako malo zvijezdu koja prodaje dresove, tako da je onda moguće, još imaju jake sponzore (imaju igrače koji privlače velike sponzore), ali sigurni i muljaju, jer ipak potrošili su mnogo, a da su u plusu 45 miliona! Za Udine takodjer čudno, ali možda su imali od prije nekih dugovanja, pa sad to pokrivaju, vidim Juventus je odličan sa -4,5 miliona, a mislim da je tolerancija do -100 miliona!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ja sam samo napisao šta sam čuo, pa sam sad napisao kad je krenula ova rasprava, ali iskreno to me i ne zanima, i meni je bilo čudno, ali svašta je moguće danasSaurman je napisao/la:Obična dezinformacija da je Real odplatio Ronalda kroz prodaju dresova bilo da je 7 ili 9juventus 0244 je napisao/la:
Ne znam, vjerovatno (ima 100%) tu muljaže, ali za Real sam npr. čuo da Ronaldov transfer odplaćen sa prodajom dresova (prvo broj 9, pa kansije 7
), ako je tako oni kupe svako malo zvijezdu koja prodaje dresove, tako da je onda moguće, još imaju jake sponzore (imaju igrače koji privlače velike sponzore), ali sigurni i muljaju, jer ipak potrošili su mnogo, a da su u plusu 45 miliona! Za Udine takodjer čudno, ali možda su imali od prije nekih dugovanja, pa sad to pokrivaju, vidim Juventus je odličan sa -4,5 miliona, a mislim da je tolerancija do -100 miliona!
Nesto mi mirise da je Lavezzi Interov, a da je De Laurentis uzeo G. Rossija
dosta realan scenarij, eh sad da je Magica tu pa da kaze da o tome mozemo samo sanjati
dosta realan scenarij, eh sad da je Magica tu pa da kaze da o tome mozemo samo sanjati
Call the coroner!
- senad_flamin
- Kontakt:
Da upravu si,mislim da je Napoli dogovorio oko Rossija,sto znaci vama Lavezzi, nije lose
-RIVALDO-
- Interista di cuore
- Kontakt:
Zar nije logicnije da nasi dovedu Rossia ?
Lavezzi je igracina i volio bih da dodje.Za mene najbolji igrac Napolia...
Lavezzi je igracina i volio bih da dodje.Za mene najbolji igrac Napolia...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
gdje ide ovaj svijet cccc, da etoo postaje najplaćeniji igrač svijeta(i to ubjedljivo) hajd i nekako, ali da će to postati u rusiji i to u nekoj mahačkali, ma to je nevjerovatno.
ma dajte ovim što im u avliji izvire nafta da sve pokupuju i nek se igraju kao na FM-u, jer s ovim njihovim klubovima se više niko nemože takmičiti
ma dajte ovim što im u avliji izvire nafta da sve pokupuju i nek se igraju kao na FM-u, jer s ovim njihovim klubovima se više niko nemože takmičiti
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Stop modernom fudbalu!
Nemojte me pogrešno shvatiti ali ukoliko Eto'o ode u ovaj Anzhi nažalost inter će postati još jedna žrtva modernog fudbala...
Nemojte me pogrešno shvatiti ali ukoliko Eto'o ode u ovaj Anzhi nažalost inter će postati još jedna žrtva modernog fudbala...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Cuj 18 mil pa Pandev vrijedi 10 mil
,Alvarez mi platili 12 mil ,pa LAvezzi kojeg zelimo dovesti 30 mil
ma daj te ljudi sta je vama ,pa nemojte se na Tutoshit oslanjat ..ako eto ode otici ce za 35-40 mil (100 % odlazi ) znaci mi cemo dovest Teveza na posudbu i jos nekog Lavezzi ,Rossi nije bitno medutim ono sto je pozitvno un svemu ovome jest slj .. : nasa igra u napadu se odvija preko leda Eto"a ,sto je evidentno u svim utakmicama ...to i silvio b primjeti
,sto zanci da dolaskom drugih igraca opet se mjenja situcija sto zanci da cemo biti samo jaci i dosta napadacki rapolozeni kad budemo imali vise igraca u napadu (mislim ici ce po obe strane odnosno + sredina ,a ne standard Eto"o ..) ..eh evo neke izjave o Eto"O od strane :Brance ,njegovog agenta i MM ...
Ukratko ..MM :ponuda interesantana i veoma dobra za Eto"o ..
Agent : Mi smo skoro zakljucili transfer ,sad je jos na klubovima da se dogovore ---
Branca : to nije mali transfer da se ostvari odmah do podene (tako nesto )
evo linkovi .._
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54846" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54837" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54808" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh sad bi Snijder po svemu sudeci trebo ostati ...znaci napad ce abd ovako da izgleda :
...........Sneijder .............
Tevez................LAvezzi
...........pazzini..............
zamjene :Alvarez ;Castagnios i MIlito ,perfekt ..
ma daj te ljudi sta je vama ,pa nemojte se na Tutoshit oslanjat ..ako eto ode otici ce za 35-40 mil (100 % odlazi ) znaci mi cemo dovest Teveza na posudbu i jos nekog Lavezzi ,Rossi nije bitno medutim ono sto je pozitvno un svemu ovome jest slj .. : nasa igra u napadu se odvija preko leda Eto"a ,sto je evidentno u svim utakmicama ...to i silvio b primjeti
Ukratko ..MM :ponuda interesantana i veoma dobra za Eto"o ..
Agent : Mi smo skoro zakljucili transfer ,sad je jos na klubovima da se dogovore ---
Branca : to nije mali transfer da se ostvari odmah do podene (tako nesto )
evo linkovi .._
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54846" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54837" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54808" onclick="window.open(this.href);return false;
Eh sad bi Snijder po svemu sudeci trebo ostati ...znaci napad ce abd ovako da izgleda :
...........Sneijder .............
Tevez................LAvezzi
...........pazzini..............
zamjene :Alvarez ;Castagnios i MIlito ,perfekt ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Real je platio Ronalda na kredit koji ce im na naplatu tek stici poslije ove sezone... Znaci oni bukvalno ni jednog eura nisu dali iz budzeta kluba a zaradili su ogromne novce na prodaji dresova i ponovo ce sa kamatama na kredit biti u plusu sto se tice tog transfera... Sa druge strane Inter ne dobiva ni priblizno novca za tv prijenose kao ManUtd, Arsenal, Barcelona i Real M, itd... Lako je kad te seik kupi i na osnovu svoje kompanije klubu uplati 100 miliona bez problema i pokrije dugove... To je rupa koja se nikad nece pokriti jer bi puno klubova propalo. Englezi npr. u imovinu kluba uracunavaju i igrace kao da su zemljiste. To radi manutd i bez obzira sto su u debelim dugovima oni ipak tu krizu ne osjete toliko kao npr spanski klubovi i talijanski... pozz
Sretan 38 rođendan voljenom kapetanu.

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Masala ,masala nek mu je sretno i abd na godinu u penziju mislim da mu je vrijeme
(mada bi me on da procita ovo odmah demantovao ,evo jedna za njeg Forever young..--
[youtube]http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54808[/youtube]
[youtube]http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=54808[/youtube]
IO SONO INTERISTA
Moratti potvrdio da će Inter teško odbiti ponudu za Eto'oa
Anži Mahačkala u kamerunskog je nogometaša Intera Samuela Eto'oa spreman uložiti 115 milijuna eura: 35 za odštetu Milanezima, te po dvadeset za svaku od četiriju godina Kamerunčeva ugovora...
Da će impresivnu ponudu biti teško odbiti novinaru Gazzette dello Sport potvrdio je predsjednik Intera Massimo Moratti.
- Ponuda se može okarakterizirati zanimljivom, inteligentnom, razumnom i primjerenom vrijednosti igrača. Ne bih ocjenjivao je li nemoralna ili ne, mogu samo reći da je dostojna vrijednosti igrača kao što je Eto'o. Ovih ćemo je dana razmotriti sa Samuelom – rekao je Moratti nakon prvih razgovora s predstavnicima ruskog kluba.
Anži Mahačkala u kamerunskog je nogometaša Intera Samuela Eto'oa spreman uložiti 115 milijuna eura: 35 za odštetu Milanezima, te po dvadeset za svaku od četiriju godina Kamerunčeva ugovora...
Da će impresivnu ponudu biti teško odbiti novinaru Gazzette dello Sport potvrdio je predsjednik Intera Massimo Moratti.
- Ponuda se može okarakterizirati zanimljivom, inteligentnom, razumnom i primjerenom vrijednosti igrača. Ne bih ocjenjivao je li nemoralna ili ne, mogu samo reći da je dostojna vrijednosti igrača kao što je Eto'o. Ovih ćemo je dana razmotriti sa Samuelom – rekao je Moratti nakon prvih razgovora s predstavnicima ruskog kluba.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Interista di cuore
- Kontakt:
Auguri Capitano !
Paolillo : "Eto'o ce otici u Anzhi,a Sneijder ostaje u Interu".
Moguce zamjene za Eto'oa su : Tevez,Lavezzi i Forlan (
)...
U narednih nekoliko dana ocekuje se odlazak i Marige.Danas novi sastanak sa Genoom oko Kucke.
Nek izmuzu 35 miliona za Eto'oa i bice dobro jer sumnjam da ce on ostat kad je dobio ovaku ponudu...
Paolillo : "Eto'o ce otici u Anzhi,a Sneijder ostaje u Interu".
Moguce zamjene za Eto'oa su : Tevez,Lavezzi i Forlan (
U narednih nekoliko dana ocekuje se odlazak i Marige.Danas novi sastanak sa Genoom oko Kucke.
Nek izmuzu 35 miliona za Eto'oa i bice dobro jer sumnjam da ce on ostat kad je dobio ovaku ponudu...
- senad_flamin
- Kontakt:
sretan rodjendan capitano , velik si igrac i covjek.
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 2 gosta.